30 december ´09 - Tjejkväll

Linn kommer hit klockan sju och då ska jag ha fyllt hela vardagsrummet med pizza, läsk, chips, dipp, ansiktsmasker, nagellack och klockan åtta ska vi titta på
Victoria's Secrets modevisning på kanal 3.

Jag älskar att vara kvinna


Pandatröja

När jag var i Göteborg för några veckor sen passade jag på att gå till Salong Safari för att köpa nytt löshår. Väl hemma i Varberg klippte jag ut några delar och klistrade fast dom i håret och (utan att låta som min mormor) såg till min fasa att löshåret var lika långt (om inte kortare) än mitt riktiga hår. 450 kronor åt helvete. Först säljer dom hår till mig som blev totalt oanvändbart efter två månader och sen ger dom mig fel längd. Det är nästan så att man vill gå dit igen, ge dom en utskällning som kommer bli så stor att den kommer skapa rubriker på aftonbladets förstasida och sen gå ut och tända eld på hela butiken. Efter att ha fått ett nervöst sammanbrott fick jag en idé. Jag hämtade mitt gamla löshår, dränkte det i en flaska balsam, rullade in allt i en handduk och la den i ett hörn. Senare säger min syster att hon kan köpa det nya löshåret av mig och långsamt börjar jag se ljuset i mörkret.

En vecka senare tar jag fram det gamla löshåret ur handduken och sköljer ut det.
Lent och som nytt. Och ännu en gång faller jag ner i mörkret. Min syster har klippt isär resten av mitt nya löshår, provat det och kommit fram till att hon inte vill ha det. Jag försöker lugnt förklara för henne att jag inte kan sälja vidare det till någon annan nu när hon klippt i det. När hon lugnt säger tillbaka att hon inte tänker betala för det bryter helvetet löst. Nu på kvällen kom hon in på mitt rum med en affärsplan: Jag får en tröja av henne som nästan kostade lika mycket som löshåret. När jag såg tröjan gick jag med på det med en gång.



Tröja Edward Scissorhands, 500 kronor


Sailor Moon


The notebook


Snow White


t.A.T.u.


28 december ´09 - Mini-julafton *



Mina julklappar till Anton.



Av Anton fick jag en klänning, världens fluffigaste morgonrock och mysstrumpor.





Av Jay fick jag en tavla full med bilder på oss från 2004 till 2009.
Hon ska få en halsduk av mig som jag nästan är färdig med nu.





Av Linn fick jag vantar som hon sytt själv.
Jag har inte kommit på vad jag ska ge henne än.




Nu måste jag bara påpeka att jag inte är en så dålig kompis att jag struntat i att fixa julklappar till mina kompisar. Jay och jag hade bestämt att vi skulle "skapa" något till varandra istället för att köpa något och jag har stickat på den här f*rbannade halsduken i månader, men så råkade jag ta en paus på två månader men nu är jag igång igen. Jag visste inte att Linn gjort något till mig, men nu ska jag självklart försöka ge henne något som åtminstonde kan göra henne hälften så glad som jag blev av hennes present.

Ibland tänker jag...

... på det här med hur konstigt det är att en person man aldrig träffat kan påverka en mycket.



RIP Roy Edward Disney
10 januari 1930 - 16 december 2009


Blondie


Twilight


The Joker

 

Mjuk-hentai


25 december ´09 - God Jul (i efterskott)

Jag är hur nöjd som helst med mina paket.
♥ Mobil
♥ Twilight-böckerna
♥ Twilight (film)
♥ The proposal (film)
♥ Märkes-trosor xD
♥ Gossip girl-vantar
♥ Slash (bok)
♥ Konstbok
♥ Parfym
♥ Pyjamas
♥ Knästrumpor
♥ Benvärmare
♥ Pengar

23 december ´09 - Ops... I did it for the first time

Jag hade gjort upp en plan för idag.
* Åka på stan med pappa och köpa snus.
* Träffa Jay en kort stund.
* Färga håret.
* Städa rummet.
* Lägga mig i sängen klockan åtta och titta på julfilmer tills jag somnar.

Pappa och jag övningskörde och när hans mobil ringde (mitt inne i stan där folk beter sig som djur) så skrek jag åt honom att han fick prata i telefon senare eftersom jag behövde hans hjälp med att hitta en parkering. Han sa att jag skulle klara mig alldeles utmärkt utan hans hjälp och fortsatte prata. Jag hittade en parkering, men ingen parkeringsplats och fortsatte leta. Pappa pekade mot två bilar som stod löjligt nära varandra och sa att jag skulle fickparkera.
En kvart senare sa det pang... Jag gick ut ur bilen och tittade så att varken min eller den andra personens bil hade fått en skråma och sen övergav jag pappa och gick rasande därifrån. Jag träffade Linn ett tag och sen ringde pappa och sa att det inte var någon fara och att vi skulle köra vidare, vilket jag totalvägrade så han fick köra resten av dagen.

