31 december ´10 - Nyårsafton

Skitdag. Nyårsafton blir alltid skit, varför lär jag mig aldrig?

Jag försökte muntra upp mig själv lite genom att göra mina naglar fina. Jag skulle måla dom svarta och sätta på lite nageldekorationer, men när jag skulle måla dom råkade jag spilla ut flaskan på handen och nu går inte färgen bort...


Jag är iallafall i Varberg nu, men jag vet inte vad jag ska hitta på ikväll. Antagligen sitter jag hemma med Anton och... gör något.


2011... börja nu.
Jag har iallafall kommit på ett nyårslöfte.

Jag ska försöka rädda min kropp. Jag har så himla dålig kondition och jag har börjat må riktigt dåligt av det. Jag kan inte gå korta promenader utan att hjärtat slår en miljon slag i minuten och jag får ont i bröstet. Så det måste ändras på om jag ska kunna få leva till min trettioårsdag.

Ibland tänker jag...

... på hur livsfarlig mellandagsrea kan vara.

Jag har bara gjort detta i Varberg och hade ingen tanke på att det skulle vara annorlunda i Malmö. Men skåningar är inte bara livsfarliga. Dom är brutalt våldsamma också. Hela dagen har jag blivit puttad åt alla håll och folk har trampat på mina nya skor.


Jag kände mig ovanligt intelligent igårkväll. Eftersom det är rea i praktiskt talat alla affärer så borde det vara extra billigt inne på H&M eftersom den affären alltid är billig. Jag ställde min klocka på halv nio och snoozade till klockan tolv (jag kanske inte är så intelligent ändå...) och sen tog jag mig ner till stan fort som fan. Där märkte jag att jag inte är den enda intelligenta tjejen i Malmö.


Jag känner till tre H&M-affärer i Malmö och hade siktat in mig på den bästa av alla. Det hade resten av alla tjejer i Malmö också gjort... Affären var full av tjejer i min ålder och alla var som galna. Jag försökte komma fram till kläderna genom att viska fram ett "ursäkta", men dom vägrade flytta på sig. Jag är inte dum. Eftersom tjejerna var i min ålder så vet jag precis hur dom funkar.

1. Det är mellandagsrea. Det innebär krig och bara dom starkaste överlever.
2. Jag bor på ett internat. Inget kan skada mig, så jag har inget hotfullt i väskan. Dom bor i en storstad, dom har pepparspray.


Det var inte värt att försöka knuffa undan dom om jag skulle förlora synen på köpet.


Jag vandrade vidare till nästa H&M-butik. Där förstod jag med en gång att det skulle bli enklare. Det var ett gigantiskt gäng med småtjejer, men eftersom dom inte räckte upp längre än till magen på mig så kände jag mig inte hotad. Men när jag närmade mig rea-hörnet vände sig alla om och tittade på mig. Jag visste inte att det kunde finnas så mycket ondska i barns ögon. Jag förstod att dom skulle köra på myrtaktiken och anfalla mig allihopa samtidigt och då skulle jag ha lika mycket chans att överleva som i den förra affären.


Vid det här laget var jag riktigt sur. Det snöade, var iskallt och jag hade inte hittat någonting till mig själv. Jag som hade fått ett presentkort på H&M och allt... Sista butiken var ju bara löjlig. Det var inte alls många tjejer där och dom flyttade på sig när man kom i närheten. Men här hade alla snygga grejer tagit slut också. Jag tittade lite på resterna och såg att ingenting passade mig. Så jag gick bort till underkläderna (där det inte var rea) och köpte ett par söta trosor för att trösta mig själv.


Imorgon ska jag och min syster ge oss ut i striden igen.
Jag måste ju ha någon som backar upp mig.

Jupiter


Färg



Original


Det finns ingen hudfärgad tuschpenna...


Nerci


-.-

Jag: "Jay berättade att en estet sagt att jag blivit snygg. Vadå ”blivit snygg”? Det har jag väl alltid varit. Sist jag träffade den esteten var ett halvår sen. Vad har förändrats under ett halvår?"
Anton: "Du har blivit mycket smalare."
Jag: "...."
Anton: "....?"
Jag: "PÅSTÅR DU ATT JAG VAR TJOCK INNAN?!"

Julen

















Oj, vad snyggt jag skriver. "Mobilsmycke" står det...

