Ibland tänker jag...

... på det här med varför gubbar stöter på småtjejer och tror att dom ska lyckas.

Jag har fått ungefär tre mail från olika gubbar i 40 +-åldern den senaste månaden där hon skriver hur vacker jag är, osv. Jag har förklarat för varenda gubbe att jag inte uppskattar deras mail, men förstår dom? Nej.


Nu fick jag ännu ett mail där det stod "Va snygg du va då". En fullvuxen man som inte ens kan skriva ordentligt, så sexigt...
Hade det stått "VaD snygg du vaRoch en jävla punkt" hade jag åtminstånde inte tyckt så synd om honom för att han för att han tillbringar sina dagar med att stöta på småtjejer.

Iallafall, så skrev jag tillbaka "Mjo, det har jag fått från min pappa som är i ungefär samma ålder som du." Det var den hemliga meningen som gjorde att han inte skrev tillbaka. Ska prova att alltid svara så, så kanske galenskaperna upphör.

Ibland tänker jag...

... på det här med hur filmer inte alltid skiljer sig så mycket ifrån verkligheten.

Jag tittade på ett gammalt Desperate Housewives-avsnitt häromdagen. Det kommer en ambulans till Whisteria Lane och Susan säger "Oh crap, who's dead now?". Dom är ju ganska vana med att folk dör och att lik hittas lite här och där. Hur många är vana med det i verkligheten?

Kommer någon ihåg det här inlägget jag skrev i februari? Min föredetta klasskompis David hade försvunnit spårlöst och efterlyst över hela landet. Igår fick jag ett sms. När jag får ett sms kan man redan innan man öppnat det se vad det står i början. Jag såg bara "Dom har hittat David." När jag öppnade det stod det "Dom har hittat David. Död i hamnen." Igår var jag antagligen i chock, för jag reagerade inte så stark på det. Imorse vid frukosten släppte chocken. Jag slängde all mat jag hämtat, gick upp på rummet, satte mig på golvet och började gråta.

En person hade hittat David i vattnet i tisdags. Pågrund av det som alla medium sagt tror jag fortfarande att det skett ett mord. Jag och Anton diskuterade det och att han tagit livet av sig är väldigt uteslutet. Det är mer eller mindre omöjligt att dränka sig själv. För att inte tala om hur tjock isen var i februari. För att "tänka lite som en mördare" är det väldigt smart att dumpa en kropp i havet. Strömmarna kan slita med sig liket flera mil ut till havs. Sen var det väl inte direkt planerat att kroppen skulle flyta in till hamnen.

Vad som än har hänt, så hoppas jag att Davids familj får all stöd dom behöver. Alla lektioner på Pederskrivares skola var inställda idag så att dom kunde ha minnesstund. Jag hoppas att min förra klass mår bra och att Jay inte bryter ihop totalt.

Vila i frid, David.

En av alla artiklar

Jag har fått nog av naturen för ett bra tag...

På naturkunskapslektionen sa vår lärare att vi skulle tillbringa lektionen utomhus för att titta på naturen. När vi kom ut fick vi varsin kratta och fick hjälpa vaktmästarna att kratta ihop löv på ett alldeles för stort område.
Jag känner mig lurad...

Lyckad natt

Det var fullkomligt omöjligt att somna inatt. Jag och Anton tittade på Lost till tre och sen låg vi och pratade. Vi hade inte dragit ner rullgardinerna för att vi skulle vakna lättare på morgonen om solen lyste på oss och ju mer Anton stirrade ut i skogen, ju mer började han inbilla sig och se saker vilket skrämde livet ur mig. Efter det gick vi ut i köket och hämtade blåbärssoppa och sen tittade vi på Darkwing Duck

Imorse sov jag mig igenom hela mattelektionen, vilket inte var så smart eftersom jag hade kunnat göra som Anton gör nu och sova under håltimmen istället. Man kan ju inte vara smart varje dag...
Sagoprojektarbete

Fotograferingen gick jättebra. Vi åkte till skolan vid halv tolv och sen satte vi igång. Sminkningarna tog två timmar och sen gick vi ut i snön. Bilderna kommer när dom hälsat på farbror Photoshop.
Snödrottningen i slutet av sminkningen.Snövit i mjukisbyxor.


