31 juli ´10 - Har man råd att äta ute har man råd att tatuera sig

Anton och jag lever lyxliv här i Varberg. Eller alltså, vi bor i en fuktig källare som låter under nätterna men vi har iallafall en toalett, dusch, tvättmaskin och kylskåp. Men med lyxliv menar jag att vi äter ute hela tiden. Jag har inte ätit hemlagad mat sen jag kom hit. Även om det inte är så nyttigt så köper vi McDonalds och pizza hela tiden. Frukost, lunch, kvällsmat. Dock kände vi oss lite trötta på det imorse så vi gick till ett café och köpte baugetter som vi tuggade på ute i solen.

Det var även torgdag och vi gick runt bland stånden och tittade på saker. Vi hittade ett ställe där dom sålde låtsastatueringar och efter att jag tjatat som en tioåring ett tag gick Anton med på att vi skulle tatuera oss ikväll. Jag valde ut två gröna örnar som vi ska ha på ryggarna.



Ingen kamera och ingen mobilsladd, så det blir enbart cambilder framöver...

Disneyland

Det är en stor skam att jag aldrig varit på Disneyland. En sak är klar iallafall. Jag ska dit under Halloween någon gång. Fan, vad coolt att se detta live.


29 juli ´10 - Lööööööve is the in air

Jag är en kärleksfull tönt. Anton och jag sov ut till tolv och sen har vi legat i sängen till fyra och bara myst. Frukost blev McDonalds där jag smakade på en av deras nya hamburgare som hette någonting med "bacon deluxe". Den var riktigt god! Vi satt kvar där ett tag, pratade om böcker och köpte chokladmuffins.

Sen skulle Anton iväg till jobbet och det blev farväl som halvt påminde om slutet på Titanic. Inte för att någon grät, var döende eller låg i isvatten, men jag frös så överdrivet mycket. Så fort han stuckit satte jag på alla element, stängde dörrar, satte på datorn och kröp under täcket. Nu har jag smått skapat en liten bastu och trivs finfint.

Jag har försökt få tag på Jay eftersom jag ville leka med henne idag, men hon har musikalföreställning hela kvällen. Vi får väl försöka träffas i helgen istället.

När Anton kommer hem igen ska vi titta på "I love you, Philip Morris" och "The hitcher". <-- Den ska in i filmtipskategorin.

  

"Du kan ju inte ragga upp gamla damer på stranden..."

Igår åkte jag, Anton och hans lillasyster Isabelle ut med båten. När vi åkte ut från hamnen fick Isabelle syn på en kvinna som hon fick för sig var hennes mammas väninna Elli, så hon började ropa tills hon fick kvinnans uppmärksamhet.

Isabelle: "Vill du följa med ut i båten?"
Kvinnan: "Haha, nej tack."
*Vi åker förbi kvinnan*

Isabelle: "Shit! Det där var ju inte Elli!"
Jag: "Prova att ragga på tjejer i din egen ålder så kanske du får napp nästa gång."

28 juli ´10 - When you feel so tired, but you can't sleep

Nu har jag packat klart allting inför imorgon när jag åker till Varberg. Anton och jag har gjort upp en väldigt svag plan. När jag kommer till Varberg ska han hämta mig. Vi vet vart jag kommer bli avsläppt eller vilken tid, men han ska hämta mig. Det är våran oslagbara plan.

För någon timme sen gick jag sönder. Jag satt bredvid min byrålåda med ena handen i lådan med strumpor och andra handen runt midjan och grät värre än på länge. Jag tycker att det är otroligt jobbigt att vara i Varberg nu. När jag kommer dit känner jag mig inte längre som hemma. Det är ju inte mitt hem längre. När jag är hemma hos Jay ser jag mitt hus hela tiden och jag är mer rädd än förväntansfull över att få se Luna igen. Jag skulle bara vilja förklara allting för henne så att hon förstår att jag ville behålla henne.

Fan, nu börjar jag gråta igen. Jag orkar inte med detta. Jag ska titta på en film och hoppas att jag somnar till den och att jag inte sitter uppe hela natten och tänker.



And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?




Fix you - Coldplay (DatsiK Remix)
Vad tycks om remixen, föresten? Jag älskar originalet, men den här var inte så illa heller.

Fransk bulldog med skills

Fake, men ashäftig


Tips på present

Jag var inne på Lagerhaus för några dagar sen och hittade världens coolaste presenter. Det är två fjärrkontroller som är gjorda för tjejer och killar.

På bruksanvisningen står det att man ska peka med kontrollen på det motsatta könet och trycka på en knapp.


På killens kontroll kan man välja mellan att snabbspola, stänga av ljudet, radera ur minnet, strippa, hämta mat, sluta tjata, förlåta, säg nej, säg ja, gå iväg, osv...

På tjejens kontroll kan man välja mellan att hämta glass, fria, be om ursäkt, kom ihåg, osv... (jag läste inte så noga på tjejens eftersom jag tyckte att killens var roligare)


Jag hade lätt köpt en sån om den bara inte kostade 79 kronor. Den är säkert jätterolig i tio minuter, men sen kommer den att ligga och damma på en hylla för resten av kontrollens liv. Hade den kostat typ 20 kronor hade jag lätt köpt den.