24 december ´10 - Merii Kurisumasu

A very merry Christmas
And a happy New Year
Let's hope it's a good one
Without any fear



"It's because I'm green, isn't it?"

Appropå julen. Jag tål inte filmen How the Grinch stole christmas. Jag stör mig på karaktärerna och hela historien i sig. När jag pratade med Jojan senast berättade hon att hon alltid ser på Grinchen på julafton. Filmen kom ut år 2000 och jag har bara sett den några få gånger sen dess, så jag beslöt mig för att ge den en till chans.

Den är fortfarande dålig.


Men det roliga med den är att man kommer ihåg alla karaktärer och röster och nu när man är äldre förstår man vilka dom är.


Lilltjejen är ju Taylor Momsen från Gossip girl.






Berättarrösten är Anthony Hopkins. (Det bästa med filmen är ju att dom valde hans läskiga kannibalröst.) För övrigt så spelade Hopkins in alla sina repliker på en enda dag.




Från början var det meningen att Tim Burton skulle styra över filmen och Eddie Murphy eller Jack Nicholson skulle spela huvudrollen.

Inte sen Trollkarlen från Oz har man gjort en film där alla karaktärer haft så mycket smink.



Det finns bara en bra scen i filmen och den är filmad med en videokamera på youtube -.-


come what may

Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you
And there's no mountain too high
No river too wide
Sing out this song and I'll be there by your side
Storm clouds may gather
And stars may collide

But I love you until the end of time

22 december ´10 - Where The Wild Things Are Innovative

Jag är helt sönderstressad. Jag har sprungit fram och tillbaka hela dagen, men nu är iallafall alla julklappar färdiga och inslagna. Egentligen borde jag plugga, men det ligger en liten chipspåse i min byrålåda som viskar efter mig och på min systers rum hittade jag "Till vildingarnas land" som jag velat se ett bra tag.


Filmtips - Watership down (1978)

Jag har precis sett den värsta tecknade filmen någonsin. Den heter Watership down, eller "Den långa flykten" på svenska. Den handlar om en synsk (?) kanin som förutspår att kolonin som hans kaninflock bor på kommer att förstöras. Han får med sig ett gäng och dom beger sig bort för att hitta ett nytt hem.

Filmen i sig är väl okej. Kaninerna har underbara namn som Viol, Björnbär och Hassel. Sött än så länge. Men så kommer allt blod. Jävlar, jag har aldrig sett så mycket blod i en tecknad film. Kaninerna biter ihjäl varandra, dom fastnar i fällor och spottar blod och dom blir skjutna.

Egentligen så tipsar jag faktiskt inte om den här filmen, jag var bara tvungen att skriva om den. Men om du vill se en ovanlig barnfilm där kaniner blöder alldeles för mycket, så... Ja, go for it.



Film som bygger på Richard Adams bästsäljare om en kaninfamilj som letar efter ett tryggt ställe att bo på och möter många faror på vägen.






Här har jag samlat dom värsta klippen från filmen.


0:46




0:00




4:39


21 december ´10 - Någon har ätit upp Lilla Gubbens ben >.<

Jag har försökt piffa upp pepparkakorna med lite glasyr.


21 december ´10 - What a day

Inatt drömde jag att det var julafton. Jag skulle ha på mig en av mina klänningar, men kunde inte få på mig den pågrund av mina silikonbröst (?).

Så när jag vaknade imorse skulle jag testa klänningen "igen" och när jag speglade mig för att kolla om den satt bra märkte jag att hela min rygg har fått utslag. Jag har precis bytt lakan, så det kan inte vara kvalster. Vad har hänt? o.O


Klänningen är iallafall fin...




21 december ´10 - Who are they? How can they possibly know all this?

Fuck, fuck, fuck, fuck. Det går inte att somna. Hjärnan går på högvarv och tankarna vägrar att tystna. Det går inte att ändra nu. Ge upp bara.


Over and out

Julbak 2008

* Den bästa julen någonsin *




Julen 2008



Vänster:
Venus gjord av mamma.

Pappa: "Vad ful den blev.."

Mitten:
Luna gjord av mig.

Pappa: "Den blev ju ännu fulare.."

Höger:
Lunas pojkvän gjord av pappa.

Jag: "Du ska inte säga något.."

Dagens vackraste: Lily Cole

Lily Cole, fotomodell och skådespelerska.
Känd från The imaginarium of Doctor Parnassus.











