31 juli ´09 - Wind Up Toy

Jay var här från fem till elva. Hon hade också varit ute innan när regnet förstörde mitt hår  xD Vi snackade skit (som vanligt) och tittade på Coraline. När hon gått hem tittade jag på Lukas Moodyssons senaste film Mammut. Det är Moodysson som även gjort bland annat Lilja 4-ever och Fucking Åmål så självklart var den bra och känslosam, men ändå... Kom igen, Lukas. Du kan bättre än så här. Klockan är nästan två, jag lyssnar på Alice Cooper och jag är så otroligt pigg >.< Det går verkligen inte att sova. Men om jag är vaken hela natten, så kommer jag sova hela dagen imorgon och sen när Jojan kommer hit på kvällen och vi ska sova kommer jag inte att kunna göra det för att jag sovit hela dagen. Efter alla år av tjatande från mamma har detta nu fastnat i huvudet. Hon var inne på mitt rum innan och frågade om jag kunde ta undan disken i köket. Jag tänkte att det kunde väl inte vara så mycket så jag sa ja. När jag kom ut till köket och mamma gått och lagt sig såg det ut som om det varit krig där inne. Jag har en alldeles för stor och stökig familj.

Regn/Sol

Jag vaknade med världens snyggaste hår imorse. Lockigt och fluffigt. Det var ett okej väder. Lite mulet, men okej. Jag cyklade ner till bilskolan, körde åter igen (nästan) som en Gud. Sen började det spöregna och sen försvann det. Jag gjorde ett till prov som jag fick godkänt på och började cykla hem. Tre gator ifrån mitt hus kände jag att det började droppa ifån himlen och jag trampade på som en galning för att inte håret skulle förstöras. Tre sekunder senare öppnade sig himlen och jag sprang innanför dörren. Men det var försent. Blött, spikrakt hår igen. Jag såg ut som en sköldpadda.

Nu är solen åter tillbaka igen och jag sitter här med en toast och fanta exotiska frukter. Seriöst, kan det bli bättre?
Alla min klipp från youtube har försvunnit på min blogg. Vad har hänt? .___.Klippen är tillbaka. Mitt internet är lite segt... *rodnar*

30 juli ´09 - Nattinformation

Ofelia frågade mig tidigare idag om jag var emo eller fjortis. Jag frågade henne om hon ens visste vad det var och då sa hon "en fjortis är en sån som blir ledsen när hon bryter en nagel och en emo är en sån som skär sig i armarna."

För helvete, hon är sex år. Hon ska inte veta att det finns människor som gör så mot sig själva. Jag fattade inte det förrens jag var fjorton år. Dagens ungdomar... Men då antar jag att jag är en fjortis då .___.

Imorgon ska jag till bilskolan igen och sen ska jag leka med Jay ♥ På Lördag blir det Göteborg med Jojan och då ska jag köpa nytt löshår och göra en till grej om jag vågar...


Freedom

Det gick jättebra på bilskolan. Jag körde (nästan) som en Gud, träffade en gammal klasskompis och fick godkänt på två prov (alla rätt på ena, iiih!). Sen var jag nere på stan och fick världens läsksug så jag köpte med mig en coca cola, en fanta exotiska frukter (världens godaste dryck) och en 7up. Väl hemma igen solade jag lite samtidigt som mamma klippte gräset med en gräsklippare som hade sladd. Sladden drog ihop sig till en knut som jag försökte få upp och när mamma slet åt sig sladden bröt jag en nagel och gnällde lite om det och då sa mamma "men ska jag ringa efter en ambulans, fjortis?". Jag blev helt "wtf" och gick in på mitt rum för att sörja min nagel ifred samtidigt som jag tittade på Djävulen bär Prada.

Jag hittade en låt innan som jag har lyssnat oavbrutet på i snart en timme nu.                                            Akon - Freedom

Mörkerbilder, del 1 (29 juli ´09)

Foto: Mille
Smink & Kläder: Mille
Modell: Linn

 

Sola

Fick ett till sms från Anton imorse som jag var tvungen att svara på, annars skulle han väl tro att jag dött. Solen visade sig idag igen och jag har tillbringat hela dagen i trädgården tillsammans med min hund som inte respekterar mig. Hon var rastlös, så jag tog ut henne på en lång promenad i hopp om att jag skulle få sola ifred. Jag låg på mage och hon kommer gående och går rakt över alla mina böcker. Jag schasar iväg henne och efter en kort stund kommer hon tillbaka och gör exakt samma sak igen. Jag ropar på min syster och säger åt henne att ta in hunden. Hon ropar och hund-(jag tänker inte kalla henne något elakt, men jag vill...) går rakt över mig. Tänk er att få en 25 kg tung collie över hela ryggen. Jag sätter mig upp och tömmer mitt ordföråd på svordommar och hunden springer in i huset.

