Fredagsmys med Ofelia

*Påväg hem från pizzerian*
Ofelia: "Vad hade du gjort om jag ramlat ner i ett djupt hål nu?"
Jag: "Jag hade lämnat dig."
Ofelia: "För det första så hade det inte gjort mig något, för det är jag som håller i pizzakartongen och för det andra så är det just anledningen till att du inte hade lämnat mig."


Ofelia: "Om jag hade haft en man som körde mot rött ljus, så hade jag behandlat honom väldigt, väldigt illa efter det..."


Ikväll har vi även tittat på ett veterinärprogram där en sköldpadda hette "Sea-bastian".
Bästa djurnamnet på länge. :D

Idag har jag humor












Det där var bara läskigt...




26 september ´11 - <-- Jag skrev april först o.O



Jag har sminkat mig i mörkret idag.
Jag ser okej ut i camen.
Jag ser ut som en deprimerad panda i verkligheten.


Min och Nellies hurtiga livsstil fortsätter. Vi var uppe sju imorse på morgonpromenaden och sen åt vi frukost tillsammans framför tv:n. Jag har upptäckt att vi har väldigt få kanaler med väldigt många dåliga program, men så länge jag får min dagliga dos av Ellen Degeneres show, så är jag nöjd.

Nu ska jag och Nellie ta en långpromenad och senare ska jag till kvällskursen.



Morotshuvud och morotsnos


25 september ´11 - "She tried to slit her wrist with a spoon. How upset do you want me to be ?"

Galen natt! -.- Jag somnade fem imorse och gick upp klockan nio med ett hurtigt humör. Jag och Nellie tog en power walk/joggingtur och sen åt vi frukost tillsammans. Jag tog ett långt bad och kokade mig själv och nu luktar jag och ser ut som en oljig nyponros.

Ikväll börjar första avsnittet på den sista säsongen av Desperate housewives. Först Harry Potter och nu detta...


24 september ´11 - One by one

Så igår ställde jag mig ute på gatan och väntade. Efter 45 minuter kom mamma ner och sa åt mig att komma in, men jag stannade. Ett tag senare kom pappa ner och suckade åt mig. En lång tid efter det svängde in bil in på gatan och i baksätet satt världens vackraste skapelse. Jag öppnade bildörren och kröp in och precis som förra gången tittade vi bara på varandra, tryckte nosarna mot varandra och sen kunde hela Malmö höra att Nellie var hemma igen. Mormor och morfar tyckte att vi skämde ut dom, men jag bara skrek och skrattade och Nellie sjöng.

Jag stannade hos Nellie så länge jag kunde, men jag skulle sova borta inatt så jag fick tillslut lämna henne. Idag har jag världens huvudvärk och hela kroppen ömmar, men det var värt det. När jag kom hem igen tog jag ut Nellie på balkongen och borstade henne och klippte hennes tassar. Nu ser hon ut som en riktig filmstjärna. Jag ska hoppa in i duschen nu och ikväll ska jag kanske till ett konstmuseum, men jag har inte riktigt bestämt mig än.


23 september ´11 - Två timmar kvar

Mitt huvud dunkar som ett hjärta, eller vad jag nu ska jämföra med. Jag kunde verkligen inte sova inatt och sen vaknade jag vid sju imorse. Jag och Ofelia ska till affären nu och handla och när vi kommer tillbaka ska jag göra mer brownies. Resten av eftermiddagen ska tillbringas tillsammans med min älskling som kommer vid två-tiden.


Maleficent 2013

Jag har tagit en paus från städandet och googlade om det kommit något nytt om filmen Maleficent. Jodå, nog har det kommit nya grejer för flera månader sen som jag missat. Tim Burton är inte med i projektet längre (jävlahelvetesskit) och nu måste jag vänta ända tills 2013 för att se den. Jag hatar filmvärlden. Och snälla... ge inte Angelina Jolie den här rollen.



Appropå filmen, så vill jag ha den här


21 september ´11 - 10 things I hate about you

Kvällens film är utvald och snusdosan är nerkyld. Skypedaten med Jojan gick bra, även om jag målade och hon pluggade under tiden. Imorgon har jag tagit på mig den jobbiga uppgiften att städa hela huset, men det kommer vara värt det för på fredag kommer en väldigt speciell gäst hit.

Fan, nu kom jag på att jag skulle handlat frukost ikväll...



I hate it when you lie
I hate it when you make me laugh
Even worse when you make me cry


Wonderland art

Jag sitter på skype och väntar på att Jojette ska logga in. Vi har inte pratat på några dagar, men nu har jag bokat in en date med henne. Under tiden jag väntar på henne fortsätter jag att skissa på min nya tavla. Jag ska våga mig på att måla med akryl igen, fast jag inte klarar av det. Vart gömmer världen alla oljefärger? Dom har försvunnit från affärerna...


