Once upon a time (2011)

I cirka en månad har jag väntat på att en speciell tv-serie ska börja och förra veckan visades första avsnittet. Shiiit, vad detta kommer bli bra! Det är en serie där dom blandat ihop alla klassiska sagofigurer.

Serien börjar med att Snövit och hennes prins ska gifta sig, men Den elaka drottningen dyker upp på bröllopet och kastar en förbannelse över hela landet. När Snövit några månader senare föder sin dotter attackerar Den elaka drottningen slottet och prinsen lägger babyn i ett magiskt skåp som för barnet till vår värld. Den elaka drottningen gör så att alla i landet glömmer bort vilka dom är och börjar så småningom att leva ett normalt liv i staden Story brooke. När Snövits dotter Emma vuxit upp knackar hennes son som hon adopterat bort på dörren och tar med henne till staden där han berättar vad som hänt. Hon tror inte på hans historia, men bestämmer sig ändå för att stanna kvar i staden i en vecka.

Ginnifer Goodwin som spelar Snövit gör ett skitbra jobb som vanligt, men det var då fan att det ska vara så svårt att måla hennes läppar röda. Vad är grejen med filmer och sminktutorials då Snövits läppar antingen är hudfärgade eller rosa?! Men ingen kan som vanligt slå Robert Carlyle som spelar en av mina favoritsagokaraktärer Rumpelstiltskin.

Andra karaktärer som senare kommer dyka upp i serien är Askungen, häxan från Hans och Greta, Den magiska spegeln från Snövit och... *trumvirvel* Malifecent! Hon kommer att spelas av någon sönderopererad brutta som heter Kristin Bauer, men vem vet? Det kanske blir bra iallafall.




Dom kunde ju ha gjort trailern bättre dock...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0