30 juni ´11 - Det händer alla förr eller senare



Jävla otur....
Jag har inte sminkat mig på flera veckor, jag slutade raka benen och ringarna under ögonen blir mörkare. Jag började långsamt mögla bort i Antons lakan, så för några dagar sen bestämde jag mig för att det fick räcka. Jag tog en lång dusch och rakade mina ben lenare än någonsin, satte på mig min nya bikini och la mig ute på balkongen i en och en halv timme. Detta var i måndags och jag har sen dess gått runt i Antons alldeles för stora T-shirtar. Jävlar, vad jag brände mig. Bröstet är förstört och jag brände mig extra mycket på magen, så nu måste jag gå runt med en bra hållning för varje gång jag säckar ihop trycks mina älskade bilringar ihop och orsakar smärta. Idag vågade jag sola ryggen i en halvtimme, men om jag bränner den också så kan jag lika gärna gå och dö, så nu får det räcka. Tillbaka i dom mögliga lakanen. Jag ska byta ut dom senare...


Vårfest 2011








Nordens ark i maj

Idag vaknade jag med ont i halsen och klumpar i huvudet. Jag har legat i sängen och haft långtråkigt hela dagen och då kom jag på att jag aldrig la upp bilderna från Nordens ark som skolan var på i början på maj.










www.fittforfight.wordpress.com

Ibland hittar man speciella brudklänningar på speciella bloggar.


Världens godaste brunsås

Idag extraknäckar jag som mamma. Jag började morgonen med att steka ägg till Anton och hans syster. Efter det hjälpte jag systern att skriva en lista på vad hon ska ha med sig imorgon när hon åker på sin första festival och senare ska jag följa med Anton till simstadion där han ska repetera lite grejer från badvaktsutbildningen. Efter det ska jag handla mat och sen laga kvällsmat åt familjen och sen ska jag göra en pastasallad åt systern som hon ska äta imorgon. Puh...


Men appropå mat... Sist jag var hemma hos Linn och åt gjorde hon en brunsås som jag blev helt galen i. Jag stod med en sked och åt av den medan pastan kokade, sen dränkte jag min mat i såsen, slickade rent tallriken och fortsatte äta sås ut kastrullen. Idag ska jag följa det receptet och försöka lyckas lika bra som Linn gjorde.

Vegansk brunsås, 4 portioner
2 msk mjölkfritt margarin
2 msk vetemjöl
4 dl kallt vatten
1/2-1 tärning grönsaksbuljong
2-3 msk soja- eller havregrädde
Salt, svartpeppar

Smält margarinet i en kastrull.
Ta bort kastrullen från plattan, ha i mjöl och vatten och vispa samman.
Ställ kastrullen på plattan igen, lägg i buljongtärningen, häll i sojan och grädden.
Vispa medan det kokar upp, sänk sedan värmen.
Låt puttra ett par minuter, rör om då och då.
Krydda med lite salt och svartpeppar. Smaka av och servera!

25 juni ´11 - Cissilicious

Midsommarafton blev ganska bra. Det slutade med att jag satt med Antons mamma och hennes väninna och shottade punsch och pratade tjejsnack från klockan tre till ett.

Klockan tre ska jag äntligen få träffa Cissi igen!


23 juni ´11 - Some advice, okay? Just don't point your fuckin' finger at crazy people!

Anton är tillbaka efter sin utbildning och det märktes inatt. Hans snarkande kommer aldrig att sluta, jag som hade vant mig vid tystnaden...

Idag har jag varit på biblioteket och hämtat upp två böcker (Påtänd och Punkindustriell hårdrockare med attityd) som jag läste och älskade för flera år sen. När jag är i Varberg är det enbart nostalgi som gäller. Bebis och jag har nu varit nere på Netto och hämtat chips och godis. Ikväll var det min tur att välja film och det blir Girl Interrupted.

Imorgon ska vi upp tidigt och åka till Halmstad. Badvaktsutbildningen som Anton hållt på med hela veckan ska ha olika tävlingar och Anton ska vara med på några. Jag har ingen aning om vad vi ska göra på kvällen. Alla högtider blir skit ändå.


Marissa burns Trey going to STHLM



Ibland är jag så otroligt stolt över mina grabbar i MBT och ibland...
Ja. Ibland är man lite mindre stolt.

Ofelia är så söt

Hon skriver till mig på facebook hela tiden och en gång ville hon berätta något. Jag fick gissa om och om igen tills jag gissade rätt.


