28 januari ´11 - Nu är det dags för fredagsmyyys

Angående killer, folk har dött som flugor de senaste dagarna. Dom personerna som alla trodde skulle vinna har dött och dom som ingen trodde på lever. Anton har haft någon med sig dygnet runt, men när han för en sekund sänkte garden blev han förgiftad under lunchen. Sex personer kvar av 30.

Med hjälp av "Mamma vet" (skitbra hemsida för alla som flyttat hemifrån) har jag tvättat allt möjligt idag, så nu förtjänar jag verkligen lite pizza och ostbågar.

Kvällens film blir How to lose a guy in 10 days, en gammal favorit.


www.tjuvlyssnat.se

Två pojkar ~6 , åker ner genom att stå i pulkan. Pojke 1 råkar trilla, slår sig och börjar gråta.
Pojke 2 (argt): Så där får du INTE göra! Då får du inga brudar!

Client

Alla har fått en jobbannons på engelskan och vi ska skriva ett CV. Jag ska söka ett tatueringsjobb.

(Jag vet inte vilket ord jag ska använda)
Jag: "Om jag har tatuerat dig, då är du min...?"
Martina: "... Bitch?"

27 januari ´11 - Torsdag


KILLERFrån och med idag kommer det vara kaos på skolan. En klasskompis startade ett rollspel som heter "Killer" och majoriteten på skolan är med i spelet. Hela grejen går ut på att varje person får en lapp med ett namn på och den personen ska man döda.

Man kan döda på tre olika sätt: skjuta, strypa eller förgifta. Du kan antingen rikta en banan eller en tandborste mot personen och säga "pang, du är död". Om du ska strypa personen ska du hålla fram en halsduk, ett långt snöre, osv och säga något som jag inte kommer ihåg. Eller så kan du skriva en lapp där det står "du är förgiftad" och på något sätt lägga lappen i personens mat.

Det finns bara en hake, ingen får höra vad du säger och du måste säga meningen högt.
Om det finns ett vittne till mordet räknas det inte och offret vet att du är personen som ska döda den. Om du lyckas döda ditt offer får du dennes person som den ska döda. Tillslut kommer det bara att finnas två personer kvar och den som dödar den ena vinner.Jag är alldeles för tävlingsinriktad för sånt här. Hade jag varit med och någon hade dödat mig hade jag blivit arg på riktigt och startat bråk, så jag valde att inte vara med och Mike orkade inte. Men Anton är med och har redan gjort upp en krigsplan på hur han ska vinna. Från och med nu kommer jag och Mike inte att lämna honom ensam. Han kommer att vara omgiven av vittnen dygnet runt. Förutom tills den stunden han ska mörda sitt offer.

Tävlingen startades klockan fem och sen dess har folk varit överdrivet paranoida. Ingen har rört någon mat utan att söka igenom den från lappar och Anton har redan varit inne hos mattanterna och försökt övertala dom att hjälpa honom att förgifta någon, men dom vill inte blandas in i striden.

PS. Till och med några av lärarna är med.

25 januari ´11 - Tjejkväll

Imorse var det ovanligt jobbigt att gå upp. I söndags kunde jag inte somna, så jag trodde att det efter tre timmars sömn inte skulle bli något problem att somna igår, men det gick inte då heller.

Jag fick senare en oväntad överraskning när jag borstade tänderna. När jag skulle skölja munnen kom det brunt vatten ur kranen. Självklart är jag inte så smart att jag bara gick till en annan toalett för att skölja ur  så jag satt och svalde tandkräm under hela mattelektionen.

Nu ska jag bara vänta ett kort tag tills det är kvällsmat och sen är det dags för...


24 januari ´11 - Ny blogg önskas!

Jag vill hitta en ny blogg att följa, men jag vet inte vart jag ska leta.
Vart hittar man dom intressanta bloggarna?
Hittade en snygg bruds blogg bara för att någon
random person länkat henne på facebook.


Filmtips - Bare Bea (2004)

Wtf, en norsk film? Okej, försök bli seriös.

Alla länder har gjort en film om en person som är omringad av kompisar som redan gjort det och som själv vill bli av med oskulden. USA har American pie, Sverige har Linas kvällsbok, osv. Så självklart ville inte norrmännen vara sämre.
Men dom lyckades verkligen skapa en riktig pärla. Bruden som har rollen som Bea spelar så jävla bra att jag skrattade i nästan varenda scen som hon
var med i. Det kan kanske iofs bero på att norska låter så himla roligt.
Jag skrattade när det inte ens fanns något att skratta åt.