Textiltryck

Jag har tillbringat alldeles för mycket tid nere i konsthuset för att lära mig att göra egna tryck på kläder. Till slut tryckte jag två fotografier. En bild på mig på ett linne och ett på ett påslakan på Jay och mig. Jay fick båda två ^^


Antons farmvilleKom på efteråt att man kunde print screenat...


Bella notteJag och Jay hade middag

28 mars ´10 - Låt mig sova ännu mer -.-

Nångång vid femtiden somnade jag och Linn ringde för några minuter sen och frågade om jag var klar att åka. Ingen har nämnt något om någon jävla sommartid!! Så jag har klätt på mig och ätit en macka, det får räcka. Jay  sov också när jag ringde henne, så hon är väl inte precis på världens bästa humör heller.


Jag vill bara gå och lägga mig .___.

28 mars ´10 - Låt mig sova -.-

Jag och Jay har varit igång hela dagen. Vi har fotat mig sen i förmiddags och nu vill jag bara ta bort allt smink och gå och gömma mig under täcket. Dock måste jag packa först. Imorgon åker vi till min skola på morgonen för att fota två av Jays sagoprojektarbete, Snövit och Snödrottningen. Gäller ju att passa på nu innan snön försvinner där också, i Varberg är allt mer eller mindre borta. 

Bilderna vi tog idag kommer upp... nångång.


PS. Ny bloggdesign på G. Kommer bli awsome!

It hurts to lose

Mamma: "När jag var i Malmö hade alla på sig såna här solglasögon, så jag köpte också ett par men jag passar inte i dom."
Jag: "Jaså? Får jag prova?"
*sätter på mig solglasögonen*

Mamma: "Vad i... Varför ska du alltid passa i allting som är mode och som inte passar mig?!"
Jag: "Det bara är så... Hehehe..."
Mamma: "..."
Jag: "Men sitter dom inte lite snett?"
Mamma: "Det är inte solglasögonen det är fel på, det är dina öron som är för snea. Du borde fixa dom."

 

Man kanske ska passa på att fixa läpparna samtidigt som öronen då eftersom dom tydligen inte kan bli snygga på kort längre...


26 mars ´10 - She's the wrong Alice

Idag var jag superpepp på att få komma hem. Jag packade ihop mina saker fort som fan, la in allt i bilen och åkte iväg. Jag körde förbi skolan, alla hästhagar, hus och åkrar. Efter en mil mådde jag jättebra och lutade mig bakåt i sätet och tänkte på vad jag skulle göra när jag kom hem. Då märkte jag att min mobil inte låg i väskan, så vi fick åka tillbaka -.-

Jag kan inte bestämma mig för vad jag tyckte om Alice in Wonderland. Igår tyckte jag inget speciellt, imorse tyckte jag att den var okej, när jag kommit hem var den dålig och nu var den väldigt bra. Jag måste nog se den igen för att kunna bestämma mig.

Wonderland<3

Jag: "Ska vi se Alice i Underlandet?"
Anton: "Ja! Jag vill se Johnny Depp spela en hare"
Jag: "What? I vilken film spelar han en hare?"
Anton: "I denna."
Jag: "Han spelar den galna hattmakaren, idiot."


Nu ska jag se Alice! Jojan tyckte inte den var särskilt bra. Jay tyckte den var dålig. Mina förväntningar är otroligt låga, men vi får se.

Ibland tänker jag...

... på det här med hur man ska göra när man får en panikattack.

