31 december ´11 - Sista inlägget

Igår gick allt fel verkligen hela dagen. När jag kom till Mario bestämde vi oss för att ta ett senare tåg, så alla tre slappade i några timmar tills vi märkte att vi höll på att komma försent till det sista tåget. Det var första och sista gången jag sprang i en brant rulltrappa med galet mycket packning. Vi hade en mysig tågresa och eftersom Oscar skulle jobba natt så hoppade jag av i Halmstad istället och sov hos Jojan och imorse väckte hon mig och Mario med bacon och våfflor.

Tåget som slutligen ska ta oss till Varberg går om en timme, så nu ska vi plocka i ordning och diska. Ikväll blir det fest hos Martin och sen är det på tiden att året tar slut.


Over and out

30 december ´11 - Fuck today

Skiiitdag. Jag har verkligen vaknat på fel sida och precis allting har gått fel idag. Jag färgade håret innan och nu är jag definitivt inte rödhårig längre, snarare kastanjebrun. Nu ska jag gå till Mario och Jojan och äta lite och efter det tar vi tåget till Varberg och sen ska jag klamra mig fast vid Oscar som en apa.



2011... Ta slut nu.


30 december ´11 - Natten före

Väckarklockan står på nio imorgon, så jag ska gå och lägga mig nu. Jag har badat, plockat i ordning och småpackat lite inför imorgon när jag ska till Varberg för att fira nyår.

Om några timmar får jag träffa O igen. ^^ Vi har aldrig varit ifrån varandra så här länge, men jag kommer stanna i Vbg tills på onsdag så vi har nästan en vecka tillsammans.


Bästa julklappen från Jojan ♥


Landskap



30 december ´11 - Vad duktig jag är...

... Jag kan inte ens slänga ordentligt med håret utan att strula till det. >.<


29 december ´11 - Klockan är snart tre och det börjar redan bli mörkt

Jag vaknade imorse av att mamma ringde från affären och behövde hjälp med att bära alla kassar. Jag drog mjukisbyxorna över pyjamasen och vandra gäspande mot affären och kände att folk kanske stirrade lite mer än vanligt. När jag hittade mamma visade det sig att mina ögon svullnat upp och att min läpp spruckit så jag hade blod runt munnen. Nu har svullnaden lagt sig iallafall, så jag ska ner till systemet och sen ska jag möta upp Jojan på stan. Jag ska testa en ny hårfärg, för nu börjar mitt hår bli orange... igen.


28 december ´11 - Fool me once...

Pappa frågade om jag kunde plocka i ordning lite i köket. "Plocka i ordning lite", my ass...





Men jag plockade undan alltihop.


Oscars kompisar kan vara lugna

Jag: "Okej, jag erkänner. Jag har inte förfört Martin."
Oscar: "Nähä?"
Jag: "Ja, men det spelar ändå ingen roll för du brydde dig ju inte. Du blev inte ens lite smågrinig."
Oscar: "Men vad vill du att jag ska göra? Ta bilen och köra på honom?"

28 december ´11 - Lämna tillbaka hundarna, check!



Jag älskar dom här hundarna, men jag är otroligt glad över att mitt hunddagis har stängt för den här gången. Noa har varit hyperaktiv och Maja segare än någonsin. Inatt har jag sovit med Maja på bröstet och Noa på benen. Imorse var min kropp helt stel och vi trängdes allihopa i min lilla säng. Under varje promenad har dom dragit åt olika håll, snurrat in sig i kopplen och velat lukta på minsta millimeter. Nu ska jag byta lakan eftersom min säng är helt nerhårad och luktar blöt hund.

28 december ´11 - From his rise from the slums of life to his quest to get the girl to his efforts to defend her

Det har varit en väldigt bra dag. Jag är hundvakt det närmaste dygnet så imorse tog jag och Jojan en lång promenad med Noa och Maja och sen gick vi till hennes och Marios nya lägenhet. Efter att ha kollat på den spenderade vi några timmar på stan och trängdes i ett omklädningsrum med alldeles för mycket underkläder. Men båda fick med sig riktigt fina saker hem. ^^

Nu ska jag försöka titta vidare på ANTM, men båda hundarna envisas med att ligga i sängen och Maja vill bara ligga i mitt knä.


