29 september ´12 - Everything around her is a silver pool of light

Man borde ha fler kvällar som jag och Jojan hade igår. Vi köpte pizza, cola, chips och dipp. Sen åt vi tills det inte gick längre, pratade lite, åt lite till och pratade lite till. Och sen åt vi igen...

Jag vaknade i en anständig tid imorse och gjorde en underbar frukost på mackor med salami, ägg, salt och äppeljuice. Sen har resten av dagen tillbringats med mjukiskläder i sängen framför andra säsongen av Desperate Housewives och ikväll blir det fest.
 

28 september ´12 - Where the catwalk got its claws, all you fashion know-it-alls

Ikväll är det bara jag och Jojetta. ♥ Vi ska äta pizza och chips och bara ha en riktig tjejkväll. Det är dags att ringa henne snart, jag ska bara samla energi till att gå ner och handla snus först. Appropå dags... Det är dags att sluta nu. Jag orkar seriöst inte mer.


Det här med thaimat är krångligt

Jag: "Tommy lagade thaimat till mig."
Mamma: "Jag förstår inte varför du plötsligt inte tycker om thaimat längre. När vi var i Thailand tyckte du om det."
Jag: "Jag tycker tydligen om det när vi är i Thailand och thailändare lagar maten. Men inte i Sverige när thailändare lagar det... eller chilenare."

21 september ´12 - "This is what you get for fucking around with Yakuzas! Go home to your mother!"

Jag ska flytta över till Tommy i några dagar och håller på att packa för fullt. Jag har nästan plockat fram allt jag ska ha med mig, men jag har ingenstans att lägga allt eftersom någon jävel (antagligen jag) har tappat bort min resväska. Jag har försökt få ner allt i en lite mindre väska, men det fick inte plats så nu måste jag göra en plan C. Men först... snabbdusch. Igår skulle jag ta ett långt bad, men varmvattnet försvann efter tre centimeter och kom aldrig tillbaka.Solnedgång från mitt fönster för några dagar sen

Chiles nationaldag

Det här med touch phone och typ T9 i ett är inte det lättaste. Idag är det Chiles nationaldag och dagen till ära lagades det empanadas hemma hos Jojan. En av dom blev lite missbildad och slutade som ett konstverk som jag fotade och skickade till Tommy. Sen bröt helvetet lös...


SMS 1: Om höjden hade lagat maträtten. "Let's out a smile on that empanada"
SMS 2: Vad fan, höjden xD Jag menade Jokern
SMS 3: Och out, jag menade put!
SMS 4: Skämtet förstördes nu...
SMS 5: Ignorera mig, jag skäms...

Sen fick jag ett väldigt långt sms med massa "haha" från Tommy. -.-

9 september ´12 - Tonight we are young so let's set the world on fire

Precis som alla andra år så stod jag nere på parkeringen när mormor och morfar kom med bilen. Jag hoppade in i baksätet och Nellie luktade lite försiktigt på mig, tryckte in sitt ansikte i min famn, ylade, tittade upp på mig och tryckte sig sen in i famnen igen. Hon är fluff som fan! Hennes päls har blivit gigantisk. Vi tog en promenad och lekte sen i vardagsrummet.

Några timmar senare kom Tommy och Nellie tittade på honom och gick sen iväg. Han fick anstränga sig ordentligt ett tag innan hon började acceptera honom och sen lekte dom och gjorde massa tricks. På kvällen gick vi till krogen och träffade hans bror, hans kompisar och några random japaner.

Nästa dag grejade vi med min nya telefon och tog sen en promenad med Nellie. Vi gick till parken och det var helt vindstilla så dammen såg inte ut som vatten, utan som mark. Nellie gick fram och skulle antagligen gå ut på "marken", så hon trillade i och fick simma i land. Jag skrek som besatt och ömkade henne så mycket som man kan ömka en levande varelse.


Igårkväll låg jag i sängen och hade förberett mig på en hemmakväll när Jojan ringde och sa att det var fest. Jag tänkte att jag kunde springa över en kort stund och sen återvända till sängen, men hennes lägenhet var fylld av Varbergare och på natten gick vi till KB och stannade där till klockan fyra. Vi drack öl, "pratade" (skrek), dansade, spillde ut drinkar, fick drinkar utspillda av vakter, pratade seriösa samtal, skrattade och jämförde telefoner. När KB stängde försvann halva gänget och fyra Varbergare vinglade hem genom Malmö. När jag kom hem satt jag uppe ett tag framför datorn och sen fick jag för mig att jag skulle duscha kvart över sex på morgonen. Jag stannade i duschen i någon timme och sen däckade jag i sängen.

7 september ´12 - 45 minuter kvar...

Jag vaknade mellan fem och sex imorse av att min mensvärk gick långt över gränsen på vad jag är van vid. Seriöst, jag kommer inte ha några problem med att föda barn. Jag har värmt upp med smärta i flera år nu. Vart är min värmedyna? .____.

Nu ska jag lägga mig framför tv'n och vänta på att tiden ska gå fortare. Kvart i två kommer min vackra avkomma att rulla in på gatan.


Boxershorts är jävligt sköna att sova i

Jag: "Vill du duscha? Du kan få låna ett par kalsonger av mig."
Tommy: "Jag tänker inte gå runt i några av dina före detta pojkvänners kalsonger."
Jag: "Nej! Alltså, dom är mina. Jag har köpt dom själv."
Tommy: "Jag vet inte vilket som är värst, alltså..."

Oh no, they didn't!

Princess Mononoke (1997) - VS - Snow white and the huntsman (2012)2 september ´12 - Everyone knows diaries are just... full of crap.

När jag är sjuk blir jag oftast sugen på sånt som jag aldrig ens skulle kunna tänka mig att äta när jag är frisk. Under morgonen har jag druckit massa honungsvatten och nu har jag precis gjort en egen thaisoppa med kräftstjärtar och nudlar. Det finns inte en chans att jag ens skulle lukta på detta om jag i mina sinnens fulla bruk, men nu går det tydligen bra.

Som vanligt har det bara hänt lite småsaker den senaste tiden. Jag har bokstavligt talat tagit en öl på möllan med några gamla jobbarkompisar, jag har träffar Alexis och skrämt livet ur Jojan på hennes jobb, äntligen sett The avengers, möblerat om i bokhyllan, flytt från rånare och hängt på Malmöfestivalen.

Nu ska jag bara bli frisk. Tänk att om en vecka vid den här tiden kommer jag att sitta här med Nellie igen.


Garderobers skillnad

Nu bjuder jag på mig själv, eller snarare min lite mindre intelligentare sida.

Jag har nog sett majoriteten av alla "tjejfilmer" och "tjej-tvserier" som finns och alla nämner ständigt att dom vill ha en walk in closet. Min mamma vill ha det, min syster vill ha det, jag vill ha det... Men jag (nästan imponerande nog) har enbart hört ordet/orden och aldrig sett någon skriva det. Så jag har under alla dessa år sagt "walking closet", istället för "walk in closet". Så för några minuter sen såg jag för första gången hur det faktiskt stavas och ska uttalas och har skrattat ihjäl mig.


Nu när humorn är igång... Det är skillnad på en walk in closet och en faktiskt walking closet.

Sylvester Stallone som en ödla

Jag: "Har du sett Rambo?"
Mike: "Ja, Rango är asbra."

RSS 2.0