Så här mår jag idag


29 maj ´10 - Cheers and beers

Igår tjatade Jojan med sig mig till krogen.

Hade det inte hänt så jävla mycket skit under kvällen så hade jag kunnat säga att det gick bra. Kvällen slutade iallafall med att jag stormade ut från Cheers med Jojan i hälarna och sen (av alla fyllesnack man kan välja mellan) så diskuterade vi kristendomen på vägen hem.

Vid fyra var vi hemma och somnade till Ducktales. På morgonen tittade vi på Mulan och sen åkte hon hem.


Gå aldrig fram till ett vilt djur...

... Låt djuret komma fram till dig istället.








Så går det om man parar en zebra med en åsna



Ungen heter Zonkey ^^

Igelkottsbebis<3










27 maj ´10 - Dagen efter

Igår var det vårfest och jag hade så jävla roligt! Jag ska berätta mer om det senare, för om några timmar ska hela vårt rum vara utstädat och det kommer ta sin lilla tid.

Dock ska jag avsluta min frukost först: ägg och chips.

Nytt löshår

Jag kan inte visa hur mitt löshår ser ut eftersom det är väldigt mörkt och mitt linne är svart, men det räcker ungefär ner till rumpan.



(Ja, det sitter i håret. På bilden ser det ut som om jag håller det enskillt i handen.)


26 maj ´10 - Fotboll

Halv tre ska jag gå ner till fotbollsplanen och titta på matchen mellan eleverna och lärarna. Cissi har övergett mig, så jag får väl titta ensam .___.



(Jag försökte se besviken ut, men det gick inte bra. Ska spegla mig resten av dagen tills jag hittar det perfekta uttrycket tills Cissi är tillbaka.)


25 maj ´10 - De senaste dagarna...

... Har jag satt i mitt nya löshår, gymmat (!!!) och bastat. När jag gymmade kom jag fram till att min kropp är totalt förstörd. Jag satt vid någon maskin där man skulle dra en grej fram och tillbaka. Det var sjukt tungt och jag skrek och slet. Efteråt fick jag reda på att vikten var på 1 kg. Det gav mig en rejäl tankeställare. Jag måste göra nånting åt min kropp. Jag har inga muskler överhuvudtaget. Bastandet gick inte så superbra heller. Jag klarar verkligen inte av sånt. Efter tio minuter hade jag lagt mig ner på golvet och en kort stund efter det fick Anton hjälpa mig ut.

Nu är det iallafall sista veckan i skolan och vi har massor av saker att göra. 

Onsdag:
Förmiddag - Fotbollsmatch, lärare mot elever
Kväll - Vårfest

Torsdag: Städa ut alla rum och byggnader samt skolskåp

Fredag: Avslutning som kommer pågå i flera timmar



Jag och Anton städade vårt första rum idag. Det tog två timmar och vi var ändå två stycken som hjälptes åt...

*Telefonen ringer med ett nummer jag inte känner igen*

Jag: "Hallå...?"
Någon: "Ja, hej. Jag ringer ifrån polisstationen och..."
Jag: "Anton, jag hör att det är du! Jag kan till och med höra att du ler!"
Anton: "Shit, det gör jag faktiskt..."


Zac Efron = Spider-man

"Det var en riktig chocknyhet i förra veckan när det avslöjades att Tobey Maguire inte ska spela Spindelmannen i nästa film. Men nu har vi fått reda på att ingen mindre än High School Musical-stjärnan Zac Efron tar över. Det blir alltså en helt ny look för nästa upplaga av Spindelmannen. Vi har även hört rykten om att Zacs flickvän Vanessa Hudgens ska ta över Kirsten Dunsts roll."

va? Va? VA? VA?! Det där är så jävla löjligt så jag vet inte ens vad jag ska skriva. Efron av alla jävlar man kan välja här i världen? Och klart som fan att dom måste byta ut Kirsten om Zac ska spela hennes pojkvän, annars blir det ju pedofilvarning på henne. Vanessa som M.J... Herre jävlar i helvete.

 

Ska den där lilla pojken spela Spindelmannen?!



Den fjärde Spider-man-filmen kommer ut 2012.