Allting var så jävla fel imorse. Jag kunde inte sluta gråta och när jag skulle gå in på toaletten för att hämta papper vägrade mina ben att hålla mig uppe så jag la mig ner på golvet och det var då jag slutade andas. Eller halvt iallafall, jag fick in luft i lungorna men inget kom ut. Mitt i paniken försökte jag komma på om det var astma eller en panikattack. Dock lider jag inte av astma, så jag försökte komma ihåg vad man ska göra om man får en ångestattack och då kommer den vanliga frågan: hur i helvete andas man i en fyrkant?

Varenda gång någon nämner en panikattack säger alla att man ska andas i fyrkant och varenda gång frågar jag hur man gör det, men har aldrig fått något svar.

Så där låg jag. Hela kroppen skakade, mina lungor var fyllda av luft, jag försökte andas i den jävla fyrkanten (eller ja, just för att jag inte visste hur man skulle göra så fortsatte jag bara att få in luft) samtidigt som paniken spreds sig. Orka dö på en toalett av syrebrist... Eller snarare för mycket syre. Efter ett tag gick pulsen ner iallafall och jag kunde börja andas ordentligt igen.


Och för att vara säker på att jag ska överleva nästa gång också har jag googlat lite.
För det första:
Du har fått en panikattack om du har...
 • Hjärtklappning eller hastig puls
 • Svettning
 • Darrning eller skakning
 • Känsla av att tappa andan, andnöd eller snabba andhämtning
 • Kvävningskänsla
 • Tryck över bröstet eller bröstsmärtor
 • Illamående eller orolig mage
 • Ostadighetskänslor, yrsel eller matthet
 • Overklighetskänslor
 • Rädsla att mista kontrollen eller bli tokig
 • Rädsla för att dö
 • Domningar eller stickningar
 • Kraftig rodnad

  Och det viktigaste av allt: Andas i den jävla fyrkanten.


 • Allting går åt helvete

  Allting just nu är lika otydligt som texten.


  Snö + regn = slask och gegga

  Jag bor i Narnia. Här är det verkligen snö året runt. I slutet av maj brukar solen komma fram lite, men snön försvinner fan aldrig. Idag började det regna så in i helvete, vilket ledde till att all snö blev till slask. Dock försvann ingenting så nu drunknar vi alla i slask och som om det inte räckte så har vi sjukt mycket sand och grus här med som nu förvandlats till gegga. Jag är ju mer eller mindre känd för min intelligens så jag har ju självklart haft på mig vita converse hela dagen också som nu inte är så jättevita längre.

  Aaah, skönt att få klaga av sig. Nu ska jag titta på det senaste Desperate Housewives-avsnittet och snusa tills mina tänder blir gula som var.

  Såhär ser det ut när jag fikar


  Stenhäst  Mamma rensade igenom garaget och hittade en stenhäst som jag gjort när jag var liten ^^


  Jag älskar katter<3


  Mulan


  Bratz


  Insperation till fotografering

  Jay och jag ska fota på lördag och jag har hittat sminkningen vi ska ha.
  Dock ska vi definitivt ha andra färger... som iofs kommer göra att det blir ännu fulare än det där, men förhoppningsvis får vi det att se lite normalt ut.


  Make up tutorial

  Att jag gillar Michelle Phans tutorials är väl ingen nyhet, men jag har glömt att tipsa om xsparkage. Hon visar oftast hur man sminkar sig naturligt, men när hon väl gör något mer annorlunda gör hon det riktigt snyggt.


  Bli liten igen, okej?


  Våren är ju livsfarlig

  Idag hade skolan jääävligt tur. Hade det inte varit så att Andreas gått tillbaka till Tallbacken tidigare än vanligt och att jag och Anton stannat kvar lite längre i skolan och att resten av folket hade annat för sig så hade majoriteten av oss varit antingen döda nu eller haft en rejäl hjärnskakning.

