*Låter som en hundvalp*

Anton, kom hit nu...?

30 september ´09 - World war 3

Jag är hemma... för tillfället, får man väl säga. Anton ville åka hem idag för att ta det lugnt, imorgon ska det sista planeras och på fredag är begravningen. Jag valde att "följa med" honom. Han skulle ju iofs dumpa mig hemma hos mig och dra till en kompis så fort vi kom fram till Varberg, men ändå. Väl hemma städar jag köket, tar ut Nellie, lagar mat till mina syskon och städar undan allt igen. Pappa ringer upp efter ett tag och bokstavligt talat skäller skiten ur mig för att jag är hemma, pratar om hur jag förstör min framtid, hur omogen jag är, osv. Sen ringer han upp David och säger åt honom att skjutsa tillbaka mig till skolan och när jag gnäller om att jag inte kan komma hem imorgon säger båda två att det är mitt problem. Jag sätter mig i köket och väntar på att pappa ska komma hem så att jag kan prata med honom "lugnt och sansat", öga mot öga. Timmarna går och ingen kommer hem. Att mamma är bortrest var jag väl medveten om, men inte att pappa också var det.

Efter ett tag ringer mamma upp och jag var så beredd på att få en rejäl utskällning av henne också. Så jag tog ett djupt andetag, redo att skrika tillbaka och lägga på luren i örat på henne. Jag kan inte direkt citera henne, men hon sa kort och gott: "Skit i vad han säger. Han är bortrest och kan ändå inte göra nånting åt det. Stanna hemma och gå till körskolan imorgon istället. Jag älskar dig. Hej då."

Mami ♥29 september ´09 - Alldeles för mycket balsam

I eftermiddags var jag helt försvagad av hunger, jag hade inte ätit sen igår kväll då jag åt en macka. Två timmar före det var kvällsmat på skolan ville jag tvätta håret, men hade knappt ork till att stå upp. Det slutade med att jag satt ner i duschen medans Anton fick tvätta mitt hår åt mig. Jag orkade inte säga emot, men samtidigt blev jag lite skrämd över att jag faktiskt lagt mitt hår i en killes händer. Nu sitter jag här, jättemätt efter någon makaroni and chesse-grej med grymt snyggt hår. Om du läser detta Anton så menar jag inget illa, men jag trodde faktiskt att jag skulle få tvätta om håret efter maten. Men nej, detta kommer du att få göra igen

Idol börjar om tio minuter. Känner mig inte så jättesugen på att titta på det när det inte finns någon att se fram emot att få höra. Efter Idol ska jag iallafall sätta i mitt löshår igen och mysa med älsklingen framför en film. Dvs, om han inte ska spela Xbox som han blivit beroende av... -.-Carole King - Where you lead
(FAN va jag saknar Gilmore Girls. Jag har bara dom fyra första avsnitten,
jag måste se till att jag får tag på fler)

Everyone I know goes away in the end
Angående Idol...
Jag älskade Antonia, hon åkte ut.
Jag älskade Gustav, han åkte ut.
Jag älskade Piotr, han åkte ut.
Igår kom jag på att jag älskade Niklas, jag är inte säker på om han åkte ut men han försvann iallafall.
Jag har en Idolförbannelse över mig .___.
Wake me up when september ends - Green Day

25 september ´09 - I

Det kändes inte rätt att stå där själv. Varför lades allt ansvar över på mig?
Jag skulle inte behöva göra det där ensam. Varför var du inte hos mig?

