Det finns drakar!

I knew it...

Den här lilla änglalika saken hittades i Indonesien.
Den höll på att lägga ägg, så det betyder att det finns fler!


29 februari ´12 - We're gonna have a good day and all my homies gonna ride today

Igår var det ganska varmt och jag knäppte till och med upp min vinterjacka på vägen hem från jobbet, så jag bara antog att det skulle bli samma väder idag vilket skulle bli underbart eftersom jag är ledig och tänkte ta en rejäl runda på stan. Men nej, det har varit gråmulet och lite småkallt. Jag gick iallafall ner till Kronprinsen och shoppade loss på Lindex. Jag kom hem med en BH, två par trosor, ett par knästrumpor och hårfärg.

Jag färgade håret för några timmar sen och nu när det nästan torkat har jag märkt att det blev galet mycket mörkare än planerat. Det blev nästan svart, men då behöver jag iallafall inte färga om det på ett bra tag. ^^



Gammal bild från gatan i höstas


26 februari ´12 - Call On All Your Girls, Don't Forget The Boys

"Igår fyllde Mario år och idag kommer hans grabbar hit. Jag ska hem till han och Jojan snart och träffa dom en kortis och sen ska jag och Jojan flytta över till mitt rum och... göra något? Jag vet inte om hon har några önskemål, men det står väl mellan alkohol, chips och film. Blir antagligen alltihop."

Plus lite till.
Jag och Jojan gick aldrig därifrån. Oscar, Martin och Jir anlände till Malmö. Vi åt pupusas, tittade på gladiatorerna, åt chips, spelade Super Mario, spelade alldeles för hög musik och drack alldeles för mycket vodka. Vid tolv stack killarna ut och jag och Jojan somnade i soffan framför Sailor Moon... tills fyra mogna, fulla tjugotreåringar kom hem och lekte ninjor.

Idag har alla bara legat i soffan och tittat på det som TV'n kunde erbjuda. Jag har ätit mackor, hamburgare, ägg och gnällt om att jag velat ha pizza. Nu har grabbarna åkt tillbaka till Varberg och jag har stapplat hem på osäkra klackar och nu vill jag bara duscha och sen dö. Och kanske äta lite till.


Jag vaknar med huvudvärk och en sten i mitt bröst
Jag vet ingen tröst, jag måste sluta be till min törst
För det som kändes jobbigt, känns nu dubbelt så svårt
Jag säger samma sak för 6002:e gången
Jag ska aldrig mer göra så jag känner såhär

25 februari ´12 - Varje gång är som den första gång vi sågs

jagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarinte

Jag var så fruktansvärt trött igår. Jag kom hem och la mig på sängen och somnade. Sen vaknade jag och försökte somna om, men det gick såklart inte så jag gick in i badrummet för att ta ett långt varmt bad. Men självklart tog varmvattnet slut efter 15 cm så jag låg och huttrade med Traci Lords självbiografi i tjugo minuter tills jag gav upp.

Igår fyllde Mario år och idag kommer hans grabbar hit. Jag ska hem till han och Jojan snart och träffa dom en kortis och sen ska jag och Jojan flytta över till mitt rum och... göra något? Jag vet inte om hon har några önskemål, men det står väl mellan alkohol, chips och film. Blir antagligen alltihop.



Nya håret


Nya hörlurar ♥

Jag: "Ska jag ta svarta eller vita?"
Jojan: "Ta dom som passar bäst till din ipod."
Jag: "Tja, jag lyssnar ju på black metal så det får bli dom svarta."


Kan ju tillägga att jag tyckte det var skitroligt och gapskrattade, medans Jojan knappt tyckte det var roligt alls.

20 februari ´11 - Forgive me father for I have sinned, but he was so worth it

Konstig måndag. Efter jobbet blev jag galet rastlös och tog den största omvägen hem jag kunde hitta och bara gick och gick. Nu har jag legat i sängen ett tag och hindrat mig själv både från att se det första avsnittet av årets Big brother och att somna. Ikväll efter att jag duschat i en evighet och klätt på mig ett alldeles för mysigt klädesplagg ska jag börja min BB-koma.