Pepparkaksbakning




Lilla gubben,Katten Janson, ett hjärta och en liten katt. ^^

Badtankar

Jag har legat i badet halva kvällen och haft gott om tid att tänka på två saker:

1. Bratzdockor har alldeles för långt hår. Eller ja, för mycket hår överhuvudtaget.




2. Askungen har en alldeles för ohälsosamt smal midja för att vara en förebild.




De bästa julkalendrarna

Jag försöker tvinga fram julkänslan genom att titta på alla mina favoritjulkalendrar. Det går sådär, men det är alltid fint med lite nostalgi.


Trolltider, 1979




Jul i Kapernaum, 1995 (börja titta på 3:00)




Mysteriet på Greveholm, 1996

/>


Pelle Svanslös, 1997


18 december ´10 - Julgran

Det är någon Rädda barnen-kampanj som pågår i Malmö och Lovisa och Ofelia syntes precis på tv:n då dom SVT är där och filmar. Jag och pappa ska också dit nu för att fixa lite mer julklappar och sen köpa en gran.


Filmtips - Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (2010)

Det kan hända att jag ångrar att jag tipsar om den här filmen om några månader, men jag känner just nu att jag måste berätta om den här.

Första gången jag fick syn på den var innan jag skulle se Dödsrelikerna på bio. Man kan inte vara ett Harry Potter-fan utan att bli lite förtjust i ugglor, så när jag såg en bild på en uggla med stridshjälm på huvudet fick den min uppmärksamhet direkt. Jag läste handlingen, bestämde mig för att jag skulle se den och glömde sedan bort filmen helt och hållet. Tills idag då.

Vi i familjen hade pratat om att ha filmkväll och då kom jag tänka på den här och fixade ner den till datorn. Min som vanligt otroligt dåliga förmåga att förklara vad en film handlar om ("det är ugglor som krigar mot varandra") gjorde att mamma inte ville se den, men pappa hade hört talas om den och lyckades hjälpa mig att övertala henne. Så jag, mamma, pappa och Ofelia kröp ner i soffan och turades om att läsa högt för Ofelia eftersom jag inte hade hittat någon version med svenskt tal. Pappa läste totalt utan inlevelse, jag stammade så mycket att jag missade flera repliker och mamma hittade på en helt egen historia och la till så mycket extrarepliker och ljudeffekter hon kunde.

Hela grejen med filmen är att historien egentligen inte var så bra och jag störde mig galet mycket på huvudpersonen. Men jävlar i helvete, vad vacker den var. Vi såg filmen med HD-kvalite och det måste man nästan göra pågrund av miljön och alla otroligt snygga scener i slow motion. Så anledningen till att jag (kanske för tillfället?) tycker att den var skitbra beror på att jag såg den i HD och att vi fick en riktigt rolig och mysig kväll pågrund av den.

PS. Ha med dig papper och penna om du ska se den. Ugglorna och alla platserna har sjukt konstiga namn och det gick inte att hålla koll på allt.


Filmen är baserad på de tre första böckerna av serien Guardians of Ga'Hoole.


Soren, en ung tornuggla, blir kidnappad av ugglor i St. Aggie's, ett barnhem där ungar hjärntvättas till att bli soldater. Han och hans nya vänner flyr till ön Ga'Hoole, för att kunna kämpa mot den armé som skapats av de onda härskarna på St. Aggie's.


Happy panda (17 december ´10)


Naaawh!

Imorse när jag skulle leta efter frukost såg jag ett papper på kylskåpet.


"Till pappa från Ofelia
kram och puss.
Jag älskar dig.
Bättre pappa kan man inte ha.
Bra att mamma inte gifte sig med någon annan.
Slut."

16 december ´10 - Vaknade på skolan, somnar i Malmö

Julavslutningen är egentligen imorgon, men jag hade att välja mellan att vara med då och sen åka tåg hem eller åka idag och åka bil. Valet var enkelt. Efter skolan städade jag och bebis skiten ur mitt rum och när jag packat klart kom papi och hämtade mig. Radion varnade gång på gång att alla borde hålla sig borta från vägarna pågrund av halka, så vi åkte från Horred mot Varberg i 10 km/h. Sen började den eviga resan mot Malmö. Fy fan, vad segt och tråkigt det var. Vi kom fram vid niotiden och mamma var så mammig som bara hon kan vara. Vi satt och drack vin och pratade om vad som hänt sen oktober resten av kvällen.