Camela Leierth - Too High

Pimp my... vad heter snusdosa på engelska?Jag vill bara passa på att visa upp min söta snusdosa som jag fick i helgen av Jay ♥Älva (19 september ´09)

Foto: Mille
Kläder & smink: Jay
Modell: Jay

(Inte direkt mitt mest seriösa fotande, men lite roligt blev det. Det här är inte heller någon planerad fotografering. Jay skulle på maskerad och jag blev som en stolt mamma och skulle fotografera henne i trädgården.)Black out

Jag hade bestämt mig igår för att jag skulle vakna upp ur den här jag-skiter-i-skolan-och-livet-och-mitt-utseende-grejen, så imorse när väckarklockan ringde kvart över sju gick jag upp med en gång, satte på mig stuprörsjeansen istället för mjukisbyxorna, ett rent linne och sminkade mig och fixade håret. Kvart i åtta var jag uppe på skolan och åt en rejäl frukost med Niklas och kvart över åtta gick jag tillbaka till Tallbacken för att väcka Anton. Han ville inte gå upp så jag la mig jämte honom och tänkte ligga och prata i 45 minuter innan skolan började. Plötsligt vaknade jag av att Niklas ringde och pratade om något grupparbete. Då var klockan kvart i tolv. Lyckat. Verkligen.


 
Until we bleed - Kleerup feat Lykke Li

Idol, älskar VS hatar

Jag kom precis på att jag glömt att skriva om Idol. Jag tror att det kommer bli riktigt bra i år. Jag har valt ut två jag älskar och två jag... hatar är väl att ta i, men stör mig på.
Älskar


Gustav Peterson - Hallelujah

Antonia Szabo - Hurt
Stör mig på


Jon Sindenius - Egen låt (Missförstå mig inte, han sjunger bra men han är sådär knarklugnt lycklig-läskig...)
 
Carolina (hittar varken efternamn eller låtval) "Eh... eh... eh... eh..."

21 september ´09 - Jag hatar hela världen

*Läs detta med arg, irriterande röst så att du blir lika sur för mig. Läser du detta med fågelsångsröst kommer det inte att låta lika allvarligt*

Som sagt, jag och Jay fotade jättemycket i fredags. Igår packade jag ner min photoshop-bok på 468 sidor just för att jag skulle sitta framför datorn hela veckan och snygga till bilderna. Dessutom skulle jag ha internet för evig tid och blogga hela dagarna.

Igår körde jag och Anton till skolan vid fyra-tiden med pizza, cola och lösviktsgodis för 71 (och 50 öre, för att vara exakt) kronor, aspeppade på att ha en mysig kväll...framför varsin dator iofs, men ändå. Vi kommer hit och här finns inget internet. Niklas berättade att vi måste leva på Almebergs sugiga internet i en vecka till och när den veckan gått kommer vi att få ett trådlöst internet som inte kommer funka på min dator.

Så varje gång jag ska blogga måste jag låna Antons dator och skriva på ett tangentbord som är så freaky att jag måste skriva jättelångsamt. Det är en sak jag stör mig på jättemycket, på min dator skriver jag jättefort och på andras datorer skriver jag jättelångsamt. Iaf, vill jag lägga in en bild här måste jag ta den från min dator, lägga in den på ett USB-minne och sen lägga in den på hans dator.

Och som en fin avslutning så glömde jag självklart kamerasladden hemma, så jag kan inte ens tömma kameran och leka med bilderna i photoshop.

Waah

Nu är vi färdiga. På söndag när jag är tillbaka på skolan ska jag tömma kameran på min dator, fixa till dom i photoshop och efter det kommer några ut här och resten på bilddagboken.

Det var inte lätt att ta dom här bilderna. Blodet runt munnen såg ut som skägg så vi skrattade oss mest igenom hela dagen. Blodet rann längst hakan och jag skrattade så mycket att mitt snus började rinna. "Jay, nu är det inte bara blodet som rinner!"

Haha

Om två timmar ska jag och Jay fotografera och det kommer bli blodiga bilder, så igår skulle jag ut på stan och leta efter låtsasblod. Jag hittar en minitub för förädiska 50 kronor och köper den. Jag skickar ett sms till Jay så att hon ska slippa fundera över vilka affärer som redan börjat sälja blod inför Halloween.

Under tiden övningskör Jay och när hennes mobil piper ber hon sin pappa att läsa upp smset för henne. Där står "Jag har köpt blod nu, berättar mer senare." Haha, han blev livrädd och Jay fick förtvivlat förklara att det var låtsasblod och inte riktigt.

