He's so fluffy i'm gonna die!



PS. Cissi, om du ser detta så har jag inga pengar på mobilen.
Men jag finns på msn. Den här videon är till dig

28 maj ´11 - Who's afraid of the big bad wolf?

Jag har varit sjuk sen i tisdags men har ändå gått till skolan och varit med på alla aktiviteter efteråt, så nu kan jag äntligen vila efter att jag jobbat som ett svin hela maj. Jag har legat i sängen hela eftermiddagen och tittat på big brother och nu kom mamma med lite kvällsmat, tunnbröd med sallad, kyckling, korv och någon sås.
Jag ska vila vidare och titta på Red riding hood som jag har så låga förväntningar på.

Jag har varken orkat eller haft tid att uppdatera på hela veckan, men jag kommer antagligen att skriva om allt imorgon. Ikväll ska jag duscha, kanske packa upp lite och förhoppningsvis prata lite i telefon med Anton eller Jojan.


Bloggtips till hundälskare

Jag är fortfarande på jakt efter en blogg att följa. Jag har googlat runt lite efter hundbloggar, men inte hittat något som passat mig... tills nu.

Jag har hittat en hundblogg som drivs av en hund.
sverkerbest får vi följa västgötaspetsen Sverker och hans vardag.
En helt underbart varm blogg full med fina bilder och humor.


Besatt träkatt härjar på internatet


Den här galna träkatten är överallt. Det är någon (eller flera) som flyttar runt den på internatet. Om jag går till en lektion på morgonen så står den i ett hörn och när jag kommer tillbaka står den i ett annat. När jag ska äta står den på en hylla och när jag ätit klart står den utanför en toalett. Den höll på att ta livet av mig en gång när jag gick upp för trappan. Den stod högst upp och en lampa lyste bakom den så att den såg ut som ett monster. Den har hållt på så här i flera månader och jag funderar på att göra mig av med den... Dock ville jag utsätta någon annan för den hjärtattacken jag fick, så jag ställde den inne i duschen och drog för draperiet, så nästa person som dushade fick sig förhoppningsvis en rejäl överraskning.


20 maj ´11 - Sista fredagen på skolan

Snart åker Cissi. ;___;

Ikväll ska tydligen halva skolan stanna kvar på internatet. Vi har bestämt att vi ska grilla, så jag har lagt fram en galet stor fläskfilé på tining och sen ska jag fixa lite pommes frites till det. Efter maten ska vi spela brännboll. Jag är astrött och har sovit dåligt inatt, så jag kommer väl inte att vara världens roligaste människa ikväll men jag ska vara med så länge jag orkar.



Cissi, förra året


19 maj ´11 - At world's end

Det är mycket som händer nu. Nästa vecka är sista skolveckan och sen är det över. Tre år här och plötsligt ska jag flytta. Cissi ska iväg på någon resa, så hon flyttar ut redan imorgon. Ikväll träffades alla musikarna, inklusive mig och hade en avslutningskväll tillsammans med henne henne. Imorgon kommer jag gråta sönder.

Men för att komma på gladare tankar så ska jag fortsätta mitt Pirates of the caribbean-maraton. Med tanke på att On stranger tides har kommit ut på bio (eller? jag bor ju ute i skogen och håller inte koll på sånt längre) så tänkte jag friska upp mitt minne innan jag ser den. Jag älskar verkligen dom här filmerna. Jag kommer ihåg när Black pearl kom ut på bio. Jag vägrade se den eftersom jag då hatade skräckfilmer och fick för mig att den skulle tillhöra den kategorin. Jag väntade tills den kommit ut på DVD och då var det kärlek vid första ögonkastet. Sen dess har jag sett resten på bio.


Svenska översättningar <3

- This is fucked up...
- Det här är helknasigt...

- Fuck you!
- Ta dig i dalen!

H.C Andersen sätter igång tankar

Jag: "Skär man ut tungan eller bort tungan?"
Martina: "Helst inget av dom..."

The great prince


15 maj ´11 - Strömavbrott i Horred

I fredags försvann strömmen från hela Horred. Jag och Cissi stod framför spegeln och provade kläder när hela Tallbacken plötsligt blev svart. Jag som sett alldeles för mycket Lost och skräckfilmer kallade till ett krismöte i vardagsrummet och sa åt alla att ingen fick öppna kylskåp eller frys, eftersom maten kommer förstöras. När jag kände mig nöjd med mig själv hoppade jag in i duschen... Dock tänkte jag inte på att vattenpumpen gick på ström, så vattet slutade fungera mitt i min schampofest. Det var inte lätt att få ut allt ur min man med några droppar vatten. Eftersom jag dödade vattenpumpen så kunde ingen gå på toaletten resten av kvällen. -.-


Den nya generationen får växa upp med konstigt godis...


10 maj ´11 - Klassresa imorgon!

UPPSATSEN ÄR KLAR OCH INLÄMNAD!! Put that in your pipe and smoke it!

