Schema

Mitt skolschema är ganska okej. Dock ingen sovmorgon och jag slutar bara tidigt en gång i veckan, men många lektioner är lärarlösa så det lär väl bli slappt iallafall.


Hela måndagsmorgonen är projektarbete och efter lunchen är det engelska.

Tisdagens morgon börjar med matte. Efter det hade jag kunnat vara ledig, men jag har skrivit upp mitt på en photoshopkurs som kommer hålla på två gånger i veckan. Efter maten är det ännu mer projekt.

Onsdagen är bara en enda stor projektdag med en kort lektion på en halvtimme med aktuellt där vi går igenom vad som hänt i världen under veckan.

Tordagar kommer nog inte att vara så illa. Engelska på morgonen, följt av matte med min speciallärare och sen ännu en photoshoplektion.

Och slutligen fredag som bara är projekt och sen slutar jag efter maten.


Frågor om män och kvinnor

Jag sitter fortfarande med mitt arbete om jämställdhet. Det är ett väldigt brett ämne så det är faktiskt riktigt svårt att hitta information. När jag googlade runt hittade jag en rolig grej (Eller det kanske inte är så roligt om man är überfemenist).


VARFÖR DÖR MÄN FÖRE SINA FRUAR?
För att de vill.

VAD ÄR DET FÖR SKILLNAD MELLAN EN KVINNA OCH EN ROTTWEILER?
Läppstift.

VARFÖR FÅR KVINNOR MENS?
För att de förtjänar det.

VARFÖR SKAPADE GUD MANNEN?
Därför att massagestavar inte kan klippa gräset.

VAD HETER VÄRLDENS TUNNASTE BOK?
"Allt vad män vet om kvinnor".

VAD ÄR EN MANS UPPFATTNING OM FÖRSPEL?
En halvtimmes bedjande, bönande och övertalande.

Projekt

Just nu försöker jag skriva på ett miniprojektarbete. Hela grejen går ut på att man får ett ämne som är orättvist i Sverige och så ska man klaga på det. Jag fick jämställdhet och började snoka runt lite på google tills jag hittade en artikel med rubriken "Sverige toppar listan för världens mest jämställda land för tredje året i rad". What?! Hur ska jag kunna knäcka detta? -.-

Dessutom ska jag hinna göra ett plakat till detta och allt ska vara färdigt i eftermiddag. Jag är skitstressad, men ändå sitter jag här, leker på farmville och camen...Mina naglar har blivit galet långa.


31 augusti ´10 - Igår kväll

Igår var det tjejkväll på mitt rum. Jag, Cissi och Hedvig satt och skvallrade i några timmar tills "Fångarna på fortet" började och jag fick slänga ut dom från mitt rum och tvinga ner dom till Tallbacken där vi kurrade ihop oss i tv-soffan. Fan, vad jag är glad att det programmet har börjat igen. Det enda jag inte tycker om är den påverkade sommarturisten uppe i tornet? Vart är den gamla gubben? Om han nu är död (.____.) varför kunde dom inte bara sätta dit en ny gammal gubbe? Jag vet att det är 2000-talet, men ingen som är under 80 år får sitta där uppe och läsa gåtor. Det borde vara lag på det.

♥ vs ?

Genomgång av första skolveckan

Då är jag tillbaka igen. Veckan har varit galet lång och jag har varit superupptagen hela tiden och inte orkat sitta framför datorn. Nu har jag iallafall börjat vakna upp ur min dvala och ska försöka blogga igen som normalt.


Så vad har hänt nu då?

* Pappa skjutsade mig till Varberg där Anton skjutsade mig till skolan. (Vilken parasit jag är...)
* Väl framme såg vi att vi fått dom rummen vi önskat.
* Vi bäddade sängen och la oss och tittade på film som vi somnade till.
* Nästa dag vaknade jag klockan sju och duschade och gjorde mig i ordning.
* Det var frukost klockan nio och efter det var vi lediga till klockan två. Perfekt tid att packa upp allting, vilket vi planerade att göra men fastnade hos alla nya elever och timmarna flöt förbi.
* Sen var det information om skolan, lektionerna, klasserna, internatet och allt dom kunde komma på från två till halv nio.
* Däckade klockan nio.
* Resten av veckan gick dagarna ut på att dra upp oss så tidigt som möjligt och hålla oss igång med namnlekar, osv till så sent som möjligt. Jag har inte somnat senare än tio/halv elva varje kväll.
* Jag och några andra gick ut i skogen och plockade kantareller. (Jag plockade dom största...)
* Jag smakade på kantareller.
* Jag kom fram till att jag inte tycker om kantareller.
* Jag träffade massa nytt folk. Vissa verkar okej, vissa tror jag att jag kommer tycka om väldigt mycket och vissa tänker jag hålla mig på så långt avstånd ifrån som möjligt.
* Resten av veckan gick också ut på att försöka få tummen ur röven och packa upp. Vi drog ut på det dag efter dag tills i söndags då vi äntligen fick det gjort.