Nu är rummet städat och jag ska färga håret. Jag får väl titta på filmerna klockan nio istället -.-

22 december ´09 - Julgran

Jag har legat i sängen med Luna förmiddagen. Kvällen tillbringade jag med att slå in alla julklappar och "hjälpa till" med att klä granen (jag låg i soffan med Luna och såg på) och nu har mitt Sagan om Ringen-maraton startat.



Tomte-Venus


Sean Banan



Den blir roligare för varje gång jag ser den xD

Lista

Jag hittade precis en konstig lista som jag är tvungen att skriva om. Eller jag ska inte skriva ner hela listan, men dom punkterna jag reagerade på.


Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca cola.
What? "Okej" kan jag acceptera, men Coca cola?! Mitt vanligaste ord måste vara "what". Jag använder det alldeles för ofta och sen klagar jag på folk när dom själva använder ordet och kallar dom fjortisar. What goes around comes around...

En människa äter i genomsnitt åtta spindlar i sömnen under sitt liv.
Jag ska sova med öppna ögon inatt...

En blåvals penis kan bli upp till 7 meter lång.
Jag måste se en sån i verkligheten nångång xD Eller åtminstonde en bild.

Gekås

Mamma och jag kom igårkväll överens om att vi skulle åka till Gekås idag klockan nio. Jag går upp typ halv nio och då säger mamma att vi inte ska åka dit för att det är snöstorm. Halv tio sitter jag framför datorn och mamma kommer inspringande och frågar "Varför är du inte färdig än?! Vi skulle ju åkt nio!". Jag förstår mig inte på kvinnor... Jag satte på mig en lång kofta, nylonstrumpbyxor och converse och så åkte vi iväg. En bit bort från området säger mamma att det är synd att jag valde strumpbyxor eftersom om vi krockar så kommer jag frysa ihjäl. Jag försökte förtvivlat övertala henne att antingen åka tillbaka så att jag fick sätta på mig ett par byxor eller låna hennes. Båda alternativen misslyckades.

Så fort en människa sätter sin fot inne på Gekås så händer det något. All mänsklighet, godhet, respekt och medkänsla försvinner och man blir en känslolös robot som förstör allt som kommer i dess väg. Fem minuter efter att vi kommit in i byggnaden var jag halvt ihjälslagen och mamma ville åka hem igen. Tio minuter senare betedde jag mig som om jag var med i slutstriden på Sagan om ringen - Konungens återkomst.


Brittany Murphy, 1997 - 2009




Min älskade Brittany Murphy avled igår, troligen pågrund av hjärtstillestånd. Hennes mamma hittade henne medvetslös i duschen och några timmar senare dödsförklarades hon.
Läs aftonbladets artikel här.








Brittany Murphy är känd från bland annat 8 mile, Girl Interrupted, Clueless, Sin City och Smekmånaden.

Brittany var ihop med Ashton Kutcher 2003.
Igår skrev han "2day the world lost a little piece of sunshine."



Enligt mig gjorde hon sin bästa insats i Girl Interrupted.
Jag älskade verkligen henne i den rollen.
Den här låten spelas i bakrunden i en scen när hon begått självmord.



The end of the world - Skeeter Davis



Mamma: "Vad sa du att hon hette?"
Jag: "Brittany..."
Mamma: "Brittany. Då måste det ha varit droger."

Nej, bara för att man dör vid trettiotvåårs ålder betyder det inte att man är missbrukare. Murphy har lidit av ätstörningar i många år (det tar en jävla massa på kroppen) plus stressen av att vara världskänd. Som avslutning på det hela var hon jävligt sjuk och åt många olika mediciner.

Denver, the last dinosaur

Jag fick ett riktigt nostalgi-sug innan och började leta upp barnprogram som jag tittade på när jag var liten och bland alltihop hittade jag Denver som jag var totalt tokig i. Nu laddar jag ner hela första säsongen och ska tillbringa hela natten med att mysa framför det. ^-^


Elfen Lied


Fuya


Bubbla


Manga


Tiger


19 december ´09 - Buy it, use it, break it, fix it

Det var meningen att jag skulle vara hemma hos Anton vid tolv-tiden, men det blev lite ändrade planer. Nu är jag bara stressad över att klockan börjar närma sig tvåslaget och att jag fortfarande är här. Vart håller han hus?! >.<

Det positiva är att jag är ensam hemma. Jag verkligen älskar det. Total tystnad ^^


























Technologic - Daft Punk

Sjöjungfru i lera





Armen trillade av i ugnen, men den ska limmas på igen :P


Fejk-Lucia

Jag och Anton var uppe kvart i sju imorse och kvart över sju gick vi ner till kapellet där det var Luciatåg. Jag hade en halv flaska hårspray i håret och det var fullt med ljus överallt.

