30 november ´11 - Malmö - Halmstad, del 2

Jag har varit väldigt duktig idag, om jag får säga det själv. Mitt tåg går om två timmar och jag ska snart värma lite rester i mikron. När jag kommer fram till Jojan ska vi ha myskväll med ansiktsmaskar och tjejsnack.

Varje gång det händer något med mina kläder brukar jag tänka att jag ska skicka över det till Linn, men när jag lyckades tappa tre av knapparna på min jacka så bestämde jag mig för att jag själv skulle klara av att fixa en sån simpel sak. Så jag gick och hämtade nål och tråd och började sy. Jag blev väldigt nöjd med mig själv och skulle precis smsa henne när jag märkte att jag sytt fast min morgonrock i jackan.



30 november ´11 - Malmö - Halmstad

Låt den stressiga dagen börja... Jag ska duscha, göra mig i ordning, städa, handla mat och packa, vilket kommer ta längst tid. Så nu ska jag vända upp och ner på min garderob och hämta en resväska.

30 november ´11 - Pienso en ti todo el tiempo

Det har varit världens längsta dygn. Jag och Oscar har varit uppe hela natten och vid sju kände jag att det inte var någon idé att försöka somna, så jag hoppade in i duschen och stekte sen massa bacon. Efter det tillbringade jag några timmar på AF med lite möten och ikväll har jag pratat med Oscar i telefonen tills jag kände att jag blev liiite trött, så nu ska jag försöka sova. Om jag inte kan sova inatt heller har jag varit uppe i två dygn... Imorgon börjar min semester! Jag har världens bästa vecka framför mig.

Ny hårfärg

Så lyckades jag förstöra mitt röda hår. Jag vet inte ens vad det här är för färg, men den är skitfin. Men jag ville ju vara rödhårig ett tag till... .___.


Teddybjörnsockerkaka

Jag och Ofelia kände oss kreativa, så vi bakade sockerkaka. Jag kunde inte hitta någon vanlig form, så vi fick använda teddybjörnen. Kakan blev asgod, men såg läskig ut och det blev ännu värre när vi ätit upp huvudet och lämnade kroppen till resten av familjen.
Här är receptet



Snälla, ge mig två sekunder

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
Och jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
Älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
Det var han som ville kyssa mig

27 november ´11 - Over and over again

Igår trotsade jag regn och storm och... gick vilse igen. Jag kan inte säga att jag hatar Malmö tillräckligt många gånger. Jojan, Mario och Oscar fick leta upp mig och sen gick vi hem till Mario och drack och hade skräckfilmsmaraton. Jag och Oscar var vakna hela natten och jag har inte varit trött under dagen, men ikväll ska jag fan sova. Om jag inte kan somna efter att ha varit vaken i ett dygn så kommer jag hoppa från fönstret.


26 november ´11 - Kort uppdatering

Trots regn ska jag nu gå till Mario och Jojan och sen ska vi hämta upp Oscar på tågstationen. Jag tror att det kommer bli en bra lördagskväll.

Over and out


26 november ´11 - Peter, I don't want to grow up

Jag har en ålderskris på gång, så igår drack jag alldeles för mycket likör och färgade håret "rött" som inte blev rött utan snarare mörkvinrödlilabrunjagvetintevad. Jag blev arg över att mitt röda hår var förstört, så jag la i massa rosa färg som jag har kvar sen min ungdom, men håret är så mörkt att det inte syns. Halv fem på morgonen började jag smsa med O och förhoppningsvis kommer han hit idag.

Och bara för att jag försöker inbilla mig att jag fortfarande är superung, så har jag sminkat mig som en gothslampa idag. Bara för att jag fortfarande kan.


Hip hip hora

Jojan: "Tror du på ödet?"
Jag: "Ja, det gör jag."
Jojan: "Hur då?"
Jag: "Som i hipp hipp hora på cafét, du vet? ”Först formades ketchupen till ett hjärta och sen kom han in”."
Jojan: "Ja, och du såg ju hur det gick..."

24 november ´11 - Only women bleed

Oj, en sömnlös natt. Vilken överraskning... Fast lite trött är jag nog, för jag var tvungen att tänka efter för att komma på vilken månad det är. Om alldeles för få timmar ska jag ha ett möte på arbetsförmedlingen och efter det ska jag göra något som jag borde gjort för länge sen:
KÖPA HÅRFÄRG! Jag har inte färgat håret sen innan jag åkte till Horred och det måste vara längre än en månad sen nu.