O___OPappa:
"Skulle det där vara imponerande? Hunden har ju stödhjul".


Lista över packning

Då var packningen färdig. Sex proppfyllda bagar. Första gången jag skulle flytta till skolan gjorde jag en lista på allt jag skulle ha med mig och den listan har jag följt varje år och detta året är inget undantag.


Kläder: Strumpor, trosor, BH:ar, linnen, tröjor, byxor,
kjolar, tjocktröjor, morgonrock och bikini.

Hygien: Tandborste, tandkräm, tandtråd, schampo, balsam, tvål, deo och parfym.

Utseende: Smink, smycken, nagellack, pincett, rakhyvel, borste och ansiktsvatten.

Teknik: Dator, ipod och mobil/ipod-laddare.

Övrigt: Bindor, tamponger, bomull, nagelsax, nagelfil, lakan, böcker, bilder att sätta upp på väggarna, pennor, bodylotion, handdukar, preventivmedel och plåster.


Om jag känner skolan rätt så kommer vi inte att ha något internet den första veckan, så jag kommer bara kunna uppdatera när jag är i skolan -.-

♥ ♥ ♥We can live like Jack and Sally if we want
where you can always find me
We'll have Halloween on Christmas
and in the night we'll wish this never ends


Moonlight


Jag måste sluta hänga på youtube...

... jag blir bara ledsen av det.

Hjorten försvarade sin unge, det kan jag acceptera.
Men jag kan inte acceptera att hon bara fortsatte filma och inte gjorde något för att hjälpa hunden som ändå tack och lov överlevde.


21 augusti ´10 - Filmstress!

Jaha, som vanligt har jag alldeles för mycket filmer på datorn som bara ligger och dammar eftersom jag aldrig får tummen ur röven och tittar på dom. Nu har jag raderat nästan alla, förutom fyra stycken som ska tittas på.


The new world (2006)
Tillsammans med en brittisk expedition anländer kapten John Smith i början av 1600-talet till Amerika. Målet är att hitta guld och rikedomar som man tror finns i det nya landet. Dåligt rustade för ett liv i vildmarken är det istället svåra umbäranden, svält och död man ställs inför. Det blir kapten Smith som får i uppdrag att leda en grupp män uppför Chickahominy-floden på jakt efter mat. Under uppdraget anfalls expeditionen av Powhatan-stammen och alla dödas, förutom Smith, som tas till fånga och förs till stammens by. Det är också där han träffar hövdingens yngsta och vackra dotter Pocahontas. En relation växer sakta fram dem emellan och utvecklas snart till något mer, något som i all tysthet banar väg för stora förändringar.

Rat race (2001) Bara för att alla har sett den förutom jag...
En förmögen casinoägare i Las Vegas överträffar sig själv i jakten på nya vadhållningsprojekt genom att anordna en kapplöpning mellan nio slumpvis utvalda personer. Alla får varsin identisk nyckel som leder till ett skåp i Silver City, New Mexico. I skåpet ligger 2 000 000 dollar. Den som först lägger sin hand på pengarna får alltihop.

The man who cried (2000)
1927. En judisk zigenare i en rysk by lämnar sin dotter och emigrerar till Amerika. Kort efter avresan utbryter våldsamheter. Flickan och några bybor tvingas fly. Men de hamnar på fel båt som istället för Amerika går mot England.

