Twilightfakta

 Det har ju löjligt nog skapats en tidning som heter Twilight som innehåller fakta om filmerna, böckerna och skådespelarna, osv. Jag lyckades få tag i den och har nu läst igenom den. Det är säkert jättekul för folk i åldern tio till femton, men inte längre än så. Vissa fakta är roligt att veta, men detta är inget jag skulle kunna lägga pengar på en gång i månaden. Dessutom känns det som om människorna som skapat tidningen är under arton. Det är alldeles för mycket tjat om hur otroligt heta Edward och Jacob är.








Men lite rolig fakta fanns det ju, som sagt:

* Stephanie Meyer har alltid tänkt döpa sin dotter till Bella, men efter att ha fått tre pojkar fick hon till slut döpa en av sina karaktärer till det istället.

* Stephanie Meyer har en statistroll i New Moon när Bella och Charlie äter på ett café. (Det såg jag och Jojan dock redan första gången när vi såg den på bio, men tydligen har resten av alla kompisar missat det)

* Kristen Stewart (Bella) har gröna ögon och använder bruna linser i filmerna.

* Taylor Lautner (Jacob) har tränat karate sen han var sex år och det var hans tränare som gjorde att han fick upp ögonen för filmvärlden.

* Ashley Greene (Alice) var ett stort Twilightfan innan man ens tänkt på att göra film av böckerna. Hon ville bli modell, men eftersom hon var för kort började hon satsa på skådespeleri istället.

* Jackson Rathbone (Jasper) spelar i ett band som heter 100 monkeys. (Världens coolaste bandnamn)

* Jeanne Van Phue som jobbar som make-up-artist gjorde först en skiss på hur hon tyckte Bella skulle se ut. Först hade hon långt superlockligt hår som sedan ändrades till rakt. Det gick inte att ta kort med kameran på bilden, men den är jävligt lik Kristen Stewart så dom valde rätt skådespelerska iallafall.



Sen var det en sida som beskriver hur man ser ut som en vampyr. Det står "jämn poslinshy, blankt hår, blodrött läppstift och perfekta ögonbryn, vampyrstilen är oemotståndlig!"


Ja, roligare än så här blir det inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0