Everyone hail to the pumpkin song (31 oktober ´05)

Foto: Mille
Kläder & smink: Mille
Modell: Mille



This is halloween - The nightmare before christmas soundtrack


Sailor Moon

Jag håller på att bränna ut första säsongen av Sailor Moon som jag ska titta på inatt


Hade jag haft denna dräkten hemma hade det inte varit något tjafs om vad jag skulle ha på mig på Halloween... eller vilken dag som helst på året. 




Michelle Phan äger <3

Ibland tänker jag...

... på det här med hur jobbigt det är att försöka ta körkort.

The return of the körkortsinfluensan! Efter två/tre månaders semester och överdrivet tjat från mina föräldrar har jag nu tagit upp pluggandet för körkortet igen och jag hatar det så mycket att jag inte ens kan beskriva det med ord. För tillfället skiter jag fullständigt i om jag har körkort eller inte. Jag har ingen bil och jag bor på en skola ute i skogen. På helgerna tar det en kvar att cykla ner till stan och jag har inga pengar till bensin. Vad ska jag med ett körkort till nu?

Nu håller jag på med bruttovikt, tjänstevikt, maxvikt (Gud vettefan hur många olika slags vikt det finns...) på släpvagnar och lastbilar och för varje siffra med alldeles för många blandade siffror och nollor känner jag hur min dyskalkyli långsamt gör sig påmind.

Jag funderar på att gå på pappa dygnet runt med att jag vill övningsköra tills han kommer be mig på sina bara knän att jag ska lägga ner mina "körkortsdrömmar".

Inför Halloween

Jag och Jay sitter fast i den här vad-fan-ska-vi-göra-på-halloween-kleten. Innan kom jag däremot på att jag inte har nån aning om hur jag ska se ut. Klä ut mig tänker jag bara göra om vi ska på någon fest och det ser ganska mörkt ut just nu (mörkt ut = halloween. ha ha... jag är tråkig) så jag ska satsa på min vanliga sminkning fast mörkare och mer extrem.


*Efter att ha letat runt på internet* Den här ska jag ge mig in på





Jag är kärFast går jag ut så här på stan lär jag ju bli nerslagen före tolvslaget.


Min stickning

Antons halsduk

Jays halsduk



Black Lady


Love Hina


Ranma ½


Manga


Nemi


Pop


W.I.T.C.H


Usagi


Ibland tänker jag...

... på det här med känslor som inte borde få finnas.

Jag känner mig som en älva. Alla dom här känslorna får inte plats i den här lilla kroppen. Idag skulle jag vilja skriva hur jag känner. Men jag kan inte, för jag kommer inte på några ord som skulle kunna beskriva det här.
Jag har inte mått så här dåligt på väldigt, väldigt länge.

Ännu en granne dog idag.
Farmor är död.
Och jag vill prata med Hanna. Bara få en enda förklaring.
Skitsamma om den är dålig, bara jag får en.
Idag efter alla år saknar jag det lilla vi hade.

24 oktober ´09 - RIP dator...

Igår tog min dator sina sista andetag. Anton och Robin öppnade upp henne mitt i vardagsrummet och började operera. När Anton sa att läget var ostabilt fick jag panik. Mina föräldrar kommer inte att köpa en ny dator till mig, jag har själv inte råd och om jag ska spara av studiebidraget så kan jag ju se fram att få en ny dator nångång nästa höst. Att jag får en i julklapp är inte heller så självklart. Tanken att jobba slog mig ju såklart, men jag hinner inte göra det efter skolan (Hinner och hinner, jag bor mitt i skogen. Det finns inte en chans att hitta något utan att behöva åka en bussresa på två timmar fram och tillbaka.) och på helgerna försöker jag hålla kontakten med de få kompisar jag har kvar sen jag flyttade.

Efter en timme dödsförklarade dom henne.


Vadfan ska jag underhålla mig med på skolan nu? Medans Anton sitter på sin dator kommer jag bara att sitta och stirra in i väggen. Hur ska jag kunna se på film? Lägga in ny musik på min ipod? Lägga över alla bilder från min kamera? Förlorar man en dator påminns man om det varje dag.