A perfect day (2006)
Robert Harlan blir uppdagd från sitt jobb och förverkligar då sin dröm om att bli författare. Hans bok blir en stor succé som når alla topplistor och hans liv förändras drastiskt. Hans nya, framgångsrika karriär sätter dock förhållandet till familjen på prov. Mitt i familjens prövningar dyker en mystisk man upp och berättar att Robert endast har 40 dagar kvar at leva. En insikt som gör att han börjar se över sitt liv och sina prioriteringar.

Termin 3

Då var det dags igen... Skolstart. Sista året.

Jag har iallafall ingen ångest angående boendet som förra året. Jag är mer nöjd än någonsin den här terminen. Jag kommer att ha samma rum i huvudbyggnaden som jag hade i våras och Anton kommer ha det största rummet på Tallbacken med flest garderober och stor yta så att en dubbelsäng får plats.

Det jag har ångest över detta året är packningen. Eftersom jag inte kommer kunna åka hem varje helg så måste jag mer eller mindre ta med mig allt jag kommer behöva under året redan på söndag. Det kommer att bli mycket packning, men pappa är iallafall så snäll att han skjutsar mig till Varberg i helgen där jag möter upp Anton som kör oss till skolan. Annars hade jag fått ta allt på tåget och det hade aldrig gått.

Under mitt första år på skolan tog jag faktiskt med mig hela mitt rum till skolan och det var inte kul när jag packat ner allt och skulle packa upp allt igen hemma när terminen var slut. Under mitt andra år tog jag inte med mig mycket alls och ändå blev det sju väskor och två lådor när jag packat ner allt. I år vet jag inte hur jag ska göra. Filmerna får stanna hemma, dom tar så sjukt mycket plats. Men jag får nog ta med mig nästan alla kläder, eftersom jag inte kommer kunna tänka "Jag vill ha på mig den där tröjan... Skitsamma, jag hämtar den i helgen".
Det största I-landsproblemet är faktiskt vilken morgonrock jag ska ta med mig. Jag har sex stycken och ska ta med mig två, men vilka?

Mja, mja... Det löser sig. Nu börjar det igen, han och jag 24/7...
Vi kommer driva varandra till vansinne.Mitt första rum.
Vi höll på att packa in alla saker när jag avbröt för att ta en bild på rummet.
Det gick knappt att gå på golvet när allting var "färdiginpackat".

21 augusti ´10 - Stress!

Morgonen kunde börjat bättre. Jag vaknade klockan åtta av att brevbäraren kastade in massa brev och jag blev så rädd att jag skrek till. När jag skulle äta min toast till frukost rann den heta osten ner över mitt bröst. Det var inget porrigt över det, det var bara ren smärta. Nu har jag en stor röd fläck på bröstet som svider.

Som om inte det räcker så skulle jag steka lite korv till lunch och när jag skulle vända på korvarna fick jag kokande margarin över handen.

._____.Jag har verkligen inte tid att sitta här egentligen. Jag är mitt uppe i packningen inför imorgon, min syster ska sätta i mitt löshår, jag måste hinna ner till gallerian och köpa nya solglasögon innan dom stänger och desstuom är det Malmöfestivalen som jag inte vill gå på, men som mina föräldrar kommer tvinga med mig på.

Skolresa

Jag bläddrade igenom min bilddagbok och hittade en rolig händelse från en skolresa.
Vi var inne i en kyrka.
Jag stod och tittade på väggmålningarna och frågade min lärare vad det skulle föreställa för djur.


Lärare: "Det ska antagligen föreställa ett lejon."
Jag: "Men det är inte ens likt."
Anton: "Men man kanske trodde att lejon såg ut sådär förr i tiden innan det fanns lejon i Sverige."


Världens vackraste katt

Sista bilden jag tog på Luna innan jag gav bort henne.


Pamela Isley


Misslyckad operation?

När jag var inne på piratebay såg jag den här bilden på "reklamsidan" och såg en grej som gjorde mig fundersam. "Plupparna" (vad ska man kalla dom?) måste väl vara hennes bröstvårtor? Och om det är det, sitter inte dom galet snett?


20 augusti ´10 - Maaat!

*Läs med gnällig föräldraröst*
"Om du vill ha kvällsmat ikväll så får du faktiskt följa med oss till Malmöfestivalen, för det är där vi ska äta."

Jag har inte tvättat håret på en vecka, jag går runt i mjukisbyxor och har inte sminkat mig sen dinosauriernas tid och jag ska ut och visa mig bland folk?