21 juni ´11 - Meanwhile in the moonlight, Purple people, Unforeseeable, Loving

Tionde dagen i Varberg. Solen har fortfarande inte kommit tillbaka. Dom bygger om ute på gatan och spränger flera gånger om dagen. Oftast börjar det regna på eftermiddagen. Jag funderar på att gå till biblioteket och låna böcker av Kate Cann. Anton kommer hem imorgon. Jag måste ha ett stekt ägg. Nu. Good bye!

Logga in på skype oftare!



My beloved darling and me
We go everywhere together
She will always be the only thing
That comes between me and the awful sting


Oredigerade fotografier från olika år

Jag har snart tittat igenom alla bilder jag har på datorn och jag blev helt galen när jag gick in i fotografier-mappen. Det finns inte ord för hur mycket jag saknar detta. Att komma på en idé, välja ut en person som modell, planera, sminka, klä ut och börja fota. Det finns bara två mappar med bilder på mig, märkte jag. Är jag fotoskygg eller tycker folk inte att jag är snygg? xD Jag måste börja fotografera igen!



Lite oredigerade bilder från olika plåtningar.





(inte helt oredigerad kanske...)





Gaaalet gammal bild från ´05. Jag har hållt på så länge, varför sluta nu?


Geisha


Han sitter bredvid djävulen

Med tanke på hur kommentarerna ser ut till den här videon så antar jag att det är meningen att det här klippet ska vara roligt, men jag blev nästan kräkfärdig när jag såg den. En av anledningarna till att jag aldrig är på nöjesfält och liknande är för att jag är livrädd för att skadas, trilla ur eller rent ut sagt dö pågrund av att säkerheten för en attraktion inte ska fungera.
Den här videon gjorde inte allt lättare direkt.


Skadeglädje är den enda sanna glädjen

När jag var i Malmö för några veckor sen åkte Anton till Skåne för att träffa sin kusin. Han lovade (ja, du lovade Anton!) att åka till mig under helgen, men övergav mig för att paddla kanot. Dock är ödet på min sida och Anton trillade och landade på en sten.


Gammal kladd jag gjorde till Mike i våras


Accessoar: Harry Potter och Dödsrelikerna

Discshop har många fina smycken, men allt är ju så löjligt dyrt.
Jag vill ha halsbandet "Bellatrix Lestranges kråkskalle-halsband", men även om jag haft pengar så skulle jag inte pressa ut 300 kronor plus frakt för det. .___.


Timons nya frisyr

Timon har fått en ny kroppsfrisyr inför den varma sommaren.

Före:




Efter:



Jag och Timon firar fyra år snart, föresten

Nu tar jag en promenad med Linn och sen ska vi hem till henne och mysa.
Jag är lite sugen på godis...



Finaste Timon


17 juni ´11 - R.I.P. fina solglasögon...

Buhähä! Mina solglasögon har gått sönder!
Ena glaset trillade av och jag har försökt sätta på det igen,
men det går inte ;___;



Egyptiska kissekatter



Kvällens spelning



Idag är det år 2006

Jag har haft en speciell känsla i en vecka som jag inte har kunnat sätta fingret på, men nu har jag gjort det och nu har jag bestämt mig. Idag är det år 2006! Jag har haft fjärilar i magen för att det är spelning i Varberg och att jag ska få se MBT live för första gången på flera år. Jag letade upp det här inlägget och jag känner så väl igen känslan. Jag känner mig som en sextonåring igen och det känns underbart!
Idag ska jag fan spendera hela dagen i badrummet och piffa och puffa.
(Jag vet inte vart det där ordvalet kom ifrån...
)

Iallafall, under 2006 när jag fortfarande använde bilddagboken så skrev jag alltid upp schemat på kvällen. När alla band skulle börja spela, bilder, osv och det ska jag göra idag också. Dock här... Så jag googlade lite på Marissa och då kom det upp en bild på mig från det inlägget som jag nämnde där uppe.



Men vem är det som spelar gitarr halvnaken bredvid mig? Gustav...?