  Andreas som satt framför tv:n hörde vid tretiden (den tiden vi alla slutar skolan och i vanliga fall skulle varit påväg tillbaka till Tallbacken) ett högt brak och när han tittade ut hade all is och snö (och det var fan inte lite heller) trillat ner från taket precis framför ingången. Hade någon skadats hade vi kunnat stämma dom på sjukt mycket pengar.  Tänk att få allt det här i huvudet...

  Epilepsianfall

  Lyckad lektion. Två elever skulle redovisa sitt arbete, en minut efter att dom börjat får en klasskompis ett epilepsianfall. Jag har aldrig varit med om något sånt förut, men tydligen hade majoriteten av dom andra det för alla skötte det väldigt "proffitionellt". Det tog bara några sekunder för alla att förstå vad som hänt och sen gick tre personer fram till tjejen och försökte hjälpa henne, en sprang och hämtade kuddar och resten gick ut ur klassrummet. Dock glömde jag såklart min väska därinne och när jag skulle hämta den låg hon fortfarande på golvet och ryckte, spottade och halvt kräktes. Jag är inte tillräckligt mentalt stark för att se sånt. En halvtimme senare var ambulansen där och hämtade henne. Sen skulle vi fortsätta lektionen och det gick väl sådär. Alla var såpass skärrade att de flesta tittade åt ett annat håll och dom som redovisade verkade inte ens ha riktig koll på vad dom skulle prata om, vilket ledde till att jag inte ens orkade lyssna och lekte med min mobil istället.

  Om några minuter är rasten slut och då ska en kille som varit spelberoende komma och berätta om hur han haft det under sina jobbiga "spelberoendetider". Det blir nog väldigt intressant att lyssna på.

  Oj...

  Jag: "Fy fan, vad min jacka ser ut som skit. Den är ju full med hår. Jag kan inte visa mig i den här förrens all päls är borta. Det ser ju fan inte klokt ut. Skabbigt, rent ut sagt..."
  Jay: "Det där är min jacka."

  Hur sover du med din partner?

  Hur ni sover avslöjar relationen
  Det här är bara löjligt. Hur man sover tillsammans är ju olika varje natt.


  Sova sked, där han håller om din rygg: Han är beskyddande, men sensuell och kan nå dina intima delar om han vill.
  Att sova sked är supermysigt, men vem fan orkar sova så varje natt? En gång höll Anton om mig samtidigt som jag sov och när hans arm somnade och gjorde ont skulle han ta bort den och då höll jag fast den i ett järngrepp så att han inte kunde komma loss. Det är en farlig sovställning.
  Ansikte mot ansikte: Intimiteten håller på att försvinna och ni är för självständiga.
  Sovställningen som jag föredrar. Man har inget som håller fast en, men är ändå nära personen. Dock är det ju inte lika roligt på morgonen med morgonandedräkterna.
  En i fosterställning – en på rygg: Personen i fosterställning vill ha tröst, men når inte fram till den andre.
  Så sover jag oftast, men det där med tröst kan jag nog inte hålla med om?
  Och som avslutning: 53 % av svenska folket skulle inte berätta för sin partner om han/hon varit otrogen. Det känns ju tryggt...


  Sminkkakor

  Alla vet väl vad en sminkkaka är? Eller det är det vi kallar det för i Varberg iallafall. Det är den typiska sminkningen som gör att man känner igen en äkta fjortis. Det är när man har en alldeles för mörk foundation för sin egen hudton så att man tydligt vid pannan, tinningen och hakan kan se den "äkta hudfärgen".  (Ingen aning om vilka brudarna är) Ni förstår vad jag menar?


  Men jag märkte en sjukt rolig sak igår.  Dock har jag faktiskt en bra ursäkt. Min hud håller på att göra revolution. Hela ansiktet är fullt av stressutslag och den är allmänt... röd. Annars syns det ju på halsen att det är min riktiga hudfärg, så jag har ingen ljusare foundation för att jag ska se blekare ut.

  Fjortisar vill vara bruna och svartrockare vill vara bleka. Ska vi byta?