Hälsa på min nya bästa vän, färdiglagad mat ♥


(censur)


20 augusti ´10 - Mormor<3

Mormor och morfar hälsade på för några dagar sen och mormor gav mig några fina smycken.


Halsband med matchande ringRingar

Silikonbröst

Jag har inte målat någonting på flera månader och jag kände att det var dags att ändra på det. Dock upptäckte jag att jag är lite rostig, men jag ska visa dom bilderna jag blev "nöjd" med...

Som den här, till exempel. Bollar till bröst som står rakt upp i luften när man ligger ner. Fint. Verkligen.. Det enda positiva är att man ser att det är händer iallafall. Det har jag aldrig lyckats med förut. Sen hur snyggt målade dom är är en annan sak.


Bajshund...

Jag tänkte vara extra snäll mot mitt monster och ta ut henne på en extra lång promenad. När vi kom ut från porten upptäckte vi att det spöregnade som satan, men jag hade lovat henne så vi började gå. 45 minuter senare hade mina converse läckt in, mina byxor var genomvåta och jag var på riktigt dåligt humör. Jag tog av kopplet och lät henne springa lös ett tag och sen bestämde jag mig för att det fick räcka och ropade på henne.

När monstret springer mot mig kan jag se på henne att hon tänker hoppa upp på mig. Jag börjar skrika "nej, nej!" men det struntar hon i och hoppar upp. När jag fått ner henne känner jag en vidrig lukt och när jag tittar ner ser jag att jag har en brun gegga på mina byxor, händer och kopplet.

Hade det inte funnits vittnen där hade jag lätt dödat henne utan att tveka.


Nestan...

Ofelia har smsat Anton hela kvällen. På sista smset hade hon slagit på T9 och skrivit ett helt olästbart sms som jag och Anton försökte tyda.

Jag: "Ordet 'näsa' är ju med, vad för annat ord kan det bli?"
Anton: "Det kanske ska stå 'nästan'? Eller föresten, det stavas ju med E..."

17 augusti ´10 - Böber king!

Då var det dags för minsta lillasystern att fylla åtta år och vad är då en perfekt födelsedagspresent till henne, enligt mina föräldrar? Självklart med mobil med kamera och allt! Perfekt till henne som kan "läsa och skriva" och som bara ränner ute på stan på kvällarna...

Vi åt iallafall våfflor till frukost och medans dom andra åker till något vattenäventyrsland ska jag göra en pannkakstårta och ikväll blir det burger king, eller som min syster säger "böber king".


Appropå ingenting... Igår såg jag ett program där en kvinnas guldfisk fyllde två år och i present fick den diamanter som hon la i fiskens akvarium.


all the things she said

Baah! Jag hatar när folk kan saker... och jag inte kan. Förut var jag jämt på youtube och sökte runt efter videos som folk gjort med disneyfilmer och var grön av avundsjuka på deras skills. Jag lyckades få ner windows movie maker på datorn förra året och försökte göra en egen film, men det programmet är inte särskilt bra. Idag råkade jag snubbla in på den här videon och nu är jag en blandning av mörkgrön och svart.

Snälla, säg att någon vet vilket program detta är? Jag måste ha det!


Sunset beach

När jag var liten var jag tv-beroende. Jag följde löjligt många serier och Sunset beach var en av dom och nu ligger första säsongen på min dator och bara väntar på mig...


15 augusti ´10 - Hunddag

Awesome dag! Jag hörde att det skulle vara en "horse show" fem minuter ifrån min lägenhet, så efter mycket funderande och jämrande bestämde jag mig för att försöka övervinna min fobi och gå i närheten av en häst och kanske till och med klappa en. När jag kom dit var det gigantiska området uppdelat, på ena sidan kunde man vara med hästar och på andra kunde man vara med hundar.

Fuck hästar, jag gick över till hundarna där det var agility, freestyle, miniutställningar, osv. Sen spenderade jag resten av dagen där och ångrade att jag inte tog med Nellie, dock var jag för lat för att hämta henne. Det fanns olika tält för varje ras och varje tält innehöll massa hundar av samma ras. Jag stod och tjatade i en evighet i Collie-tältet tills jag gick vidare till Akita-tältet där jag startade en djup diskussion om filmen Hatchiko. Sen var det bara att pallra sig vidare till taxarna, boxrarna och alla andra hundar.