Cissi (pepparkakstjejen) började skratta mitt i allt.
Då kunde inte jag hålla mig och dessutom har jag tvungen att titta på henne.
"Sluta titta på henne! Du gör det bara värre!" / Anton





Efteråt gick vi tillbaka till rummet och tände det tredje ljuset i adventsljusstaken.



"Se glad ut nu. Det är våran första Lucia."

Ibland kan man tro att jag är hans personliga assistent...


Venus...

... är lite speciell, som sagt.
Halv fyra på natten i lördags hörde jag det mest hjärtskärande jamandet någonsin. När jag tittade ner i tvättkorgen hittade jag källan till ljudet.


Lugg

Idag har jag handlat julklappar. Det har gått förvånandsvärt bra. Dock är det synd att folk ska vara så otroligt våldsamma och otrevliga när dom är på stan. Jag var helt sönderslagen när jag kom hem.

Jag har börjat på en hårmakeover idag. Jag har (typ) klippt lugg, tagit ut löshåret, klippt lite i håret, köpt svart hårfärg som jag ska färga underhåret med och sen sätta i nytt löshår med lite svart i. Blir det bra lägger jag ut en bild på det här, blir det inte bra får jag undvika världen tills jag ser ut som innan igen.

The Studio

Så här gick det till:

*Vi kom dit
* Vi satt ner i nån kvart
* Vi fick fylla i namn, adress, osv på en dator
* Vi fick vänta i två fucking timmar
* Vi blev sminkade
* Vi fick håret stajlat
* Vi fick vänta i någon timme
* Vi blev fotade
* Vi fick vänta ytterligare en lång tid, minns dock inte hur lång
* Vi fick titta på bilderna och välja ut dom vi ville ha
* Vi fick betala en snuskig summa för några få bilder




Jag sa till kvinnan som sminkade mig att jag ville ha en mörk sminkning. Det fick jag inte.
Viktor sa till kvinnan som sminkade honom att han ville ha det "svart som fan". Det fick han.
Jag måste lära mig att uttrycka mig bättre.
Sen lockade en annan kvinna mitt hår, vilket inte höll i sig så länge men det var fint så länge det varade.














Tio (nio) mackor

Min och Antons tiomånadsdag blev ju inte så lyckad, så för någon vecka sen när jag haft tjejkväll med Cissi ropade Andreas på mig och när jag kom ledde han mig till mitt rum. Där inne hade Anton tänt massa ljus och på sängen låg en bricka med mackor, kakor och frukt.



Anton: "En macka för varje månad tillsammans med dig."
Jag: "Men det är bara nio mackor."
Anton: "Fan! Råkade jag äta upp den tionde innan du kom hit?!"


Modell för en dag

Nu har jag tagit igen allt på internet som jag missat de senaste dagarna och egentligen har jag inte tid att sitta här. Måste väcka Anton och packa. Det är nämligen så att Alex ringde igår och frågade oss om vi ville hänga med på en sån där modell-grej som alla ungdomar håller på med nu. Ni vet, man blir sminkad, stajlad och fotograferad av en proffsfotograf och sen får man betala en miljon för ett foto. Jag ser ändå fram emot det. Även om man inte köper ett foto så blir man lite ompysslad och får komma iväg från skolan ett tag.




Min kompis Elin har gjort samma sak för ett tag sen


10 december ´09 - Pokémon Yellow



Anledningen till att jag inte skrivit något på fyra dagar är för att jag fått ett nytt beroende. Jag hittade mitt gamla Pokémon-gameboy och så försvann jag in i en annan värld. Jag sitter och spelar detta i skolan, efter skolan, på nätterna, så fort jag får chansen.

Anton och Anderas blev lite sugna på det också så dom laddade ner alla dom andra spelen och nu har vi haft Pokémon-maraton två kvällar på raken.












Det känns ändå bra och roligt att man har något som man vill lägga ner så mycket energi på som möjligt. När jag inte spelar så sitter jag på internet och letar efter fusk, information, osv för att mina Pokémon ska bli så bra som möjligt. Dock spreds sig detta ganska fort runt på skolan. Majoriteten tycker att det är coolt, resten småretas lite men vill ändå se hur det ser ut och så. Det var ett jävla gnäll om att det är bättre att spela spelen på datorn och att gameboy är ute, men vafan jag kan spela när jag vill tillskillnad från dom som har sina spel på datorer.