13 juni ´11 - Tillbaka i Varberg och hos Linn <3

I brist på internet sitter jag hemma hos Linn och gosar i soffan. Dock fick jag låna datorn en kortis... Igår höll jag på att glömma att hoppa av tåget när vi var framme i Varberg, så jag klämdes i dörren. Varför reagerar inte tågets dörrar och öppnas igen när den märker att något klämms? >.<

Jag hängde med Linn och Alex hela kvällen och sen sov jag en orolig sömn och vaknade och somnade om hela natten. Nu ska jag hänga med Linn i en halvtimme till och sen ska jag leka med Alex. Ikväll är jag ensam hemma i villan och ska försöka få igång deras nintendo (eller vad det nu är). Jag är ju inte uppvuxen med såna fina grejer, så jag vet inte hur något funkar eller liknande, men jag vet vad Super Mario går ut på och det spelet fanns där. ^^

Imorgon ska jag flytta över till Anton och på onsdag är det spelning!!!

12 juni ´11 - Det eviga packandet...

Jag har inte gjort något annat än att packa de senaste åren och jag är så fruktansvärt trött på det, men det ska ändå bli skönt att komma iväg lite. Jag är bara nervös över de vanliga saker, jag glömmer alltid något viktigt hemma eller så tar jag med mig massa onödiga grejer. Jag har packat ner och packat upp grejer hela dagen, men nu börjar det se bättre ut.

Jag är framme i Varberg vid nio-tiden ikväll och då hämtar Linn upp mig på stationen och kör mig till huset där jag ska bo i tills på onsdag. Förhoppningsvis finns det internet där...



Blåbärsglasspaus


Djurplågeri

Jag är så galet hungrig. Det måste vara kvällsmat snart... Jag blir oftast på dåligt humör när magen kurrar, men jag har varit lugn som en filbunke ganska länge nu... tills för en minut sen.

(Jag hade iofs blivit arg om jag var mätt och såg detta också)



Vem fan håller på med djurplågeri, tar kort på det och lägger ut det på internet? Är det något att vara stolt över att man tejpar in en katt med silvertejp? Som jag uppfattar det så kommer den där katten inte att kunna ställa sig upp eftersom bakbenen ser ut att vara intejpade. Något konstigt händer med frambenen också. Så vad ska idioten göra då? Dra bort tejpen? Helt jävla sjukt...

 


10 juni ´11 - Först står karusellen stilla...



... och nu snurrar den så fort att jag inte hinner med.

På söndag åker jag till Varberg.
Anton kommer inte vara hemma förrens på tisdag,
men jag kommer ändå att bo hemma hos honom.
På Onsdag är det konsert och min bror ska spela
tillsammans med Daniel Adams-Ray.

Nästa helg ska jag antagligen åka till Halmstad och hälsa
på Jojan i hennes nya lägenhet.

Helgen därpå är det midsommarafton och då kommer det massor av kompisar från skolan till Varberg för att vara med på vår återföreningsfest.

Som planerna ser ut nu så kommer jag antagligen att stanna i Varberg i cirka två veckor, men det kan ju hända att jag stannar längre.


Åh, Linnie! I miss you

9 juni ´11 - Scrap booking

Jag har letat efter scraps hela kvällen och har nu fått ner massa fina saker. Jag luktar ny design... Men hur ska jag kunna göra en ny header utan Jay? Jag har för mig att hon faktiskt fotat alla mina headers. Men det finns flera olika stativ här, så det ska jag nog kunna ordna. Hmm... en plan börjar bubbla.



Lite blandat av det jag hittade. Fint! ^^


Soldier homecoming surprise

Jag bläddrade runt på Facebook och såg att Therese lagt upp en video och kommenterat att hon grät när hon såg videon. Jag tänkte "vekling". Malin hade kommenterat videon och skrev att hon också grät. Jag tänkte "vekling". Jag tittade på videon och nu gråter jag också. Vekling...


9 juni ´11 - Maybe I was just a girl interrupted

Ibland suger hela ens livssituation så mycket att man blir helt nollställd. Ibland vill man att det bara så fort som möjligt ska bli en ny dag. Ibland orkar man inte ens bry sig, för man vet att det ändå inte kommer kännas bättre nästa dag. Ibland är det så skönt att prata med Jojan utan att ens behöva berätta att något är fel, för hon mår mig att må så fantastiskt bra bara genom att finnas till. Ibland är det skönt att krypa ner i svala lakan efter en varm dag. Ibland är det underbart att titta på Kung Fu Panda 2 och bara försvinna in i Asien och pandapäls. Ibland känns det för jävligt att den här känslan kommer vara borta imorgon.