23 oktober ´09 - ...

Jag satt framför datorn och så stängde den plötsligt av sig av sig själv. Jag försökte starta den igen, men den vägrade. Skärmen var svart och datorn bara pep hela tiden. Ingen har någon aning om vad det är för fel och jag har googlat problemet och där står det att det är något krångel med ett kort som jag måste skruva isär hela datorn för att få tag på. Anton kommer hit senare för att försöka ge sig på det. Klarar inte han det så är jag körd.

"... nu slipper jag och min syster slåss om hennes dator varje dag som vi i vanliga fall måste göra varje helg."



Vilken ironi...


23 oktober ´09 - Höstlov

Då var jag äntligen hemma. Jag fick med mig sju fullpackade hajenpåsar med kläder, skor, filmer och småsaker plus min älskade dator ♥ Nu slipper jag och min syster slåss om hennes dator varje dag som vi i vanliga fall måste göra varje helg.

Nu ska jag packa upp och städa mitt rum så att jag kan tillbringa resten av lovet med Jay och Anton och förhoppningsvis få lite tid till att vara nere på bilskolan och plugga teori.

This cat betrayed his girlfriend

Jag vaknade imorse och mådde ganska bra. Sen mådde jag sämre och började gråta över minsta småsak, så hela dagen gick ut på att gråta så mycket som möjligt. Mina ögon var helt uppsvullna, så jag har väl inte sett så jättecharmig ut idag. På kvällen köpte jag och Anton pizza och sen tog vi en promenad.
Dagen sög, kvällen var underbar.


Jag finner inga ord för hur mycket jag älskar den här videon.




Det låter lite som japanska, tycker jag xD


Ljuset i mörkret

Om tjugo minuter är de senaste Grey's anatomy och Desperate housewives-avsnitten färdiga och eftersom Anton flyr min sjukdom som pesten antar jag att jag får titta på dom ensam.



En av Grey's anatomys bästa scener ♥


Fortfarande sjuk

Jag vaknade fem imorse och mådde så dåligt att jag inte kunde somna om. Halsen var helt uppsvullen och jag kallsvettades.

Jag har haft tre planer för min sjukdom.
Plan A: Plåga mig igenom den och hoppas på att den försvinner så fort som möjligt.
Plan B: Knarka halstabletter, te, salt, vadsomhelst som tar bort smärtan.
Och om inga av planerna funkar så finns ju alltid plan C: Ta livet av mig.

Det finns vissa saker här i världen som jag verkligen har svårt att tvinga i mig, te och hounung är några av dom sakerna. Cissi (som är ett te-freak) har sagt att det finns ett te och en speciell hounung i hennes skafferi som jag ska dricka när jag mår som sämst. Efter att ha funderat lite över plan C, gick jag ut till köket för att sätta igång med plan B. Jag hittade teet som hette "Malasai Chai" och hounungen hette "Hounung - Dunderkur". Mitt smaksinne försvinner totalt när jag är sjuk så teet har jag inga kommentarer om, men honungen gick inte att ignorera. Den smakade som en blandning av vodka, mint och hostmedicin. Det var det vidrigaste jag nånsin smakat på. Men ändå... när jag druckit upp allt mådde jag faktiskt bättre. Efter det tog jag en dusch och mådde ännu bättre.

Nu var det iofs en timme sen och jag börjar må dåligt igen. Men till alla er som är sjuka vill jag bara säga att om ni inte har tillgång till magiskt te och dunderhounung, ta en dusch. Även om det bara funkar för en halvtimme så är man jävligt tacksam för den halvtimmen om man har mått skit i några dagar.


Sjuk del 3

*Jag går upp ur sängen och kryper fram till Anton*

Jag: "Anton..."
Anton: "Mmm?"
Jag: "Skjut mig."
Anton: "Mår du så dåligt?"
Jag: "Ja..."
Anton: "Men jag har inget gevär..."

Tja, han vill ju iallafall hjälpa till...