Det var meningen att jag och Linn skulle ut och fotografera idag, men hon svarar inte på mobilen längre >.<

28 juli ´09 - Msn

Min blogg blir verkligen mer och mer intressant för varje inlägg jag skriver, men det här var beroendeframkallande.

Iallafall, jag är aldrig inne på msn eftersom att jag aldrig skriver till någon och ingen skriver till mig. Lite tidigare ikväll loggade jag in och pang så skriver sju olika personer till mig med en gång och nu har jag pratat (och hållt igång varenda samtal) med allihopa i snart två timmar. Scary...


27 juli ´09 - Jobbig dag

På morgonen letade jag efter mitt skissblock som gått upp i rök. Jag började rota igenom alla lådor och hittade en plastpåse full med mappar och papper. Det var alla mina saker från gymnasiet. Provresultat, läxor, teckningar jag kladdat på under tråkiga lektioner och alla mina papper från den japanska kursen jag började på några månader innan jag fick sluta gymnasiet. Jag bröt ihop. Jag vet inte hur länge jag satt där och grät helt oavbrutet.

Lovisa fyller 15 år idag. Hela familjen satt vid ett bord samtidigt som Lovisa öppnade sina paket. Jag skulle räcka henne ett kuvert som låg precis vid min hand. På det stod det "Grattis Lovisa från farfar". Bara farfar, inte "farmor och farfar" som det alltid gjort. Samtidigt som Lovisa öppnade ett paket från pappa som innehöll en överdrivet dyr mobil blev min syn helt suddigt och jag gick in på mitt rum för att gråta ut. Mamma och pappa springer efter mig, stänger dörren och skäller på mig och säger åt mig att det är jävligt omoget att bli avundsjuk över sina syskons presenter. Jag sa "det stod bara farfar" och då satte dom sig på min säng och höll ett långt tal om... Ja, jag vet inte. Jag orkade inte lyssna. Jag bara satt och stirrade in i väggen tills dom gick.

Anton smsade imorse, men jag har fortfarande inte svarat på det. Jag har varit så ledsen hela dagen så jag ska vänta med att svara tills jag mår bättre.

26 juli ´09 - Flytt

Det har varit årets mest fysiskt jobbigaste dag. Jag och pappa flyttade världens största och tyngsta soffa genom hela huset för att sen lägga upp den på ett flak. Sen körde vi hela vägen till Göteborg till lägenheten och lyfte in den dit. Efter det skulle alla möbler flyttas runt för att den skulle få plats. Två jävla timmar senare är vi färdiga och ska lyfta ut sängen som stod där till flaket. Hem igen. Vi lyfte ut sängen och kom på att vi inte hade någon aning om vart vi skulle göra av den, så jag fick behålla den. Men självklart fick inte den plats på mitt rum så dom senaste två timmarna har jag tillbringat med att möblera om på mitt rum och nu har jag en dubbelsäng ^^

Sola

När jag kom hem från stan upptäckte jag att solen sken såpass mycket att man kunde sola, så jag sprang in på mitt rum och bytte om till bikini, hämtade ipoden och en bok och gick ut till trädgården. Där låg jag från halv ett till fyra då jag gav upp eftersom jag inte såg någon skillnad på huden. (Jag är ny på det här med att sola, så efter lite internetsökningar har jag nu förstått att färgen inte kommer med en gång -.-)

Aja, jag stod och tittade lite i spegeln och tänkte lite halvelakt att det inte spelar någon roll att Anton är i Kroatsien eftersom att jag ändå kommer att vara brunare än honom när han kommer hem och alltså vinna den här töntiga tävlingen.

Nu sitter jag här... bröstet, armarna, kinderna, näsan och pannan lyser ilsket rött vilket innebär att jag inte kommer att kunna sola förrens det är borta och sist tog det en vecka och om en vecka kommer han hem. Det var ju meningen att jag skulle ta igen dom tre veckorna som det varit mulet.

24 juli '09 - Första inlägget

Det här är antagligen sjätte gången jag skapar en blogg och chansen att jag kommer skriva aktivt i den här är väldigt liten, men jag får väl skriva när jag har lust helt enkelt.

Idag visar sig solen för första gången på flera dagar. Igår trodde jag att Varberg skulle regna sönder. Jag gick hem ifrån bilskolan med Jojans miniparaply som knappt skyddade mig från spöregnet -.- Detta är första sommaren sen 2004 som jag bestämt mig för att bli brun för att bevisa för Anton att jag har lätt för att bli solbränd, men så kom regnet och det bruna jag lyckats skaffa börjar långtsamt tyna bort samtidigt som Anton antagligen kommer komma hem från Kroatsien som en kopia av en bajskorv. Han har varit borta i fyra dagar och det är tolv dagar kvar tills han kommer hem .___.

Idag ska jag plugga teori och titta på Coraline för att hålla tankarna borta från honom.
Nästa vecka ska jag fotografera både Jay och Linn. Dock har jag inga bra idéer på vad jag ska hitta på, så jag ska leta runt lite på internet ikväll efter insperation.

 

RSS 2.0