Presenter från Japan!

Jojan var i Japan på sin födelsedag och hon tog självklart med sig massor av häftiga grejer hem till mig.

Mina paintskills är vidriga, men mitt photoshop är borta.

 

1. En påse från Studio Ghibli-museet med smågrejer i (som kommer på några av dom andra bilderna)
2. En T-shirt från Harajuku
3. Pussel med Princess Mononoke
4. Godis! Jag brukar inte gilla japanskt godis, men den här var ganska smaskig. Det var typ en munk med någon kräm i
5. Lyckoräv! I Japan betyder en vit räv lycka för kvinnor och jag hade speciellt bett om en sådan här
6. Lyckoräven från andra sidan! Det är aldrig fel med en bjällra heller
7. Vykort från Studio Ghibli
8. Reflex i form av en karaktär från Princess Mononoke
9. Ätpinnar
10. Klassiker! Munskydd

18 juli ´14 - Roadtrip repris

Sådärja, då var jag hemma igen. För två dagar sen, men ändå...

 
Regnet öste ner i Malmö när vi skulle åka så jag satte på mig en skum outfit och tog bussen till stationen där Jojan väntade. Det var ett ovanligt segt tåg, så jag betedde mig som vanligt som ett barn men blev tyst när jag fick en chokladkaka och Jojan skar sig på en nagel och blödde oavbrutet genom hela Halland.

Framme i Varberg skiljdes vi åt för första gången och Linn och jag körde till Brunnsbergsskogen och upplevde salamanderminnen (fortfarande sjukt att du aldrig fiskat salamandrar, Linn...).

Efter lite velande åkte vi till mitt gamla hus som jag inte besökt på två år och letade upp Luna. Familjen som bor där nu kände igen mig och vi stod och pratade i en timme.

 
Senare på kvällen åkte jag och Jojan till hennes föräldrar i Slöinge och åt pizza och pratade med hennes familj. När vi skulle sova hamnade vi i ett Hilary Duff-maraton och jag somnade med deras katt Nadine i famnen.

 
Nästa dag var vi riktigt utvilade och satte oss åter igen på tåget där Linn hämtade upp oss på stationen. Vi åkte till hennes stuga och efter ett tag kom Alex. Vi lagade mat och åt den (duuh) och sen kom Cissi och hämtade oss. Vi åkte hem till Zacke och Cissi och myste i soffan hela kvällen.

 
Nästa dag missade vi bussen till stationen så jag försökte lifta längst vägen. Jag trodde seriöst att någon skulle stanna, men det är väl som Zacke sa. Jag ser för farlig ut... -.- Jag hann med nästa tåg iallafall och Jojan hann med den andra bussen.

Om jag tyckte att tågresan till Varberg var seg så var det ingenting jämfört med resan till Malmö. Som om inte det räckte så tappade jag den där grejen som sitter fast i mobilladdaren mellan två säten och fick inte loss den, så nu måste jag köpa en ny.

Finaste gänget

13 juli ´14 - Roadtrip!

Jag har varit med Mike typ sex gånger under nästan två veckor. Så fort jag får tid över sätter jag mig på tåget, umgås med honom i några timmar och åker sen tillbaka på kvällen.

Hur trött jag än är på tåg just nu så ska jag sätta mig på tåget imorgon igen. Jag och Jojan har en roadtrip planerad i Halland under dom fyra lediga dagarna.
Måndag: Åker från Malmö till Varberg. Jojan ska träffa Carro och Tiny, jag ska träffa Linn. På kvällen åker vi till Falkenberg och sover hos Jojans föräldrar.
Tisdag: Åker från Falkenberg till Varberg. Vi ska hänga med Linn under dagen och på kvällen åker vi till Zacke och Cissi och sover där.
Onsdag: Från Varberg till Kungsbacka/Malmö. Jag och Jojan skiljs åt. Hon ska till Kungsbacka och jag måste tillbaka till Malmö eftersom Nellie kommer hem. ♥

Båda två har ringt runt hela dagen och försökt fixa dom sista detaljerna och nu verkar allting gå som vi vill. Förra gången jag var i Varberg blev det lite väl mycket alkohol, ett för långt samtal om min döda pojkvän och dålig sömn. Men den här gången blir det nog lugnare. Cissi och Jojan ska äntligen få träffa varandra för första gången. ^^

 

1 juli ´14 - Throwback tuesday, Värmland

Som jag lovat så kommer även bilder från i april när jag fick en resa till Nellie i födelsedagspresent.

 

1 juli ´14 - Throwback tuesday, min födelsedag

I år firade jag min födelsedag i tre dagar, precis som jag gjorde när jag fyllde tjugo. På min riktiga födelsedag firade jag med Mike, dagen efter med Jojan, Salvo och Butler och på den tredje dagen ute i stugan med familjen.

 

1 juli ´14 - Throwback tuesday, gott och blandat

Jag gick emellan en kvinna som försökte slå sin hund. Hellre mitt ben än hundens ansikte.
 
Påvägen till jobbet fick jag en överraskning i hissen.
 
Jag målade ett portätt av Andrew Scott som jag aldrig vågade skicka till honom.
 
Jag fick äntligen, efter många års väntan, mina egna one piece.
 
Efter Lovisas flytt till Växjö blir det många tjejkvällar varje gång hon kommer hem.
 
En dag fick jag en bukett med rosor.
 
Min kusin kom och hälsade på.
 
Jag hittade drömklänningen som jag fortfarande inte köpt och om jag känner mig själv rätt så kommer den vara slut när jag väl bestämmer mig för att köpa den.
 

1 juli ´14 - Throwback tuesday, nyår

Jag orkar inte att jag alltid tar massor av bilder med mobilen, men aldrig orkar lägga ut dom på datorn så att jag kan uppdatera med allt här. Så... första juli lägger jag ut bilder från nyårsafton 2013-2014.

Jag har lite kort uppdaterat om det tidigare, så jag tänker inte skriva mycket. Vi har på världens bästa förfest, världens sämsta huvudfest, missade tolvslaget som vanligt och jag gick hem tidigt och somnade.


Jag och Jojan har knappt några bilder på oss, så vi försöker bättra på det. Här försöker vi se så nyktra ut som möjligt, men mina ögon ljuger inte. Hoppas jag aldrig gett en kille den blicken.

RSS 2.0