We are the world - 1985/2010

1985 valdes några av den tidens största artister ut till att spela in en låt som skulle släppas som singel, vars pengar skulle skänkas till ett fattigare land.
Singeln sålde 800 000 exemplar redan första veckan.
Den tidens största artister var bland annat: Michael Jackson, Bob Dylan, Lionel Richie, Bruce Springsteen, Tina Turner och Stevie Wonder.






2010 valdes några artister ut till att spela in samma låt och den här gången ska pengarna skänkas till människorna i Haiti.
Artister var bland annat: Jonas Brothers, Akon, Snoop Dogg, Pink, Enrique Iglesias, Miley Cyrus, Jay-Z och Lady Gaga (!!!).

Det är så jävla pinsamt. Ska dom här människorna seriöst jämföras med Michael Jackson och Bruce Springsteen?! Att Britney Spears var med kan jag acceptera. Trots hennes mörka period som iofs pågått i alldeles för många år nu, så kommer hon iallafall att mer eller mindre bli ihågkommen som en legend. Men Snoop Dogg? Och mest av allt, varför i helvete Lady Gaga? Och vem är den lilla gnälliga ungen i början? Sist, men inte minst... Rappandet på slutet. Det förstörde hela låten.



Vem är pajasen på 3:14?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0