Min navel är trasig .___.

 <-- En sån vill jag ha!

Jag vaknade imorse av att jag hade ont. Dock visste jag inte riktigt vart jag hade ont, så jag struntade i det. För fem minuter sen skulle jag byta om och när jag tog av min tröja såg jag (bokstavligt talat) min smärta. Inatt har min navelpiercing vridit sig och lagt sig på sidan och sen har jag rullat runt i sömnen och lagt mig på magen. Så hela min navel var fylld av var och blod. Nu har jag plockat ut piercingen och gjort rent såret. Sen ska jag sätta i läkeörhänget igen och låta det vara i ett tag.

Appropå detta, vissa piercingar borde man inte få göra...


Because I'm worth it... or not.

Ikväll plockade jag fram min locktång och lockade håret. Jag visste att min spikrakt hår-förbannelse inte skulle kunna brytas så jag tömde halva hårspraysflaskan i huvudet. En kvart senare var mitt hår lika rakt som en vandrande pinne igen och dubbelt så fett av allt spray.


Hachiko

Jag: "Pappa, igår såg jag en film baserad på en sann historia om en hund som väntar på sin husse på en tågstation i tio år. Tror du Nellie hade väntat på dig?"
Pappa: "Klart hon hade gjort det..."
Jag: "Du måste se den filmen. Den var jättebra och Richard Gere var med i den."
Min gudfar: "Ja, jag hade iallafall kunnat vänta på Richard Gere i tio år..."


26 juli ´10 - Saw-maraton

Jag märkte precis att min blogg fyllde ett år den 24. Grattis i efterskott!

Min gudfar är och hälsar på och han tog med sig jordgubbar som jag sitter och tuggar på nu samtidigt som jag tittar på den femte Saw-filmen. De senaste dagarna har jag lyckats ta mig igenom filmerna en efter en och trots att jag redan sett allihopa för flera år sen har jag glömt bort så mycket att det är som att se alla för första gången igen.

Jay ringde mig inatt. Vi pratade i telefon halva natten och hade det jättemysigt. Jag tipsade också om några filmer som hon genast satte på nedladdning.

Min gudfar ska till Göteborg på onsdag och då åker han förbi Varberg, så jag ska åka med honom och stanna hos Anton ett tag. Dock har dom för tillfället flyttat ut till deras sommarstuga och där finns inget internet... .____.

Saw-boxen


Belly button piercing



Navelpiercing Guldfynd, 98 kronor

Skådespelare och deras musik... typ.

Om en kändis håller på med droger, måste alla andra också göra det.
Om en kändis festar utan trosor, måste alla andra också göra det.
Om en kändis läggs in på ett behandlingshem, måste alla andra också göra det.
Om en kändis släpper en låt, måste alla andra också göra det.

Är det bara jag som har missat att Taylor Momsen (Jenny, Gossip girl), Nicole Richie (The simple life), Hayden Panettiere (Heroes), Scarlett Johansson och Leighton Meester (Blair, Gossip girl) har en egen låt och att vissa av dom till och med har en musikvideo?



Taylor Momsen - Make me wanna die





Nicole Richie - Dandelion





Hayden Panettiere - Wake Up Call





Pete Yorn & Scarlett Johansson - Relator





Leighton Meester - Your Love's A Drug


Jag älskar dig, Jay <3


22 juli ´10 - Live and let die

Jag är så jävla trött på att ha en klump i magen. Varför ringer ingen?
Varför ringer inte jag någon?


Mamma har bakat muffins och skärt upp melon, men jag orkar inte äta.

Nu blir det Sandor slash Ida.


Over and out

Rachelle Lefevre vs Bryce Dallas

Jag såg ju Eclipse för några veckor sen men skrev aldrig vad jag tyckte efteråt, så det kan jag göra nu: Ja, den var bra och ja, den var bättre än ettan och tvåan. Så, klart.
Nu över till klagandet.

(Seriöst, tänker väl ni nu. Kan hon inte göra något annat än att klaga hela tiden? Självklart kan jag inte göra något annat. Det är roligt och dessutom vet jag att många håller med mig på detta.)

James och Viktoria är mina favoriter i Twilight. Det är alltid jobbigt när man läser en bok som är superbra och man fastnar för en karaktär och så fort man får reda på att boken ska filmatiseras får man också reda på att en skitskådespelare ska spela rollen. Robert Pattinson och Kristen Stewart är två bevis på hur fel det kan bli när man väljer skådespelare. Pattinson är inte snygg någonstans, han har inte charm och han är allmänt gay. Stewart är ännu värre. Hon är för kaxig och hon om någon har inte charm. Det enda positiva med henne är att hon i Eclipse har lärt sig att stänga munnen som gapade sig igenom hela Twilight och New moon.

Och så får Cam Gigandet och Rachelle Lefevre rollerna som James och Viktoria och jag blir mer än nöjd. Så dödar dumma Edward James i Twiligt (>.<) men Viktoria kommer tillbaka i New moon. Alla som läser böckerna vet att dumma Edward kommer att döda henne i Eclipse, så hon hade bara en film kvar.