All of these lines across my face tell you the story of who I am



I cross over lines and I broke all the rules


Tänk om hon haft en helt annan personlighet och faktiskt alltid lyssnat på mig

Jag: "Livet suger, Offie. Det är lika bra att du vänjer dig."
Ofelia (med riktig attityd): "Det tycker inte jag. Vill du dö eller? Jag tycker iallafall att det verkar roligare att leva."

Småkladdar




19 september ´11 - Down the street I'm the girl next door, I'm the fox you've been waiting for

Om lite mer än en timme ska jag vandra bort till min kvällskurs.
Jag ska inviga mina nya färger och penslar

När jag kommer hem ska jag röja upp på mitt rum. Det är fullt av kläder, hårprodukter och smink, eftersom jag haft en skönhetsdag och testat alldeles för mycket grejer. Mitt ansikte har flera lager smink på sig och mitt hår är kladdigt.


Cherry pop


Chokladbrownies med hallon

Man kan liksom inte titta på Julie and Julia utan att baka efteråt...
(Jag vet att jag bryter mot bloggregeln om att inte använda en systemkamera när man fotar mat, men jag känner mig själv för väl. Min mobil är helt nerkladdad med både mörk och vit choklad, hallon och smör...) Här finns receptet!




17 september ´11 - Må IKEA brinna i helvetet

Teatern igår var jättebra. Dock mycket läskigare än vad jag hade förväntat mig. Om jag någonsin får för mig att gå i min systers spår måste jag medverka i den pjäsen någon gång.

Idag har jag lekt "ensam-bortskämd-dotter-till-Svenssonföräldrar". Jag, mamma och pappa gav oss iväg imorse för att spendera pengar. Vi har tittat på tv-skärmar, kameror och vandrat igenom IKEA. Jag hittade en hästen-säng och la mig där med min bok. Fan, vad jag måste ha en sån! Sen köpte mamma galet många nya köksprylar och pappa och jag dregglade över kameror. Vi avslutade dagen på IKEA och när vi vandrat runt i några timmar gav jag upp och gick och fikade. Väl hemma var jag så trött att jag blandade ihop mina grejer med mammas, så jag hämtade bland annat en låda med ett strykjärn som jag tog in på mitt rum och packade upp. -.-


16 september ´11 - Bernardas Hus

Pappa-dag! Vi har åkt mycket bil, promenerat, diskuterat böcker och filmer, spanat in kameror och köpt målargrejer. Nu ska hela familjen åka och titta på premiären av en teater som min syster medverkar i. Efter det blir det ostbågar och Rango!


Efter tre säsonger av "mannen som talar med hundar" borde jag ha lärt mig titeln

Jag: "Jag såg det på "mannen som inte hade några hundar" för ett tag sen..."

Jo...?

*Mike skämtar om korta människor*
Jag: "Du är inte så jävla lång heller..."
Mike: "Hur lång är du då?"
Jag: "1, 71."
Mike: "Inte när du ligger ner..."

Du med

När jag var ute och gick fick jag syn på ett stängsel där jag såg att någon tejpat upp en text. Jag var faktiskt hundra på att det skulle stå något som "fuck you", eller liknande. Men så fel jag hade.



(Jag var tvungen att fylla i texten i paint för att det skulle synas bättre)


Dagens lista

Vad är den äckligaste mat du vet?
Kassler, ris och Thaimat.

Vad ångrar du i livet (om något)?
Aaah, alldeles för mycket. Lagt ner för mycket energi på fel personer, vägrat inse sanningen, stöttat en person för att bara få skit tillbaka och inte alltid orkat hjälpa dom som behövt mig.

Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?
Min halsduk!! (om den blir färdig) och jag har spanat in ett par röda strumpbyxor som viskar till mig på Lindex.

Vilket är ditt dyraste klädesplagg?
Min Shock-klänning som ändå "bara" gick på 800 kronor.


Julafton 2008

Har du någon oanad talang?
Jag kan böja tummen hela vägen till handleden, jag kan böja alla fingrarna åt "fel" håll samt böja endast fingertopparna ner. Jag har magiska fingrar, helt enkelt...

Vad har du på dig just nu?
Lillasysters mjukisbyxor och en T-shirt från Gekås. Jag satsar på att se glamurös ut idag.

Senaste låt du lyssnade på?
Married life - Up soundtrack

Bästa skönhetsknep?
Ha vaselin på ögonfransarna. Jag har hållt på i snart en månad och dom känns helt annorlunda. Och självklart att sminka sig i ett bra ljus, när ska jag lära mig?

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?
Häng, stora tjocktröjor, converse, svarta skjortor, gigantiska gympaskor, slips (sorgligt få som passar i det bara) och för stora T-shirts.

Och fulast?
Klackskor, tighta T-shirts, färgade byxor, färgglada plagg samt den där vidriga blandningen av en halvstickad tröja över en skjorta.

Vem saknar du?
Vilka = Jojan, Linn, Cissi, Luna, Venus, Nellie, Alexis, Zacke, Mike, Patrik, Linnéa, Rasmus, Sune, Timon, Tor och Rikard. För många, med andra ord.