När han kom tillbaka från Varberg hade han med sig makaroner, två olika sorters yoghurt, bröd och juice.
Saker jag kan få ner genom halsen utan att få dödslängtan! Jag älskar honom


20 oktober ´09 - Sjuk del 2

Om jag trodde att jag var sjuk innan så är det ingenting jämfört med vad jag är nu. Anton åkte in till Varberg för sin tandläkartid och jag gick på naturkunskapslektionen där vi tittade på en film som visade vad som händer när man har ägglossning och när ägget blir befruktat. Det var riktigt vidrigt -.- Jag är verkligen känslig för att se sånt. När jag kom tillbaka till Tallbacken gick jag och la mig och somnade. När jag vaknade hade halsen svullnat upp, jag bara nös och hostade (det borde vara lag på att man inte får hosta när man har ont i halsen!) så jag smsade både mamma och Anton. Anton är påväg tillbaka med makaroner som han ska hämta hos mamma så att jag kan få något i magen som inte skrapar sönder halsen på vägen ner.


Nu ska jag krypa ner i sängen och titta klart på A shot at love with Tila Tequila säsong 2 och vänta på Anton.


Alla ni andra som också är sjuka får krya på er och ni som är friska får ta hand om oss

20 oktober ´09 - Sjuk

Precis som resten av Sverige har jag nu blivit sjuk. Varje gång jag pratar eller sväljer känns det som om det rinner nålar genom halsen och min näsa rinner som en vattenkran.

Igår under mötet kände jag hur jag bara mådde sämre och sämre. När jag kom tillbaka till Tallbacken tittade jag och Anton på Kill Bill. Jag somnade efter tjugo minuter och vaknade upp mitt i Black Mambas och Gogos fight och mådde så äckligt dåligt att jag först somnade om och sen fick Anton hjälpa mig in i på rummet där jag bäddades ner. Vi tittade på Babe (ni vet, den där underbara filmen om en gris som blir en vallgris) och sen började vi titta på tvåan, men jag somnade med en gång.

Imorse när vi satt på mattelektionen trodde jag att jag skulle dö, men nu känns det lite bättre. Det är ju alltid jobbigast på morgonen.

Orkar inte

Klockan tre ska jag till skolan och ha möte med min kontaktlärare.

Det ni säger har jag redan hört.
Det ni föreslår har jag redan provat.



För för det du gör har jag redan gjort
Och det du säger har jag redan sagt
Det ni bråkar om och vad ni visar dom
Lyssna här för du får ingenting utav det
Men kom ihåg att det är du och det du gör är vad du kommer bli
Det är ditt liv
Ta dig till det
Hjälper dig traven
Lyssna, för jag fick ingenting utav det

Tonårstankar - Lilleman feat Gonza

Sexy disney villains photos

Jag tittade på Snövit innan och blev riktigt sugen på att måla lite Disney-bilder så jag började söka runt på google och hittade dom här sköna bilderna.

Cruella De Vil

Captain Hook

Medusa

Hades 

Neptune


Universeum

Några i min släkt har upptäckt att dom fått nya födelsemärken genom åren och när en läkare tittat på dom har det visat sig att det varit cancer. Roligt nog för mig så visade det sig att jag också fått ett nytt födelsemärke, så i torsdags åkte jag och Anton till Göteborg för att låta en hudspecialist titta på det. Tack gode Gud, så var hon säker på att det inte var nånting.



När vi ändå var där och hade några lediga timmar framför oss så skulle vi hitta på något roligt och det blev att vi gick in på Göteborgs universeum. Det var hur mysigt som helst och jag tog massa bilder som såg bra ut i kameran och sen när jag tömde den på datorn visade det sig att jag haft på riktigt konstiga inställningar så alla bilderna ser helt fuckade ut .___. På vägen hem åt vi på McDonalds och när vi var tillbaka på skolan såg vi på film.

Grön Mamba
Fjäril påväg ut från sin puppa
Fågel

16 oktober ´09 - Kort uppdatering

Igår var jag i full gång hela dagen, så jag hann inte blogga nånting.
Idag har jag varit full i gång hela dagen igen, så jag hinner inte blogga idag heller -.-

Men imorgon (om jag får tid eftersom jag ska leka med Jay) ska jag berätta vad jag har hittat på de senaste dagarna. 