Imorgon ska jag sova ut och sen skriva en lista på grejer jag ska göra under lovet. Jag som trodde att höstlovet skulle bli ett helvete... Nu är det tre veckor.

Jaja, jag blev lite sugen på en speciell film efter ett visst inlägg igår så nu ska jag titta på den och försöka sova.


♥ 1 år och 10 månader ♥


Fuya (11 januari ´07)

Foto: Mille
Kläder & smink: Mille
Modell: Fuya


www.felsms.com

Till: Mamma
Sms: Jag orkar inte, hoppar ikväll.
Svar: Inget, hon ringde upp
 

Förklaring: Det här smset skulle egentligen till en kompis som undrade om jag skulle med på bio, och jag skulle hoppträna med hästen och orkade inte följa med. Mamma ringde upp och hade panik, hon trodde att jag skulle hoppa ifrån någon hög byggnad och ta livet av mig xD 


Ballerina kladdkaka



Nu har jag testat dom här kexen och har två saker att säga:
1. Att doppa dom i ett glas mjölk är svårare än vad det ser ut att vara eftersom det droppar mjölk på bordet från kexet.
2. Dom är väldigt mäktiga. Det räckte med två för mig, sen var jag mätt.

Men dom är goda. Håll kvar kexet i mjölken i ungefär sex sekunder, annars hinner det inte suga åt sig vätskan. Droppa (vad heter det?) sen av kexet i glaset så att det inte droppar på bordet. På slutet kommer glaset att vara fullt med mjölk och smulor och smaka skit. Dessutom blir man väldigt törstig av kexen, så ha ett extra glas mjölk bredvid.


Annars vill jag nu bara påpeka att jag är mästerdopparen.


www.tjuvlyssnat.se

En kille ~19 verkar försöka göra slut med sin flickvän ~16. Efter lugna försök från killens sida brusar tjejen bara upp mer.
Tjejen: Bara så du vet, du kommer aldrig hitta någon som ens är i närheten av mig!
Killen: Nej gumman, det är det som liksom är meningen.


"Filmtips" - Cat people (1982)

Jag är på riktigt bra humör idag, så jag ska försöka få folk att skratta (eller iallafall småle lite grann) genom att berätta om den senaste filmen jag sett. Precis som jag gjorde för några månader sen med Titanic - the animated movie ska jag tipsa om en film som ingen borde se.

Cat people är ett bevis på att man kan göra film av precis allt och att det finns skådespelare som är så desperata att dom går med på vadsomhelst. Jag ska börja med att berätta vad det stod i handlingen när jag fick filmen. Det stod: "Nastassia Kinski spelar den unga Irena som upptäcker kraften hos sin undertryckta sexualitet när hon för första gången blir förälskad". Okej...? Den här måste jag se, tänkte jag och nu när jag gjort det ska jag berätta om den riktiga handlingen.


Irena och hennes bror skildes åt som små barn när deras föräldrar dog. Dom sattes på olika fosterhem och har inte träffat varandra igen förrens nu när dom är vuxna. Irena flyttar in hos sin bror som försvinner dagen efter, men hon verkar inte särskilt orolig utan skaffar ett jobb på en djurpark där dom precis fått in en svart leopard. Under sin tid där blir hon även ihop med en kollega. Några dagar senare blir Irena vittne till ett mord. Leoparden sliter av armen på en av djurparksskötarna och han dör. Samma kväll återvänder brodern hem och Irena förstår att det var han som är leoparden. Han berättar att dom kommer från en släkt där människorna förvandlas till leoparder när dom har sex och för att bli människa igen måste man döda en människa. Irena som är oskuld har aldrig förvandlats till en leopard, men brodern säger att dom måste ha sex så att släkten kan leva vidare. När Irena får höra att hennes föräldrar var syskon springer hon därifrån och flyttar in hos sin pojkvän. Brodern blir en leopard igen, men pojkvännen skjuter honom. När pojkvännen skär upp leoparden hittar han en arm inne i magen och sekunden senare har leoparden försvunnit och kvar är en hög med gegga. Irena har sex med sin pojkvän, förvandlas till en leopard och i sista scenen ser man pojkvännen i djurparken där han står vid en bur med en svart leopard som han klappar.