Men så händer det en grej som alla glömde berätta för mig... Det blir bråk mellan Rachelle Lefevre och någon högt uppsatt Twilight-person (som jag förstått det?) och hon blir sparkad. Allvarligt talat, kunde hon inte bara ha fått vara med i den sista filmen och sen få dö?
Så på bion under Viktorias första scen ser jag att det är fel skådespelare, så jag lutar mig mot Jojan och väser "Jojan! Det är inte Viktoria ju!" och hon viskar tillbaka "Oj, har jag glömt att berätta det...?". Tack, Jojan, Tack... Jag vet inte vem den här Bryce Dallas är, men jag vet att hon inte kan spela Viktoria. Viktoria är en rabiessmittad, pmsgalen, blodtörstig pittbull och Lefevre spelade rollen perfekt. Bryce Dallas såg bara ledsen ut genom hela filmen. Hon såg skitförbannad ut i en scen (och lyckades ändå inte se skrämmande ut...) och sen dog hon på ett otroligt löjligt sätt. Var hon full av bensin eller hur började hon brinna så fort? När jag kom hem ringde jag Jay och sa att dom bytt ut Viktoria. "Men visste du inte det?". Ingen berättar något för mig längre...



Annorlunda skor

Lady Gaga med mördarklackar



Madonna med pistolklackar



Malin Åkderman med... Okej, jag vet inte vad det där är.



Mischa Barton med hängbröstklackar (xD)



Sophia Bush med felvända (?) klackar



Viktoria Beckham med mycket saker på klackarna. Men det var coolt


Solbrännor

Sverige har slagit värmerekord i år och alla har väl hunnit bränna sig mer eller mindre? I början av sommaren brände jag min mage, men trots att jag tillbringade varje dag i solen efter det så har jag inte brännt mig igen förrens i helgen. Jag brände axlarna, låren, bröstet och halsen. Alla vet hur ont det gör att bränna ryggen, osv men inget slår halsen... Tro mig.

På aftonbladet har människor fått skicka in sina sommarbrännor.









20 juli ´10 - Underwearaholic and pround of it!

Ju mer möbler som kommer in på mitt rum, ju mindre blir det. Imorse fick jag en byrålåda som plötsligt tog upp hela rummet. Men nu har jag iallafall en "garderob"...

Dock jag har (otroligt motvilligt) fått slänga massor med kläder eftersom allt inte fick plats... När jag kom till underkläderna vägrade jag slänga något. Jag är en underwearaholic och stolt över det. Jag försökte räkna alltihop, men tappade räkningen så många gånger när jag räknade trosor att jag gav upp. Men jag har iallafall 20 BH:ar i olika färger.


Ja, men jaha...? >.<

Jag: "Mamma, har du sett "Anita - ur en tonårsflickas dagbok?" Jag såg namnet på en sida och gillade titeln, men jag kollade aldrig upp handlingen. Är den bra?"
Mamma: "Va...?"
Jag: "Ja, med tanke på titeln så låter det som en riktigt bra tonårsfilm."
Mamma: "Alltså, jag har inte sett den men jag har hört att det är en mjukporrfilm."

Äventyr i slottsparken

Man behöver inte gå långt för att det ska hända något. Jag och Nellie har haft en hunddag. Hon har badats, borstats och klippts och nu ser hon ut som en stor, fluffig boll.

När vi tog en långpromenad i parken gick en man förbi oss och sa "Vilken fin, liten vovve." Jag sa "tack" och gick vidare. Dock gjorde inte mannen det. Han följde efter och försökte locka till sig Nellie som totalignorerade honom. När han följt efter oss en bra bit vände jag mig om och frågade om han ville hälsa på henne. Då stannade han och började prata om hur fin min hund är och att hans grannar har en "ful, rödögd, elak pitbull" som dom borde byta ut till en "Lassiehund". Han frågade mig vad jag tyckte om pitbullhundar och jag sa att jag tycker att dom är otroligt fina. Då blev han nästan arg och frågade hur jag kunde tycka att pittbulls var fina när jag själv hade en sån här hund. Jag försökte förklara (som till ett barn) att man kan tycka att flera hundraser är fina, osv men han ville inte lyssna. Sen gick en annan person förbi och då frågade mannen honom om han inte höll med om att jag hade en väldigt fin hund. Personen mumlade ett "jovisst", men det dög tydligen inte för "hundmannen" gick ikapp honom och frågade hur han bara kunde säga så och inte mer. Då passade jag och Nellie på att fly fort som fan.

När vi var påväg hem kom en kvinna med en Bodercollie som ville nosa på Nellie. Kvinnan försökte dra sin hund bakåt, men den var för stark och drog omkull henne.

Stranden

Jag, Anton, Ofelia och Nellie låg på hundbadet hela dagen igår.











Nellie var så varm att hon grävde stora hål i sanden och la sig i dom...



... Dock skvätte hon så mycket sand att vi flera gånger fick skaka av handdukarna.



Den här hunden gick lös hela dagen och sprang runt och nosade på människor och lekte med hundarna. Jag såg aldrig hundens ägare?





Den här hunden blev min bästa vän. Vi badade och sen satt den brevid mig på handduken samtidigt som jag kliade den på ryggen. Hundens ägare var jättetrevlig.