Harley Quinn (1 maj ´10) Del 2

Foto: Mille
Kläder & smink: Mille
Modell: Jojan


22 maj ´10 - Time for plan B

Jääävlar, vilken helg det har varit. Linn kom hit i fredags. Vi stack och handlade chips och allt annat man behöver på en fredag. När vi kom hem igen skulle vi koka makaroner. Jag tar ner ett oöppnat 1-kilospaket och ska hälla i lite i det kokande vattnet. Paketet fick eget liv och jag tömde hela paketet i kastrullen. Vi åt så mycket vi orkade och tittade sen på en film som heter "Forgetting Sarah Marshall" som var väldigt rolig. Efter det när det mörknat gick vi ut i trädgården, tände massa ljus och satt och pratade minnen från gymnasiet i flera timmar. Det var en helt underbar kväll, jag har saknat henne så himla mycket. ♥

Idag kom Jojan och Alex hit på morgonen och vi har tillbringat hela dagen ute i trädgården. Jag skulle lägga lite solkräm på magen och först kom det inget, så jag började skaka flaskan. Det slutade precis som med makaronerna och appropå dom så fick Jojan och Alex hjälpa mig att äta upp resten av dom. Sen skulle Alex iväg, så jag och Jojan tittade på film och fick chokladsug. Vi hade inte tillräckligt att alla ingredienser så vi fick göra en halv kaka, vilket jag inte rekomenderar. Fy fan, vad jag hatar den kakan nu. Den var ungefär en millimeter hög, stenhård och smakade skit. Alex hämtade Jojan för ungefär fem minuter sen, så nu är jag ensam.

Imorgon ska jag tillbaka till skolan för sista gången, för sen börjar mitt sommarlov.

Harley Quinn (1 maj ´10) Del 1

Foto: Mille
Kläder & smink: Mille
Modell: Jojan



Appropå ingenting...

... Visste du att det tar en timme och 45 minuter att koka ett strutsägg så att det blir hårdkokt?

The last unicorn

Jag hittade en lista på världens mest populära tecknade filmer och först på listan var "The last unicorn" som jag aldrig ens hört talas om. Den handlar enkelt om en enhörning som får höra att hon är den enda som finns kvar, men vägrar acceptera det och går ut i världen för att hitta fler som hon själv. Jag fick ner den på datorn och har nu sett den. Den var väl okej, men majoriteten tycker alltså att den är den bästa.
Problemet nu efteråt är att jag har blivit så
himla förälskad i enhörningen.
Hon är så sjukt vacker och hennes röst är underbar.











16 maj ´10 - The little mermaid

Ska skriva mer ikväll, för nu måste jag gå och lägga mig och försöka få tillbaka känseln i hela kroppen. Det blev mycket kallare än vad jag hade förväntat mig. Jag har inte sett bilderna, men förhoppningsvis blev iallafall någon bra.



Jay och jag innan vi åkte ner till havet


16 maj ´10 - Alice in Wonderland

Första plåtningen är färdig. Det gick asbra! Om bara mitt jävla photoshop ville funka så skulle jag börja redigera dom redan nu .___.

Om en kort stund kommer Jay hit och ska sminka mig. Sen ska jag ner till havet och frysa ihjäl. Det är verkligen iskallt ute.


How to make a mermaid tail

Idag var det ju planerat att min jävla sjöjungfruplåtning skulle ske, men jag tror aldrig att jag sett så mycket regn i hela mitt liv. Så imorgon blir det en stressad dag.

* Upp klockan nio och dessutom dra upp min syster
* Klä upp henne och springa över till Jay där Alice i Underlandet ska skapas
* Hjälpa till med alla förberedelser


Detta låter som om det kommer gå ganska fort, men det tar längre tid än vad man tror och vi kommer hålla på i flera timmar. Sen måste vi göra i ordning mig och det kommer ta en jävla lång tid eftersom jag ska ha massa smådetaljer på mig. Sen ska vi åka ner till havet och be till Gud att ingen kommer se oss. Peruken döljer knappt mina bröst, så vi måste hinna lösa det på något sätt också. Men jag har ju iallafall fixat något som liknar en fena och det är det viktigaste.

Dock sjönk mitt tålamod nu när jag letade efter sjöjungfrusminkningar på youtube.



Jag har funderat på hur man kan göra en fena i ett halvår och aldrig i helvete ens funderat på att söka på youtube. *Slår mig själv*
Om jag bara hade haft tyg hade jag kunnat göra det där ikväll .___.