Jaha, så här kan det gå alltså... Det är två saker jag inte kan förstå. För det första är (var?) Nastassja Kinski som spelar Irena så galet jävla snygg, så jag förstår inte vad hon gör i en sån här film? Hon borde antingen vara supermodell eller enbart vara med i dom stora filmerna. Den andra grejen kan jag verkligen inte förstå. Malcolm McDowell som spelar brodern spelade även huvudrollen i den oscarsnominerade filmen A clockwork orange. Min tanke var att det är konstigt att en skådespelare kan gå från en sån stor film till den här skiten. Men när jag kollade upp det så visade det sig att den här filmen gjordes elva år efter Clockwork orange. Snacka om att nedgradera sig...



Varning för äcklig ost

Jag har tjatat om varma mackor under en period, så sist jag och Anton skulle handla skulle jag leta efter en billig ost. Jag har handlat tillsammans med mamma under hela mitt liv, men ostpriserna har jag totalt missat. Apa, vad ost är dyrt och eftersom det snart är lov så är det ingen idé att köpa en stor då den kommer mögla.

Efter att ha stått och jämfört storlekar och priser bestämde vi att vi skulle testa sån ost som "smälter av sig själv". Man fick tio skivor för ett litet-över-gränsen-pris, men det fick duga.



Det här smakade skit. Osten var överdrivet stark och var seg som gummi. Den smälte knappt inne i ugnen, utan låg bara och bubblade. Jag åt en halv macka och Anton lyckades tvinga i sig två stycken för att vara snäll. Resten skänkte jag till folk i huset.

Min önskelista

I slutet på november åkte ett gäng till Gekås för att handla julklappar. Jag lyckades fixa grejer till alla jag ska köpa till, förutom min bror och Anton. Jag är sjukt nöjd med allt jag köpte, men är fortfarande lite osäker på om mamma läser min blogg så jag kan inte skriva om grejerna. -.-

Jag har blivit tråkigt vuxen i år. Jag önskar mig bara tre saker. Jag har alltid varit så barnslig och börjat skriva på min önskelista i september och vid december kommit upp i tre fullskrivna papper.

Men i år vill jag bara ha en nagelfil, en tröja jag hittade i någon affär (självklart glömt av vilken, så den kommer jag inte att få) och Hannah Montana-parfym och deodorant. <-- Den är ganska oseriös, men det vore coolt att äga det paketet.

 


Årets nobelpris i kreativitet går till... MIG! (bland annat...)

När vi skulle gå och fika i torsdags hade alla lärarna klätt upp sig. Dom hade på sig klänningar, tiaror, kavajer och det spelades klassisk musik. När alla satt sig ner blev vi serverade tårta och sen sa en lärare att dom skulle dela ut årets nobelpris till ett visst antal elever. På skolan finns det några elever som "gjort något för skolan". T.ex. finns det en kille som en gång i veckan har filmkväll i aulan, en tjej har startat en promenadgrupp som promenerar en viss sträcka varje vecka, osv.

Det hölls ett tal för varje pris och sen blev en efter en uppropad till scenen och fick en chokladmedaljong och ett diplom. När det var dags för sista talet lyssnade jag inte eftersom min tårtbit tog hela min uppmärksamhet, men när jag hörde Antons namn ryckte jag till och hoppade sen till när jag hörde mitt namn. Jag hade ingen aning om vad vi vunnit, men Anton började gå mot scenen och jag blev så uppspelt att jag sprang förbi honom och när jag stod uppe på scenen såg jag att några andra klasskompisar också var påväg upp. Då kom jag ihåg samkvämet som vi skapade för några månader sen och förstod att det var det det handlade om. Jag blev löjligt glad eftersom jag aldrig fått något pris som har med skolan att göra, så jag satt och flinade mig igenom resten av fikat och sen sprang jag och ringde mamma som blev lika glad som jag.


Be naughty, save Santa the trip

Cissi demostrerar mot att köpa julklappar i år.


Skolans julmarknad (förlåt för mobilkamerabilder)

För någon vecka sen tillbringade hela skolan en kväll med att julpyssla. Efter det skulle vi ha en julmarknad och alla pengarna skulle skänkas till... (fan, vad jag känner mig dum för att jag inte kommer ihåg)... till något väldigt viktigt.
Iallafall, i torsdags var hela skolans bibliotek fullt av folk som gick runt och tittade på allt möjligt.


Pepparkakshus




Fina askar och lådor i tyg




Shaun the sheep




Jävligt ondskefullt får på en grytlapp. Jag var nära på att köpa den.