Naturen är mäktig

Jag: "Varför är det vita prickar på dom blåa blommorna? Det har ju inte sett ut så förut."
Mamma: "Kan det ha regnat så hårt inatt..."
Jag: "... att färgen gick av?"


"Varför måste just jag vara Herr Rosa?"

Jag skypar med födelsedagsbarnet Jojan. Det är alldeles för sent och vi är alldeles för flummiga, men så hittade jag ett klipp på youtube som är ett av våra favoritskämt och nu är vi körda. Jag borde sova...


7 juni ´11 - Fint avslut på en bra dag

Jag är så nöjd. I flera veckor har min dator varit fylld av skitfilmer som jag inte velat se. För några dagar sen blev jag trött på att dom låg där och skräpade, så jag raderade alltihop och sen satt jag där med en tom dator utan något att titta på. Idag har jag fått ner massa bra grejer som bland annat Kung fu panda 2, MTV movie awards, Beastly och Snow white - a tale of terror.

Jag blev lurad av vädret innan, föresten. När jag skulle gå till bibblan var det kallt och molnigt, men så fort jag satt på mig en varm tröja och gått utanför porten kom solen fram och försökte ta livet av mig. Jag kom hem med fem nya böcker och har legat på balkongen sen dess. Nu ska jag skämma bort mig själv i badet samtidigt som jag ska titta på Water for elephants.



Jag hoppas att jag slipper se minsta spår av Edward i Pattinson ikväll.
Jag vill inte bada i mina egna spyor...

Jag vill ha tillbaka mitt röda hår ♥

Jag hittade en tutorial där en tjej sminkar sig som Jessica Rabbit och då började min eviga saknad till mitt röda hår vakna. Hennes hår (peruk?) har den perfekta färgen!


Här är videon, hon lyckades verkligen bra.

7 juni ´11 - Värsta åskvädret på länge

Igår kväll när jag skypade med Jojan blev himlen mörk. Efter ett tag kom det en liten blixt, sen en till och sen fylldes hela himlen med gigantiska blixtrar. Efter ett tag började mullrandet och sen försvann Jojan från skärmen och internet försvann. Jag drog ut min dator och satte mig vid fönstret och tittade ut. Jag har aldrig sett så många och så stora blixtrar i hela mitt liv. Sen började det regna som besatt och gatorna såg ut som bebispoolar.

Det fortsatte att åska ett bra tag till och jag somnade. Idag känns luften tjock och himlen är fortfarande full med moln. Det är inte särskilt varmt, så jag ska sätta på mig en tröja och gå till biblioteket.



Aftonbladet skrev en artikel om gårdagens väder


Panda poo!


6 juni ´11 - Efter en promenad och några timmar på stranden

Dagen har varit bra, men jag fick betala ett pris. >.<
Först en liten promenad i fel skor och sen en eftermiddag på stranden (yes, jag badade!) där jag smörjde in hela ryggen, förutom en stor fläck på ryggen...




Nu till nästa problem, vad ska jag göra med blåsorna? Jag kan inte ha på mig skor eftersom dom trycker mot blåsorna och jag blir galen av att gå i flipflops. Mamma säger att jag absolut inte får spräcka dom, men vad ska jag göra då?

5 juni ´11 - I know that diamonds mean money for this art

Usch, huvudet dunkar. Jag har tagit en tablett, men det verkar som om den var för svag mot min huvudvärk. Jag ska ta en snabbdusch och sen gå och lägga mig. Imorgon ska jag och mamma kaaanske ta årets första dopp. Jag är ju en sån badkruka, så jag tvivlar starkt på att det kommer bli av. Men efter att ha legat i sängen i en vecka så måste jag komma ut och bättra på fräknarna.

Nej, nu tar huvudvärken över. God natt.

Ibland tänker jag...

... på det här med Big brother.

Jag har aldrig vetat vad Big brother är. Jag har vetat att det är ett tv-program, men inte vad det handlar om. En dag fick jag en bok som hette "Ego girl" av Carolina Gynning och jag läste ut den på några få dagar och förstod att hon är en av vinnarna i tidigare säsonger. Under dom kapitlen när hon skriver om tiden i Big brother kände jag att jag var tvungen att se det här programmet.

På ett sätt är hela programmet sjukt. Det är verkligen ett mänskligt experiment, men samtidigt är det ingen som blivit tvingad in i huset. Alla har sökt av egen fri vilja och alla vet riskerna med att leva där inne. Om jag har förstått det hela rätt så har dom försökt ändra stilen på BB det här året. Som jag förstått det så har programmet i tidigare säsonger bestått av silikonfyllda bimbos och sviniga killar som inte gjort något annat än att dricka, bråka och ha sex. I år var majoriteten helt vanliga människor, vissa lite tråkigare än andra.