Den dagen jag får för mig att söka till högskolan har jag antagligen glömt den här tiden, för detta vill jag inte göra om igen på ett jävla bra tag. Jag skrev från klockan elva till sju och när jag skulle göra kopior började kopieringsmaskinen strula, men det löste sig efter en halvtimme. -.- Fy fan, vad skönt det här känns. Äntligen färdig. Inga fler sena kvällar, ingen stress.

Kvällen har gått åt på att packa eftersom vi åker på klassresa imorgon till Bohuslän. Vi ska bland annat åka till Nordens ark och jag ser verkligen fram emot detta. Vi kommer hem på torsdag, så det blir ingen uppdatering förrens då.

Nu ska jag fortsätta packa och sen ska jag fan i mig sova. Hoo, jag är så nöjd!



9 maj ´11 - "The devil's voice is sweet to hear" / Stephen King

Hoo, nu är jag trött. Jag och bebis har sprungit runt på stan hela dagen och jag har fått småhandla. Dock har jag kollat mitt konto och märkt att jag gjort av med läskigt mycket pengar den här helgen, så nu blir det ingen shopping igen på ett bra tag. Efter att min ångest lagt sig ner så kom jag på att det inte finns någon mat på Tallbacken, så plånboken fick lida igen. Men nu är köket fullt av köttbullar, sylt, potatismos och liknande. Det ska bli intressant att se om jag klarar av att göra potatismos... Nu ligger jag iallafall här på internatet. Jag är nyduschad och bredvid mig finns ostbågar och cola.

Den senaste tiden har filmtemat varit filmer som är baserade på Stephen Kings böcker. Vi har sett The green mile, The mist, Cujo och ikväll ska vi se Misery som Jojan tipsat om.



Ooh, Kathy Bates är så bra!


9 maj ´11 - "Du måste lära dig att kontrollera din lullighet!"/Anton

Min blogg strulade igår, så jag fick inte uppdatera på hela dagen. Men jag sparade det längsta inlägget jag skrev och publicerar det nu istället.


Den här helgen har varit lång. I fredags satt jag och Anton kvar i skolan och skrev på våra uppsatser till klockan sex. Sen åkte vi till Varberg där jag fortsatte plugga matte.

Lördagen började med att vi tittade på Antons lillasysters dansföreställning. Den äldsta gruppen dansade balett till Alan Menkens musik ♥. Dumma Anton som tog kort och filmade allt förutom det... Efteråt träffade jag Jojan och hängde med henne resten av dagen. Jag påminde mig själv om att jag behövde köpa snus på vägen hem, men glömde såklart det.

Hemma hos Anton började vi göra iordning köket för vår "Love Hina style-vi-har-pluggat-massa-och-nu-ska-vi-dricka-kväll", men det fanns inte tillräckligt mycket lime för våra Mojitos, så vi skulle gå till affären. Jag kom ännu en gång tänka på mitt snus, men glömde bort det lika fort igen och hoppade in i duschen medan Anton handlade. Dock har han bättre minne än mig och kom tillbaka med både lime och snus.

Det blev en lyckad kväll och vi hade jätteroligt. Planen för idag var att vara bakis och äta pizza, men båda mår jättebra. Dock hindrade det inte oss från att beställa hem varsin pizza iallafall.


Nu ska jag fortsätta plugga matte, eftersom Linn var sjuk och inte kunde träffa mig .___. Vi är lediga imorgon från skolan, så jag ska försöka tvinga ut Anton på stan för lite shopping.

Ultimate Dog Tease


Mikes kompis papegoja


Ibland tänker jag...

... på det här med att plugga Love Hina style.

"Att plugga Love Hina style". Ett löjligt, men ack så seriöst uttryck som jag uppfann i veckan. Den japanska serien Love Hina handlar kort om några karaktärer som pluggar till universitetet. Dom pluggar hårt som fan all sin vakna tid och när dom är färdiga med ett prov går dom ut och super tillsammans med sina pluggkompisar.

Jag har nämnt min skoltid förut och jag har aldrig varit typen som gjort mina läxor, pluggat till prov eller lyckats med något överhuvudtaget. Matten har hållt mig tillbaka till allt jag har velat göra. Trots att jag hade godkänt i alla ämnen från nian, så fick jag gå ett år på IV pågrund av matten. Om man räknar bort allt skolk från gymnasiet så var det bara matten som var problemet där också. Sen började jag på folkhögskolan och ännu en gång sätter matten käpparna i hjulet. Jag har fått extrahjälp och gått sommarskolor, men ingenting har hjälpt.

I april tittade jag igenom min nuvarande mattebok och märkte att jag hade lite mer än hälften kvar innan jag skulle vara färdig med den. Att göra klart allt det på en månad skulle vara omöjligt, men jag är så in i helvete trött på matte och att den ska förstöra så mycket så jag ökade tempot och började räkna lite varenda dag. Samtidigt sätter vi igång med treornas största projekt hittills och det har tagit upp mycket tid. Jag går upp på morgonen och äter frukost, sen pluggar jag matte eller projekt till lunch, äter, pluggar igen till kvällsmaten och sen pluggar jag tills jag inte orkar mer och somnar. Så har jag gjort i ungefär tre veckor nu och igår sa min kropp emot. Jag blev trött, yr, fick huvudvärk och ont i magen och försökte gå och lägga mig. Jag var helt utpumpad, men blev stressad över att jag "inte gjorde någon nytta" och bara låg där. Jag somnade före klockan tolv för första gången sen skolan började i höstas och idag var jag helt förstörd i skolan.