26 december ´11 - Victoria secret fashion show

Om ett tag kommer Jojan och Mario hit för att titta på årets Victoria secret fashion show tillsammans med mig. Jag har tittat på den modevisningen tre år på raken, räknas det som en tradition nu?

När jag var på H&M innan sålde dom trosor och BH'ar för 75 kronor och jag köpte inget. Jag kommer må skitdåligt över det ikväll.


26 december ´11 - Mille vs Blåsan

Min kropp har börjat förvarna mig om att en förkylning är pågång och jag har börjat förvarna min kropp om att jag inte tänker tillåta det.

Till att börja med har jag fått en blåsa på tungan. Jag har försökt bli av med den i flera dagar, men den verkar inte vilja ge upp. Efter att jag försökt allt som jag brukar göra och som alltid funkat förut, så har jag googlat lite och fått lite nya tips som jag testade igår.  Till exempel har jag tryckt in en citron i munnen. Saften ska tydligen dra ut vätskan ur blåsan. Aj, säger jag bara. Efter det la jag på lite bakpulver eftersom det skulle fräta (?) eller något liknande. Ajaj, säger jag bara. Sen såg jag att blåsan blivit mindre och tunnare, så jag gick och la mig och somnade med ett leende. På morgonen hade blåsan blivit ännu större, så trots min sjukhuskväll så lyckades jag tydligen bara reta upp den ännu mer. Nu tänker jag låta den vara...

Dessutom rinner min näsa, jag känner mig hängig och imorse hade jag huvudvärk. Mami kom precis in med ett glas med nypressade apelsiner och citroner som jag motvilligt svalt, så efter min promenad ska jag bara vila och be till Gud lite då och då att jag inte blir sjuk innan nyårsafton.


Egoina har rätt

Jag har utnyttjat Oscars tv ganska mycket den senaste tiden eftersom jag så sällan brukar titta, men jävlar i helvete vad vissa reklamer verkligen anstränger sig för att man ska vilja ta livet av sig. Komiskt nog så har Egoina också lagt märke till detta och listat upp alla reklamer som jag hatar mer än livet själv.


Speciellt Fabian...
Meredith har jag inget emot...


24 december ´11 - Merry Crisis and Happy new fear

Jag satt uppe med Oscar till fyra och sen försov jag mig till frukosten, så alla hade nästan ätit klart när jag rullade ut till matsalen. Snart är julmaten färdig och jag mår illa, men jag ska försöka få i mig lite iallafall. Jag vill bara få dagen överstökad, så jag ska plåga Jojan och Oscar med sms hela dagen.


Jag älskar Jojan så jävla mycket

Jojan: "Det känns som om alla krånglar bara för att dom inte gör som jag vill...."

Ibland tänker jag...

... på det här med julafton.

År 2008 hade jag den bästa julen någonsin. Lång historia kort = Varenda dag var bra hela december. Jag ansträngde mig till tusen för att det skulle bli en bra jul, jag hjälpte till med allting, jag såg till att alla fick så bra presenter som möjligt, jag höll humöret och dagen före julafton var jag som ett barn igen. Jag har aldrig haft en sån lyckad jul, inte ens när jag var liten.

Sen har jag aldrig haft en dålig jul egentligen. Alla är ju bra på sina sätt, men det var något speciellt med 2008. Så det här året då? Jag orkar inte ens bry mig. Det är inte menat på ett bittert sätt, utan jag bryr mig helt enkelt inte. Jag har levt i en rosa bubbla hela december och inte haft tankar på något som haft med julen att göra. Jag har inte frågat någon vad dom önskar sig, jag har inte bakat pepparkakor, jag har inte lyssnat på julsånger, jag har sett en julfilm, jag har inte köpt minsta lilla julklapp och jag har inte gnällt över snö (ja, det är tradition).

