29 mars ´13 - Värmland, del 2

Bilresan blev inte så farlig som jag hade trott. Jag läste mest och lyssnade på musik och tiden flöt på ganska okej. Det gäller ju att inte bryta traditioner så när vi kom fram sprang jag förbi alla och kastade mig över Nellie som fått en make over sen hennes operation. Operationen gör att hon producerar mer hormoner, vilket i sin tur gör att hon fått en päls som till och med ett lejon hade varit avundsjuk på. 

Halva bullriga släkten var där, så hela kvällen gick mest ut på att försöka överrösta varandra. Jag har fått det bästa eller sämsta rummet, jag kan inte riktigt bestämma mig. Mitt rum används även som skafferi, så jag är omringad av chips, ostbågar, fyra askar choklad, fem förpackningar med kakor, två burkar med godis, en påse med säkert tio chokladkakor och massa påsar med kex. Jag har tjuvätit två muffins och öppnat en chokladkaka, men mer vågar jag inte förrens jag fått tillåtelse.

Idag har jag haft en heldag med Nellie. Vi har varit ute i trädgården och spelat fotboll, tittat på tv, klippt tassar och varit ute på en långpromenad runt området. Imorgon ska jag borsta ut hennes päls och kanske bada henne.


27 mars ´13 - Värmland

Jag har packat hela dagen. Eller halvt i alla fall, jag har städat, handlat frukost, betalat räkningar och packat och packat upp och packat ner igen. Jag kan inte riktigt komma på vad jag ska ha med mig. Imorgon åker jag till Värmland för första gången sedan jag var femton år.

Shit, vad länge sen det var jag var hos mina morföräldrar. Min moster och morbror/gudfar kommer vara där också, så det blir ju nästan släktkalas. Dock hamnar dom i andra hand på listan över varför jag åker dit. Jag måste få träffa min fina baby. Jag hade tänkt köpa med grisöron till henne, men efter att ha skällt på mormor över telefon har jag bestämt mig för att inte ta med något ätbart till vovven. Sju kg övervikt är inte att leka med och det hoppas jag att mormor har förstått nu. Därmot kommer jag ta med mig gympaskor och ha hårdträning med Nellie dom kommande dagarna. 


Någon gång tidigt på morgonen kommer mina föräldrar och hämtar mig och sedan väntar en plågsamt lång bilresa till Värmland. Om jag tyckte att det var långt att åka från Varberg så vill jag inte ens tänka på vad som kommer hända imorgon. Patrik sa att det bara tar fyra timmar, men jag tror inte att vi snackar om samma Värmland då. Det tar ju tre timmar från Malmö till Varberg, så jag skulle ge bilresan i alla fall sex/sju timmar. Tur att jag kommer ta med mig fyra böcker, en ipod med 400 låtar och en fulladdad mobil.Två asgamla bilder på oss när jag var fjorton och bara hade haft Nellie i ett år.
På första bilden är vi och fiskar i Dalarna och på andra bilden är vi i fjällen och åker skidor.


 

 

Att tänka innan man dissar

*Jag och Tommy diskuterar skillnaden på våra lägenheter. Hans är väldigt tom och har få möbler och min är fullproppad av allting*
Tommy: "Våra lägenheter är som våra huvuden. Din är stökig och innehåller massa saker, hahahaha! Och min är..."

16 mars ´13 - Dumma kropp

I förregår vaknade jag upp och var inte hungrig, så jag struntade i frukosten. På eftermiddagen var jag fortfarande inte hungrig, men tog en macka i alla fall. På kvällen åkte jag till William, spelade shack och tackade nej till kvällsmat. Nästa dag var jag fortfarande inte hungrig så jag tackade ännu en gång nej till frukost och åkte tillbaka till Malmö. Jag åt ingenting när jag kom hem och även idag har jag inte ätit någonting och har heller inget behov av det. Som om inte det skulle räcka så somnade jag efter två inatt och vaknade kvart i sju och kunde inte somna om igen.

Jävla kropp, det är inte okej.

Vi missförstår alltid varandra över telefon

Jojan: "Jag har ont i mitt huvud..."
Jag: "Sa du precis att du hade ont i din trut?"

Great minds think alike

*Jag har börjat skriva på en bok och skickade över första kapitlet till mamma*
Jag: "Vad tyckte du?"
Mamma: "Jag tycker det är en jättebra början, men nu måste du komma på vad som ska hända för att man ska vilja fortsätta läsa boken."
Jag: "Han ska dumpa henne, såklart."
Mamma: "Bra tänkt. Ingen vill faktiskt läsa om lycklig kärlek."

10 mars ´13 - Ännu mer intressant information

I fredags cyklade jag hem till Jojan. Hon hade lagat middag för två, så vi åt och sen började vi spy ut all skit. Inte maten alltså, ordagrant. Vi (mest jag antagligen) whinade över allt som vi kom på. Falska kompisar, folk som inte kan stava i vuxen ålder, osv. Tre timmar senare kände jag mig som en ny människa och vi flyttade över till soffan där vi tittade på film. Sen satt vi uppe till fyra och fortsatte att prata.

Igår hade jag Harry Potter-dag och plockade fram alla böcker och filmer och läste och tittade samtidigt. Jag grät hela dagen (den serien är seriöst en av dom sorgligaste jag känner till) och på kvällen lagade jag köttfärssås och skapade några nya skivor till min hackiga cd-spelare.

Jag har saknat att skratta åt allting han säger

*Mike sitter i en bil med sina kompisar och frågar om jag vill hänga med ut och äta*
Jag: "Hmm..."
Mike: "Fast du får bestämma dig ganska snabbt, för vi kör i en rondell just nu och vi är inne på sjunde varvet!"

7 mars ´13 - Mikey ♥

Igår kom min älskade, älskade Mike till Malmö. Jag har inte träffat honom på fjorton månader och han kunde inte valt en bättre tidsperiod (eller vad fan man nu säger) att komma hit. Han hade med sig två kompisar och vi körde runt i hela Malmö i jakt på "den bästa kebaben". Det blev ett äventyr i sig och jag skrattade hela tiden. Jag har verkligen saknat Mike så sjukt mycket trots att vi pratar flera gånger i veckan. Tillslut pekade ett par killar på gatan ut ett ställe som vi gick in på. När vi ätit klart åkte vi hem till mig där grabbarna kröp ner i min säng och vilade medans jag och Mike var ute på balkongen och pratade om saker som vi jämt sagt på telefon att vi ska prata om när vi träffas. Jag måste åka till Halmstad snart igen. 

RSS 2.0