Dagens bild, förresten:


Once upon a time

Jag är på tolfte avsnittet nu och ååh, vad bra den här serien är! Och ååh, vad snygga kostymer, frisyrer och smink alla karaktärer har!

Och snart kommer både den lilla sjöjungfrun och den galne hattmakaren att dyka upp.


14 februari ´12 - Happy V day


Dagens bästa: I just received a card that says "I love you. from; you know who", now I wonder why Lord Voldemort is sending me valentines letters...

Dagens sämsta: Jag orkar inte med det röda håret längre. Det är så jävla fint, men så fruktansvärt ansträngande att ha. Det kostar pengar, man måste färga om det hela tiden och jag är oftare orangehårig än rödhårig. Men jag stod ut i ett halvår. Nu väntar jag på att håret ska torka så att jag kan kolla hur den bruna nyansen blev.

Så här kände jag mig på jobbet idag innan samlingen


13 februari ´11 - Dumma mig

Jag var stum resten av helgen. Hela huset är fullt av lappar som jag skrivit och hemma hos Jojan finns det ett anteckningsblock på typ sju sidor och ett dokument på datorn på fyra sidor. Men vi hade riktigt roligt den dagen. Vi gjorde det enda vi kunde: lekte charader. Rösten är tillbaka nu, men jag försöker ändå använda den så lite som möjligt så att den ska kunna bli helt återställd.

Idag har det varit en lugn dag på jobbet, men jag har gått runt och surat över mitt hår. När jag färgade det förra helgen blev det härligt illrött och nu efter en tvättning är det orange. Jag orkar verkligen inte mer, så idag köpte jag en brun hårfärg. Imorgon blir jag brunett igen för första gången på ett halvår.

Idag har jag varit riktigt duktig, förresten. Jag somnade fem på eftermiddagen och vaknade vid nio. Yay...



Från söndagspromenaden med Jojan


Efter att ha tittat på bröderna Lejonhjärta

Ofelia: "Skulle du bli ledsen om någon högg av din pojkväns huvud?"

Efter tre dagar

Jojan: "Det finns en tredagarsregel. Men den gäller bara på första daten… och det är i USA!”

11 februari ´11 - Jag är den lilla sjöjungfrun på riktigt...

... för nu har jag ingen röst alls längre.

I fredags vaknade jag upp helt stum. Jag skrev lappar på jobbet och var mer eller mindre helt värdelös. Varför säger man bland annat att en blick (eller är det en bild förresten?) säger mer än tusen ord? Det är inte sant. Utan en röst är man helt maktlös. Igår kväll var jag på premiären av Lovisas pjäs och sen somnade jag när jag kom hem. Fredagar är inte min starka sida längre.

Nu ska jag gå hem till Jojan och försöka kommunicera med henne genom hennes dator. Att skriva på lappar tar för lång tid. Dessutom måste jag be henne köpa snus åt mig, för jag vägrar gå in i en affär och skriva en lapp till personen som sitter i kassan.


9 februari ´11 - "Du ska måla Batman, inte Pigman!"

Jag mår fortfarande inte bra, men gick till jobbet idag iallafall och det är jag glad för, eftersom jag haft en riktigt bra och rolig dag. Dock började jag tappa rösten mer och mer på eftermiddagen och när jag skulle gå hem var den nästan helt borta och nu dyker den bara upp lite då och då.

Så pågrund av min sjukdom så blev det här en kort arbetsvecka och imorgon är det helg igen. Jag har något litet uppbokat med Jojan på fredag... tror jag. Hon ska ringa snart, så vi löser det då. Om rösten tillåter...



Jag och Jojan påväg till Varberg någon gång i januari


Voldemort kommer aldrig få ro

Min läskiga Voldemortsjöjungfru i lera är trasig. Ofelia och jag stod i badrummet och hon slet åt sig en handduk som slog till sjöjungfrun så att hon trillade i marken och gick i fyra bitar. Jag blev galen, Ofelia blev ledsen och mamma... la alla bitar på en tallrik. Hon lovade att limma ihop den och det har hon också gjort nu. Men det var jobbigt att se sjöjungfrun ligga på tallriken i några dagar.