Life in plastic, it's fantastic



You can touch
You can play
You can say I'm always yours


14 maj ´10 - Smelly cat, what are they feeding you?

Jag har gått runt med peruken i några timmar nu och jag trivs i den. Imorgon är det äntligen dags för min efterlängtade sjöjungfruplåtning!

Den här kvällen har börjat superbra och jag är ganska säker på att den kommer sluta superbra också. Tjejerna i familjen har gjort pizza, vi har ätit chips, dipp och tårta och druckit alldeles för mycket läsk. Efter det la jag mig i badet med min bok "Cell grön" som jag läser om för fjärde gången. Jag hittade en tvål med hallonlukt som jag dränkte mig i, så nu luktar jag som en gigantisk hallonbuske.

Nu ska jag krypa ner i mina mjukisbyxor, hämta ännu mer tårta och läsk och titta på en Studio Ghibli-film.

Rödhårig Jem?

Nu har jag mer eller mindre borstat ut en av perukerna och jag är väldigt lik Jem i Jem and the Holograms har jag kommit fram till. Jag ska borsta på lite till, så ser det säkert lite bättre ut. Sen tror jag också att med sjöjungfrufena och allt så kommer det se ännu lite bättre ut. Vad tycks?






Jem and the Holograms


14 maj ´10 - Holy crap, vilken dag!

Somnade jag igår? Hell no... Jag låg vaken till kvart över sex och Jay väckte mig klockan nio, så vi försov oss båda två. Vi skyndade oss ner till stan där vi fort som fan gjorde upp en plan.

* Köpa tyg
* Hämta perukerna
* Gå till systemet


Sagt och gjort. Medans Jay tittade på tyg sprang jag till Linn och hämtade upp två peruker och sen gick jag till systemet. Det var asläskigt där inne xD Men det gick bra. Sen åkte vi hem och medans Jay sminkade sig skapade jag en dräkt till henne.

Jag vet inte om Jippodagen finns i hela Sverige, men om inte så ska jag förklara vad det är för något. Alla studentklasser väljer ett tema som dom klär ut sig till och sen super sig alla asfulla och tävlar mot andra klasser i olika lekar. Jays klass tema var Pokémon och Jay skulle vara Articuno.

 Dålig bild på Articuno



Bra bild på Jay som Articuno

14 maj ´10 - Godnatt

Jojan och Alex har varit hemma hos mig idag och spelat spel och myst. Sen kom Jay hit och vi har spelat Desperate Housewives-spelet i sex timmar. Vi ska ner till stan imorgon och jag ska upp halv nio, så jag måste verkligen gå och lägga mig nu. Men först ska jag titta på det senaste DH-avsnittet ^^ Jag kommer inte kunna somna annars xD

Och med tanke på att jag inte kommer få mitt löshår (Ännu en gång: HATA TAJ MAHAL!) tills imorgon, så går jag över till plan B: peruk. Linn har två stycken som är i fint skick: en svart och en röd. Lutar åt den röda, men jag ska hämta upp båda imorgon så får jag prova mig fram.


Ibland tänker jag...

... På hur otroligt, äckligt oprofessionellt "stora" butiker kan bete sig.


Jay har beställt några få saker från internet och det har aldrig gått problemlöst till. Jag har beställt tusentals saker från nätet och det har alltid gått hur bra som helst. Har en butik skrivit att varan kommer fram om två dagar så har den gjort det. Jag har aldrig fått hem fel vara eller något sånt. Tills den dagen jag stötte på skitaffären Maj Mahal.

På förstasidan står det "nordens största affär med löshår". Ska det stå så ska man fan vara professionell. Innan det här helvetet började verkade hemsidan jättebra. Varan man beställer kommer inom tre till fem dagar och om det blir försenat hör dom av sig.

Jag valde ut mitt löshår, betalade jävla 830 kronor och började vänta. Tre dagar gick, fem dagar gick, en vecka gick och jag mailade dom. Dagarna gick och jag fick inget svar. Jag mailade igen och fick inget svar. Efter ett tag får jag svar där dom frågar om vilket löshår jag hade beställt. Jag svarade och dagarna gick igen. Tillslut mailade jag ännu en gång där jag skrev att jag skulle ha tillbaka mina pengar. Då fick jag ännu ett svar där dom sa att löshåret hade varit slut, men att det hade kommit in nytt och att dom skulle skicka det samma dag.