  14 mars ´10 - Presenter

  Jay köpte en Catwoman-nyckelring till mig när hon var i Thailand ^^
  Mamma kom in med två presenter till mig imorse. En bok om hur man höjer sin egen självkänsla (tack för den, mamma...) och tändsticksaskar med ett fint omslag.


  Frukost ♥  Fattiga riddare är alldeles för underskattade här i världen


  14 mars ´10 - Jag är för gammal för att festa

  Jag är ingen festis. Varken drycken eller en person som festar. Jag har festat i "mina yngre dar" och tröttnat på det. När jag och Jay var fjorton hängde vi på Ungdomens hus varje gång det var konsert där och senaste gången vi var där (förra året) träffade vi min femtonåriga systers kompisar. Då förstod vi att vi var för gamla för att gå dit. Vilket var lika bra, för jag kände mig ändå som en tant där inne. Musiken var alldeles för hög och jag kom på mig själv med att fundera över hur mammor kan låta sina ungar gå ut klädda på det där sättet.

  Sen har jag hängt några gånger på krogen också. Fullt med folk som man måste trycka sig mot om man ska komma framåt, sån jävla ljudnivå att man måste skrika för att andra ska höra en och för att inte tala om alkoholpriserna...


  Igår hade Anton och Robin tjugoårsfest. Jag, Linn och Jay förfestade hos Linn och sen vandrade vi vidare. Jag hade stålförberett (är det ens ett ord?) mig för att folk skulle skrika emo efter mig, börja bråka, osv. Men det var det minsta problemet. Majoriteten av folket som var där var under arton. När jag fick syn på Jays femtonåriga lillasyster tog jag tag i både Anton och Robin och frågade om dom seriöst inte kände någon som var lite mer i deras egen ålder. Jag har egentligen ingenting emot folk som är yngre än mig, allt hänger på mognadsnivån. Det vet alla. Men när man ser ett litet tjejgäng (ännu en gång tanttankar) som är klädda som om det vore den varmaste sommardagen någonsin, som klickar runt på sina mobiler var tredje sekund och dessutom är så fulla (?) att dom måste skrika och snubbla runt på allt och alla blir man lite fördomsfull.

  Men för övrigt var det väldigt roligt och jag är tydligen mer eller mindre känd. Eftersom jag och Anton inte umgås på helgerna och jag aldrig är ute och festar, så har jag inte träffat så många av Antons kompisar. Så hela kvällen igår bestod av "Shit, är det du som är Antons flickvän?". Fast det var roligast när jag stod i kön till toaletten.
  Någon: "Ser du vem det där är...?"
  Någon: "Herre Gud, är det Antons tjej?"
  Jag kände mig verkligen som en kändis :P

  Sen dog stämningen ganska fort. Det är bara Mars och fyra personer har redan hängt sig i vår stad. Igår hängde sig en ny person som många på festen kände. Jag hade tittat lite för djupt ner i vodkaflaskan och mådde illa och ville sova och festen skulle ändå hålla på ett tag till, så jag sa till Anton att jag inte kunde sova där och sen skjutsade Linns pojkvän hem mig.

  Jag älskar rött hår

  Fuck, vad jag saknar detta


  11 mars ´10 - Angående "idiotjävelinlägget"

  Ibland stänger man av väckarklockan i sömnen och försover sig. Det är inte smart, men det är inget brott som det är dödsstraff på. Hur kul är det att vakna av att någon står och skäller skiten ur en för att man gjort något man inte ens var medveten om? Skaffa en egen väckarklocka istället för att lägga över ansvaret på nån annan.

  Ibland tänker jag...

  ... på det här med sömnproblem.