"Sandslott"



Ikväll kommer Anton hit ♥


Jurassic Park

När jag var inne på Davids häromdagen hade dom satt upp ett gigantiskt T-Rex-ansikte på väggen. Jag vill också ha en sån! xD Jag skulle satt upp den i garderoben i ett gästrum eller liknande.


Min bokhylla






Högst upp, Harry Potter, Twilight, Torey Hayden, Catarina von bredow, osv...



Fler böcker och början på filmerna.



Ännu mer filmer...



Den japanska hyllan (och en italiensk serie) med manga, en figur från närcon och anime-serier.



Disneyfilmer, Disneyspeldosa från London, övriga tv-serier, VHSfilmer och doftande rosenblad.



Längst ner, ljus och den dumma kaktusen...


Ibland tänker jag...

... På det här med näsblod.

När jag var liten fick jag jämt näsblod. Om jag blev arg eller ledsen fick jag galet mycket näsblod. En gång när jag blött oavbrutet i fyra timmar fick vi åka in till sjukhuset och bränna näsan. Av all smärta jag kännt under mitt liv ligger "bränna näsan" väldigt högt upp på listan. Efter att ha fått det gjort sa läkarna att jag inte skulle kunna få näsblod igen. Ändå fortsatte jag att blöda efter det. Eftet att ha blött ytterligare några år fick jag bränna näsan igen. Denna gången sa dom att det skulle vara omöjligt för mig att kunna blöda näsblod. I gymnasiet började jag må dåligt och varje gång jag blev ledsen blödde jag. Jag vägrade bränna näsan igen, men efter ett tag var jag så otroligt trött på att blöda att jag gick med på det iallafall. Nu sa läkarna att det är fysiskt omöjligt för mig att blöda igenom näsan. Det skulle helt enkelt inte kunna gå.

Idag är min ena näsborre halvt förlamad. Jag kan andas igenom den, men jag kan inte röra den. För några veckor sen när jag satt och pratade kände jag hur det rann blod längst halsen och in i munnen. Jag kastade mig mot soptunnan och spottade ut blodet i den. Efter att ha fått tag på papper och stoppat blodet upptäckte jag att jag spottat blod på min nya bh. Jag har aldrig fått in ett klädesplagg i tvättmaskinen så fort och den överlevde.


15 juli ´10 - 34 grader...

Det är för varmt. Jag vill bara gå ner till havet och kasta mig in i vågorna, men jag måste försöka städa upp resten av rummet. Nu är bokhyllan uppe och böcker och filmer på plats. Kommer mer bilder på det sen.



Dagens värmetips: Sätt upp håret. Det gör underverk. Dessutom går jag runt i antingen bikini eller underkläder. Dom första dagarna gick jag runt i hotpants och linne, men detta är så mycket bättre...

Lovley Luna

 När jag var hos Jay i helgen hittade jag världens vackraste (s)katt som låg och solade på gatan. Det var som i en filmscen. Jag såg henne, jag skrek hennes namn, hon såg mig, vi sprang mot varandra i slow motion, jag lyfte upp henne och kramade skiten ur henne och hon rev upp min hand. Men jag antar att jag förtjänade det, så jag förlät henne och så låg vi i Jays trädgård och "gosade".



Dom nya ägarna har låtit henne ha kvar halsbandet jag köpt till henne. Det betyder mycket ^^


Pain, pain, pain...

Först vill jag få två saker sagt:
1. Fingertopparna är något av det känsligaste människan har. Fingertopparna är fulla av nerver och otroligt känsliga för berörning.
2. Eftersom att kvinnan oftast har mindre fingertoppar än mannen är dom dubbelt så känliga som mannens.


Inatt blåste mitt fönster upp och en av mina växter flög upp i luften.
Så här gick det till i mitt huvud:
1.
"Fan, min växt!"
2. "Fan, den kommer landa i min säng!"
3. "Fan, den kommer gå sönder!"
4. "Fan, all jord kommer landa i min säng!"
5. "Fan, jag måste fånga den!"
*Fångar den*
6. "FAN, DET ÄR EN KAKTUS!!"

Jag fångar den inte med händerna, utan den landar på mina fingertoppar. Jag kvävde ett skrik, jag grät som en bebis och gömde kaktusen under sängen. Den kommer aldrig att få stå i mitt fönster igen. Jag är så galet ont i fingertopparna idag. Att ta i saker, framförallt att skriva på tangentbordet är ren smärta.


15 juli ´10 - Bokhylla!!

Det är fortfarande lika varmt som om vi vore i helvetet, men det gör inget för idag kör vi! Jag ska äntligen få en bokhylla. Nu ska mina älsklingar inte behöva ligga på golvet och damma längre. Mina älskade filmer, böcker och mangaböcker har legat i en (dock fin) hög på golvet sen jag kom hit och nu ska dom äntligen få stå på sina rätta ställen.


Det gör galet ont att skriva på tangentbordet idag och jag ska berätta mer om det senare, för nu ska jag lyfta in min nya bokhylla.