Ikväll har jag städat rummet, bytt lakan i sängen, duschat och nu ska jag äta glass och titta på Lady och Lufsen


14 augusti ´10 - Tivoli

Honey och jag tog en taxi till folkets park och besökte ett minitivoli.
Tivolit hade en Batmanåkattraktion! Runt den var det bilder på karaktärer från spelfilmerna och en bild på Halle Berry av någon anledning...?


Trots min höjdskräck köpte jag kuponger till nordeuropas högsta parishjul. När jag läste att det var dubbelt så högt som Gröna lunds och Lisebergs parishjul var jag inte lika kaxig längre, men gjorde det ändå.


Dessutom vann Anton ett lejon till mig ^^


www.felsms.com


Dagens perversa ungdomar

*Anton och jag är påväg hem från biblioteket*
Anton: "Blablabla... Och det innebär att från och med nu så måste du vara min sexslav."
*Jag märker att en gammal tant går precis bakom oss och vill inte göra henne upprörd över "dagens ungdomar"*
Jag:
"Nej, det måste jag inte."
Anton: "Jo, nu är du min sexslav!"
Jag: "Ehm, nej..."
Anton: "Jodå. Tager du mitt stånd att älska i nöd och lust?"
Jag: "Anton, det går en tant bakom oss."

Det fick iallafall tyst på honom. Dock skrattade han sen resten av vägen hem.


14 augusti ´10 - Överraskning

Jag mådde apa i måndags kväll. Jag bölade som bara jag kan göra och pratade i telefon med Anton som försökte trösta mig och sen somnade jag mitt i min olycka framför datorn. Nästa morgon precis när jag vaknat plingade det på dörren och eftersom ingen öppnade så fick jag kliva upp ur sängen och öppna dörren. Där stod Anton med en blombukett i ena handen och en påse med wienerbröd i andra. Jag kastade mig i hans famn och blev jätteglad, men förbannade mig själv på insidan för att jag inte lyssnat på mammas diskreta förvarning kvällen innan när hon frågat om jag inte hade lust att hoppa in i duschen för att tvätta håret och raka benen.Efter att vi ätit frukost tillsammans och jag fått duscha gick vi ner till stan där vi stannade hela dagen tills mina fötter var fulla av skavsår och blåsor. På torget såg jag en tant (en riktig tant med käpp och allt) som hade på sig en New moon-tröja på sig. Vi kikade in i en massa affärer och köpte hamburgare.Inne på H&M hände en grej som jag aldrig varit med om förut. När man ska prova ett klädesplagg får man ju en liten plastgrej med en siffra på beroende på hur många klädesplagg man har med sig. När jag skulle prova mina kläder fick jag en plastgrej med en tvåa på och när Anton skulle följa efter mig fick han också en plastgrej fast med en nolla på. När skapade H&M sånna? xD


Geisha tutorial

I'm in love :3 ♥


Min nya frisyr

Nu har jag bestämt mig för hur jag ska göra med mitt hår. Jag vill klippa en sned lugg (typ som på bilden, fast lite längre) och så blir det rosa slingor.


 

 


9 augusti ´10 - Tråkdag

Jag är så otroligt rastlös. Jag vill göra något vettigt idag, men jag vet innerst inne att det inte kommer att bli av. Dessutom är jag väldigt trött på min bloggdesign, den ser så himla dåligt gjord ut. Jag har lekt lite med photoshop i någon timme nu och har börjat fundera ut en ny design... Sen när den blir klar är en anna fråga.

Aaah! Självklart ska mitt internet vara det segaste i hela världen också så det går inte att surfa på nätet som en normal människa. Nej, fuck detta. Nu ska jag kolla på Desperate housewives...


Döskalleöl

På systemet finns världens coolaste öl.


Jag är ironisk, men bilden är äkta

En dag kom Anton hem och klagade över att hans plånbok vägde för mycket. När jag tittat i den kom jag plötsligt ihåg varför jag blev kär i honom från början.


Därför ska du hålla dig borta från poison ivyJag får kalla kårar längst ryggraden när jag ser blåsorna >___<


Sömntuta


8 augusti ´10 - Dagens tonåringar...

