He's got a point

*Vi är asaspackade och är inne på en krog där dom hade världens mäktigaste stolar och jag hittade min egen iron throne som jag satte mig på och... skrek att jag var Khaleesi*
Jag: "The iron throne is mine!"
Butler: "Vart har du dina drakar då?"
Jag: "Dom har inte kläckts än..."
Butler: "Gå ner från tronen. Utan dina drakar är du bara en liten flicka."


(Jag misstänker att detta är en sådan situation då man måste ha varit med i stunden för att det ska vara roligt)


Frozen spoiler


*Familjen tittar på Frozen och efter att ha sett den tre gånger har jag blivit väldigt förtjust i scenen där Elsa springer på vattnet*
Jag: "Alltså, det är verkligen bara Disney som kan göra så."
Mamma: "...och Jesus."


*Senare har jag och pappa tjejsnack*
Jag: "Jag har aldrig träffat någon som honom. Vi liksom läser varandras tankar och avslutar varandras meningar... som Anna och Hans i Frozen".
Pappa: "Och den prinsen visade sig vara filmens skurk..."
 

4 mars ´14 - Pappahelg!

Den här helgen har jag varit i full gång hela tiden. Det har varit en riktig pappahelg. I fredags hade vi tv-kväll och bara slappade i tv-soffan och under lördagen var vi ute i Svågertorp och shoppade loss. Jag blev riktigt bortskämd med nya lakan, en sminkväska, schampoo, diskmedel (yes, nu är jag vuxen) och en blu ray-spelare. Vi var även och kollade på nya träningsskor, men bestämde oss för att avvakta. Efteråt åt vi på McDonalds och sen åkte vi hem till föräldrarnas lägenhet och hängde med resten av familjen. På söndagen tog vi ännu en tur och köpte en platt-tv och tillbringade sedan resten av dagen med att svära och försöka installera allt och ställa in kanaler. Vi lyckades med allt förutom att få tv'n och blu ray-spelaren att samarbeta, så idag är jag även ny ägare till en hdmi-kabel.

Igår på kvällen skulle jag, Jojan, Alex och Alex se hela Oscarsgalan. Vi hade samlat på oss snacks som vi hade kunnat leva på i ett par månader och självklart energidricka. Försnacket började vid tio, men självaste galan började inte förrens halv tre. Men vi klarade det. När klockan var sex var galan över och alla knäckta av trötthet, men det var värt det.


Bästa stunden under Oscarsgalan!

RSS 2.0