I början på december frågade mamma vad jag önskade mig. Jag sa att jag bara ville ha hem Nellie över julen. Det fick jag inte.

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Julmusten tar över

Jag: "Den där kycklingen vi åt igår var verkligen god."
Mamma: "Ja, tänk att den var kokad i julmust."
Jag: "Euw..."
Mamma: "Men du sa ju att du tyckte om det?"
Jag: "Ja, men julmust liksom... Jag läste ett recept på julmustköttbullar för några dagar sen. Det är ju sjukt egentligen..."
Mamma: "Ja, men tänk att hur mycket du tyckte om kycklingen."
Jag: "Tänk att någon fått en idé om att blanda in julmust i matlagningen."
Mamma: "Eh... Jo, det är väl lite konstigt, ja."

20 december ´11 - I taxin, i trappen, i hissen, i hallen

Igår tappade jag snuskontrollen och tog sju, istället för fyra. Som om inte det var illa nog så krånglade dörren och när jag äntligen fick styrka nog att smälla upp den så fick jag dörren rakt på hakan. Idag gör det ont, men jag fick inget häftigt blåmärke utan det blev bara lite rött och svullet.

Snart är det nog dags att åka tillbaka till Malmö... Men jag vill inte >.< Jag bryr mig inte om julen i år och det är tusen gånger bättre att ligga i Oscars famn och lyssna på regnet än att mögla bort i min säng och lyssna på mamma som sjunger i köket.


14 december ´11 - Tuppslagsmål

Idag har jag och babe varit på stan, tittat på djur och ikväll blir det drinkar och min tur att välja film. Vi har även börjat spåna på en plan över hur vi ska tjäna pengar på tuppslagsmål. Om vi tagit tag i idéen ordentligt hade det faktiskt kunnat bli bra.

Jag: "Men vi får inte säga något till Jojan. Hon kommer bli arg..."
Oscar: "Eller så nappar hon på idéen och köper en egen tupp."

13 december ´11 - Lucia

Fy fan, vad trött jag var imorse. Mamma slet upp mig efter fem timmars sömn så att vi kunde gå till Ofelias skola och titta på deras Luciafirande. Jag stod och gäspade bland skånska ungars skrik och föräldrars morgoncigg och när föreställningen började kunde jag varken fokusera på något eller ens blinka med båda ögonen samtidigt.

Nu är det fan bäst för regnet att det lägger av, för om två timmar ska jag ner till stationen och ta ett tåg till Varberg.


Mario är ett mysterium

Mamma: "Är Mario från El Salvador?"
Jag: "Ja. Jag trodde ju att han var från Spanien."
Mamma: "Jag trodde han var från Malmö..."

11 december ´11 - I will always love you, G ♥

För någon vecka sen bestämde jag mig för att sluta snusa. Eller iallafall trappa ner på det som fan och sen sluta efter nyår. Det går bra, men är fruktansvärt smärtsamt.

Jag har gjort upp ett schema som jag följt i tre dagar, men mitt humör är en riktig bergochdalbana. Jag har varit skitförbannad i två dagar, men idag blev jag bara deppig. Jag hamnade i ett riktig "vad är det för mening med att leva om jag inte får snusa som jag vill-moln". Så idag har jag tränat, bakat två kakor (den ena blev tydligen inte färdig, så den har varit inne i ugnen två gånger), läst, duschat två gånger, promenerat i huset, tittat på tågresor, städat, stökat ner och räknat minuterna tills jag får ta en snus. Jag ska snart ringa Oscar och imorgon ska jag tillbaka till AF. Sluta snusa, träna, få praktik... Det är inte värt att livet ska ordna upp sig om jag inte får göra det tillsammans med min stora kärlek General... -.-


11 december ´11 - Semesterveckan, Malmö

När jag satt på stationen i Varberg fick jag ett sms från Alex. Jag hade helt glömt bort att han och Linn skulle hälsa på mig i Malmö den dagen. Vi hade bokat samma tåg, så vi åkte till Malmö tillsammans. Under dygnet dom stannade tog vi igen lite avsnitt från årets julkalender, gick på stan och jagade vegetarisk mat i kylskåpet.