Bajseftermiddag. Mamma bad mig laga kvällsmat och jag tänkte imponera med min nya maträtt som jag hittade på för några dagar sen, men inga av ingredienserna fanns i kylskåpet så jag var tvungen att gå och handla. Jag misstänkte att jag inte skulle kunna bära alla påsarna själv så jag frågade min syster om hon ville följa med. Som den bittra tonåringen hon är så mumlade hon något, men gick iallafall mot korridoren. Jag fick mammas kort och frågade min syster om hon kunde koden till det och hon svarade ja.

På vägen till affären försökte jag kallprata lite, skämta, osv och fick ingen respons förutom suckar. När vi var inne i affären bad jag henne hjälpa till att hitta varorna jag behövde och hon letade genom att stå och titta sig omkring utan att röra sig ur fläcken. Jag känner hur jag blir surare och surare för varje minut men försöker ignorera det och letar ensam. När jag väl har allt jag behöver och ska gå till kassan frågar jag vad koden till kortet är och hon svarar
"hur ska jag kunna veta det?".

Då jävlar tappade jag tålamodet. Självklart har ingen av oss mobiler med oss så jag säger åt henne att stanna i affären medans jag går hem och frågar mamma om koden. Hon börjar gnälla över att hon inte bara kan stå där medan jag är borta och när hon ändå var igång så börjar hon gnälla över att hon inte ens ville följa med från början och att hon blev tvingad. Jag frågade henne om hon ville följa med, jag tvingade henne aldrig.

Jag blev skitförbannad och började lägga tillbaka alla varor på hyllorna och sa åt henne att hon skulle laga mat istället för mig. Då sa hon att hon skulle hämta koden och att jag skulle stanna kvar. Så jag stod och stirrade på pasta och kryddor i en löjligt lång tid och när jag började misstänka att hon övergett mig började jag gå mot utgången där jag mötte mamma. Jag förberedde mig på en utskällning, men hon var lugn som en filbunke, sa åt mig att slappa av och gick och betalade maten.

Väl hemma bosatte jag mig i köket och lagade mat som mamma älskade och gjorde en sallad som pappa berömde under hela middagen.
8 augusti ´10 - The human centipede

Jag är väldigt lättäcklad när det gäller film och ändå satte jag mig inatt tillsammans med min syster och tittade på The human centipede. Vart jag än läst på internet så har folk skrivit att det är rena komedin, att den är tråkig, osv... Jag mådde illa under hela filmen, blundade lite då och då och kröp under filten, men jag tyckte att den var bra och jääävligt obehaglig.Den pensionerade kirurgen dr. Heiter drömmer om att skapa en mänsklig tusenfoting genom att placera människor på knä bakom varandra och operera ihop dem från mun till anus. Med hjälp av Rohypnol, skalpeller och tre offer skapar han sitt livsverk i källaren.Idag regnar det, vilket är ganska skönt. Jag kan ligga i sängen hela dagen och äta rostat bröd iklädd mjukisbyxor och titta klart på den fjärde säsongen av The simple life. Nellie och jag tog en långpromenad i parken imorse innan det hade börjat regna. När vi var längst bort i parken och hade en ganska bra bit hem började det regna som bara den .___.

Jag måste sluta läsa aftonbladet...Ett fasansfullt skrik hördes över köpcentret i Birsta. En ettåring hade ramlat i rulltrappan – och slitit av fingrarna.
Pojken var helt hysterisk, jag blev alldeles kall när jag såg blicken i hans ansikte, säger ett vittne till Sundsvalls Tidning.

En vanlig shoppingdag förvandlades till en mardröm för familjen som var ute i shoppingcentret i Birsta utanför Sundsvall. Olyckan inträffade vid 15-tiden då en ettårig pojke fastnat i rulltrappan och ramlat utan att mamman hann fånga honom, enligt Sundsvalls Tidning. Anställda i varuhuset hörde sedan folk som skrek: "Herregud, fingrarna är av!"
Pojken bara skrek och mamman och pappan var täckta av blod, säger ett ögonvittne till Sundsvalls Tidning.