Pluspoäng till mig som såg den utan text också och ändå lyckades hänga med i handlingen. Filmen fick en Oscarnominering i kategorin Bästa utländska film.


Det är inte kul att vara 16 år och aldrig ha haft sex. Bea går i första ring och är den enda av tjejkompisarna som aldrig varit i säng med någon kille. När Daniel, snyggingen i tredje ring, blir intresserad av henne blir Bea genast störtförälskad i honom. Men tjejkompisarna råder henne att hitta en annan kille att hoppa i säng med först. Hon vill väl inte att hennes debut med Daniel ska sluta med ett fiasko? Anders, en ganska blyg 19-åring, blir utvald som testpilot och Beas första gång blir mycket riktigt ett fiasko. Men nu kan hon ägna sig helt och fullt åt drömkillen Daniel. Det är bara ett problem: Anders tror att Bea gillar honom...


Long live Michelle Pfeiffer!Jaha och hur tänkte dom här då? Ingen kommer någonsin att slå Michelle Pfeiffer när det handlar om Catwoman, det vet vi. Men om jag visste att Anne Hathaway skulle spela Catwoman i Christopher Nolans Batmanfilmer hade jag aldrig skrattat åt Halle Berry.

Geografi
Min nya drog ♥


Dumma katter har blivit snälla katter

Idag går projektarbetet mycket bättre. Jag har skrivit en halv sida till och har hittat mycket mer fakta som bara ska skrivas om med egna ord, osv. Dock sitter jag fast i mumifieringen igen. Jag skulle skriva ner listan på hur hela processen går till och på en rad står det så här: "Detaljer eller dekorationer målades på emballage". Va? Vad är embllage...?

Så jag googlade det och nu förstår jag ännu mindre.


Cigg vs Snus

Hittade ett gammal inlägg från helgon där jag inte hade snus, men cigaretter.Jag hade inget snus idag, så jag provade på ciggaretter.

Bra saker med cigg:
1. Dom innehåller nikotin.

Dåliga saker med cigg:
1. Man måste gå ut hela jävla tiden. Så fort man rökt upp en går man in och upptäcker att man måste ha mer och måste gå ut igen. Hade det varit sommar hade det inte varit några problem, men det är höst. Det regnar, blåser och är iskallt.
2. Jävlar i helvete vad det luktar.
3. Från och med nu tycker jag synd om Linn varje gång jag tar ett bloss av henne. Läppstift på ciggen är otroligt irriterande.


Fan, jag måste ut och ta en till cigg >.<
Imorgon ska jag köpa snus och hålla mig inomhus.

Dumma katter!

Wow, jag sitter verkligen i skiten. Vi har hållt på med projektet i två månader och det ska vara färdigt nästa fredag. Idag skrev jag ihop alla mina kladdar för att se hur många sidor det skulle bli och kolla hur mycket mer fakta jag skulle behöva för att kunna hålla en redovisning på 40 minuter.
Det blev en sida, en enda jävla sida!

Aja, i värsta fall (om jag inte hittar någon mer information) får jag försöka dra ut på redovisningen så mycket jag kan genom att stamma, få minnesförlust eller svimma. Jag har läget under kontroll.

Filmtips - Titanic 2 (Inget filmtips, men fakta om den fejkade versionen och den äkta) del 2

Kort om handlingen. Bortskämt bratunge med blont backslick bygger upp en kopia av Titanic för att åka samma väg som det var meningen att Titanic skulle göra på exakt samma datum, hundra år senare. Bratungens förra flickvän (?) är med på båten och när en tsunami drar med sig ett antal isblock som krockar med båten försöker han hjälpa henne. 

