31 januari ´14 - Hemma igen

Jag behövde ett miljöombyte och flyttade över till Tommy i några dagar. Vi har haft det hur bra som helst. Vi har tittat på vapen (jag vågar inte använda ett exakt ord eftersom jag alltid säger fel, men i en liten källare i Rosengård fanns allting) och Tommy fick med sig en riktig bjässe hem som vi sköt med som dårar i lägenheten under kvällen. Vi har övat ännu mer på att skjuta genom att spela något som påminde om CS, gjort ännu fler cola-experiment, ätit massa onyttigheter och försökt titta på Game of thrones (nu när jag äntligen lyckats övertala honom!) men DVD-spelaren ville inte och ännu mer äntligen sett dom två första avsnitten av Sherlock.

Igår hade vi dock inte bästa kvällen. Vi var så löjligt hungriga så vi skulle beställa hem mat som jag skulle bjuda på. Det var stängt överallt och vi trotsade snöstorm och mitt-i-natten-i-Lindängen och gick ut för att leta efter mat, men allt var stängt. Vi återvände till internet och hittade något ställe som var öppet och hade hemkörning men två ynka hamburgare med pommes frites skulle gå på 230 kronor. Hungern tog över och jag klickade på "beställ". En timme senare hade ingen dykt upp och medans Tommy stod ute på balkongen och höll utkik började jag googla och förstod att vi valt ett ställe med Malmös sämsta rykte. Äcklig dyr mat, indraget alkoholtillstånd pågrund av skattefusk, otrevlig personal, osv. Jag började inse att maten inte skulle komma och att vi skulle dö av hunger, men bestämde mig för att inte oroa Tommy. Under tiden står Tommy ute på balkongen och googlar och förstår samma sak, men bestämmer sig för att inte oroa mig. Så vi spelade lite teater för varandra och inbillade varandra att allting var bra, tills jag erkände och då erkände han också. Tjugo minuter senare (och typ två timmar efter att vi beställt) kom maten iallafall och vi högg in. Nej, det var inte gott, men vi blev mätta.

Efter maten tittade vi på en skitäcklig film och självklart drömde jag en mardröm om den under natten och vaknade sju imorse. Jag låg livrädd i sängen och försökte lyssna efter Tommys andetag i soffan och lyckades sen somna om. På vägen hem plockade jag upp en duk som jag ska måla en enhörning på i helgen, men först ska jag pallra mig över till mamma och pappa och snylta lite kvällsmat.

Det kommer aldrig vara över för mig

Jag har haft låten på repeat hela dagen.
Idag var sista gången jag såg dig, men det visste jag inte då.
26/1 2013


Jag kommer älska dig när jorden gått under
Vi skulle älska varandra tills jorden gick under och du skulle aldrig dö

Humor, humor, humor

 

11 januari ´14 - Wild and free

I think people spend too much time staring into screens and not enough time drinking wine, tongue kissing and dancing under the moon.


Så nu drar jag och Jojan på fest. Vi vet inte vart eller vilka som kommer, men det är väl sånt man ska göra i vår ålder. Tre olika bussar åt ett håll och sen kör vi.

 

Sherlock & Moriarty kiss

Den första januari var det ganska skitsamma att det var nytt år och ganska superviktigt att säsong tre av Sherlock skulle sätta igång. Jojan smsade mig halv fyra på natten att hon hade laddat ner det senaste avsnittet och så fort jag vaknade på morgonen gick jag hem till henne och efter att vi väntat in Alex tryckte vi på play.

En bit in i avsnittet fick jag reda på något nytt om mig själv. Jag kan bli upphetsad av gayporr om det är rätt personer. Det hade kunnat stå en hel flock med Bieberfans bredvid oss med Justin själv i rummet och dom hade inte kunnat överrösta mig och Jojan när vi såg den här scenen och skrek.

Gud vet hur många gånger jag sett om det här sen dess...

 

3 januari ´14 - Miniallmänt

Idag har jag hållt igång hela dagen.

Min moster kom hit imorse och vi gick lite senare ner till kvarterspuben och åt lunch. Efter det gick vi på bio (ska typ försöka slå förra årets biorekord eller något) och såg "Philomena". Sen gick vi och handlade, köpte pizza, satt och pratade och hamnade sen framför tv'n och tittade på Alex Schulmans "Älska mig", har alltid gillat den killen och ännu mer nu.

Just det! Just det! Idag är det Linnies födelsedag, så ännu ett grattis till dig


Appropå att det är nytt år förresten, nyår spenderades för första gången i Malmö. Det började lite smått hos Jojan och sen tog jag och Alex en taxi till Jim och Mikaela där vi drack vin, åt ost, kex och vindruvor och hade det allmänt skitbra. Senare stack vi vidare till konserthuset och spenderade resten av natten där. Jag hamnade ute i trapphuset och pratade med Linn i telefon i en timme och sen vandrade jag först hem till mina föräldrar för att hälsa på Jason (längtan har ingen nöd) och sen hem till min lägenhet. Nästa dag låg jag och Jojan i sängen med pizza hela dagen, som det ska vara.


Random bild

Bio 2013

Jag slog nog personligt biorekord förra året.

Jag såg:
Kick-ass 2
The croods
Warn bodies
The internship
Spring breakers
Thor 2 - The dark world
The hunger games - Catching fireJag under eftertexten på The croods

RSS 2.0