Men under mattelektionen hände det där som jag aldrig trodde skulle kunna hända. Jag och min mattelärare gick igenom all matte jag pluggat och såg att jag egentligen bara har ett kapitel kvar.
Efter det kapitlet är jag färdig och får för första gången godkänt i matte. Plötsligt kommer det inte att finnas någonting som kan hålla mig tillbaka. Jag kan söka jobb med mina gymnasiebetyg och jag kan söka vidare till andra utbildningar. Ingen mer matte.

Samtidigt har jag ju jobbat med min uppsats och jag är nästan uppe i lite mer än femton sidor. Jag kommer bli färdig i tid med det också. Det jävla arbetet som jag tillbringat så många veckor med och tömt hela min hjärna för att få ner orden på papper. Jag kommer inte att kunna titta på Disney på ett bra tag efter detta. Ännu mindre skriva ordet...


Så iallafall. Det finns en lista som Jojan skrev för ett tag sen där hon skrivit ner saker hon inte kan leva utan, eller liknande. Bland choklad och böcker stod det "plugg". Jag har aldrig förstått mig på det, förrens idag. Trots att jag mår skit och att min kropp skriker åt mig att lugna ner mig, så tycker jag att det för en gångs skull är roligt att plugga. Jag blir nöjd med det jag gör och blir ännu mer nöjd över att det ger resultat.

Dock tror jag att det här med att det är roligt bara är en grej min hjärna försöker lura mig med för att jag ska orka ta mig igenom det här. Men fortfarande... allting kommer äntligen att bli bra.



4 maj ´11 - Kanske lite väl brutalt...

Som jag nämnt tidigare så handlar mitt projektarbete om Disneyprinsessor och jag har knäckt dom en efter en, men är fortfarande fast på Belle som jag inte kan komma på något negativt om.

Jag hittade detta på internet, men det var lite väl brutalt och jag tror inte mina lärare skulle acceptera att jag skrev något liknande.

"Teaching young girls that looks don’t matter and that personality does, is basically teaching them that looks don’t matter and that money does. What’s on the inside counts? Bullshit. What’s on the inside of his wallet you mean. If that ugly fucking baboon didn’t have a castle and talking flatware, a Disney “princess” would not have given a shit about getting to know his furry ass. That’s the definition of a whore."



Det här var den värsta bilden jag någonsin sett. Vad gör Skönheten och Odjuret i My little pony-världen? Översvämmat av blommor, allting glittrar och i bakgrunden syns en gigantisk regnbåge. Och varför håller Odjuret i ett äpple...?


2 maj ´11 - Wonderland tattoo

I'm on fire! Mitt projekt går skitbra, texterna bara flyter på och sidorna blir fler och fler. Hehe, mitt arbete kommer vara bäst av alla...

När jag googlade efter bilder hittade jag en riktigt häftig tatuering.



Varför kan man inte uppfinna tatueringar som bara håller i sig i något år?
Då hade jag iallafall skaffat mig en sån här.

1 maj ´11 - Why does my heart go on beating?

Inatt drömde jag om en gammal kompis. Jag drömde att det var vinter och att jag tog en promenad förbi ett dagis varje dag och varenda gång jag gick förbi dagiset var alla barn ute och lekte och hon stod mitt bland dom och bara stirrade rakt fram. Hon hade inte på sig några vinterkläder som jacka eller liknande, utan var klädd i en T-shirt, kjol, strumpbyxor och benvärmare. Jag gick förbi henne i flera dagar tills jag en dag gick in på dagiset och la min jacka över henne för att hon inte skulle frysa. Men då tog hon av jackan och la sig i snön och började lägga snön över hela kroppen och sa att hon måste straffa sig själv om någon värmer henne.


Favoritfilmen och låten från den tiden jag umgicks med den här personen.


1 maj ´11 - Jag ska sätta upp en "stäng av spisen-lapp" i köket...

Vilken dag, alltså. Vid tolv började jag steka en macka, sen satt jag lite vid datorn, gick ut i trädgården och solade, gick tillbaka tillbaka till datorn och tog en promenad. När jag kom tillbaka vid halv fyra märkte jag att jag varken tagit bort mackan från spisen eller stängt av den. Jag hade kunnat bränna upp hela huset! Men tack gode Gud så hade jag haft på låg värme eftersom jag ville att osten skulle smälta så inget hade börjat brinna, men mackan var hel kolsvart.

Jag har pluggat på ganska okej ikväll och sen satt jag framför tv:n med Micke och bläddrade igenom kanalerna.
Nu är jag aptrött och ska låta The sweetest thing vagga mig till söms.


RSS 2.0