Lovisa hade bakat en kaka som jag fick för mig att jag skulle peta på. Alex, som inte har a womans touch, petade också på den.


9 december ´11 - Semesterveckan, Varberg

Jag skulle egentligen åkt vidare på lördagen, men det ändrades till söndag, som ändrades till måndag, som ändrades till tisdag som tillslut blev onsdag. Dagarna har bestått av skräpmat, mys, film och fejktatueringar. Vi har torkat ut tre bläckpennor med fin konst över hela armarna, ryggar och magar.

Under någon av dagarna trillade ett vattenglas på min mobil som avled ganska fort. Alla nummer, sms, osv är borta och jag har nu Oscars gamla mobil där allt på T9 är på spanska.


9 december ´11 - Semesterveckan, Halmstad

(Egentligen 2 december)
Jag och Jojett såg Breaking dawn, vi såg Robert sexa (Tjej-Alex, såg du den klippta versionen?), jag höll mig, Jojan bröt ihop och knäckte mig och vi skrattade så tyst vi kunde. Nästa dag vaknade vi av att någon vred om en nyckel i låset och smällde upp dörren. Jag rekomenderar inte att vakna av den chocken. Det var Jojans syster som hälsade på och medans jag stod i duschen kom dert ytterligare två killar.

Jag gick till stan och mötte upp Mike. Vi satte oss på biblioteket och snackade tills vi hörde världens smäll. Båda trodde att det var en bomb, men det var en falk och en duva som flög rakt in i fönstret. Duvan dog med en gång, men falken fastnade upp och ner med klon i julbelysningen och levde fortfarande. Jag fick panik och började skrika på Mike att han skulle göra något och sen sprang jag till personalen som försökte få tag på vaktmästaren och brandkåren. Jag ringde Jojan som kom dit och efter något som kändes som en evighet tappade falken taget om belysningen och störtade mot vattnet. Jag slängde allt jag höll i och sprang ut för att hitta falken sittandes på ett räcke. Jag gick och gnällde i receptionen och skrev sen ett brev till Halmstads komun om att dom borde fixa så att biblioteket blir mer fågelvänligt.

Kort efter det anlände Oscar till Halmstad och efter att ha ätit lite och tittat på Léon åkte
han och jag till Varberg.

Random bilder från dagarna i Halmstad


Min tandborste matchar med Jojans tvål


Jojans ostbågar låg i en konstig påse



H&M har fått in nya halsdukar


8 december ´11 - ring out the bells again like we did when spring began

Bloggen har inte uppdaterats på en vecka, men jag har inte ens varit i närheten av en dator. Jag har spenderat sex dagar i Varberg och knappt lämnat rummet. Nu ska jag prata med Jojan och sen ska jag bara mysa ner mig i sängen med en riktigt bra film.


1 december ´11 - Breaking dawn, part 1

Medans Jojan är i skolan passar jag på att rota igenom hennes garderob (varförvarförvarför har inte jag så snygga kläder?!) och diska. Senare ikväll har vi bokat biljetter till Twilight där vi ska möta vår största rädsla som vi undvikit i så många år. Se Robert ha sex... Fjortisarna kommer kasta popcorn på oss när vi skrattar ihjäl oss.

Igår lyckades jag göra upp en militärplan över helgen. Det kommer bli lite flängigt, men det kommer nog att gå bra. Imorgon ska jag träffa Mike och sen kommer Oscar hit och sen återvänder vi till Varberg. Jag har inte varit där på en månad, men det känns som ett år.


RSS 2.0