Resten av artikeln finns här


7 augusti ´10 - Hemma igen

Igår gick allting väldigt snabbt. Plötsligt hade jag en halvtimme på mig att packa för att hela Antons familj fick för sig att dom skulle åka till (hans alltså) mormor och morfar i skåne. Väl framme blev vi gödade som grisar med våfflor, kakor, muffins, vindruvor, nötter, godis och vin. Efteråt skämtade Anton om att mormor skulle ringa och beställa pizza och hon var halvvägs framme till telefonen innan Anton hindrade henne. När vi inte hade något att göra så gick vi ut till trädgården där Antons bror lärde mig hur man gör hjärt och lung-räddning som jag fick öva mig på på Anton. Allihopa tittade på Big daddy sen och jag somnade som en stock. Nästa morgon blev vi väckta vid nio och åt en stor frukost med frallor och massa olika pålägg. Antons syster hade med sig massa nagelvårdsgrejer så jag skämde bort mina naglar rejält.


Sen kommer då historien om resan hem. Mamma säger att tåg är en vanesak, men det blir ju aldrig bättre. Den här gången var tåget fyllt av tolv/femton stycken aspackade halvgubbar i trettioårsåldern. En av idioterna gick runt bland passagerarna och tiggde pengar och när han inte fick det började han sälja allt han hade från öl till kläder. Till slut stod han där i enbart ett par regnbågsfärgade kalsonger och sa att han skulle ha mer pengar eftersom han strippat. Efter ett tag kom det en man som jobbade på tåget.
- Folk har klagat över att du går runt lättklädd och stör dom andra passagerarna. Klä på dig!
- Amen, jag har ju sålt alla mina kläder.
- Då får du köpa tillbaka dom.
- Det kan jag ju inte göra. Då får du slänga av mig på nästa station.
Då gick båda iväg så jag vet inte hur det slutade.

Dagens kommentar... från mig.

"Men jag är jävligt mycket mer smartare än henne. Hon otänker jämt och det gör inte jag."


Ingen förstod vad jag menade, inte ens jag själv...

Frisyrtankar

Mitt utseende har tagit semester. Jag har inte sminkat mig en enda gång på snart tre veckor och dessutom har jag halvt tröttnat på att snusa (snusade bara en gång igår!) så min hy har förbättrats otroligt mycket. Jag tog ut löshåret när värmen kom och har varken färgat eller hårsprayat det sen dess.

Nu börjar skolan om två veckor och jag vill göra något med håret innan dess. När jag packade upp en flyttlåda hittade jag en blekning och en burk med rosa hårfärg i. Ödet, eller vadå?

Jag har varit sjukt sugen på att färga håret rött igen, men jag funderar på att spara det till hösten. När jag frågade Anton om vad han hade tyckt om ifall jag gjorde lite rosa slingor i håret sa han hell no och kallade mig emo. Så det lutar mest mot den frisyren bara för att jävlas med honom.


Paintskills, I know...


Jag tror det hade blivit snyggt faktiskt.


Bästa låtarna från The nightmare before christmas


5 augusti ´10 - Last night

Igår var det en väldigt, väldigt bra kväll. Vi åkte till mitt gamla hus och gick in hos mina grannar och satt och pratade i evigheter. Sen gick vi till Jay och åt blåbärspaj och när vi satt där i köket såg jag Luna ute på gatan så jag gick ut till henne.

Hon hade fått ett nytt halsband och samtidigt som jag försökte kolla om det satt på tillräckligt löst så kom kvinnan som nu tagit över henne. Vi satt där i lite mer än två timmar och pratade om Luna, mig, flytten och allt. Nu känns allting mycket bättre. Det märktes på både kvinnan och Luna att dom verkligen tyckte om varandra.

Vi åkte hem någon gång efter tolv och åkte förbi McDonalds och hämtade upp några cheeseburgare och sen tittade vi på The nightmare before christmas.

So what - Pink
The evil spirit of the water


How to draw a realistic eye

Verklighetstrogna ögon är något jag försökt mig på så länge jag kan minnas, men aldrig riktigt lyckats med. Han får det att se superenkelt ut i videon, men jag antar att det inte är så lätt. Men jag ska prova i alla fall. Någon gång...


www.felsms.com


"I dont like you, mommy"Nawh xD


4 augusti ´10 - Bad start

Dålig start på morgonen. Jag har sovit för länge, jag är hungrig och Anton hade gått upp för flera timmar sen så jag vaknade ensam. Jag försökte ändå somna om, men en fluga förklarade krig mot mig och började flyga runt i mitt ansikte och vägrade försvinna hur mycket jag än viftade med händerna. Flugan vann och jag satte mig upp och kliade mig på ryggen, inget mer med det... Tills jag skulle titta på min vackra tatuering och inte kunde hitta den. Jag kastade mig ut till Anton som sa att den var borta. Jag har kliat sönder den ;____;

Nu ska jag äta en stor frukost och sen ska vi ut i solen. Om det är torgdag ska jag ner dit och fixa en ny tatuering.