Minikonstutställning av en av mina klasskompisar




Ett rum var fullt av olika versioner av Mona Lisa




Pärlgrejer






I ett annat rum var det photoshoputställning där alla som gått samma kurs som jag fick visa upp sina bilder


A close shave


Jag och Jojan har pratat på msn för första gången på flera år och försökt cama trots att bilderna har frusit varannan sekund.

Jag roade både henne och mig genom att prova alla olika grejer som man kunde använda på camen och lekte sen spion när jag förstod hur otroligt skabbig jag egentligen såg ut. Otvättat hår, osminkad och mörka ringar under ögonen...

Nu ska jag titta på en film som jag inte sett sen jag var liten, Wallice and Gromit. Jag var inte så jätteförtjust i dom filmerna på den tiden, men jag mår så bra av nostalgi att jag inte kan låta bli att titta nu iallafall.


Ibland tänker jag...

... på hur jävla mycket otur man kan ha på en enda dag.


Jag ångrar det förra inlägget. Då hade jag inget att gnälla över.
Nu har jag det.


Imorse bad jag Anton att ge mig hans nycklar till Tallbacken, men han ville inte ge mig dom. Han sa att han skulle gå till Tallbacken och lämna nycklarna där, så att jag kunde hämta dom sen. Eftersom det alltid är folk på Tallis så skulle någon ändå släppa in mig.

Så jag packade min väska med alldeles för mycket onödig skit så att den blev jättetung och sen packade jag ner min dator och tunga hårddisk i en ryggsäck och begav mig till helvetet. Det var snö och iskallt och när jag kom fram var det låst så jag började plinga. Efter att ha plingat och väntat förstod jag att det inte var någon där så jag ringer upp Anton och ber honom ringa Micke och fråga vart han är. När Anton ringde upp igen sa han att Mickes telefon var avstängd.

Jag skällde lite på Anton för att han vägrat ge mig nycklarna och gick sen hem till kvinnan som har ansvar för internatet. När jag knackade på dörren öppnade en man som pratade i telefon och sa "Hmm, en brunett med mycket packning som ser skitförbannad ut. Ja, jag tror att jag har hittat henne". Under tiden jag gått till huset hade Anton ringt hem till internatägaren som inte var hemma, men istället pratat med hennes man. Mannen ringde till kvinnan som inte skulle komma hem på ett tag, men hon sa att rektorn hade nycklarna.

Så jag tog min jävla packning och gick hem till henne. När hon öppnade dörren och jag förklarat mitt problem tittade hon på mig som om jag vore en idiot och frågade varför hon skulle ha nycklar. Efter att ha försökt andas lugnt och inte skälla ut henne och förklarat att jag blev ditskickad, skickade hon upp mig till skolan och sa att en annan kvinna hade nycklar.

Åter tillbaka upp till skolan.
Där fick jag stå och tjata och småfräsa på kvinnan som envisades med att hon inte hade några nycklar, men som sen plötsligt kom på att hon visst hade det. Men hon ville inte ge dom till mig, så hon fick följa med tillbaka till internatet. På vägen började hon powerwalka och gnällde på mig att jag gick för långsamt. Hon såg att jag hade mycket packning och det är inte direkt så att hon måste ha mitt tillstånd att trycka in nyckeln i nyckelhålet. Om hon nu tyckte att jag gick så långsamt så kunde hon ju tagit en väska...

Men hon låste upp iallafall och så fort jag kommit upp på övervåningen och lagt ner mina väskor hörde jag hur Cissi låste upp dörren där nere. Där kände jag verkligen för att döda någon.

10 december ´10 - Allmänt gnäll

Apasjävlaförbannadeskitdygn! Alla är dumma i huvudet, jag är hungrig och tvättkorgens innehåll blir inte mindre. Nu ska jag packa min fula väska med skit, gå ner till Tallbacken, tvätta kläder, göra mat, sura lite till, titta på Idol och sura över att Jay är otrogen och sen förhoppningsvis dö.


Over and out

2007

Jag kommer ihåg när jag hade delvis rosa hår och badade i rosa vatten.


Dagens vackraste: Kate Winslet

Kate Winslet, Oscarsbelönad skådespelerska.
Känd från bland annat Finding Neverland, Titanic och The reader.











Teenage snus ninja turtle

Anton och jag stod i varsin ände av rummet och småbråkade på skoj. Jag tog upp hans snusdosa och skulle skrämma honom, så jag kastade dosan mot honom med full kraft för att träffa väggen bredvid. Dock tog han precis ett steg åt sidan då så dosan träffade honom rakt i ansiktet.