I februari körde dom igång säsong 7 och jag har sett varenda avsnitt. I börja var det ganska underhållande. Det var mycket bråk (jag är så lättroad...) och jag hittade snabbt favoriter och hatobjekt. Sen gick månaderna och dom roliga röstades ut en efter en och tillslut satt ett grått gäng där med en guldklimp (Peter♥), men inte ens han kunde ensam göra en bra show. Veckorna har segat sig fram och ikväll är det dags för det sista avsnittet och vinnaren av Big brother 2011 ska koras.



Christian: Han lovade så mycket i intervjun innan han gick in i huset, men gjorde inte ett skit av något trots att han var en av de sista fem innan finalen. Han har inte gjort någonting i den här säsongen, förutom att stå i bakgrunden och lyssna när dom andra snackat skit. I slutet fick han storhetsvansinne och röstades ut pågrund av sin attityd.

Cilla: Hon är en sån höna, men det är det som får mig att tycka om henne. Hon var en blandning mellan en fjortis och en mamma, vilket blev otroligt underhållande. Synd att hon åkte ut så tidigt.

Nicky: Så underhållande och så jävla jobbig. Drama queen och mytoman i ett paket. Om han bara tonat ner på sina lögner en liten aning så att det inte blev så uppenbart så hade det gått att titta på honom. "Jag är sexmissbrukare, jag har sex fem gånger i veckan". Vem är inte en sexmissbrukare då?

Sonia: Hon har en bra sida och en dålig. När hon bitchade var hon så jobbig att jag önskade att hon skulle åka ut, men när hon pratade med dom andra och försökte trösta dom när dom var ledsna ville jag bara att hon skulle bli min kompis.

Peter: Ååh, Peter! ♥ Han borde få en egen talk show. Han har ironin, han har humorn och hans berättelser om hans förra fru får mig att smälta. Peter är i final och jag hoppas att han vinner ikväll.

Rikard: Psykot som klarade sig i en vecka innan dom fick ta ut honom och skicka in honom på psyket där han är kvar än idag. Sen dess har han försökt ta livet av sig och sagt åt Big brother att dom ska betala hans bröllop med flickvännen samt räkningen från mentalsjukhuset. Gå inte in i BBhuset om du är svag mentalt. Jag tror inte på att en vecka i huset gjorde honom sån här.

Ebba: Psykots flickvän. Hon verkade normal, dock så där löjligt kärlekskrank så att man bara vill spy.

Jessica: Ännu ett psyko som dom fick ta ut ur huset den första tiden. Hon var bara allmänt konstig och tillbringade en hel dag med att måla hela ansiktet med kajal.

Tobbe: Precis som Nicky, underhållande och irriterande. Dock var det kul den dagen Gurkan kom in och Tobbe hatade honom direkt.

Katerina: Ännu en anledning att flytta från Malmö. Om jag hör en skåning säga "hjärtat" en gång till kommer jag att mörda den personen. Dock var hon väldigt omtänksam och peppade dom andra deltagarna.

Simon: Sveriges favorit och jag förstår inte varför. Folk skriver att han inte snackar skit, alltid är snäll och därför är en värdig vinnare. Men hur kul har det varit att följa honom under den här tiden? Han har inte gjort någonting på 100 dagar.

Sanna: Min första favorit. Hon var gullig och fick panik över sitt utseende lite då och då. Bästa avsnittet var när hennes löshår blev slitet och hon grät i både bikten och sängen. Synd att hon åkte ut så tidigt. Hon hade inte alls den personligheten som hon visar i sin presentation.

Annie: Precis som Christian. Gjorde inte ett skit tills hunken kom in och började hålla på med henne, för att sen dumpade henne för en annan tjej. Det blev ett antal underhållande avsnitt på raken.

Rodney: Ännu en av Sveriges favoriter. Ett svin som både var nazist och razist. Det blev världens tjat om att det hade pågått fusk när han röstades ut, men jag klagade inte.

Sara: Grå mus som inte gjort någonting under säsongen. Lyckades på något sätt hålla sig kvar till dom sista veckorna.

Martin: Gnällig tönt som har blivit så mycket bättre den sista månaden. Om inte Peter vinner ska Martin göra det.

