"Och vad menar du med det?"

Någon: "Så vad är planerna för ikväll?"
Alex: "Vi fyller Mille med alkohol och sen är det bara att tuta och köra."


24 april ´13 - I take back all the things I said to make you feel like that

Igår hade jag den sugigaste dagen på länge, så på kvällen hade jag Game of thrones-maraton och senare ringde jag Jojan som kom över en stund med några filmer och tv-serie-boxar. Vi drack blåbärssoppa och pratade och när hon gått därifrån somnade jag fullt påklädd i sängen med en filt över mig och imorse vaknade jag vid åtta och märkte att jag sovit bättre än på länge. Jag gjorde en liten frukost och nu ska jag iväg och fixa några småsaker.

Senare idag ska jag och Jojan ut och äta och sen ska vi se Warm bodies. Kommer nog bli en bra dag ♥

All the wounds that are ever gonna scar me

I am never going to have closure. Okay, closure doesn't exist. It just... ended. And, no matter how much I try to forget that it happened, it will have never not happened. We will always be a loose end.

We will always be unfinished.


Olika musiksmaker

*När vi är hos William lyssnar vi på hans musik och när vi är hos mig lyssnar vi på min musik*
William: "Hur kan du lyssna på det här? Dom bara skriker ju."
Jag: "Nu får du göra som jag gör när jag är hos dig. Jag tycker inte om din musik heller, men istället för att säga det högt tänker jag det istället så det får du göra nu också."
William: "Ska jag tänka det?! Jag kan inte ens höra mina tankar när den här musiken spelas!"

12 april ´13 - I say, I hate you, we break up, you call me, I love you

Igår kom William hit. Vi lagade mat, åt chips, tittade på American beauty och jag gjorde frisyrer på honom. Med hjälp av en liten kamm lyckades jag göra om honom till Stålmannen, Hitler, Crybaby och någon snobbig typ. 

Om några timmar kommer Rei hit för att stanna över helgen. Vi ska bland annat gå på bio och se den där filmen som jag aldrig lär mig vad den heter, men det kommer bli kul.

En gås, flera gäss

*För några veckor sedan satt jag och Jojan i parken när en gås kom fram till mig och min hjärna slutade fungera*
Jag: "Hej jesen."

8 april ´13 - Fortsättningen

Åååh, detta eviga segande med uppdateringen... Det blir ju rena bibeln varje gång.


Vart var vi sist nu då? Just det, jag var fortfarande i Värmland. Jag hade en jättefin tid med Nellie tills kvällen före vi skulle åka hem. Hennes päls var ju misskött till högsta (eller säger man lägsta?) graden så hon fick hoppa ner i badkaret och bli duschad. När jag skulle kamma ut hennes päls var det omöjligt. Hon hade stora dreads över hela kroppen, så jag fick hämta en sax och klippa av hela manen och stora delar av resten av kroppen. Jag har sett snyggare Collies under mitt liv när jag var färdig, men nu har hon i alla fall inga tovor och mormor och morfar kan skärpa sig och börja borsta henne dagligen. Bilresan hem gick fortare än vägen dit och jag somnade ganska fort när vi kommit fram.

Dagarna i Malmö flöt på som vanligt. Kedjan på min cykel hoppade av och efter en väldans massa petande och svordommar lyckades jag och Lovisa efter en av våra tjejkvällar hos mig få på den igen. På fredagen skulle mamma och pappa till Göteborg så jag hängde med till Varberg och hade världens underbaraste dygn med Linn. Vi åt pizza och myste på kvällen och nästa dag vandrade vi runt på stan och klättrade upp på fästningen och under tiden pratade vi om allt som går att prata om. Innan mina föräldrar kom och hämtade upp mig igen gick jag hem till Simon och hängde lite med honom och hans familj. När jag kom tillbaka till Malmö hann jag packa upp min lilla väska innan jag gick ut igen och träffade Jojan. Vi gick till en krog och mötte upp Matz och senare Mario.

Söndagen spenderades i sängen med migrän och idag skulle det komma två killar och lägga nytt golv i mitt kök, så jag flyttade ut allting till vardagsrummet som nu ser ut som om det överlevt ett krig. Två timmar senare ringde jag upp chefen och undrade vart grabbarna tagit vägen och då visade det sig att dom blivit sjuka (tack för att ni ringde då...) så jag får nytt golv imorgon istället. Dock tänker jag inte flytta tillbaka allting till köket igen så jag är hos mina föräldrar nu och äter kvällsmat här.

RSS 2.0