  Redan på dagis upptäckte mamma att jag hade svårt för att somna på kvällarna. Jag kunde som femåring komma in till henne vid tolvtiden och gnälla över att jag var pigg. Sen när jag väl somnade drömde jag ofta mardrömmar, vilket ledde till att jag ännu en gång fick gå in till henne. Jag minns att jag var väldigt trött på dagarna och var otroligt avundsjuk på dom andra dagisbarnen som hade fått deras föräldrars tillåtelse att sova middag. Medans dom fick krypa ner på madrasser med filtar och sova nån timme eller två, fick vi andra leka vidare. Sen fortsatte karusellen. Jag började i lågstadiet, kunde inte sova och när jag väl somnat drömde jag en läskig dröm som skrämde mig så mycket att jag inte kunde somna om. I mellanstadiet hittade jag en lösning. Jag hade en sån tur att jag hade både tv och video på rummet och om jag tittade på en film eller tv somnade jag utan problem. Drömde jag något var det bara att sätta på en ny film och somna om. Jag kommer ihåg att jag brukade titta på The Osbournes väldigt mycket, inte för att det var så tråkigt att jag somnade, utan för att jag blev lugn av det.

  Nu har jag inte somnat utan en film på flera år. Dock har jag läst att det är ett vanligt problem som är beroendeframkallande. Hjärnan ställer in sig på att det inte går att somna om det inte hörs något ljud eller liknande. Dock föredrar jag att vara beroende av filmer och tv än att ligga sömnlös en hel natt.

  Problem uppstår ju förstås av sånt här också. Både Jojan och Anton måste ha det kolsvart och tyst runt sig om dom ska kunna sova. Men vi har lyckats lösa båda problemen. När jag sover med Jojan får hon vänta tills jag somnat och sen stänga av tv:n och Anton har vant sig vid att sova med oljudet. Med andra ord: vi har löst problemet med att jag får som jag vill.

  Gymnasiet sov jag mig bokstavligen igenom, de dagar jag var där alltså. Jag sov på nätterna, gick till skolan och sov under lektonerna, sen gick jag hem och sov resten av dagen, åt kvällsmat och gick och la mig igen. Jag kommer ihåg en gång när det blev lite uteliggarvarning på mig, jag skulle hämta mina böcker i skåpet och blev så trött plötsligt att jag la mig ner och somnade mitt på golvet. Så kan det gå när man tar igen några års sömnlöshet. Dock har jag börjat ta igen de senaste åren på ett smartare sätt. Förra veckan och denna veckan har jag sovit ungefär nio till tolv timmar per natt. Jag är ganska pigg under dagarna, men vid niotiden är jag jättetrött och går då och lägger mig. Funkar finfint!  (Tidigt i lågstadiet. Den enda som kunde få mig att sova var min katt, Busen. Han låg alltid i min säng och när jag inte kunde somna kröp han upp i min famn och stannade där tills jag somnat ♥)

   
  11 mars ´10 - Idiotjävel

  Godmorgon på dig också.
  Skaffa en egen jävla väckarklocka istället för att skylla över skiten på mig.

  <3<3

  Jag har lånat en tröja som är alldeles för snygg för mitt eget bästa.


  Get a real job, that's what they said to me


  Anthem - Good Charlotte

  Enhörning med fula älvvingar som inte fick vara med


  Typ

  Jag gjorde ett naturkunskapsprov häromdagen. Jag hade inte pluggat nånting och den enda frågan jag kunde svara på var hur ett nervsystem (tror jag iallafall att det var xD) såg ut. Det är en otroligt dålig bild, men jag målade den och brevid bilden skrev jag "typ...". Vi skulle få poäng beroende på hur många rätt vi hade och när jag fick tillbaka provet hade läraren skrivit
  "0,5... typ"


  <3


  We can live like Jack and Sally if we want
  Where you can always find me
  And we'll have Halloween on Christmas
  And in the night we'll wish this never ends

  10 mars ´10 - Antons födelsedag (kvällen)

  På kvällen lagade (värmde i ugnen) jag pizza, tog fram lite ost och kex och gav honom mina presenter.