Men sömnen kommer inte fortare för att jag sitter här och skriver. Tillbaka till O.C.


He lies right at you
You know you hate this game
He slaps you once in a while and you live and love in pain
She cries alone at night too often
He smokes and drinks and don't come home at all
And you there down on your knees begging me please come
Watch me bleed
Only women bleed


Vegeta & Bulma


Kiba


22 november ´11 - Hulken!



Sådärja, ännu en dag avklarad. Det började med att jag plockade lite i bokhyllan, sen rev jag ut allt och la tillbaka det fint och prydligt, sen plockade jag lite till och så plötsligt var allt igång. Jag började flytta runt alla möbler, lyfte sängen åt ena hållet och slet i bokhyllan tills den flyttade på sig till andra hållet. Mitt rum ser helt annorlunda ut nu och det känns skitbra. Nu ska jag städa vidare, för det blev ännu mer rörigt när jag möblerade om. Imorgon ska jag börja sätta upp grejer på väggarna. Jag hittade min Jokern-poster bakom byrålådan.

Wake Me Up When September Ends


21 november ´11 - I killed Mufasa

Hemma från målarkursen och trött som en gnu. Jag ska bara orka tvätta bort sminket och sen ska jag krypa ner framför ännu ett avsnitt av The O.C. Jag har varit så fast i den serien att jag glömt bort DH, The walking dead och Once upon a time, men dom serierna ska jag snart ta igen. Imorgon ska jag inte bara städa rummet, utan även rensa i min bokhylla. Saker ligger huller om buller >___<


We're all mad here

Inatt tror jag att jag bestämde mig. Jag har alltid velat ha tatueringar, men tanken på att motivet ska finnas kvar för resten av livet har fått mig att tveka. För att inte tala om smärtan. Så varför inte börja med en liten text? Eller egentligen vill jag ha en speciell lång text, men det skulle inte funka. Den skulle ta för mycket plats och det skulle nog inte se snyggt ut. Men jag kan alltid ta en liten del av texten.

Beyond a shattered looking glass
fairytale becomes nightmare
imagination becomes madness
toys become weapons
friend becomes foe
and time is running out
Alice grew up
So did Wonderland

Seriöst, jag älskar verkligen texten... Men det går inte. Nej, det går blir en liten del av den. Frågan är bara vart man ska sätta den så att det blir snyggt. Och vilken skrivstil ska man ha? Jag är lite småförtjust i både tvåan och sexan. Sen är det ju det hela med texter och tatueringar... Ska man ha med kommatecken och punkter?


"I got a solid 15 minutes, they say that's all you need!"

För tusende gången tar jag mig igenom alla säsonger av The O.C och nu är jag i mitten på säsong 2. Precis som alla andra gånger jag varit inne i en O.C-period vill jag inget annat än att gifta mig med Seth. ♥


Jag tror att det bara är vi som fattar det roliga

Jag: "... Men jaja, han hade iallafall tid i sitt stressiga liv att hälsa till Mario att han skulle hälsa till dig att du skulle hälsa till mig att han varit upptagen."
Jojan: "Typ."
Jag: "Imponerande. Verkligen."
Jojan: "Indeed".

Ge mig en one piece, okej?

Fuck, vad jag fryser! Jag sitter med tre tröjor och benvärmare över byxorna och ändå är det så jävla kallt. Varför har inte jag en one piece? Dom ser så varma ut... och mysiga. Jag hade lätt blivit en av dom som går runt i sin hela tiden och överallt.



Undrar om man får en sån rumpa på köpet?


18 november ´11 - Welcome, willkommen

Som vanligt har jag fått en bra start på dagen. Pappa har kommit hem, så nu drar jag. -.-
Jag tänkte spendera förmiddagen i ett mörkt hörn på biblioteket och samla kraft inför resten av dagen, då jag ska stanna på mitt rum och ta upp alldeles för mycket syre i huset och dessutom plocka bland alla kläder som jag fått från olika personer den senaste tiden. ♥


Dagens bästa och sämsta bild

Dagens sämsta:
Ikväll har jag lagat mat och har för tusende gången blivit påmind om varför jag borde hålla mig borta från köket.