Precis som jag trodde så var inte den här filmen något att ha i filmhyllan. 70/80 % av filmen är datagjort och statisterna orkade inte anstränga sig. När isblocken krockade med båten får man se tre olika personer som springer runt, småskriker lite sådär halvansträngt och trillar. Sen trillar en till, en till och en till... Plötsligt börjar alla trilla åt alla håll. Den enda som faktiskt anstränger sig bland statisterna är en gammal tant som faktiskt börjar putta sig fram i panik (vilket vore det mest naturliga att göra) och skriker för livet, men den stjärnan fick bara vara med i en scen. Innan båten ens har börjat sjunka trillar fyra personer ner i vattnet och plaskar runt (ungefär som när jag badar badkar) och gnäller lite. Den bästa scenen i hela filmen är när man får se en man som springer genom båten. I bakgrunden kan man se ut genom fönstrerna och där ser man en helt upplyst stad några hundra meter bort mitt ute i ingenstans.

Om man ska jämföra uppföljaren med originalet så vinner iallafall Rose Dewitt Bukater mest poäng i girlpower.
Hon går från bortskämd flickunge till amazon när hon hämtar yxan och slår loss Jack från hans handbojor. Självklart snurrar också den här filmen kring en tjej och en kille. Men den här tjejen (som jag aldrig lärde mig namnet på) är medelklass och lyfter inte ett finger för att hjälpa till en enda gång. Bratungen däremot imponerar med sina överlevnadsskills och varje gång han ska försöka slå in en dörr, lyfta upp något tungt, osv står bruden bara och stirrar på honom.

Men för att ändå vara lite positiv så är det fortfarande en film om Titanic och jag blev inte helt oberörd av den. Även om skådespelarna inte riktigt nådde fram, så mådde man ändå dåligt av dödsångesten. Dessutom var den väldigt spännande. Jag satt och höll Antons hand genom hela slutet. Men om man ska försöka nå upp till James Cameron så måste man anstränga sig mer än så här.

Gammal charmbild från midsommarafton


16 januari ´11 - Dagens lista


Femme


Nytt stjärntecken

"Many of us read our horoscopes everyday. But now, it turns out, you may be reading the wrong sign. A shift in the sky over the millenniums altered your zodialogical sign.

The star doctors say Earth right now is in a totally different spot in relation to the sun and its equatorial alignment than it was 3,000 years ago. That's when the 12 zodiac signs were assigned.

Those signs you were born into are now not really the same because the Earth's wobble on its axis means a nearly one-month bump in the stars alignment.

Depending on whether you are on the cusp, your sign either changed or just moved a bit."Jan. 20-Feb. 16 - (Stenbock)
Feb. 16-Mars 11 - (Vattuman)
Mars11-April 18 - (Fisk)
April 18-Maj 13 - (Vädur)
Maj 13-Juni 21 - (Oxen)
Juni 21-Juli 20 - (Tvilling)
Juli 20-Aug. 10 - (Kräftan)
Aug. 10-Sept. 16 - (Lejon)
Sept. 16-Oct. 30 - (Jungfrun)
Okt. 30-Nov. 23 - (Våg)
Nov. 23-29 - (Skorpion)
Nov. 29-Dec. 17 - (Ormbäraren) ???
Dec. 17-Jan. 20 - (Skytt)


Jag är en oxe, inte en vädur!
Jag läste på lite om väduren och ingenting stämmer. .____.

 


14 januari ´11 - Stilettos and broken bottles, I'm spinning around in circles del 2... därför att världen är för jävlig och alla är dumma i huvudet. Förutom Jojan...
Jag är kvar på skolan. Köket är stängt för helgen och jag har inte handlat mat sen skolan började. Det kommer bli en sur, kurrande helg. Fan.

14 januari ´11 - Stilettos and broken bottles, I'm spinning around in circles


Dancing on my own har gått på repeat hela kvällen. Jag är sjukt hungrig (som vanligt) så nu vill jag bara somna, så att det snabbt är frukost.
Yoghurt, mackor, ägg och mjölk... Skoldagen kommer gå ut på att fortsätta med projektet hela förmiddagen och sen slutar vi till lunch och då ska jag packa.Then love until we bleed


12 januari ´11 - Hey street boy whats your style? Your dead end dreams don't make you smile

Vaknahuvudvärkskrikaslåigendörrengråtaskit

Palla att det är mat om en timme och att jag är så hungrig att jag är yr. Jag ska packa ner alla mina saker och gå upp till huvudbyggnaden och stanna där resten av dagen. Jag ska äta och gå på sista lektionen och sen ska jag bara vara för mig själv. Jag ska skissa lite på Mikes tatueringar och titta på The runaways. ♥


Föresten, igår firade jag och min munblåsa en vecka tillsammans.