Pokémon theme song

Kentnostalgi

Jag skulle lägga till ny musik i min ipod när jag snubblade över min gamla Kent-mapp. Jag dammade av den och började lyssna på några låtar och jävlar vad bra dom är! Jag minns för några år sen när jag knappt lyssnade på något annat än dom.


2005 när jag andades Kent



Socker

 Pärlor 

 Kräm

 Dom andra

6 december ´09 - Eftertankar



Läskigt glad bild på Anton och mig från estetkonserten


Konserten var skitbra som vanligt.
När Jay sjöng fick Anton gåshud och jag började svettas som en sköldpadda.

New Moon var både bra och dålig. De hade lyckats med det mesta, men Robert Pattinson spelade sämre än någonsin och tydligen hade ingen som satt i biosalongen läst boken eftersom ingen fattade att de tjuvstartade på tredje boken och dessutom halvt skrek alla småtjejerna "NÄÄÄÄÄÄE!" när eftertexten började rulla.
Tvåan var bättre än ettan iallafall. Den var ju en katastrof.

Estetkonsert/New Moon

Snart kommer Anton och hämtar mig och då ska vi på höstterminens estetkonsert ^^
Efteråt ska jag träffa Jojan och se New Moon.


5 december ´09 - Lussekatter

Jag var hemma hos Jay igår kväll. Hon och hennes pappa var iklädda sina Hot stuff-outfits och bakade lussekatter samtidigt som dom hade en julkonsert för mig. Det var meningen att jag skulle hjälpa till med bakandet, men jag var helt inne i min nya teckning som snart är färdig och kommer hamna i min konst-kategori snart.



Jay och Calle


Lucifer

Vi håller på att spela in en film på skolan.
Jag har två roller: en kammarjungfru som blir mördad och Djävulen.
Det är inte alltid så lätt att hitta dräkter som passar in, så man får ta det som finns.




Kammarjungfru


Lucifer

 



You sexy thing - Hot chocolate

Snow White



Okej, jag vet att det varit tre Michelle Phan-inlägg på raken i den här kategorin, men för Guds skull... Titta på henne! Funderar på att lämna Anton för henne... ^-^
(Baby, om du läser detta så ber jag om ursäkt ♥)


Desperate Housewives S06E10 sneak peak

För er som tittar på Desperate Housewives när Sverige sänder det, titta inte på klippet för ni kommer dö av nyfikenhet och måste vänta i två veckor innan ni får se det.
För er som tittar på Desperate Housewives när USA sänder det, TITTA! Längtar till Söndag...


Min önskelista

Jag är fortfarande sjuk pågrund av vaccinet, men imorse när jag för andra morgonen på raken vaknade klockan sju var det inte för att jag hade ont i min blivit-slagen-av-ett-baseball-trä-tusen-gånger-kropp, utan för att jag kände att det var något bra som skulle hända idag. Jag tittade på mobilen och där stod det "1 december". Jag hatar vintern, kylan, slasket, kläderna, osv, men jag älskar december. Jag vet inte varför, men jag är alltid på så gott humör hela månaden.

Någon hade sprayat nånting på fönsterna så att det såg ut som frost, men det förstod inte Anton xD
"Vafan, inte konstigt att man fryser ihjäl. Det är ju till och med frost inomhus!"



Min "jättelånga" önskelista. (Får jag laptopen så får jag ju iofs nöja mig med några få småsaker)


 LAPTOP - Visst, min dator har återuppstått men eftersom jag åker fram och tillbaka från skolan och hem så behöver jag något mer praktiskt.














 KILL BILL - Jag älskar filmerna, men har pinsamt nog bara tvåan.
Ettan är ju ett måste i min filmsamling
.
 


 Rökelser - Jag har blivit beroende av dom och måste ha fler!


Ibland tänker jag...

... på det här med barnprogram man älskade som visade sig vara skitdåligt några år senare.

Jag behövde inte be Anton åka in till Horred. När han kom tillbaka hade han redan köpt snus och choklad till mig. Ganska praktiskt med en pojkvän som kan läsa ens tankar, måste man erkänna.

Anyway, jag höll på att titta på Hitta Nemo när han kom tillbaka och lyckades pausa så att det blev en riktigt rolig bild som jag måste dela med mig av.





När jag var liten var jag helsåld på ett tv-program som hette Biker Mice From Mars. Någon som kommer ihåg det programmet? Min favorit var den vita musen. Jag fick en leksak med honom som var gjord av mjukt gummi och en gång "när han frös" la jag in honom i torkskåpet på hög värme. Han var inte vacker när mamma hittade honom...

Hursomhelst, så hittade jag ett avsnitt med dom igår som jag och Anton tittade på.
Gud, vad dåligt det programmet var -.-


RSS 2.0