Nu har det gått en jävla månad och jag är sur som fan. Ordet sur räcker inte. Jag är sur, arg, förbannad och skitsurargförbannad. Så jag ringde upp jävlarna (Ja, jävlarna!) och sa att jag antingen ska ha mitt hår NU eller ha tillbaka mina pengar. Dom lovade att höra av sig imorgon. Gör dom inte det, så ska jag ringa igen och får jag inte mina pengar då säger mamma att jag ska polisanmäla dom.


SÅ JAG HOPPAS ATT NI SOM ARBETAR FÖR DEN SKITAFFÄREN SER DETTA. NI ÄR DEN STÖRSTA SKITAFFÄREN SOM FINNS OCH MER OPROFESSIONELLA PERSONER FÅR MAN FAN LETA EFTER.

Sjöjungfrustjärt

Appropå Jays projektarbete så ska jag ju vara den lilla sjöjungfrun. Att hitta en fena är inte det enklaste här i världen. Jag har sökt tusentals gånger på internet, men vem kan skapa sånt här?











Detta var det bästa jag kunde hitta. Paljettbyxor. Sen får photoshop sköta resten.



13 maj ´10 - Den vita kaninen

Jays sagoprojektarbete håller fortfarande på och Alice i Underlandet närmar sig. Dock fattades det en kanin och det slutade med att jag fick sätta mig i konsthuset och klistra ihop allt jag kunde hitta.

Fy fan, vad jobbigt det var. Äggkartongerna ville inte sitta ihop, tejpen lossnade, limmet kom inte ut från flaskan och jag var täckt i bomull. Som tack för detta arbetet vägrar Jay säga vad hon tycker om kaninen trots att jag smsat hennes flera gånger, min syster blev livrädd för den och mamma vill inte att den ska stå i vardagsrummet.



Seriöst, är det så illa?


13 maj ´10 - Uppe med tuppen... Typ.

Vi är lediga från skolan sen igår. Först hade vi tänkt stanna kvar en natt på skolan men nångång vid tolvtiden fick jag hemlängtan, så vi packade och åkte hem. Väl hemma hade mamma kommit hem från Portugal och hon hade med sig sjukt mycket choklad. Vi tog ut Nellie på en kort promenad och hon blev ägd av en katt. Sen var planen att vi skulle vara uppe hela natten, men båda somnade med en gång.

Anton kan ju aldrig sova ut, så han väckte mig vid tio och sen dess har jag legat och dragit mig i sängen tills mamma tvingade upp mig.
Nu kokar vi ägg och steker bacon


Ohtani Ikue = Pikachu

Ohtani Ikue är 44 år, men kan fortfarande förvandla sin röst till den pipiga Pikachu. Hon har gjort hans röst sen första avsnittet.


"Filmtips" - Titanic The Animated Movie (2001)

Innan jag går och lägger mig (Har fan mer eller mindre sovit sen i torsdags kväll, vad är det som händer med mig?) ska jag faktiskt tipsa om en film som ingen borde se. Jag har småläst lite om den här filmen både här och där och överallt står det hur otroligt dålig den är och just därför var jag tvungen att se den. Någon som läser detta kommer antagligen också att falla för frestelsen. För om flera personer säger att en film är skitdålig så vill man ju se den för att se vad det är som är så otroligt dåligt och efter att man sett filmen vill man ha tillbaka den tiden som man slösade på att se filmen och sen varna andra för den.

Dock ska jag skona så många jag kan genom att berätta lite om filmen och till och med hur den slutar. Jag la inga namn ifrån filmen på minnet, men den är ganska lik James Camerons film fast tvärtom. Rik kille träffar fattig tjej som aldrig träffat sina föräldrar och jobbar för en tant och hennes två döttrar och alla är elaka mot henne (Askunge-varning där). Dessutom får man följa en musfamilj som också ska resa med Titanic. När musfamiljen kommer ombord på fartyget försöker en katt äta upp musungen som blir räddad av en hund. När musen tackar hunden klär han på sig hiphopkläder och börjar rappa om att det är "party time". Nej, jag skämtar inte. Bevis finns där nere... Filmen innehåller också låt som består av några få meningar och den lilla låten upprepas under hela jävla filmen varenda gång det händer något dramatiskt. Dessutom är det en så enkel text att den fastnade i mitt huvud och jag sjöng på den i två dagar efteråt. Skeppet slår emot ett isberg och börjar sjunka. Den fattiga tjejen kan inte hitta sin rika kille, men upptäcker att hon sitter i samma båt som sin mamma som hon letat efter i så många år. Hur stor är chansen...? Till slut hittar hon sin kille i vattnet, drar upp honom och dom pussas. Precis när eftertexten ska börja rulla kommer musungen tillbaka och ska berätta hur det gick för alla efteråt. Bra, tänkte jag. Nu ska dom säga att Titanic var en av historiens största olyckor och att filmen är baserad på den. Men icke, musen berättar att han och hans familj öppnade en resturant och att den fattiga tjejen och den rika killen gifte sig.