Dagens bästa:
So true...

 


17 november ´11 - Til your eyes share into dust



Sådärja! Nu drar jag ner till arbetsförmedlingen för att kolla vad dom håller på med. Jag var där för någon vecka sen och igår fick jag ett brev där det stod att dom inte hört något från mig på jättelänge och att jag har ett antal dagar på mig att komma dit innan dom stänger av mig. Whut...? Jag tror att jag har blivit ihopblandad med någon.

Mamma och jag


15 november ´11 - Tvätt, tvätt, tvätt...



Jag har tillbringat hela jävla dagen ute i vardagsrummet. Fem personers tvätt sen två veckor tillbaka skulle vikas... Tack gode Gud att jag slapp tvätta allt iallafall. Så nu när jag varit så duktig så förtjänar jag väl att vila? Icke... Jag måste handla och sen laga kvällsmat. Det finns en anledning till att den här kategorin heter "den dagliga skiten".

14 november ´11 - Helgen

Måndag igen, men det har varit en väldigt bra helg. I fredags gick jag ner till stan och mötte upp Jojan och Mario på ett café där vi satt och pratade ett bra tag innan vi gick hem till Mario och tittade på honom medans han packade inför sin Stockholmsresa. När han åkt började mitt och Jojans helvete. Med alldeles för mycket packning började vi vandra hem till mig och halvvägs märkte jag att systembolaget skulle stänga om en halvtimme. Vi började gå fortare, vilket ledde till att vi power walkade, som gick över till att vi joggade och tillslut sprang. När vi nästan var framme och systemet skulle stänga om fem minuter kastade Jojan packningen på mig och sprang ifrån mig. När jag kom fram till systemet var jag knäckt och Jojan var helt slut och då märkte vi att systemet har öppet en timme extra på fredagar.

Resten av kvällen tillbringades i tvsoffan med pizza, sushi, konstiga filmer, massa sms och flumm på högsta nivå.



Innan jag gick ner till stan.



Mario, Björnen och jag.





Min rygg höll på att döda mig, så Jojan hjälpte mig att stretcha ryggen vilket ledde till att jag var tvungen att buga för henne...





Jojan köpte världens häftigaste chokladkalender.



Hehe... På lördagen kom familjen hem. Deras väskor försvann såklart, så Lovisa gick runt i Malmö en novemberkväll i flipflops.


13 november ´11 - My boy Lollipop

Dom sömnlösa nätterna fortsätter, men nuförtiden så har jag iallafall såpass tur att Jojan sover bredvid mig och att Oscar pratar med mig.

Familjen kom hem från Indien för några timmar sen. Dom var trötta, men glada och kvällen har spenderats i vardagsrummet där dom berättade om när dom blev anfallna av blodiglar.. >.< Klockan är snart halv fem och Jojette har ställt väckarklockan på tio. Jag är körd.



My boy Lollipop
You make my heart go giddy-up
You are as sweet as candy
you're my sugar dandy


11 november ´11 - Idag är det den elfte i elfte i elfte

Nu drar jag ner till stan för att möta upp Jojan. Hon ska visa mig någon magisk galleria och sen ska vi vandra hem till mig och bara vara. Något mer intressant har jag inte att säga...



Jag har aldrig sett månen lysa så starkt som den gjorde inatt.


11 november ´11 - I would go to the ends of the earth, cause darling, to me that's you're worth

Tidigare i veckan sa Jojan att hon skulle komma hit på onsdag. Det ändrades till torsdag, som ändrades till fredag, som ändrades till tidig morgon på fredag, som nu ändrats till "jag ska nog sova ut...", så det enda jag vet är att Jojan kommer hit någon gång imorgon. Men jaja, jag är bara glad att hon kommer hit. Vi ska älta, äta (!) och titta på film tills vi spyr.

Ikväll har jag badat skumbad. Jag har fixat och donat, skrubbat, smörjt in och målat naglarna. Iklädd i mitt lilla rosa nattlinne har jag nu krypit ner under mitt rosa Hello Kitty-täcke för att sova. När blev allt så rosa?

Så brinn historia, brinn






Så brinn historia, brinn

Näästan färdig. Jag fick som sagt den här idéen igår, så jag letade upp en bild på mig själv som jag målade av och sen satte jag igång min ipod och letade upp alla sorgliga låtar jag kunde hitta och skrev ut små delar ur varje låt runt bilden. Jag ska bara fixa till läpparna, lägga lite fler skuggor och färglägga håret en gång till.