Jag: "Hon har legat där i flera dagar nu... På en tallrik... Som sushi!!"


7 februari ´12 - Februarisjukan

Det började lite smått i söndags med att jag mådde lite krassligt och på natten bröt det gamla vanliga helvetet ut. Jag vaknade och somnade om flera gånger hela natten tills jag inte kunde somna om vid fem. Näsan rann, huvudet dunkade och halsen var fylld av rakblad. Jag ringde till jobbet och sjukanmälde mig och sen stannade jag i sängen resten av dagen och mådde så fruktansvärt dåligt.

Idag har det varit samma visa. Jag har varit uppe sen fem igen, men jag har sjukt mycket nya filmer på datorn så jag blir inte uttråkad iallafall. Idag har jag sett Without men, kul att se Eva Longoria i en lesbisk roll. ^^

Jao, jao... Nu ska jag kolla om mina pannkakor har svalnat så att jag kan få i mig lite mat. Jag är sjukt hungrig, men halsen tar inte emot vadsomhelst. Jag borde egentligen misstänkt att jag skulle bli sjuk nu. Jag blir alltid sjuk i februari och sen en gång till i oktober/november.


Look who’s falling down again





Won't you tell me what will I see
when my feelings have been blinding me


And what will I believe
when the puzzle pieces never meet



And how should I breath
when the pain cuts through my heart so deep




But why do I feel deceived?

4 februari ´12 - Last night

Igår blev inte riktigt som planerat. Jag gick genom den galna kylan till Jojette där vi drack champange. Jag blev assugen på chips så vi gick ner till affären och fixade lite pringles och sen spelade vi Epic Mickey. Sen drack jag en drink och somnade lite efter elva. Jojan väckte mig vid två när Mario kom hem och vi pratade i någon timme och sen plockade dom fram bäddsoffan och jag somnade om. Jag vaknade halv tolv imorse och var fortfarande skittrött. Jag och Jojan åt bröd som hon bakat själv och sen gick jag hem. Mitt rum var helt åt helvete så jag städade undan allt och nu ska vi snart ner till stan och köpa lite småsaker.



Mitt rum för en timme sen. Det finns inte tid att städa längre.


"Konstigt att du liknar den lilla sjöjungfrun mer nu än när du var rödhårig"

Såhär blev håret. Det blev lite korallfärgat med blonda toppar, men jag tycker det blev häftigt. Dock blir det nog antagligen rött imorgon, men man vet aldrig.


3 februari ´12 - Baby "blonde"

Mja, det blev ju röd/gul/orange som jag misstänkte, men jag tyckte ändå att det blev ganska coolt. Det blev bättre bilder med mobilen, men jag hinner inte tömma den nu så cambilden får duga så länge. Nu ska jag packa ner all sprit jag äger och vandra till Jojan. ♥


3 februari ´12 - I'm so happy, happy, happy

Apjävlig dag på jobbet, men nu är det äntligenäntligenäntligen helg. Hårfärgningströjan är på, så nu ska jag lägga i lite blekning i håret och inom några timmar kommer jag vara orange/gulhårig och på söndag kommer jag färga det rött igen. Ikväll blir det pizza och sen ska jag dricka så mycket jag orkar med Jojs.


2 februari ´11 - "När jag vaknar finns du inte"

Woho, jag är trött! Jag råkade somna en timme framför Once upon a time innan, men jag är fortfarande skittrött. Jag har gått upp halv sju varje dag den här veckan och sen har jag varit igång så mycket under dagen att jag stendäckat före elva varje kväll, så det ska bli sååå skönt med helg.

Idag har jag köpt lite blekningsmedel ("ultrablond", haha. det kommer bli orange, men det spelar ingen roll eftersom jag bara behöver få håret några nyanser ljusare så att jag kan fixa det illröda igen) och röd hårfärg. Antagligen ska jag hänga med Jojan hela helgen, vi ska dricka litelite för mycket och spela Wii. Nu ska jag ta ett bad och fortsätta läsa min bok. Jag har 29 dagar på mig att läsa ut fyra böcker och jag tänker inte lämna tillbaka någon oläst.


RSS 2.0