Pastasallad (Den är asgod!)

Du behöver:

* Pasta
* Köttbullar
* Bacon
* Ost
* Smör
* Lökkrydda
* Salt


Gör så här:

Stek bacon och köttbullar. Koka pastan och lägg en rejäl klick smör på den. Blanda ihop allting i en stor skål och krydda med lökkrydda, salt och häll riven ost över.Jag saknar min riktiga kamera... .___.


3 augusti ´10 - Pastasallad... typ.

Jag älskar att laga mat. Det lilla problemet är bara att jag inte kan. Jag kokar pasta i en kvart, bränner kött och slår ihjäl bröddeg. Men efter att ha tittat på Hell kitchen den senaste timmen blev jag så sugen på att laga mat att Anton gett mig fria händer i köket. Dock duger det inte att göra spaghetti med köttbullar nu. Jag vill göra något komplicerat så att Gordon Ramsay blir stolt över mig.

Jag ska försöka skapa en egen varm pastasallad. I kylskåpet hittade jag köttbullar, bacon, ost och lite andra småsaker så jag ska lägga ihop allting och be till Gud att det smakar gott.Mina muffins


3 augusti ´10 - Heart to heart

Klockan tio gick jag och Anton ut på balkongen för att svalka oss från värmen. Nu gick vi in. Vi har tänt ljus, druckit vin och pratat om allting som vi ännu inte pratat om. Gay, jag vet men jag har sett en helt ny sida av honom ikväll.

Imorgon är han ledig från jobbet och vi ska ha en heldag tillsammans.


Over and out

Ibland tänker jag...

... på att man ska ta vara på sin ungdom.

Jag har levt ett sorglöst preventivmedelsliv sen jag var femton. Jag har varit ung och fått mycket rabatt pågrund av det. Jag har köpt p-piller för ett helt år för 80 kronor. Livet lekte tills den dagen dom förvarnade mig på ungdomsmottagningen att mina unga dar snart var över och att jag skulle få börja betala fullpris.

"Snicksnack"
, tänte jag. Om det kostar 80 nu kostar det väl 100 sen?

Idag kom sanningens ögonblick och den var mörk. Förutom att jag fick sitta och vänta i väntrummet i lite mer än en timme så hade mitt namn raderats från deras dator när jag flyttat. Så jag var tvungen att fylla i allt igen från början och när dom sen frågade vart jag bodde så sa jag "Varberg, Malmö och Horred" och så fick jag förklara den historian.

När jag sen gick till apoteket för att hämta ut preventivmedel för tre jävla månader gav tanten i disken mig min lilla låda och sa sen lugnt och fint "316 kronor, tack." På apoteket måste dom väl ha såna där övervakningskameror? Jag funderar på att gå tillbaka och fråga om jag får kolla igenom dagens film för jag hade gärna velat se mitt ansiktsuttryck när hon sa priset.

Min plånbok ligger och skriker just nu. När Anton kommer hem ska hans plånbok också få skrika, för detta tänker fan inte jag betala ensam. Från och med nu ska vi dela på kostnaden.


Och som ett sista tips från en gammal och erfaren tant till er unga där ute. Njut av era rabatter och kolla för helvete upp vad som menas med ett vuxenpris innan ni kastar er ut i preventivvärlden.

Min och Antons "tatueringar"
Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me

Anton skulle driva med sin storebror och visa sin "nya tatuering". Brorsan gick halvt på det, men ändrade sig efter en sekund och sa att den var fejk. Dock sa han att den såg lite verklig ut i det ljuset som var i vardagrummet.

När Anton kommer till sitt rum igen berättar han vad som hände och jag frågade vad det var för ljus han stod i.

Anton: "Det såg ungefär ut så här."
*Släcker i taket och det blir totalt kolsvart i rummet*
Anton: "Alltså... Lite ljusare var det nog i alla fall..."


RSS 2.0