Allmänt darkness Del 4 (5 juli ´10)

Foto: Mille
Kläder & smink: Linn
Modell: Linn


Silent


Silent


Allmänt darkness Del 3 (5 juli ´10)

Foto: Mille
Kläder & smink: Linn
Modell: Linn


14 juli ´10 - Livet blir bara bättre...

Någon gång i höst fick jag problem med vatten i öronen. Jag kunde varken duscha eller bada utan att höra dåligt några timmar efteråt. Idag har jag badat hela dagen och nu är jag totalt döv och innan när jag grejade med tops i öronen för att få tillbaka hörseln kom det ut blod. Great... Så det blir en tyst kväll och imorgon är det bara att pallra sig ner till vårdcentralen.

Allmänt darkness Del 2 (5 juli ´10)

Foto: Mille
Kläder & smink: Linn
Modell: Linn


13 juli ´10 - "You have no messages, not one.. Not even from your mother"

Mitt rum ser ut som en filmscen. Jag är otroligt deppig, himlen är grå och regnet slår mot fönsterrutan. Man slipper iallafall den galna värmen...

Beauty and the beast var... njaaa. Detta är 2010, vi har kommit grymt långt med dataanimering och ändå orkar dom inte ens anstränga sig. Belle spelades av en blondin med Angelina Jolie-läppar. Hon var klädd i en kort, rosa klänning med en skinnkorsett som pushade upp hennes bröst till max och tillbringade varje scen med att försöka se så sexig ut som möjligt. Handlingen hade ingenting med originalet att göra, förutom att det var ett odjur och en "modern sexig porrstjärna till skönhet". Det enda plusset är att av alla versioner av Skönheten och odjuret som jag sett så har jag aldrig stött på ett så charmigt odjur sen Disneys odjur matade fåglar.

Det känns som om jag har börjar "tipsa" om dåliga filmer mer än bra. Kanske ska göra en kategori som heter "Filmer som suger", eller liknande?



Dagens kommentar: "Screw the damn jonas brothers and high school musical.
This is true and classic disney."

12 juli ´10 - Filmdags! Or not...

Idag kom vi upp till 35 grader så jag, Nellie och resten av gänget har legat på hundbadet hela dagen. Mamma är verkligen hundrädd så det var egentligen bara synd om henne. Människor som går runt med sina gigantiska, lösa schäfrar vart man än tittade... När hon låg och solade ryggen kom en hund springande och tog en genväg genom att springa över hennes rygg. Hon fick panik fast det var över på fem sekunder. Nellie kände väl hennes rädsla, för hon la sig brevid mamma och hade koll på varenda hund som gick förbi. Varje gång en hund kom i närheten av mamma var Nellie snabbt där och lockade bort hunden.


Tänk vad skönt det hade varit om jag kunde få ur tummen ur min feta röv och bara se alla jävla filmer jag planerat att se den senaste veckan. Men det blir ju fan aldrig av. Jag har all tid i världen och ändå gör jag aldrig det.

Filmer som skriker efter mig: Saw, Saw 2, Saw 3, Saw 4, A perfect dag, Honey, Beauty and the beast (2010, vart kom den ifrån? o.O), Dear John, Frankie and Johnny, It's a boy girl thing och The last song.

Än så länge lutar det åt att det blir Beauty and the beast eller Saw. Dock kommer Saw bara att få mig att må ännu sämre än vad jag redan gör, fast Beauty and the beast verkar dålig... Baah! Jag orkar inte...

 eller


Föresten, den sista Sawfilmen är påväg. Kommer dock inte ihåg när...

Joe Wright gör Den lilla sjöjungfrun

Regissören Joe Wright planerar nu att göra en live-actionversion av H.C. Andersens klassiska saga Den lilla sjöjungfrun. Han är tidigare känd för att ha regisserat bland annat Stolthet och fördom.


YAY! Jag älskar Disneys version (Tro mig, det är en av mina favoritfilmer) men jag skulle vilja se samma saga på film, fast slaviskt efter originalhistorien. Dessutom älskar jag sjöjungfrur och tycker om att se dom "live", som till exempel i Splash, vissa scener ur Peter Pan (2003), Hook, osv...

www.tjuvlyssnat.se

Tre tjejer ~17 kollar på Eclipse och plötsligt kommer en scen där vampyrerna börjar springa.
Tjej 1 (utbrister): Jag älskar när de springer, det är som Baywatch för mig!

Piercings gone wrong

Min kära fobi här i livet är nålar, men ändå har jag tillbringat större delen av kvällen med att söka efter klipp på youtube där folk piercar sig. Jag tycker att det är jättefint med piercings och om jag inte haft mitt lilla problem hade min kropp antagligen varit full av dom. Men efter att ha sökt på "piercings gone wrong" och sett några klipp är jag mer än nöjd med min navelpiercing (som det ändå tog sex år för mig att få gjord) och har inga som helst planer på att göra några fler.



När jag såg detta trodde jag att jag skulle svimma. Jag kunde känna hennes smärta .____.




Det här var bara allmänt obehagligt.

11 juli ´10 - I can cut you into pieces when my heart is broken

Det är 32 galna grader och jag har tagit mitt första dopp idag, fast det tog ett jävla tag. Jag stod med vatten upp till magen medans min syster splattrade runt i 45 minuter. Sen fick jag huvudet under vattnet och fan vad skönt det var.