10 november ´11 - You brush past people, people bump into you



Jag hittade världens finaste knästrumpor! Dom går ovanför knäna (love it!) och är jättetjocka. Från och med nu ska jag aldrig mer ta av mig dom... förutom i vissa nödsituationer. Solen skiner för första gången på flera veckor, så jag ska ta en promenad i parken och när jag kommer tillbaka ska jag röja upp ordentligt i huset. Om jag orkar så ska jag till och med göra rent i badkaret! Och sen ska jag fortsätta med min bild och om jag fortfarande har energi kvar efter det ska jag baka sockerkaka ♥ Jag har varit sugen på det i flera dagar nu.

 


10 november ´11 - In my head there's only you now

Imorse fick jag en liten idé som jag ruvade på tills jag ätit upp all bacon som fanns i kylskåpet och efter det flyttade jag ut till vardagsrummet och där har jag stannat tills nu. Jag har hämtat ett stort papper, massa pennor, kakor, mjölk och lyssnat på musik och skypat med Jojs. Hon rensade ut sin garderob, så i helgen får mina kläder lite nya kompisar, hehe... Iallafall, mina händer skakar av allt skissande och skrivande. Imorgon ska jag fortsätta på min älskling, men nu ska jag krypa ner i sängen framför Gilmore girls med... fler kakor.




Mike talar inte kvinnliska

Jag: "Jag har snott min systers garderob."
Mike: "Jaså?"
Jag: "Ja, så nu har jag på mig hennes kläder."
Mike: "Har du snott dom också?"
Jag: "Ja, jag sa ju det."
Mike: "Du sa bara att du tagit hennes garderob?"
Jag: "Wtf? Trodde du att jag bokstavligt talat tagit enbart garderoben?"
Mike: "Ja?"
Jag: "Du måste börja umgås mer med tjejer..."

8 november ´11 - Keep going

Blommorna i matsalen måste snart bytas ut

Idag har jag varit ganska duktig, om jag får säga det själv. Ett litet piller igår kväll och jag somnade redan halv ett. Sen vaknade jag i vettig tid imorse, åt frukost och städade hela huset. Fortfarande i pyjamasen, men ändå... Hade jag varit extra duktig hade jag också handlat mat i tid och ätit kvällsmat för en timme sen, men Oscar har hållt kvar mig vid datorn. Men nu finns det inget som hindrar mig! Jag ska ner till affären och köpa lök och köttfärs och göra lasagne som ska ätas framför en bra film och sen blir det förhoppningsvis skype med Jojetta.

7 november ´11 - La la

Ja du... Det finns väl egentligen inte så mycket att säga. Eller jo föresten, jag har en grej att säga: hur fan blev det så här? Jag har kollat igenom allt jag bloggat om den senaste tiden och jag nämnde ju att allt var precis som det var 2006. Ja, det har det verkligen varit men jag trodde inte att allt det dåliga skulle upprepas igen. Men som någon sa till mig det året, "People change, things go wrong. Shit happens, life goes on". Japp...


Detta har jag lyssnat på sen klockan sex. ♥
Om och om igen...


Fuck you, Fergie! Milo är min!



Jag skulle fan kunna ge min högra hand för att vara henne i den musikvideon. Fast jag skulle inte slösa tid med att köra bil och vandra runt på hustak, utan jag skulle stanna i sängen och ibland vandra bort till soffan, bara Milo var med mig hela tiden. Kan dom inte bara göra om videon? Fergie kan stå i stallet och sjunga, medans jag njuter med Milo och får honom att förstå att jag är kvinnan i hans liv?

 


7 november ´11 - Måndagsfan

Igårkväll skypade jag med Karin, tittade lite på tv, tog en dusch och ringde Jojan som jag hade ett väldigt långt och bra samtal med.

Idag ser jag inte klok ut. Jag har trötta, uppsvullna ögon och konstigt hår, men mina läppar är riktigt snygga. Alltid något att vara glad över... Jag ska springa över till gallerian och fixa några ärenden och vid tvåtiden har jag en msndate med Jojan. Senare ska jag försöka städa upp lägenheten, det märks att jag varit ensam här alldeles för länge.