  Sen skickade jag iväg honom för att spela pingis med Andreas samtidigt som hans kompisar, mamma, syster och hund som jag ringt runt till kom hit. När Anton kom tillbaka överraskade vi honom och sen åt vi tårta, chips och godis ^^

  Antons födelsedag (under dagen)


  10 mars ´10 - Antons födelsedag (frukost)

  I måndags fyllde Anton tjugo år. Jag tänkte överraska honom med frukost på sängen och ställde väckarklockan på kvart i sju. Först vaknade jag kvart i fem, sen vaknade jag kvart i sex och sen vaknade jag kvart i sju några sekunder före klockan ringde -.- Jag smög in i köket och skalade kokta ägg, stekte bacon, gjorde köttbullsmackor och kaffe.
  <33

  Jag hittade Nellie och Venus sovandes på mitt golv. Båda två var helt utslagna och Venus höll sin tass på Nellies nos.
  Anton "satte upp" Nellies päls i en toffs.


  Revenge is a dish best served cold

  Jag sitter och funderar ut en hämnd. Jag, Nellie och Luna var ute på sista promenaden när grannkatten Sonja dyker upp från ingenstans och fullkomligt spöar skiten ur Luna. Jag och Nellie kastar oss in i fighten och Luna kan fly samtidigt som jag och vovven skäller ut katten efter noter. När jag sen hittade Luna hade kattjäveln slitit av tussar av päls från henne. Jag böjde mig ner för att lyfta upp Luna, tappar kopplet och Nellie springer efter Sonja och ska precis hoppa på henne när jag får tag i kopplet.

  Frågan är vad man ska göra nu. Sprida ut ett rykte om att hon parat sig med varenda katt på området?
  Det enda jag vet är att det är jag, Nellie, Luna och Venus emot henne.
  Sonja, I'm coming after you...

  Visste du att...

  ... Johnny Depp hatar att se filmer han själv är med i? Han älskar ändå själva arbetet med en film. Att träna sig in i rollen och att spela in den, men många filmer han medverkat i har han faktiskt inte ens själv sett.

  Public Enemies är en av dom. Dock rekomenderar han den eftersom "han hört att den ska vara bra." I en intervju med BBC berättade han att hans barn sett fler filmer som han varit med i än han själv.

  När Alice in Wonderland hade premiär med 3D kunde Depp inte se den eftersom han har ett fel på vänsterögat. Själv blev han bara lättad över att han för en gångs skull hade en bra ursäkt till att ännu en gång slippa se en film som han har en roll i.

  Ibland tänker jag...

  ... på det här med att köpa presenter till killar.

  Ingen kan säga emot mig när jag säger att det är superenkelt att köpa presenter till tjejer. Såväl som flickor, tjejer, kvinnor eller tanter. Ge oss en blomma eller ett smycke (behöver inte ens vara guld eller silver) och vi avgudar dig för resten av livet. Ge oss fina underkläder och vi sexar med dig hela natten. För att inte tala om vad vi skulle göra om vi fick choklad... Eller jag kanske bara talar för mig själv där? Iallafall, så kommer vi alltid att vara tacksamma för vad killar än ger oss.

  Sen kommer vi ju då till det lilla miniproblemet: att ge nånting tillbaka. Ingen kan heller här säga emot mig när jag säger att det är supersvårt att köpa presenter till killar. Så länge man inte själv sätter på sig några utmanande underkläder, strippar och sen gör saker som killen bara fantiserat om sen han var tretton. Eller, alltså... Om man ska göra nånting för sin pojkvän. Jag rekomenderar ingen att göra detta för sin pappa på fars dag eller nått.

  Anton fyller tjugo på måndag och just för att det är tjugo, så måste det vara något riktigt speciellt. När han fyllde nitton hade vi varit ihop i en halv månad och jag var jättenervös över vad jag skulle köpa. Det slutade med att jag kom till honom med fyra paket: en T-shirt, en film, en snusdosa och hans favoritchoklad. Några månader senare hittade jag filmen längst in i en hylla med ett tjockt lager damm över sig och förra veckan skällde jag på honom för att han idrottat i T-shirten (om du läser detta älskling så är jag inte arg längre... bara lite) som jag köpte. Snuset och chokladen uppskattade han iallafall.


