31 mars ´12 - I'm not dead... yet - part 2

Då har jag gjort det igen. (och då syftar jag inte på att gnälla)

Jag har sprungit fram och tillbaka hela dagen. Nu har jag varit nere i affären och handlat dom sista ingredienserna till lasagne och nu ska jag hoppa på bussen till en kompis. Myskväll!


31 mars ´12 - I'm not dead... yet

Igår vaknade jag halv fem på morgonen och kunde inte somna om. Sen var jag igång hela dagen och på kvällen var jag helt slutkörd så jag somnade vid tio. Lite efter tolv kommer det fyllesamtal och efter att ha varit uppe i en timme lyckas jag somna om igen och sen vaknar jag såklart en gång till under natten och somnar sen om igen. Jag känner mig inte alls utvilad idag...

Jojan ringer och det blåser så där irriterande i mobilen

Jag: "Sluta blåsa! Du är så jobbig..."
Jojan: "Jag? Jag?! DET ÄR INTE JAG SOM ÄR JOBBIG, DET ÄR MALMÖ!"

Min kamp för fåglarna


I december blev ju jag vittne till en fågelkrasch som fick mig att skriva till Halmstads kommun och whina. Dock glömde jag sen att blogga om att tidningen skrev om det.


25 mars ´12 - We were young and full of life and none of us prepared to die

Jag har haft en riktigt, riktigt, riktigt asbra kväll. Jag, Jojan och Mario tog bussen ut i dimman och kom fram till en mysig hemmafest där vi drack vin, flummade, hade det allmänt bra och sen började diskutera Max lite smått. Och sen började Mario beskriva alla deras hamburgare... och så fortsätte han och fortsätte. Runt två/tre var jag hamburgarekåt och vi tog en buss in till stan och så rök min Maxoskuld. Jag åt en gigantisk hamburgare med massa ost och bacon. ♥ Vid fyra gick vi mot centralen för att ta sista bussen när jag märkte att jag tappat ett av mina favoritörhängen. Jag blev ledsen så Jojan, Mario och en taxichafför hjälpte till att leta, men vi hittade det aldrig. .____.

Nu är klockan snart fem, så jag ska sova några få timmar och sen försöka hålla mig vaken under dagen så att jag kan somna på kvällen.I brist på någon bild från ikväll så bjuder jag på en bild från Halloween 2006.
Aaaw, festerna i replokalen.


24 mars ´12 - Hearing damage

Det senaste dygnet har jag druckit xider, öl, rött vin, vitt vin, vodka och champagne.

Och nu fortsätter det...

Jag har legat i sängen hela dagen och tittat på Big brother och plötsligt ringde Jojan och sa att vi var bjudna på fest och så kördes karusellen igång igen. Vinet är nästa slut, jag har inga pengar på mobilen och jag har försökt sminka bort dagens ansikte, men det ska nog gå bra iallafall.

Hörs imorgon!Vänster: Färdigsminkad
Höger: Färdigpåklädd och fixat hår


Jag känner igen mig i allt
(Jag ber om ursäkt till alla jag legat med)

23 mars ´12 - Oh, my gosh. How much vodka did you put in this? Part 2


Klockan tre slutade jag. Tio över tre skulle jag precis ta det sista steget in på bussen när Jojan ringde mig och sa att jag skulle få alkohol om jag kom till Möllan. Fem i halv fyra satte jag mig på en uteservering tillsammans med Jojan och hennes klasskompis. Såå... den här fredagsfyllan har börjat bra. Jag började dricka halv fyra och nu ska jag fortsätta. Jag ska bara packa ner lite småsaker och sen dra över till Jojette och Mikaela.


23 mars ´12 - Oh, my gosh. How much vodka did you put in this?

Tio över sju på morgonen och jag har redan en klump i magen. Om några få alldeles för många timmar ska jag ännu en gång sätta mig på en buss och åka hem och dricka så mycket jag orkar. Jojan, om du ser detta innan jag ringt dig i eftermiddag så har jag inga pengar på mobilen, inte ens gratissms. Så vi hörs senare!


21 mars ´12 - Jag ♥ mitt busskort

Jag har åkt buss fem gånger idag. Till jobbet, från jobbet, från Gustav Adolfs torg, till Västra hamnen, till Gustav Adolfs torg och till Kronprinsen. Jag ♥ mitt busskort.

Jag har tillbringat eftermiddagen i Jojans och Marios soffa och druckit av någon okänd persons cola. Jävla onsdag, jag vill ha helg NU. På fredag ska jag dricka tills jag stupar och jag ska dra med mig Jojett i fallet.

Appropå Mario förresten... För länge sen fick jag och Jojan en överraskning. När vi öppnade dörren låg det en liten låda framför oss och när vi öppnade den fanns det världens godaste pasta inuti.

Så jävla roligt att Mario precis smsade nu om att dom åt på samma ställe ikväll som den här pastan kom ifrån.

Harry Potter cast talk about their favorite lines

Jag hittade en underbar video där teamet bakom Harry Potter berättar om deras favoritrepliker från filmerna. Bara tråkigt att man inte får se alla.