Jag och Anton firar åtta månader idag, så jag ska hem till honom och laga min specialitet: köttfärssås med spaghetti. Jag har bara serverat den till mina vegetarian-kompisar med quorn förut, så han blir den första (förutom min familj) som får smaka på den med kött.

Ibland tänker jag...

... på det här med covers.

Mina öron blöder. Jag älskar Alanis Morissette och "You oughta know" är utan tvekan hennes bästa låt och personligen en av mina favoritlåtar. Jag älskar även Britney Spears, men inte så mycket så att jag kan acceptera att hon gjort en cover på just den låten. Hon är ju popprinsessa, varför ska hon plötsligt börja ta andras låtar? Hon började ju med "egna" (Max Martins) låtar, tog över hela världen, sjönk ner till grundens grund, kom tillbaka med ett nytt album som gjorde succe och är nu påväg upp igen och då sjunker hon så lågt att hon börjar sjunga covers?

Och för att alla Britney-fans nu inte ska skälla skiten ur mig så menar jag med en enkel mening: Britney är skitbra och är en alldeles för stor artist för att sjunka så lågt att hon börjar sjunga covers. Hon behöver dom inte.



You oughta know - Alanis Morissette
(Ledsen Britney, originalet är alltid bäst)

Jag saknar Nellie ;___;

 

2003, 9 veckor gammal                                 2009, 6 år gammal



I taket lyser stjärnorna

Anton och jag låg och pratade om Disney-filmer. Det var ett väldigt sorgligt samtalsämne eftersom att han knappt kommer ihåg nånting. Enligt honom handlar Djungelboken om en pojke som blir uppfostrad av apor, som sen träffar en panter som heter Petra och en björn som är kung över hela djungeln. Allt slutar med att han slåss mot en tiger som heter Scar .___. Och han vågar kalla sig min pojkvän...

För någon timme sen åkte vi in till "stan" och köpte chips, wienerbröd, godis, läsk och jag köpte I taket lyser stjärnorna för 33 kronor. Slå det om du kan!


Whitest tiger

Jag är så glad. När terminen började bestämdes det att att bara ettorna skulle få nycklar till konsthuset för att dom är dom enda som har lektioner där. Jag blev arg eftersom att jag förut brukade sitta där inne på kvällarna och måla och utan nyckel, inget nattmålande. Men idag sprang jag på min gamla bildlärare och frågade om jag kunde få en nyckel iallafall och hon lovade att hon skulle fixa det till mig ^____^





Daniel Kadawatha - Whitest tiger
(Detta är att kunna sjunga)

Jag vill hem till min älskling!

Nellie har varit hos veterinären och opererats. Dom tror att en hund attackerat henne. Mamma skickade en bild på henne med bandage runt tassen och en tratt runt halsen. Jag vill bara åka hem och ta hand om henne ;____;

Och självklart är det bara måndag och jag åker hem på fredag...

Ibland tänker jag...

... på det här med bloggtrafik.

Det känns som om det har blivit ett riktigt hysteri över www.bloggtrafik.nu. Folk klickar sig runt bland andras bloggar, majoriteten tittar antagligen inte ens på vad dom klickat in på utan klickar fort vidare för att få så mycket poäng som möjligt. Jag kanske inte ska säga något, jag är ju själv medlem där men jag tittar på varje persons blogg jag trillat in på, läser lite och kollar om det är en blogg jag vill börja följa. Här i bloggvärlden finns det ju inget bättre än att man hittar en blogg som man tycker är intressant och bara väntar varje dag på att personen som äger bloggen ska skriva ett nytt inlägg som man kan läsa.

Igår hade typ 80 personer varit inne på min blogg. Några hade skrivit kommentarer om att min blogg var fin och att dom gillade designen, osv. Jag blev verkligen jätteglad. Sen hade majoriteten skrivit "bevaka mig på bloglovin", "rösta på mig i den här tävlingen" blablabla. Seriöst, om en totalt främmande människa vill att jag ska rösta vidare dom nånstans kan dom väl lägga en sekund på att skriva något så att man känner att man vill vara snäll mot den personen och det här eviga tjatet om att man ska bevaka varandra på bloglovin börjar driva mig till vansinne.