Det finns två grejer jag stör mig på i den här filmen:
1. Varför ens ha med att dom var på Titanic? Det kunde fan bara ha varit en vanlig båt. Dom som gjorde filmen kissar alla som dog i Titanicolyckan i ansiktet. Det enda från Titanic dom hade med var när båten sjönk och resten  är bara pinsamt.
2. Dom hade inte ens råd att göra filmen ordentligt. Dom skrev två låtar (En kortis och en raplåt. Rap fanns inte ens på den tiden.) och sen måste dom upprepa flera scener eftersom dom inte hade råd med fler.




Efter James Camerons succéfilm var det bara en tidsfråga innan det skulle komma en tecknad version. I filmen får vi följa Sir William i första klass som blir kär i unga Angelica från tredje klass. Angelica är en emigrant som är på väg till USA för att hitta sin stora kärlek. Vi får också följa en detektiv som är ombord för att fånga en diamanttjuv. Tillslut får vi också följa djur som var ombord på fartyget, som talande hundar, katter, möss. Dessa är på väg för att prova livet i den nya världen. Filmen är inspelad med en låg budget och det märks på de ryckiga scenerna och den bristfälliga handlingen.

Jag har inte skrivit handlingen, men det bevisar iallafall att flera håller med mig...

Här kan ni se filmen på youtube.

Och här är dom enda två låtarna som är med i filmen.

It's party time





Holding me


Lugg


Finne...

Jag får aldrig finnar. Men när jag väl får en så vägrar den ge sig. Imorse vaknade jag upp med en gigantisk (verkligen gigantisk) röd finne. 

Mille med röda finnen
hette en helt vanlig tjej 
som ätit för mycket choklad,
därav kom dess röda sken. 

Mille fick alltid höra
"Se, hon har sitt dimmljus på",
att hon blev led på detta,
det är sånt man kan förstå.

Men en mörk julaftonskväll
Tomtefar han sa:
"Vill du inte Mille säg,
med din finne lysa mig."

Allt se'n den da'n den tjejen
tomtens egen släde drar. 
Mille med röda finnen
lyser väg för tomtefar
.

Typ...

Iallafall, jag har försökt klämma den men det är ingen sån finne som man kan klämma. Innan pratade Anton i telefon med sin kusin. När han lagt på luren sa han: "Nu ska han tydligen härma mig". Då ska Oskar: "Vadå? Ska han också skaffa en flickvän med en stor finne i pannan?" .___.

Nu har jag stått i duschen i en timme och försökt ånga upp djävulen (Finnen, inte Oskar) och liiite har den försvunnit, men inte tillräckligt. Jag hade ett svagt minne av att man ska ha tandkräm på en finne om man vill att den ska försvinna så nu sitter jag här och stinker mint. Dock var jag inte lika säker på om det skulle funka, så jag sökte på google efter det.



Seriöst, båda meningarna betyder samma sak...



Hur man gör ett tryck på tyg

Jag ska nu ge en jättedålig förklarning till hur det går till när man gör ett eget tryck på en tröja. Anledningen till att det kommer gå så dåligt är för att jag inte har tillräckligt mycket bilder och är dålig på att förklara, men jag ska försöka.

Till att börja med så kan man använda både en målad bild eller ett foto. Huvudsaken är att det är tydliga linjer på bilden och att det är starka färger. Jag valde ett foto.




Bilden ska kopieras löjligt många gånger i en kopiator tills bilden är tillräckligt skarp och sen ska den skrivas ut på ett overheadpapper. Jag gjorde en bild så att den såg ut som originalet där uppe och en med bara mig. Om det är vissa detaljer som inte är tillräckligt skarpa fyller man i dom med en penna.





