24 april ´14 - The stag

Jag ska skriva om Värmland så fort jag får lite mer tid, men just nu kommer Alex om några minuter och då ska vi titta på hans nya lägenhet.

Igår fick jag en tidig födelsedagspresent. Andrew Scott's nya film The stag har kommit ut och jag kunde äntligen se den. Jag har väntat sen i höstas och hade fått för mig att den skulle komma i januari, så jag fick vänta ytterligare två månader men igår var det dags. Jag duschade, satte på mig en mysig pyjamas, plockade fram vit choklad och kopplade in datorn i tv'n och tryckte på play. En halvtimme in i filmen ville datorn och tv'n inte sammarbeta längre, så jag fick se resten på datorn.

 

16 april ´14 - To you I will always return

Jag har ont i huvudet av allt gråtande, men jag kommer aldrig att vänja mig vid det här. Imorgon åker jag ensam upp till Värmland för att träffa mitt livs kärlek.

I know the road is long but where you are is home
I can't stand the distance
I can't wait to see you
Yes I'm on my way home

My every road leads to you
And in the hour of darkness your light gets me through

Jag missförstår alltid på telefon

Mike: "...och så tabbade han sig igen."
Jag: "Tappade han sin hjälm?"

GOT S04

Ett jävla års väntan och äntligen kom dagen!

Jag har undvikit internet hela dagen och ikväll tog jag en dusch, satte på mig en mysig pyjamas, kopplade in datorn i tv'n och kröp upp i soffan. Fjärde säsongen av Game of thrones är i rullning och livet är ännu en gång värt att leva!

Åh, Drogo, du finns fortfarande i mina tankar...

 

Och nej, jag är inte beroende av gif-filer. Jag kan sluta när jag vill.

RSS 2.0