Jag skiter fullständigt i om det så är tusen människor som går in på min blogg i en sekund och sen går vidare varje dag. Det som spelar roll är dom få personerna som klickar in här för att dom vill läsa om det jag skriver och stannar kvar.


Chobits

Nu har jag fluffat till mig rejält.
Jag ska krypa ner i sängen med Nellie vid mina fötter och titta på Chobits.


Mitt "bruna" hår hade av någon konstig anledning blivit gult så igår kväll färgade jag det mörkbrunt (kommer bilder på det i veckan) och senare ikväll ska jag sätta i löshåret igen och efter det åker jag och Anton tillbaka till skolan igen.

Skadad tass


Ofelia väckte mig imorse och sa att Nellie haltade. Jag gick upp och tittade på hennes tass och varje gång jag rörde vid den drog hon tillbaka den och haltade iväg. Jag satt med henne ett tag och klappade henne och väntade på att pappa skulle komma hem. När han väl kom hem sprang hon till honom utan problem och haltade ingenting. Jag gick till datorn och la upp några bilder på teckningar jag gjort (förlåt till er som bevakar mig på bloglovin som antagligen fick väldigt många nya inlägg) och tittade på Änglagård.

Sen ropade mamma på mig och när jag kom till vardagsrummet var det blod på golvet och Nellie låg ner. Pappa undersökte hennes tass och märkte att hon blödde från trampdynan högst upp på tassen. Nu hoppar hon runt på tre ben. Hon kan inte stödja sig på framtassen överhuvud taget.


Och självklart är det söndag så jag ska tillbaka till skolan ikväll och får inte träffa henne förrens nästa vecka.

Vintern 2008


Pokémon



Mewtwo


Alex

 

Jag började måla av Alex för några år sen och nu när jag tänkte måla färdigt bilden kan jag inte hitta bilden jag målade av. Lyckat. Får väl försöka fortsätta med en ny bild och göra den så lik jag kan.


The Animals of Farthing Wood


Pokémon


Flareon & Mew


Happy Halloween

Photoshoplektion från en estetvecka 2007
(Don't try this at home, kids. Den kajalen var inte lätt att tvätta bort.)

Vintern 2008


Jobbig dag

Dagens planer var att sova så länge det gick, gå upp och äta en stor frukost och sedan åka ner till stan och shoppa.

Jag blev väckt halv nio av pappa som sa att jag skulle skjutsa ner min syster till Falkenberg. Jag hann inte äta något, utan bara slänga på mig det som låg närmast och sen hoppa in i bilen med pappa, båda småsystrarna och hunden. Väl nere i Falkenberg fick jag skjutsa pappa till Steninge för att han skulle klippa gräset på våran sommarstuga. Dom hade stängt av värmen inne i stugan så där satt jag som en gammal tant med en filt runt mig och stickade samtidigt som jag tittade på ett matlagningsprogram medan jag väntade på att pappa skulle bli färdig.

Två timmar senare fick han för sig att vi skulle ta en promenad med Nellie ute i skogen. Medan han klampade på för fulla livet i geggan hoppade jag runt i mina kritvita converse och försökte få bort dom taggiga grenarna från min sammetskavaj. Vi gick i ungefär 45 minuter tills vi kom till en hage där det var en stege man måste klättra över, som både jag och Nellie hade lite problem med. Sen gick vi i världens brantaste uppförsbacke bara för att komma upp till toppen och sen gå ner igen. När vi skulle gå över stegen igen sprang Nellie upp och när hon var högst upp trillade hon med huvudet före i marken. Jag tror aldrig jag klättrat så fort. Nellie ställde sig dock upp igen som om ingenting hade hänt och traskade vidare.

Vid det här laget började jag bli på lite bättre humör eftersom jag visste att vi skulle hem igen. På vägen hem får pappa syn på ett museum med gamla bilar och flygplan... Där inne var han fast i lite mer än en timme.