Vanessa: En annan favorit. Hon är bara fabulous.

Gurkan: Sveriges sista favorit. Äcklig gris som petade i näsan och kliade sig i skrevet samtidigt som han snackade skit om allt och alla. Snodde snus, mordhotade Vanessa och envisades med att han skulle vinna hela skitet. Jag förstår inte varför folk tycker om honom, men jag förstår varför han blev utröstad.

Roza: Jobbig på ett underhållande sätt. Jag älskar scenen när hon skriker på Rodney.

Patrik: Självkär snubbe som alla störde sig på.

Madelene: Varför kom hon in i huset...?

5 juni ´11 - Hårtuss

Solen steker för varmt, jag har huvudvärk, pappa vill köpa en valp,
snuset är snart slut och jag ska gå ut och gå och låta tiden gå.
(gå, gå, gå...)


Milleko

Anton: "Jag kallar bara dig för Milleko när du har gjort något riktigt bra."
Jag: "Under två och ett halvt år har du bara kallat mig det en gång!"

Mammor...

*Jag kommer gående i blåa jeans, vitt linne och en svart tjocktröja*
Mamma: "Oj, ska du verkligen vara så svartklädd?"


(Ja, hon var seriös.)

Några av ANTM's finaste bilder









2 juni ´11 - If there is a God I'd say he's a sadistic prick

Det har varit en slapp dag. Det var stekande varmt, så jag tog en promenad till havet och sen satt jag i parken och läste resten av eftermiddagen. Efter kvällsmaten gick jag och mamma ner till puben och träffade en av Ofelias kompisars föräldrar.

Nu ska jag se Rabbit hole och gråta.


Rabbit hole är en intim skildring av ett par i sorg som försöker förhålla sig till sin fyraårige sons död. Becca (Nicole Kidman, Satine i Moulin rouge) och Howie (Aaron Eckhart, Two-face i The dark knight) går upp på morgonen, noga med att upprätthålla nåt slags värdighet på ytan. Där under råder kaos och kris, i ett bottenlöst djup av saknad. De låtsas, åtminstone halvhjärtat, engagera sig i ett vardagsliv med squashmatcher och födelsedagskalas, men utför sysslorna likt mekaniska robotar.

Dagens finaste kommentar

TigerTearz
"Jag och ett par kompisar försökte komma ihåg gamla tecknade filmer och serier som vi såg när vi var små... nostalgitrippa! På så sätt snubblade jag in på din blogg via "De vilda djurens flykt" och jag kan inte vara lyckligare! "Last house on the left" är definitivt nästa mysfilm här hemma och då jag bläddrade igenom din lista hittade jag ett antal som verkade intressanta! Dina recensioner fångar mitt intresse och håller det i ett järngrepp samtidigt som de är väldigt informativa. Tack!"


Nooooo!! Idag fick jag en jättefin kommentar som värmde otroligt mycket, men jag kunde inte svara på den eftersom personen inte hade någon blogg och därför gör jag ett helt inlägg om det.

Tack tiger, för dina fina ord. Vad glad jag blir över att du uppskattar min kategori och att jag kunde hjälpa dig i jakten på nostalgi. Det finns säkert lite mer tips i youtubekategorin eftersom jag också jämt är på jakt efter nostalgi. Puss ♥



Jag hade en passande bild på datorn ^^


1 juni ´11 - 03:02

Knappt en veckas sommarlov och jag har redan vänt på dygnet. Idag började jag packa upp och det borde jag egentligen ha gjort redan första dagen, för det här tar sjukt lång tid. Skönt ändå att det är sista gången. Jag har packat upp alla kläder och lagt dom fint i garderoben och småbörjat fixa till sminkbordet. Det kommer nog bli riktigt snyggt. Jag har ju inget skrivbord, men ett inbyggt förråd (eller vad man nu ska kalla det) i väggen och där inne har jag gjort ordning hyllor med konst, hygienprylar, alkohol, papper och övriga grejer. Imorgon ska jag fortsätta packa upp och sen storstäda hela rummet. Äääntligen kan jag använda mina rökelser igen utan att vara livrädd för brandlarmet och 3000 kronor i böter.

Nu ska jag fortsätta kolla klart på det extra långa sista Desperate housewives-avsnittet för den här säsongen.



every time you messed with my head
all the things you did and you said
see my scars spell out your name and you're paralyzing me


RSS 2.0