Sen ska bilden läggas på "fyrkanten" som jag kallar den. Jag har ingen bild, men den ser ut som en låda och bilden ska läggas i bottnen som är färgad i grönt efter "medlet man använt på den först". Jag förstod aldrig riktigt det där, men ett grönt medel ska på innan man kan börja. Sen ska en glasskiva läggas överst och efter det ska lådan läggas under ett speciellt ljus som kommer få bilden att fastna på lådan.



Där får den ligga och sola i sju minuter och sen kan man ta bort glasskivan och bilderna. Efter det ska man duscha lådan med ett duschstycke tills allt det gröna är borta och har blivit blått. Bilden man använt från början ska synas tydligt.



Nu kommer det svåraste att förklara. Man ska lägga lådan så att bilden är neråt mot tyget, lägga färg i lådan och dra med en stor träbit så att färgen sprids ut och "trycka ner bilden på tyget". Det är väldigt svårt, så det är bra om man har någon som kan hjälpa en. Och för Guds skull, skydda kläderna. Det är färg som är menat att fastna på tyg, så får du färg på dina kläder kan du räkna med att det aldrig kommer gå bort.



Gör några testtryck tills du känner dig nöjd.



När du känner dig nöjd, trycker du bilden på klädesplagget du vill använda. I mitt fall ett linne och örngott.




... Then love until we bleed (18 september ´09)

Jag har totalt glömt bort att publicera dom här bilderna... Nästa gång ska vi ha blod på läpparna också. Detta blev inte bra. Det ser ut som om vi har skägg xD


5 maj ´10 - Du ska aldrig mer få göra mig illa

Jag står här frusen fast äntligen stilla
En hand runt min hals klämmer alltför hårt
och benen dom bär inte längre min kropp


4 maj ´10 - Fisk...?

Jag börjar bli jävligt trött på mitt arbete om utrotningshotade djur. Finns ingen ordentlig fakta nånstans. Dock hittade jag en fisk (Ja, det är en fisk) som är en otroligt hotad art.



Den kanske håller på att försvinna för att ingen vill para sig med den?

10 olika sätt att säga "jag älskar dig" (utan att yttra de tre små orden)





Till killen:

* Göm kärlekshjärtan i hans rum. När han hittar dom kommer han att tänka på dig.
* Säg att han är underbar. Alla killar älskar komplimanger och din komplimang kommer betyda hela världen för din älskling.
* Låt honom vinna, oavsett om det är ett bråk, ett tv-spel, armbrytning eller vart ni ska gå på dejt.
* Använd den sötaste bilden på er två tillsammans som bakrunt på din mobil.
* Ditt kroppspråk spelar stor roll. Allt ifrån att ringla ihop din arm med hans när ni går, till att ge honom en kram eller ett leende, kommer säga allt personen behöver veta.
* Titta på sport med honom. Visa honom att du är intresserad av hans intressen.
* Stirra in i hans ögon när du går mot honom. Det visar tillit och ärlighet.
* Bli konstnärlig och rita en teckning till honom.
* Lär dig säga "jag älskar dig" på olika språk.
* Skriv till honom på samma sätt som förr i tiden. Ett kärleksbrev är otroligt romantiskt och där kan du skriva ner
saker du inte vågar säga till honom öga mot öga.



Till familjen:

* Låt din mamma få vara med planera din tjejkväll. Hon kommer bli glad av att veta att du värderar hennes åsiker.
* Ge tid till familjen. Föreslå en shoppingtur, en rolig dag ute eller spela ett spel en regnig söndag.
* Öppna dig för din mamma och pappa och berätta om dig själv.
* Snygga till huset och sätt på tekannan. Några små, snälla handlingar kommer visa dom att du bryr dig.
* Köp ett tackkort till en familjemedlem och skriv ner alla anledningar som gör den personen så fantastisk. Personen kommer behålla kortet för alltid.
* Köp ett fotoalbum och fyll det med gamla och vackra minnen och ge det till en familjemedlem.
* Sätt ihop en lista av bra internetsajter som du tror dina föräldrar/syskon skulle uppskatta av olika anledningar.
* Ge någon en stor kram utan anledning.
* Låt ditt lilla syskon få välja kläder ur din garderob till hennes kommande stora party.
* Laga middag till hela familjen.


