24 november ´15 - LILLASYSTER

Åh, Lillasyster... Vad skulle jag göra utan er?

Jag fick reda på att Lillasyster skulle komma till Malmö för första gången och det var inget snack om saken. Jag skulle dit. Sist jag såg dom var i Varberg och det ställdes in när jag skulle se dom i Göteborg, så nu hade jag äntligen igen chansen.
 
Jag peppade ihjäl mig hela dagen och när jag och Jojan kom dit fick jag den där härliga känslan som jag inte upplevt på många år. När man känner basen vibrera i golvet och hårdrocken dunka i hela kroppen. Förbandet var jättebra och vi stod och snackade med sångaren ett tag och fick deras skiva. Sen blev vi bästisar med alla i publiken eftersom hårdrockare är det snällaste folket som finns.
 
När Lillasyster började spela blev jag så fruktansvärt lycklig att det nästan blev jobbigt. Vi stod längst fram med våra fina nyblivna livvakter som såg till att vi inte blev ihjälträngda och min favoritlåt spelades. Vid det laget trodde jag att det inte kunde bli bättre. Då hoppade sångaren Martin ner i publiken och jag rörde vid honom. Efter det trodde jag igen att det inte kunde bli bättre igen, men så fick jag träffa Martin efter spelningen, prata med honom, ta fyra bilder och få hans autograf. När jag gick hem var jag så hög på lycka och tänkte åter igen att det inte kunde bli bättre. Nästa dag la jag upp lite grejer från spelningen på instagram och Lillasysters offentliga instagram gillade mina bilder.
 
 
 
 
 

24 november ´15 - Senaste veckorna

Problemet med att inte uppdatera rutinmässigt som jag orkade i mina yngre dagar är att jag alltid måste göra "detta har hänt-inlägg". På ett sätt klagar jag, för det tar lång tid att göra. Men på ett annat sätt är det värt det. Jag har stora delar av mitt liv nedskrivna sen flera år tillbaka och det är alltid roligt att kunna se tillbaka. Så jag börjar med ett inlägg med småsaker och ett med något stort.

Den senaste tiden har jag sett Benedict Cumberbatch spela Hamlet live (himla kulturellt och konstigt), varit på Ikea typ sex gånger, druckit himla mycket vin, gått ner alldeles för mycket i vikt, handlat så äckligt mycket grejer att jag knappt vågar kolla på mitt bankkonto, påbörjat ett projektarbete i skolan och väckt min inre Hitler, lyssnat på en sömnföreläsning, varit på massa quiz (och failat som fan), fått hundabstinens och fått träna Vilja en kväll, haft Den otroliga vandringen-maraton med William efter en diskussion om Shadow, pratat i telefon en hel natt, gått hem till Jojan och väckt henne sju på morgonen, varit på standup i Lund, försökt gå upp i vikt igen och halvt lyckats, haft världens roligaste kväll med Tommy och Alex, fått ett nytt smeknamn (Madonna), gjort min DH-samling komplett.... och idag har jag legat i soffan hos William några timmar och slötittat på tv. På fredag ska jag ut med Emma och på lördag ska jag till Borås och se Ofelia tävla i cheerleading.
 
Jag tillbringade galet lång tid på att göra en poster till ett grupparbete i skolan.
 
Resultatet står någonstans på Orkanen.
 
Hela lägenheten är omgjord och jag har köpt en ny soffa.
 
Jag har försökt firat halloween ("du ser ut som ett gulligt mord")
 
Jag har lyckats bevisa min teori om dominans.
 
Jag har lekt med militärutrustning.

20 november ´15 - I'm done

 

Unfortunate way that makes me hate you, love you

 
 

RSS 2.0