-.-

Anton: "Jag måste ta ut mina stygn."
Mike: "Ska du tvätta dina string?!"

Nu har dom skrattat åt det här i en kvart

Mike: "Hur stavas bitch?"
Akil: "Beach."

11 januari ´11 - Jag är dränkt i katter

Jag har suttit med mitt projektarbete sen klockan halv två och nu orkar jag inte mer. Nu vet jag iallafall hur man mumifierar en katt och det var dagens "att ta reda på-utmaning". Min lärare är nöjd.

Inatt hade jag en riktigt löjlig dröm. Jag drömde att jag vaknade extra tidigt och hade att välja mellan att ta ett morgondopp i poolen i trädgården (?) eller att skriva ett blogginlägg. Jag valde blogginlägget och när jag skrev det klagade Anton på att jag gjorde det istället för att vara med honom. Precis när jag skulle trycka på "spara och publicera" väckte Anton mig och jag hade försovit mig. Jag har inget minne av att min väckarklocka ringt, men jag hann i tid till frukosten.

Innan jag gick in i matsalen läste jag att det skulle bli pizza till kvällsmat och tjatade om det hela morgonen tills Anton och Mike var lika peppade som mig. När vi skulle äta lunch hade ordet pizza dock ändrats till pastasallad. Innan mina grabbar gick till anfall räddade en mattant mig och berättade att det faktiskt hade stått pizza imorse, men att dom var tvungen att ändra det så vi får pizza en annan dag. .___.


Nu blir det Narnialäsning i en timme och sen blir det... pastasallad.


9 januari ´11 - Dagens glass

När vi mellanlandade i Varberg passade jag på att träffa Jojan en kortis. Vi var inne på kvantum och tittade på glass och hittade lite småroliga paket.

Kitty har blivit vuxen och använder numera klackskor.Först ska jag sätta på lite nya dekorationer på naglarna och sen blir det läggdags med älsklingen.
Imorgon ska vi upp tidigt till första skoldagen.

9 januari ´11 - Från Malmö till Varberg med våfflor i magen

Sista dagen på lovet. Blåsan i munnen försvinner inte, men det hindrade inte mig från att äta våfflor till frukost. Men fan i helvete, vad ont det gjorde...

Nu ska jag fortsätta att packa och försöka återhämta mig från nattens mardröm. Jag drömde att jag var i Varberg och att det kom en tsunami som dödade marjoriteten av staden. Jag tog tåget (för dom funkade?) till Slöinge för att kolla om Jojan överlevt. Hon hade inte bara överlevt, hon hade även åkt till Värmland och hämtat Nellie. Så jag vaknade halvt panikslagen över att alla var döda samtidigt som jag hade gråten i halsen för att jag var så glad över att jag fått träffa henne igen.


Nu måste jag skynda mig. Hörs senare!

Paint


"Over 70 years old.. yet, it is so timeless."


"This story is disturbing. Why was the prince going around kissing dead people?"

One song only for you


Ibland tänker jag...

... på det här med munblåsor.


Usch... Längst in i munnen har jag fått en riktigt stor blåsa som står ut så mycket att jag biter på den varje gång jag pratar eller äter och den jävla blåsan börjar ta över mitt liv. Den kom igår och visst, det gjorde ont men jag tänkte inte så mycket på det. Idag däremot... Den har blivit ännu större och gör så fruktansvärt ont. Det enda jag kunde få i mig till frukost var ett ägg och det var obeskrivligt smärtsamt.

Under tiden jag och mamma var på bio försökte jag snusa, vilket jag förstod var ett stort misstag efter bara några sekunder. På kvällen var jag så hungrig att jag halvt fick panik. Pappa hade lagat hjortstek med potatis som jag fick tugga i mig i de minsta bitarna jag kunde skära samtidigt som jag lyckades skapa en aggresiv debatt om Bambis mamma.

Nu ska jag fortsätta att skölja munnen med saltvatten och om blåsan blivit ännu större imorgon så tar jag helt enkelt livet av mig. God natt.Jag googlade lite för att må bättre av att folk gått igenom samma sak tidigare och hittade en blåsa som liknar min. Fast den här personens blåsa skrapas "bara" mot tänderna, jag biter på min oavbrutet...