Mina favoritrepliker är lätt från Halvblodsprinsen när Dumbledore och Harry pratar om Voldemort.
Harry Potter
: "Did you know, sir? Then?"
Albus Dumbledore
: "Did I know that I just met the most dangerous dark wizard of all time? No."Finaste Cissi

För ett tag sen fick jag ett paket i brevinkastet från världens finaste Cissi. Paketet innehöll en present och lite choklad. Jag saknar verkligen den tiden då vi bodde ihop.
ángel


Mördarborstens offer

Det finns en sorts rund borste som jag redan i tidig ålder lärde mig att man ska hålla sig borta ifrån. Det har inte mina systrar lärt sig förrens nu.

För någon vecka sen kom Ofelia in till mig gråtandes med rena skatboet i huvudet. Hon hade försökt kamma håret med Mördarborsten och tovat in sig totalt och efter att jag försökt få ut borsten ur den gigantiska tovan fick jag tillslut klippa ut den.


Förra veckan mötte jag Lovisa i trapphuset med ett ännu större skatbo i huvudet. Hon och en kompis hade testat Mördarborsten i en affär, trasslat in sig och till hela vardagens glädje fått ställa sig i kön med borsten i tovan, köpa den och sen gå hem. Innan hon smet in i hissen hann jag ta ett kort på hela helvetet.


18 mars ´12 - Scream your heart out

Det har varit en jättebra helg och jag är så galet lycklig.
Hela, hela, hela tiden är jag bara så otroligt lycklig.

Nu ska jag titta på Harry Potter and the deathly hallows, part 2 och försöka sova.


17 mars ´12 - Alla älskar dig när du är död

I torsdags sov jag endast fyra timmar, så igår kväll gick jag och la mig tidigt och vaknade idag som den tant jag är klockan åtta. Sen dess har jag donat och fixat med allt omkring mig tills Jojan och Mario kom över en sväng och hälsade på.

Nu ska jag dra till en kompis och ha myskväll.


Rouge In Love


Helt random sådär

Ofelia: "Vet du vad bokstäverna bakom vår bil står för?"
Jag: "MLO? Matilda, Lovisa, Ofelia kanske?"
Ofelia: "Nej. Lokal, meter och ovanlig."

10 mars ´12 - Hearts in ice

Det har varit en lugn, skön lördagskväll. Jag har druckit lite för mycket cola, dragit ut en av Ofelias lösa tänder och tittat på Sailor Moon S the movie. Nu ska jag gå och lägga mig (för jag är så gammal) och titta på ännu mer Sailor Moon (jag kanske inte är så gammal iallafall...). Jag ska ta mig igenom alla säsongerna igen. ♥"I know I'm a cat but I thought that we could understand each other, that we were destined. I really did... But to him it was not me. I want to be a human girl. If I could be at his side as a human I would at least be able to tell him how I feel and not feel frustrated the way I do now."


Maybe that’s what happens when a tornado meets a volcano

Sometimes when I’m in the area, I just stop here and I watch him,
trying to picture how different my life might have been.


10 mars ´12 - Jätteintressant information

Jag har sovit ut, ätit ett paket bacon och kommit på att dom där fyra böckerna som jag skulle läsa ut på en månad skulle varit tillbakalämnade på biblioteket för mer än en vecka sen. Dessutom har jag bara läst en av dom...

Så planen för dagen ser ut såhär: gå till bibblan och lämna tillbaka böckerna, gå in på guldfynd och kolla på navelpiercingar, köpa alldeles för mycket godis, hoppa i mjukisbyxorna och sen vara barnvakt åt Ofelia.Trots att solen lyser ska jag sätta på mig en riktigt fet halsduk, för det känns som om något är pågång i halsområdet... igen. Jag vill inte tappa rösten en gång till .___.


Att hitta rätt nyans

Jojan: "Det är ju bättre att jag gillar färgen..."
Jag: "Än att...?"
Jojan: "... Att jag inte gillar den?"
Färgen är mycket mörkare och snyggare i verkligheten, men ljuset inne på Åhlens gör ju att det känns som om man går på en catwalk


9 mars ´12 - Show me how

Jag har haft en väldigt bra vecka och tänker ha en ännu bättre fredag nu. När jag slutade på jobbet mötte jag upp Jojetta på stan och hjälpte henne att hitta en fin brun nyans. Yes, Jojan ska bli brunett igen...

Så nu ska jag gå över till Jojan och Mario och (förlåt J) övervaka Mario när han färgar hennes hår. Jag har färgat det en gång och jag gör aldrig mer om det pågrund av hur tjockt håret är och hur lång tid det tog sist.


Venom

Det har varit Batmantema på jobbet i flera veckor, men nu har Spider-man tagit över. Idag har jag målat fyra Spider-man och ingen av dom blev utsedd till den snyggaste. Dock slog ingen min Venom... vilket antagligen berodde på att jag var den enda som målade just den karaktären.


9 månader

Dom senaste månaderna har jag gjort något som jag jämt brukade göra förut, men ändå inte gjort på flera år. Byta hårfärg om och om igen. Det är underbart! ♥Diskussionen om min nya hårfärg ekar i lägenheten. Jag säger att det är mörkmörkbrunt, dom andra säger att det är svart. Pappa har försökt övertala mig att tvätta håret några gånger så att det mörkaste försvinner och mamma gnäller om hur fin min naturliga hårfärg är. Aaah, jag är femton igen... ♥

RSS 2.0