Sommaren 2009



Jag fotade Linn mitt i natten



En annan natt vaknade jag av ett hjärtskärande ljud som kom från Venus som trillat ner i tvättkorgen.



Jag piercade naveln.



Jag la alla mina kvinnliga instinkter åt sidan och kröp runt i en damm bland insekter och skit och rengjorde hela helvetet.



Jag var jätteledsen, men Jay uppmuntrade mig med muffins.



Jag tillbringade många eftermiddagar med Venus.



En jävla hund anföll min Nellie. Jag efterlyser fortfarande hunden...



Jag var på spelningar.



Jojan kom fram till att jag är snygg.


When those tears start rolling you'll be back

You’ve been lying in bed for a week now
Wondering how long it’ll take
You haven’t spoken or looked at her in all that time
It’s the easiest line you could break
She’s been going about her business as usual
Always with that melancholy smile
But you were too busy looking into your affairs
To see those tiny tears in her eyes
How can you hurt someone so much your supposed to care for?
Someone you said youd always be there for

6 november ´11 - I need some sleep, I can't go on like this

Fan, vad jag är trött.
Jag har inte kunnat sova ordentligt på två jävla veckor nu. Jag bara ligger i sängen och stirrar upp i taket. Antingen är det för varmt eller för kallt. Kudden är för tjock eller för smal. Lakanet knölar ihop sig i ryggen och jag blir så rastlös att jag flera gånger i timmen måste ta ett varv genom hela huset. Att somna före fyra är omöjligt och imorse satt jag i fönstret och tittade ut när klockan slog sex.

Trots att det är helt grått och mitt huvud dunkar, så ska jag ta en promenad till stranden nu. Senare har jag en Skypedate med världens bästa Karin


Vintern 2008/2009



En natt knackade Riku på mitt fönster. Hans bil hade dött och han behövde någonstans att sova. Jag hade inte träffat honom sen jag var liten, så det var lite stelt i början men allting slutade med att vi kröp ner i min säng och diskuterade Jokern. Efter två timmars sömn gick jag till skolan.




Det närmade sig jul.



Efter nyårsafton bjöd jag hem Jay på blåbärsmuffin och berättade att jag skulle flytta ut till landet och börja på en folkhögskola.




Jag började på skolan. Vart fan är min Jokerposter som syns i bakgrunden?!



Jag tillbringade många helger hos Jojan.



En söndag satt en väldigt bakis Mille och Tor och åt ostbågar.



Jag hade grabbkväll hos mig tillsammans med MBT, Zacke och några fler. Kvällen slutade med en mysig stund på McDonalds med Gustav.



Hösten 2008



Jag sov mycket hos Jojan och fick alltid låna samma pyjamas.



Vi tillbringade en helg i Halmstad och hittade en jävligt stor väckarklocka
.



Jag sprang runt i en mataffär och kunde verkligen inte hitta läsken...



Jag färgade håret rött ännu en gång.



Estetveckan satte igång och jag gjorde inget annat än att prata japanska, fotograferade och målade.



Vårdcentralen försökte ta livet av mig med massa sprutor.



MBT vann en tävling och fick vara med på en skiva med några andra band.



Jag rakade benen våldsamt.




Jag åkte runt till olika folkhögskolor och stökade ner mitt rum.


Sommaren 2008



Vi åkte till Malmö och jag hade ingen aning om att jag skulle bo där i framtiden.



Vi passade på att åka till Köpenhamn där jag "träffade" en av dom bästa killarna (männen?) i världen. Jag blev omringad av japaner och började fnittra som en liten tioåring.




Farfar och farmor kom och hälsade på i Varberg.



En gubbe sa till mig och Jay att vi var så snygga att vi förtjänade pengar. Jag vet inte om det var en komplimang eller en förolämning, men vi behöll pengarna
.



Jag såg Lars Winnerbäck och det började regna.



Jag försökte ta ut mitt löshår som satt fast, så jag fick klippa av lite av mitt egna hår.



Nellie



Jag och William hängde på Ungdomens hus
.



Jag la i några rosa slingor i håret.



Mina föräldrar lät mig behålla Venus.



Jag var på flera spelningar och mådde underbart.


A memories

Ett "minnesdygn" börjar formas. Jag har knappt gjort något annat än att titta på gamla bilder det senaste dygnet. Det är fortfarande våren och sommaren 2007 som gäller.