  Och nu sitter jag här ännu en gång. Dock lyckades jag hitta en riktigt bra hemsida.
  www.presenttips.com
  Där fyller du först i vad det är för sorts present, sen vad presenten som minst och mest får kosta, om det är till en man, kvinna eller ett par och slutligen fyller du i vad personen har för personlighet, intressen, osv och sen kommer det upp olika förslag på saker man kan köpa och beställa.

  Så många har Megan Fox legat med

  Jag läste precis en artikel där Megan Fox går ut med hur många hon legat med. Två stycken, hennes tonårskärlek och hennes nuvarande pojkvän. Hennes egen kommentar var: "Jag kan inte ha sex med någon jag inte älskar – aldrig. Det får mig att må illa. Jag har inte kommit nära att ha ett engångsligg." Ja? Ingen konstigt med det. Bara för att man är snygg betyder inte det att man har sexat med många personer. Eller ja, jag tycker inte det.

  Dock tycker dom som kommenterade artikeln något helt annat.

  "Hoppas det inte är sant. Det blir inget kul med för många såna..."
  "Det finns inga sådana tjejer kvar tyvärr..så mitt tips är det är en stor lögn."
  "En tjej som behöver växa upp med andra ord."
  "K
  orkad brud hon borde passa på medans hon är snygg sen blir hon bara gammal ful oc skrynklig, ganska typiskt tjejer i överhuvedtaget."
  "Hon kan inte ha sex med nån hon inte älskar. Buhuuu. Väx upp! Man behöver inte ha romantiska känslor för att ha trevligt!"
  "H
  ur passar det ihop med hennes tidigare påståenden om att hon är sexberoende?"
  (Jaha, så nu kan man inte ha sex med samma person ifall man är sexberoende.)


  Come to Sweden and look at our great tits

  Anton och Andreas skulle redovisa ett engelskaarbete om Sverige. Dom var totalt oförberedda och fick improvisera hela showen.

  Anton: "This is Sweden. It looks like a stövel."
  Det är Italien som ser ut som en stövel -.-

  Dessutom pratade dom om Talgoxar som för övrigt heter Great tit på engelska...


  Omoderna tant...

  "Mötet" med bildläraren gick väl sådär. Gammal tant som hade helt andra planer för min tröja än vad jag hade och det spelade ingen roll hur många gånger jag försökte förklara för henne att eftersom det är jag som ska ha på mig klädesplagget så är det viktigast att jag tycker att den är snygg. Men på torsdag ska jag tillbaka dit och då ska jag träffa min riktiga bildlärare som varit med och pratat om ideérna jag hade på tröjan, så det kommer nog bli enklare.

  Ikväll ska jag och Alex titta på Jurassic Park ^^


  2 mars ´10 - Kyo<3

  Jag slet upp Anton ur sängen idag så att han skulle hinna få i sig lite frukost innan matsalen stängde, så att hans mage inte skulle kurra sönder under hans fejk-högskoleprov som kommer pågå mer eller mindre hela dagen idag. När han gått till klassrummet stannade jag kvar i rummet och tittade på Julie and Julia, grymt bra film med min älskade Meryl Streep i en av huvudrollerna. Nu ska jag ner till konsthuset och träffa en konstlärare som ska hjälpa mig med en bild som jag ska trycka på ett linne.

  Irländsk varghund

  Världens största hundras är den Irländska varghunden... Vilket säkert många redan visste om och det gjorde jag med, men jag tänkte att ifall någon missat det så vet personen det nu. Äsch, skitsamma. Jag kom tänka på detta när jag såg den här helt underbara bilden.  Jag vill ha en sån! ^^

  RSS 2.0