Nu är jag hemma. Stan har stängt för flera timmar sen -.-



Gammal bild på mig och Nellie 2007

Pizza

Jag, Anton, Zacke och Lois åkte in till Horred "city" och åt pizza. Det var meningen att vi skulle beställa in två pizzor och dela dom och jag och Lois ville båda ha vezuvio. Killarna tyckte inte att dom pizzorna var goda, men till slut lyckades vi övertala dom. När pizzorna kommer in tar killarna varsin tugga och sen börjar dom stöna och oavbrutet mellan tuggorna säga "fan va gott" och "jävlar alltså". Det slutade med att dom beställde in en till som dom åt upp tillsammans. Flickvännen har alltid rätt...

Jag har en död råtta på huvudet

Halv ett i natt började någon plinga som fan på våran dörr. Jag var halvvägs nerför trappan för att öppna dörren och skälla skiten ur personerna för att dom inte har någon respekt för folk som sover när jag upptäckte att jag bara var klädd i ett par genomskinliga spetstrosor och en snobben-tröja, så jag fick springa upp igen och leta reda på några byxor samtidigt som Anton gick ner och öppnade dörren. Där stod ungefär tio blöta klasskompisar från Almeberg. Någon hade stekt korv i deras kök och inte satt på fläkten så brandlarmet hade gått och det hade hörts så högt att dom var tvugna att springa över till oss och självklart vräkte regnet ner. Några minuter senare kommer brandkåren och dom fick gå tillbaka till sitt hus och förklara vad som hänt.

I helgen måste jag färga mitt hår och sätta i nytt löshår. Dom olika håren har nu helt olika färger och dessutom håller löshåret på att förvandlas till... jag vet inte vad. Det ser lite ut som en död råtta ungefär, eller som Anderas så fint uttryckte sig: "det ser ut som sånt där hår man drar upp ur avloppet." -.-

Disney

Lady från Lady and the Tramp
Maleficent från Sleeping Beauty


Ariel från The little mermaid



Älva


Manga-geisha


2 oktober ´09 - Efter begravningen

Begravningen var för några timmar sen. Den kändes som långsam tortyr. Att se Antons familj så förkrossad och för att inte tala om alla människor som bröt ihop när man skulle gå fram till kistan.
Jag kunde inte höra nånting annat än 330 personers gråt. Det var helt obeskrivligt.

Dessutom vaknade jag på morgonen av att jag var döv på ena örat. Jag kunde inte höra ett skit, så varje gång jag pratade med någon var jag tvungen att säga "va?" eller "ursäkta?" efter varenda mening. Det var först när mamma skulle komma och hämta mig som jag blev riktigt frustrerad över hela situationen och stack in en nagel i örat och började gräva runt som hörseln kom tillbaka. Jag har aldrig uppskattat min hörsel så mycket som då.

Nu ska jag åka tillbaka till Anton och stanna där över natten.

The Story

Jag och Jay tog en lång höstpromenad, fullt påklädda med vinterjackor, mössa, halsduk och vantar. Sen gick vi hem till mig och letade fram kläder jag ska ha på begravningen imorgon.

För några minuter sen kom jag på att jag glömt bort att titta på Idol både igår och idag, men jag ska ta igen det på söndag. Jag blev helt kär i Moa Carlebeckern när hon sjöng "The story". Nu kommer hon väl också att åka ut bara för att jag skrev så -.-

/>


Näe, nu ska jag gå och titta på det lilla som är kvar av Idol, sticka vidare på min halsduk och sen ska jag titta på det nya tv-programmet "Inlåst".


PS. Jag har ändrat min bloggdesign nu. Dock märker jag att den ser olika ut varje gång jag klickar på den. Ibland ser den ut som innan, ibland som jag vill att den ska se ut nu och ibland ser den ut som en blandning av båda två. Otroligt fult alltså. Om någon av er har den oturen att se blandningen så beklagar jag verkligen. Ingen människa förtjänar att se något sånt...

RSS 2.0