Det var fullt av folk på stranden så vi satt packade som sillar. Bredvid oss låg ett tjejgäng på ungefär fem personer. En av tjejerna hade gigantiska bröst och satt topless i stringtrosor. För övrigt var stranden full av barnfamiljer, men det hindrade inte henne. Hon badade, stod och snackade bland bebisarna som gjorde strandslott, solade brösten bland papporna och visade rumpan för mammorna. Folk får göra precis vad dom vill såklart, men det var ingen bekväm situation. Ofelia som inte förstår bättre frågade mig och mamma högt varför tjejen visar brösten och dessutom inte har satt på sig hela trosor.

Ikväll ska vi ner till hundbadet med Nellie ^^



Whatcha say, that you only meant well?
Well of course you did
Whatcha say, that it's all for the best?
Of course it is
Whatcha say? That it's just what we need
You decided this
What did she say?

Grejer från youtube



Jag trodde seriöst att det var på riktigt först.




Jag fick ont i nacken när jag såg den. >.<




Någon måste ha hällt olja i början på catwalken.




Det där är bara förnedrande...

10 juli ´10 - Skitdag

Idag har det varit typ trettio grader varmt och jag har gått ungefär fem kilometer. Först gick jag från Jay till Anton och hämtade upp min packning så fort jag kunde och sen fick jag bära ner den tunga skiten till stationen. Där satt jag och stirrade in i väggen i tre timmar. Jag tror inte att tiden någonsin har gått så långsamt.

Sen kommer det "komiska". Jag går på tåget, kan inte hitta min plats så jag bara sätter mig någonstans. Någonstans lyckades såklart bli brevid en pappa med sin bebisson som vägrade vara tyst eller sitta still under hela resan och var otroligt nyfiken på min packning och skulle peka eller slå på den hela resan. Efter ungefär två och en halv timme märker jag att jag sitter på fel tåg. Jag har knappt fått i mig någon frukost, jag har gått till Anton, svettats så mycket att det var löjligt, fått två blåsor på varje fot, bråkat med Anton, flytt med 100 kilo packning, trakasserats av en treåring och nu sitter jag på fel jävla tåg.

Tack gode jävla Gud (förlåt) så skulle detta tåget åka förbi Malmö, så jag kom fram till slut iallafall där mamma mötte mig på stationen. Det var länge sen jag blev så glad över att få se henne. Vi gick från stationen till lägenheten och det var längre än vad vi hade räknat med och med all packning blev det bara värre. Varenda blåsa jag lyckats skapa idag sprack och skorna skavde på såren.

Nu är jag hemma iallafall och vi har äntligen fått internet. Mamma kommer in med jämna mellanrum och ger mig ett glas isvatten för att jag inte ska torka ut i den här galna utomlandsvärmen. Det var även väldigt länge sen jag uppskattade en dusch så här mycket...


Jag vet bara inte vad jag ska göra nu. Vad ska jag göra med all skit? Ska jag stänga av mobilen eller blir det bara värre då? Samtidigt så vill jag inte att den ska vara på och skrika ut sin tystnad på mig. Imorgon vet jag iallafall vad jag ska göra. Jag ska underhålla mig med vad som helst hela dagen. Det får inte gå en sekund utan att jag gör något så att jag inte börjar tänka. Jag orkar inte det nu och dessutom bor jag på femte våningen. Vem vet vad jag kan få för mig att göra när jag får mina vardagliga sammanbrott?


10 juli ´10 - -

Jag och Jay var först på krigshumör och tänkte kolla på Battle Royale bara för att få se folk bli slaktade, men efter att vi lagat kvällsmat klockan elva hade vi lugnat ner oss och myste i sängen samtidigt som vi tittade på Julie and Julia. Det fanns en scen med blod i den och det fick vi nöja oss med.

Nu ska vi sova. Hon ska jobba imorgon och jag ska som sagt ta tåget hem. Först måste jag bara på något sätt hämta upp min packning hos Anton.

9 juli ´10 - -

Är mer eller mindre utslängd av Anton, så jag sitter hemma hos Jay och ska sova här inatt. Imorgon har jag bokat en biljett hem.

Jag och Jay har ätit hjärtformade pannkakor och bara varit allmänt arga på allt och alla. Snart ska vi åka och handla mat och chips. Det blir köttfärssås (med quornfärs) och spaghetti och sen chips.


Totally over and out

Eclipse

Nu sitter jag, Anton, Jojan och Alex i vardagsrummet och tittar på New Moon. Halv elva ska vi ner till stan och se Eclipse. Jag vet inte vad jag har för förväntningar. Jag minns allvarligt talat inte något från boken så detta ska bli intressant.

Vissa säger att detta är den bästa av alla Twilight-filmer än så länge. Det tror jag säkert. Twilight suger, New Moon är okej så Eclipse blir säkert den bästa.

En person säger att den är bättre än alla Harry Potter-filmer tillsammans. Efter att jag hörde det ringde jag upp Jay och pratade upprört med henne i 45 minuter. För det första kan man inte jämföra Twilight med Harry Potter, det är två helt olika historier och för det andra kan man inte säga att en film är bättre än sex andra filmer tillsammans. Nej, det kan man inte.