Darling of mine

Du har alltid älskat att jaga mig. Varje gång jag sprungit har du kommit efter mig, men aldrig fångat mig även om du kunnat. Jag kommer ihåg en gång när du var valp och sprang efter mig i trappan och tappade balansen. Jag kommer ihåg ditt skrik och hur fruktansvärt dåligt samvete jag fick över att du gjort dig illa pågrund av mig.

Förlåt för att jag sabbade gymnasiet och fick flytta ut till internatet och inte kunde ta hand om dig längre. Förlåt för att jag inte var hemma och inte kunde hindra dom från att skicka dig till Värmland. Förlåt för att jag tagit ner alla bilder på dig från väggen.

Förlåt för att jag inte får hem dig över jul.



Tell me when you hear my silence


Dagens vackraste: t.A.T.u.

Jelena Katina och Julia Volkova, sångerskor.
Kända från det ryska bandet t.A.T.u.











5 december ´10 - Söndag

Igår lyckades jag sova till tre på dagen. När jag svurit klart gick jag och letade upp Mike och vi tillbringade resten av dagen i vardagsrummet där vi tittade på film och pratade.

Nu ska jag göra en stor frukost. Toast och pannkakor vill jag ha!

Tove vs Jay - In the ghetto

Tove var min favorit och Jay är min favorit och nu har båda två sjungt samma låt. Men Jay kom inte ens lite i närheten av Tove.




3 december ´10 - Fredagsmys

Kvällen har varit seg, men ganska mysig. Jag har tagit en riktigt lång dusch och sen badat i smulorna från mina chips samtidigt som jag tittat på Vänner.

Om jag inte är för trött efter Idol så hade jag tänkt kolla på en film som jag tror att jag skulle kunna tycka väldigt mycket om, Autumn in New York. Jag tittar bara på samma filmer om och om igen nuförtiden därför att det inte finns några bra filmer längre, men jag ska ge den här en chans.

Den 48 årige Will Keane (Richard Gere, Pretty woman) lever ett bekymmerslöst ungkarlsliv, som han inte har några planer på att förändra. Då lär han känna Charlotte Fielding (Winona Ryder, Girl Interrupted), en vacker och intelligent konststuderande, oförutsägbar och full av livsglädje. De inleder en passionerad och skandalomsusad kärleksaffär. Will börjar känna sig för engagerad i förhållandet och tänker bryta med Charlotte, men Charlotte hinner före och berättar att hon endast har ett år kvar att leva.


3 december ´10 - Egypten! Eller inte...

Igår åkte Anton hem, eftersom att han skulle åka till Stockholm tidigt imorse och kolla på sin bror som tävlar i SM. På kvällen googlade jag efter billiga solsemestrar då vi småpratat lite om att åka iväg någonstans. Jag tyckte att jag hade hittat ett riktigt kap, så jag ringde Anton som inte svarade. Jag väntade lite och ringde igen och sen åter igen. Ett bra tag senare ringde han upp helt panikslagen och frågade vad som hade hänt.

Jag: "Jag har hittat en jättebillig resa till Egypten!"
Anton: "VAD ÄR DET SOM HAR HÄNT?!"
Jag: "Jag vill åka till Egypten..."
Anton: "Gumman, vad... har... hänt?"
Jag: "Jag har hittat en solsemester."
Anton: "Vaddå? Har det inte hänt något?"
Jag: "Nej...?"
Anton: "Shit... Du har ju ringt tre gånger, jag trodde att något hemskt hade hänt."
Jag: "Jag blev bara väldigt glad."

Jag kan ingenting om resor eller priser, men det kan Anton och jag hade hittat en väldigt dyr resa. Inget Egypten för mig på ett tag.



Nu har jag brett en gigantisk hög med mackor. Mysbyxorna och raggsockorna är på och Ratatouille väntar på att jag ska trycka på play.

Dagens vackraste: Chiaki Kuriyama

Chiaki Kuriyama, japansk skådespelerska och fotomodell.
Känd från bland annat Kill Bill och Battle Royale.








Christmas (20 december ´07)

Foto: Mille
Kläder & smink: Mille
Modell: Lovisa


2008



Hur skapade jag det underbara håret...?!


1995



Stör aldrig en konstnär mitt i mästerverket.


RSS 2.0