Till kompisen:

* Skicka en goodiebag till hans/hennes hus. Det måste inte vara något dyrt, några blommor från trädgården, en bild på er tillsammans eller en stor chokladmuffin.
* Småprata med din kompis partner. Att du intresserar dig av andra viktiga personer i din kompis liv kommer uppskattas.
* Tillverka matchande kompisarmband.
* Om du vet att din kompis varit nere, överraska honom/henne med ett besök och ha med dig snacks och en film.
* Berätta hur mycket din kompis betyder för dig.
* Ordna en överraskningsfest på hans eller hennes födelsedag.
* Enkla saker som att komma i tid och vara lojal kommer visa att din kompis är viktig för dig.
* Rama in en bild på er och sätt upp den på väggen.
* Gör en CD-skiva till din kompis med låtar som påminner er om roliga händelser.
* Hjälp din kompis att välja födelsedagspresenter till familjemedlemmar och partners.

 


Shoppinglista för...

... Strålande hy

* Apelsiner
* Blåbär
(Om du bränt dig i solen kan vitamin E ta ner rödheten och svullnanden och blåbär är fulla av just denna mirakelvitamin)
* Jordgubbar
* Kiwi
* Mango
* Lax
(Innehåller massa nyttiga fetter och dessutom vitamin D, som ger dig dig finaste huden, naglarna och tänderna)
* Tonfisk, makrill och annan fet fisk funkar också bra mot finnar.
* Morötter
* Paprika
* Tomater
* Mandel
(Sprängfyllda av nyttiga fettsyror och vitamin E som lockar fram det bästa ur din hud. En handfull mandlar om dagen gör underverk både för din utsida och insida)
* Skaldjur (Gärna räkor)
* Äppelcidervinäger (Smakar skit, men finns som kapslar som inte smakar ett dugg. Hjälper huden att förnya sig och hålla sig smidig och slät. Som bonus hjälper det matsmältningen och kan förebygga urinvägsinfektion)
* Grönt eller rött te (Innehåller antioxidanter som beautyjunkies svär på är hemligheten bakom deras strålande hy)
* Fullkornsbröd
* Fullkornsris/pasta
* Olivolja

  

K-k-kära nån, som Nasse brukar säga

De senaste två veckorna har jag blivit otroligt lättskrämd. T.ex. som i förra veckan när Andreas råkade nudda min fot under bordet när vi åt. Jag hoppade upp ur stolen och började halvt hyperventilera.

Nu när jag sökte på bilder hittade jag den här jordgubbsbilden:



Och vad gör jag när jag ser "jordgubben"? Skriker rakt ut.
Detta börjar bli löjligt -.-

4 maj ´10 - Jävla morgon

Jag vaknade klockan sex av att Anton gick upp för att klä på sig. Han tände i taket (idiot) och sen gick han ut i vardagsrummet och började prata med dom andra. Jag försökte ropa (går ju jättebra när man halvsover under ett täcke) men han hörde såklart inte det. När han kom tillbaka släckte han och skulle pussa mig hej då och började whina över att jag inte pussade tillbaka ordentligt. Jag sov ju, för Guds skull >.<

Iallafall, jag somnade om och vaknade igen vid nio av att jag hade världens mensvärk. Så jag låg i sängen och försökte överleva tills jag somnade om och vaknade igen nu. Självklart har jag fortfarande ont.

Så dagens planer är:
* Klä på mig nu och gå och få lite mat i magen (Det är ju faktiskt pannbiff och potatis med brunsås idag^^)
* Duscha (!!!)
* Städa undan lite. (Ytterst lite. Anton borde sköta det när jag inte kan. Även om han inte är här...)
* Fortsätta kolla på Americas next top model säsong 2.
* Leta reda på den där kexchokladen jag sparade igår.

3 maj ´10 - Zzz...

Jag gick på första lektionen, sen kom katastrofen och jag fick ligga nedbäddad i sängen resten av dagen. Jag har proppat i mig en påse chips och två kexchoklad. Sen har jag sparat en tills imorgon...

Jag har passat på att gnälla lite extra när Anton ändå varit här och tagit hand om mig, men imorgon ska han på innebandytunering från sex på morgonen till sent på kvällen tillsammans med resten av grabbarna i huset, så jag vet inte vem jag ska gnälla till. Jag har inte heller några pengar på mobilen .___.