Vi får helt enkelt se...


Over and out


Vett och etikett

Så här får du inte göra:


Innan festen:
* Glömma bort att svara på en inbjudan: Du måste alltid svara oavsett hur du bjuds in på en fest, om du inte vet om du kan komma måste du meddela detta och be om mer tid för att lämna definitivt besked.

När du anländer:
* Dyk inte upp berusad: Det är ok att ha tagit en fördrink men var inte full.
* Bryta klädkoden: Klädkoder finns för att underlätta för gästen. Att ignorera den för att man tycker att man har en egen stil är respektlöst.
* Färg på klänningen: När man går på bröllop bör kvinnor inte bära helvitt eller helsvart. Alla andra färger är ok, att komma i rött innebär inte att man haft en affär med brudgummen, det är en skröna.
* Ändra i bordsplaceringen: Om du tycker att du fått en tråkig bordsplacering är det bara att bita ihop. Ändrar du plats kommer du för alltid att bli ihågkommen.
* Samtalsämnen: Prata aldrig om din egen förträfflighet eller dina sjukdomar. Fråga inte om politiska åsikter eller var man jobbar i början av kvällen, det finns många som kan ta illa upp om de är mellan jobb.


Vid matbordet:
* Keps eller mössa vid matbordet: Det får man aldrig ha.
* Snyta sig i servetten: Absolut förbjudet.
* Sminka sig vid matbordet: Det är också ett rejält övertramp.
* Peta i tänderna: Absolut förbjudet att göra vid matbordet. Inga andra gäster ska behöva se dina matrester.
* Mobilen: Du får inte ha mobilen på och svara på samtal vid matbordet.
* Salta: Man bör inte salta maten, det kan uppfattas som kritik.
* Ketchup: Be aldrig om ketchup till maten.
* Äta upp: Det finns inga krav på att man måste lämna mat på tallriken, däremot måste man äta lite även om man inte gillar den. Om man inte tycker det smakar bra får man dra en liten lögn om att man redan var mätt.
* Alkohol: Dyk aldrig upp på festen berusad och försök inte övertala folk som inte vill dricka att de måste.

Tal:
* Vid tal: Då gäller det att sitta tyst och lägga ner besticken, oavsett vad man tycker om talet.
* Hålla tal: Om du känner personen är det fritt fram att anmäla tal. Är du värd måste du hålla ett en minuter långt välkomsttal. Men naturligtvis behöver man inte hålla tal vid en informell sommarfest. Har du värdinnan till bordet ska du tacka för maten.
* Inte genera eller såra: Om man håller ett tal gäller det att inte genera eller såra någon. Vid ett bröllop bör man låta bli att dra upp hur många tjejer brudgummen haft innan bruden.

8 juli ´10 - Good morning, ladies and gentlemen

Jag kunde inte somna igår så jag låg vaken hela natten och tittade på Top model. Anton hade däremot inga problem med att sova och slå skiten ur mig samtidigt. Till slut blev jag arg och puttade till honom så hårt att han flög in i väggen. Han vaknade, tittade på mig som om han funderade över hur han skulle döda mig och somnade om. Jag höll andan hela tiden...

Våran underbara morgon började med att Antons jobbarkompis ringde och frågade när Anton tänkt komma till jobbet. Fem minuter senare slog han igen ytterdörren och kvar är jag. Vi som skulle gå på stan idag... Mja, mja jag får väl göra det själv.

Ikväll har vi bokat biljetter till Eclipse tillsammans med Jojan och Alex.


Allmänt darkness (5 juli ´10)

Foto: Mille
Kläder & smink: Linn
Modell: Linn




The Cookie Carnival



Jag tror att jag har blivit sjuk. Hela huvudet snurrar, jag är varm (Kan iofs bero på att det är sommar...) och så gör det ont i halsen.

Jag slöade runt lite på youtube och hittade en kortfilm som jag verkligen älskade när jag var liten. Det slutade med att farmor satt bänkad framför Disneydags och när dom visade filmen spelade hon in den och så tittade jag på den varje gång jag hälsade på henne. Farmor...


5 juli ´10 - Today

Igår kväll fick jag en fotoidé och ringde upp Linn som jag sen träffade nere vid havet. Hon gillade min idé och vi kom fram till att vi skulle fota idag. När jag kom hem till Anton igen hade han köpt pizza som vi tuggade på samtidigt som vi pratade om veckan som varit.

Klockan två ska jag hem till Linn och be till Gud att min kamera slutar krångla. Jag pillade lite väl mycket på inställningarna i morse...


Rainbow make up by Jay



När jag var hemma hos Jay senast...

... Hittade jag min älskling Venus på lekplatsen.



Synd att Jay inte satte på blixten på kameran bara -.-


Tips på mat och sås

För någon vecka sen lagade jag och Anton en maträtt som var något av det godaste jag någonsin ätit. Vi köpte bara en vanlig fläskfile och gjorde egen klyftpotatis och till detta gjorde vi en kall mangosås. Såsen finns att köpa på Kvantum. Blanda pulvret med creme fraiche och så har du en av världens godaste såser.