Strutskväll!Random åsna mitt i dramat...


Stackars struts .___.

"Take me down to the paradise city where the drugs are free and the girls are pretty" /Antons egna version

Jaha... Anton gick upp tidigt imorse för att vara manlig och åka ut till skogen för att hugga ner träd och komma hem med ved. Några timmar senare ringer han och berättar att han är påväg in till akuten för att han "råkade gå in i Pontus motorsåg".

Jag tillbringade en timme med att ha panik och försökte ringa mamma som stängt av sin mobil. När jag trodde att jag skulle kräkas sprang jag över till grannen och bad stackarn att skjutsa mig till sjukhuset. Där inne visade en sjuksköterska vart Anton låg och när jag kom in i rummet höll dom på att sy ihop hans ben. Anton själv var på blandat humör. Han skrattade och tyckte att det var kul att jag kommit dit, men var lite sur över att dom klippt sönder hans byxor och att han dessutom "bara fick fyra stygn". När vi skulle gå till röntgen fick han en rullstol som han snabbt satte sig i och började göra massa tricks och försökte stegra.

Nu är vi hemma igen och Anton behandlas som en kung och jag försöker lugna ner mig. Jag trodde ju att dom sågat av hela benet...


Vad har Batman gjort för att förtjäna det här?


3 januari ´10 - Hoho, vad jag är mätt!

Idag har jag och Anton varit på stan och tittat på navelpiercingar och jag fick med mig en hem. När vi ändå var där så passade Anton på att klippa sig och nu ser han ut som en gullig liten pudelvalp.

När vi kom hem började vi förbereda en trerättersmiddag.
Det ordet får det att låta överdrivet lyxigt, vilket det inte var men det var väldigt mysigt iaf.
Förrätt: Ett kex med en salamiskiva.
Huvudrätt: Makaroner och falukorv.
Efterrätt: Vaniljglass med vit choklad och hallon.Appropå ingenting, här är dagens bästa bild.


Köksredskap med Sailor Moon

Nu vet jag vad jag ska önska mig till nästa födelsedag ♥Bild från http://obsessivecuteness.blogg.se/

2 januari ´11 - (Jag har inte uppdaterat på tre dagar -.-)

Fy fan, vilket avslut på året. Jag och Anton skulle gå ner till fästningen för att kolla på fyverkerierna och vi gick på ett område där marken inte var sandad. Det var ingen smågullig liten vurpa. Det var en livsfarlig vurpa. Vi bokstavligt talat flög upp i luften. Antons överlevnadsinstinkter sattes igång och han tog emot med händerna. Antingen så har jag ingen överlevnadsinstinkt eller så tog mitt undermedvetna över och försökte skydda mina konstnärshänder, för jag landade helt och hållet på ryggen. Det var smärta på högsta nivån, jag blev helt yr och såg silvriga fläckar.

Jag har fortfarande jätteont i ryggen och kan knappt böja mig ner. Dessutom lyckades jag skrapa upp ena armen.
Igår åkte vi hem till Pontus och hans flickvän och badade i en badtunna ute i trädgården. Vi låg där från fem till halv åtta och drack jägermeister tills vi såg ut som russin.

2 januari ´11 - Lugn kväll med Jojan -.-

I onsdags bestämde jag och Jojan oss för att spendera kvällen på en lugn krog och bara prata.

Vi hittade ett ställe där det var tomt och satt och småpratade i någontimme, tills en tjej kommer fram och frågar om hon och hennes kompis får sitta hos oss. Tjejerna slog sig ner och vi hade väldigt roligt med dom tills den ena tjejen som heter Julia börjar dricka som en svamp. Efter ett tag hade hon satt sig i Jojans knä och försökt få in händerna innanför hennes linne ("Julia, det där kallas våldtäkt!" <-- kvällens kommentar från Jojan) och blivit överdrivet högljudd.

Jag och Jojan flydde till Cheers and beers med Julia tätt bakom. Väl inne i Cheers började Julia springa runt bland alla människor, vissa bråkade hon med och vissa råstötte hon på. När Anton kom dit satte hon sig bredvid honom och försökte komma åt hans privata delar. >.<

Kvällen fortsatte och Julia blev värre och värre. Tillslut kom vakterna och Julia blev både utslängd och portad.


Så går det när man vill ha en lugn kväll...

RSS 2.0