Så här såg jag ut en dag när Adam och jag bestämt oss för att skola från skolan och ligga i sängen hela dagen. Jag skulle precis cykla till honom när en bil parkerade utanför mitt hus. I bilen satt min lärare som tydligen fått reda på vår ondskefulla plan och bestämt sig för att hämta upp oss och ta oss till skolan. Snacka om att ta sitt jobb på allvar...




Adam förstod inte alltid min humor.



Jag adopterade en liten kattunge och Adam och jag tog vårt föräldraskap på största allvar.


Sommaren 2007, den bästa sommaren

This time was our summer
It was something no one could take from us





Bästa bruden och jag



Cirkus och jag... som inte kan visa kärlek





Mitt maffiagäng





Spelning







Jag drack äcklig sprit







Jay och jag



Jag fick killar att känna sig dumma



Jag hade världens finaste rum



Jag plockade körsbär



Kotten och jag vandrade runt i fårhagar



Jag var med Adam dygnet runt


She's got legs, she knows how to use them

Foto: Mille
Kläder & smink: Mille
Modell: Mille



4 november ´11 - Jag vill tatuera mig...

Inatt kunde jag inte sova (det var ju oväntat...), men det var inte det största problemet. Jag var så fruktansvärt rastlös och uttråkad också. Jag tittade på underbara 8 mile och flera avsnitt av Solsidan, men kunde inte slappna av. Jag städade köket och vardagsrummet och när jag skulle plocka undan det sista så hittade jag en bläckpenna och en idé sattes igång. Idag har jag teckningar över hela kroppen.

Jag avslutade kroppsmålningen med att skriva Mille och Jojan på fingrarna och sen lyckades jag äntligen somna. Sen har jag tydligen somnat med ansiktet på ena handen, för imorse stod det Jojan på min kind, men det kunde jag tvätta bort.


Bitterfitta

Hej, du har kommit till Milles automatiska telefonsvarare.
Idag tycker jag att allt och alla (förutom Jojan...) kan dra åt helvete,
så jag tänker inte svara i telefonen när det ringer.

PS. Fuck you.



Gamla teckningar från 2004




2 november ´11 - I'd get me four Harajuku girls to inspire me and they'd come to my rescue


Jojan, 2004

Än så länge har jag tillbringat dagen med att rota och leta runt i lådor och garderober. Jag har hittat så galet mycket minnen. Bilder, teckningar, lappar, presenter, osv. Jag hittade en gammal dagbok från 2004 med massa bilder som jag inte har kvar på datorn längre, bland annat den fina där uppe på Jojs. Jag har fotat lite fler grejer med mobilkameran, så senare kommer det upp suddiga bilder på gamla teckningar. Under tiden jag gräver mig djupare i nostalgin har jag på Top model - all stars i bakgrunden.


I don't want to move a thing, it might change my memory




1 november ´11 - Du ska passa dig som satan

Jag har haft en sjukt, galet underbar dag med världens bästa Karin. Det blev som jag sa: soffa, brownies och massa, massa, massa spya.
Nu har jag iallafall kräkts upp allt och är redo för krig.

På något sätt kom vi in på ett samtal om zombies, så Karin var inte allt för kaxig när hon skulle gå hem ensam i mörkret. Jag erbjöd mig att följa henne för att kunna försvara henne mot alla zombies, men det behövdes inte. Dock har jag låst alla dörrar och kollat runt efter brandstegar för säkerhetens skull... Så för att skrämma upp mig ännu mer så ska jag titta på 28 veckor senare snart. Dessutom tror jag att jag börjar få en liten crush på Robert Carlyle...



1 november ´11 - I always say how I don't need you, but it's always gonna come right back to this

Jävla skitnatt! Det var helt omöjligt att somna och hela morgonen har varit fucked up. Som tur är så är världens bästa Karin i Malmö och jag ska hämta upp henne utanför Kronprinsen om 45 minuter. Sen ska jag placera henne i min soffa med massa brownies, låta henne spy ut all sin ångest på mig och när hon är klar ska jag spy tillbaka.
Kanske inte bokstavligen talat, men ni fattar...



Tack gode jävla Gud för smink och bra ljus.


The Failed Seduction - You almost had me, you know.



"I'm sorry, I didn't get the joke"


RSS 2.0