Jag vet att man inte ska dricka vitt vin till kött, men jag klarar verkligen inte av rött xD

Solstol för djur?


Det senaste dygnet...

... Har inte varit lätt.

Igår var det ett år sen farmor dog så jag skulle tända ett ljus för henne. Jag brände mig på tändstickan och tappade den (när dom fortfarande brann) i sängen. Det tog en halv sekund för mig att uppfatta vad som hänt och sen fyllde jag lungorna med luft och började blåsa som en galning. Sängen klarade sig.

Imorse gick jag ner till affären på andra sidan gatan och köpte snus. Mannen i kassan har aldrig frågat mig om leg förut, men idag såg han tydligen min Hello Kitty-plånbok för första gången och bad om legitimation.

När jag sen skulle åka buss till stationen fick jag en barnbiljett...


Man kan inte vara tjugo år och se ut som sjutton... Eller tydligen kan man det.

Angående Malmö...

... Jag är inte förälskad, men jag har nog fått en liten crush.














Ja, den är riktig.

Jag tror att jag precis hittade den minsta mobiltelefonen i världen.


4 juli ´10 - Framme!

Jag har haft en av de värsta resorna någonsin. Bussen ner till stationen var proppfull av människor. Jag fick stå upp och när vi stannade vid nästa hållplats gick en miljon människor på och vi stod packade som sillar. Det var äckligt varmt och jag svettades som en gris. När jag skulle leta upp mitt tåg hade det fastnat i Danmark, så jag skulle gå på ett annat, men ingen visste vilket. Efter att ha snackat ihop mig med några andra som skulle åt samma håll hittade vi ett tåg och steg på det.

Jag hade varken ipod eller bok med mig, så jag fick sitta och stirra ut genom fönstret i tre timmar. Bredvid mig satt en tjej som jag ville slå ihjäl. Hon började med att ta upp sin mobil och ringa upp sin kompis och berätta att hon ägt någon brud genom att säga "Bitch, you don't belong here. Get out of here." Då hade den andra tjejen sagt "Öh... Bitch" och då hade tjejen med telefonen sagt "Hihi... I know". Tjejen berättade den här historien för sin kompis som tyckte att det var en "såååå otroligt bra diss" och när dom tröttnat på att prata om det la dom på och så ringde hon upp en ny kompis och berättade samma historia. Så här höll hon på i tre timmar. Hon la aldrig ner telefonen.

När jag kom fram till Varberg var jag genomsvettig och äcklig, men jag blev jätteglad när Anton stod på perrongen och tog emot mig. Han släppte av mig hemma hos honom och åkte sen till jobbet.



Zigge och jag har huset för oss själva till tio ikväll ^^

Tillbaka i Varberg



Honey, I'm home.


"Vill du ha saft?"

Om jag inte hade haft min lilla blondin hade jag tillbringat all min vakna tid med att leta efter den här killen, övertygat honom om att jag är kvinnan i hans liv och sen tvingat honom till att upprepa dom här meningarna i resten av hans liv.


1 juli ´10 - Update om flytten

Fy fan, vilket helveteliv jag lever. Just nu befinner jag mig i lägenheten i Malmö och mår apa. Jag har snart varit här i en vecka. Det finns inget internet, inget varmvatten på min toalett, inga möbler, inget jobb, ingen Anton eller Jay och ingen Luna. Det som däremot finns är en otroligt sliten människa. Mina fötter är fulla av blåsor och skavsår efter att ha gått runt i hela Malmö i två dagar och letat jobb. Så fort jag kom till hissen som skulle ta mig hem tog jag av mig mina nu trasiga skor och gick barfota genom korridoren. Nu är mina fötter smutsiga också... När jag inte sökt jobb har jag hjälpt till att bära upp saker på vinden. Jag har blåsor på händerna och ont i ryggen. Jag ser inte klok ut. Jag behöver en dusch och en burk med rynkkräm, för jag kan svära på att jag ser tjugo år äldre nu för tiden. Dessutom har mitt löshår lossnat...

Det finns inga gardiner eller liknande heller, så man vaknar när solen går upp och steks i en bastu under dagarna. Antingen är saker upppackade (Hur många P får man ha med i ett ord?) och lagt på de mest konstiga ställena eller så ligger dom längst ner i lådor. Mamma säger att jag måste packa upp mina sju lådor så att man kanske kan få in en garderob i det pyttelilla rummet, men vart ska jag lägga innehållen i lådorna om jag inte har någonstans att lägga allt? Jag har en superliten garderob som nu är fylld med mina tjocktröjor. Om det inte är för mycket begärt skulle jag vilja ha en till så att resten av kläderna och underkläderna kan vara nånstans.

Nu har iallafall gubbarna lovat oss internet i två veckor utan att något har hänt. Prisa Herren för att mobilt internet finns, prisa inte Herren för att det inte funkar på min dator. När jag får internet på riktigt ska jag tömma min kamera på bloggen.

Ikväll tänkte jag faktiskt komma i närheten av vatten för första gången på en väldigt lång tid. Jag ska testa badkaret ^^

RSS 2.0