16 september ´09 - 7 månader

Idag har jag och Anton varit tillsammans i 7 månader och det firar vi genom att han sover över på skolan ^-^ Imorgon ska klassen på utflykt till Varberg :D och på fredag har dom lovat (för tusende gången) att vi ska få internet och på kvällen ska jag och Jay fota.


Idag dog Patrick Swayze (Dirty Dancing) efter ett år av cancer .__.

14 september ´09 - Stickning

Anton åkte med till skolan igår iallafall, dock var ingen av oss på lektionerna idag. Vi låg i sängen hela dagen, tittade på Oz och pratade. Det var jobbigt när han åkte hem, men han lovade att komma tillbaka imorgon på morgonen. Ikväll har jag fortsatt med mitt tant-stickande (som jag började med i helgen) och myst med Lois och Niklas.

Det kommer snart upp en bild på min snygg/fula egengjorda halsduk -.-

13 september ´09 - Bit by bit, torn apart

Mina armar värker som om jag har träningsvärk. Jag har hållt om Anton hela natten, vaknat varje gång han gjort det och tröstat honom med det lilla jag kan ge. Ikväll åker jag tillbaka till skolan ensam. Jag kommer sova ensam i dubbelsängen och känna hans lukt i lakanen. Jag vet inte hur länge det kommer vara så här. Det kommer bli ensamt i några veckor, men jag tänker inte klaga så länge jag vet att det är så här det måste vara för hans skull. Som jag sagt till Jay några gånger nu; "det finns ju telefoner."Jag hör hur du skriker
Det behövs inga ord

10/9 2009, 04:30

För att Marshall säger det bättre än mig.


4 september ´09 - ...
"Det är fan inte konstigt att ingen orkar med dig."

Snabb genomgång om skolan

* Jag, Anton och Niklas hamnade på Tallbacken
* Vi åkte dit dagen före skolan började och fick världens lyckorus
* Niklas fick det största rummet med sex garderober (Han är ju kille för fan, han förtjänar dom inte!)
* Jag fick näst största rummet med en garderob som dock var snyggast i huset
* Jag paxade en av Niklas garderober
* Anton fick en liten städskrubb till rum och flyttade in sin packning på mitt rum
* Vi snodde tre sängar, lämnade tillbaka två av dom
* Jag skapade en dubbelsäng
* Anton trodde att jag hade med mig Mer-dricka och drack av mitt munvatten och fick ont i magen
* Jag upptäckte att jag glömt min sminkväska hemma och grät oavbrutet
* Jag smsade Lois och fick hennes tillstånd till att låna hennes sminkväska under veckan
* Anton upptäckte att han glömt sitt snus, dator och teoriböcker hemma. Han svor som aldrig förr
* Vi träffade dom andra som skulle bo med oss. Andreas, Cissi och Christoffer
* Vaktmästaren försökte ta tillbaka den stulna sängen
* Anton åkte hem för att fixa körkortet
* Jag lärde känna dom andra i huset
* Anton klarade körkortet
* Jag åkte hem för att ha riskettan
* Jag tog med mig både sminkväskan och Jojan tillbaka till skolan
* Vaktmästaren misslyckades med att ta tillbaka sängen och jag fick behålla den
* Jag och Anton tog sönder sängen
* Jag fick en ny säng
* Jag åkte hem för att ha halkan som det visade sig att min körskolelärare avbokat utan att berätta för mig

... och nu sitter jag här.

4 september ´09 - ...

Jag är så otroligt rastlös. Jag har gått flera varv runt i huset och inget förändras.
Jag vet att du inte gör det med flit. Att du inte tänker. Men försök att tänka då, för helvete.
Det är en sak att göra det, men se då till att det aldrig kommer komma fram till mig.
Det jag inte vet om kan inte skada mig.
Men när du skyltar med det känns det som om du vill skada mig.


I can't escape this hell
So many times I've tried
But I'm still caged inside
Somebody get me through this nightmare
I can't control myself

I can't escape myself
So many times I've lied
But there's still rage inside
Somebody get me through this nightmare
I can't control myself

No one will ever change this animal I have become
Help me believe it's not the real me
Somebody help me tame this animal

RSS 2.0