 Anton håller på att packa just nu och frågade vad han skulle ha med sig. Jag svarade ironiskt "En tröja som är söndersprayad med min parfym" och han svarar helt seriöst "Ja, det ska jag".


Nu är jag så jävla trött att jag kommer somna snart, så jag måste skynda mig och ta bort sminket och sen krypa ner i sängen som är fylld av smulor efter chips >.<


Helsjönloppet - Alla ska vara med...

... förutom en person som hoppas på att få en fridfull död.



Månadens höjdpunk är åter tillbaka: mensvärken.

Varför i helvete just jävla jag? Vad fan har jag gjort för fanskap för att förtjäna detta? Dock är jag ändå lite småtacksam att jag får ha min lingonvecka nu. Idag är det "Helsjönloppet" och mottot är "alla ska vara med". Med det så menas det att hela skolan ska springa tre kilometer. Om någon tror att jag tänker springa runt i skogen, bli anfalld av ekorrar och alla andra djur som är mitt uppe i sin parningsperiod nu och svettas i Gud vet vad, (jag har inga träningskläder) med den här mensvärken så tror dom fel.

Uppvärmningen sker såklart utanför mitt hus, så just nu hörs Vengaboys gamla hit "Boom, boom, boom, boom" (snygg titel...) på högsta nivå och eftersom musikarna har haft sin cirkusteater för barn idag så sprang det runt elefanter i träningskläder.


Nej, nu har jag klagat färdigt och ska gå och lägga mig.



Boom, boom, boom, boom - Vengaboys

2 maj ´10 - I should know you're not gonna change

We used to be just like twins
So in sync
The same energy now's a dead battery





1 maj ´10 - Posh... igen

21:19



Jag lovar, detta är näst sista gången jag visar upp ett klädesplagg.
Ska bara visa min pyamas sen också...

Detta är en sån där kjol som går upp till brösten med hängslen och en vanlig vit T-shirt som bara var allmänt söt. Jag har förvarnat Jojjet på att jag tänker ta med mig denna hem ^-^


Att fota Jojan gick asbra, som vanligt. Så fort mitt photoshop slutar larva sig kommer historiens snyggaste bilder att hamna här. Enligt mig iallafall.

Smakprov på en av de suddiga bilderna som vi tog med camen.


1 maj ´10 - Posh + teaser



Tredje tröjan. Spider-man! Jag har också en med spindelmannen på hemma, men den är inte lika häftig. Jag säger ju det! Hon ligger alltid ett steg före... Dessutom var den här för liten för mig. Jag såg ut som en tjock lastbilschaufför... Så nu är jag tillbaka i Mick Jagger-tröjan.

Men jag är peppad iallafall, för nu sätter vi igång med fotograferingen.
It's joker time...


1 maj ´10 - Posh

Tröja nummer två.
Man förväntar sig verkligen att det ska stå något gulligt på tröjan, men icke...


12:34


1 maj ´10 - Posh

Jojans garderob har en förbannelse över sig. Varje person som går in där vill aldrig gå ut. Eller iallafall inte jag. Så har det fan varit sen jag var tolv! >.< Jojan hade (har!) alltid coolare kläder än mig. Spelar ingen roll vad jag köper eller hur mycket jag köper, hon ligger alltid ett steg före! Nu blir jag upprörd... Jag har inte sett in i garderobens öga på snart ett år, men jag tänkte ta mig en liten tjuvtitt nu på morgonen och upptäckte att ingenting har förändrats...

Så det jag gör varje gång jag är hos Jojan är att låtsas att jag är Jojan. Jag går in i hennes garderob och har på mig hennes coola kläder hela dagen. Idag kunde jag bara inte bestämma mig för ett plagg, så jag kommer bete mig som om jag är Viktoria Beckham och byta kläder flera gånger idag. Jojan hjälpte mig välja ut några tröjor.

Jojan: "Mick Jagger-tröjorna ligger där borta."
Jag: "Mmm..." (Tänker: "Mick-who??" och känner mig allmänt outbildad)

Jojan förstod att jag inte fattade vad hon pratade om, så hon gav mig dagens första tröja som fick mig att må lite bättre eftersom det faktiskt finns fler outbildade människor här i världen.

10:46




DEN SOM KAN SÄGA VEM MICK JAGGER ÄR UTAN ATT GOOGLA HANS NAMN FÅR EN KAKA!

RSS 2.0