Skolavslutningen 2006

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?
Att någon skulle hämta min energidryck ur kylskåpet åt mig.

Bästa boken nånsin?
Fången från Azkaban - J.K Rowling.
(Roligt att det är den enda av alla böckerna som jag inte har >.<)

Vilka tidningar läser du?
Alla mammas tidningar för kvinnor över 40.

Vad önskar du att du var bättre på?
Lite vigare kanske? Första målet är att kunna sitta skräddare utan att känna smärta.

Är du religiös?
På ett sätt.

Vad är din största rädsla?
Att drunkna.

Vad är det elakaste någon sagt till dig?

"Jag har inte tid med dig nu."
Om du får barn vad ska du döpa dom till?
Miranda alternativt Mikaela och Rasmus.

Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken?
En sån som Lynette har i Desperate housewives!

De tre finaste sms du fått i år?
Jojan: "Hallå mitt solsken! Jag tänkte att du kanske ville komma hem till mig i helgen? Träffa hunden, se My little pony och mala i oss chips. Vad sägs?"
Jojan: "Tack för det fina julkortet, sötnos. Jag gillar speciellt det du skrev till brevbäraren och att du skrev det inuti kuvertet så att denne omöjligen skulle kunna se det. Haha, jag älskar dig."
Mike: "♥"



13 september ´11 - Ponnylugg

När jag skulle på volontärmötet bestämde jag mig för att jag skulle vara den första som kom dit och det slutade med att jag kom in sist. Igår när jag skulle till målarkursen hade jag igen bestämt mig för att jag skulle vara först och i god tid. Vad i helvete är det med mitt lokalsinne?! Jag gick hemifrån en timme före kursstarten, det spöregnade och jag gick vilse... igen. Jag kom in sist... igen. Jag hatar Malmö. Men jag tror att kursen kommer bli rolig. Igår satt vi i tre timmar och gick igenom olika målartekniker och trots att jag redan kände till alla så är det alltid roligt med lite upprepning inom det ämnet.



Nu ska jag ner till högskolan och träffa en kompis.


12 september ´11 - From where I'm standing, my grass is green

Ikväll börjar min målarkurs! Jag har precis pratat med en trevlig kvinna som gett mig en vägbeskrivning, det ligger här i närheten. ^^ Nu ska jag ner till högskolan igen och bli otrevligt bemött.



It seemed different, Yet exactly the same


Tell me when you hear my silence


"Eller vänta, det var jag visst..."

Jag: "Igår fick jag 100 besökare på min blogg!"
Jojan: "Shit! Och jag var inte en av dom."

The story - Sara Ramirez

Woho!
Skådespelaren till en av mina favoritkaraktärer från Grey's anatomy sjunger en av mina favoritlåtar.


10 september ´11 - Var rädd om dig själv

För ett tag sen såg jag Malmös senaste konstverk. Jag gillar idén, men jag är mer nyfiken på hur dom ska få upp huset igen och vart dom då ska göra av det.



Igår var det inspark för ettorna i parken mittemot oss och idag ser parken ut som fan. Jag gick runt och kollade när jag fick syn på en cykel som var inlindad i grenar. Jag fick för mig att det var ett nytt konstverk, så jag gick fram till en tant som stod och studerade cykeln och frågade om hon visste vad det var för något. På cykeln låg en lapp som var fastklistrad på en ros. På lappen stod det "igår (9/9) blev min flicka våldtagen". Jag stod kvar med tanten ett tag och pratade med henne, sen sa hon åt mig att vara rädd om mig själv och så gick hon.

Ibland tänker jag...

... på att inte vem som helst borde få skaffa hund.

Jag tittar ofta på "Mannen som talar med hundar". I varje avsnitt får man se människor som äger hundar som är skygga, aggresiva eller allmänt konstiga. Och varenda jävla gång någon äger en chihuahua har hunden kläder på sig. Vad är det som får folk att inte fatta att en chihuahua är en hund och inte en bebis? Jag har nu sett ett avsnitt med en kille som äger en chihuahua som inte bara hade rosa glittriga klänningar, utan även skor. Varenda dag.

Ceasar frågade hundägaren hur ofta han tog ut hunden. Då berättade han att hunden får följa med till brevlådan och hämta posten varje dag, men att hunden bara får ta en promenad en gång i månaden. Varför? Därför att han sällan har tid eller ork att ta ut hunden. Dessutom är det ju en chihuahua, den behöver väl inte motion?

Jag blir helt mållös när jag hör sånt. Så många chihuahuahundar far illa ut pågrund av att ägaren inte förstår bättre. Dom väljer ut "den söta hunden", struntar fullständigt i att läsa på om rasen och uppfostrar sen den som en bebis. Någon gång hade Kenza lagt ut en bild på sin chihuahua och bland kommentarerna hade en tjej skrivit "Din hund är så söt. Vi ska skaffa en hund och jag vill ha en sån som din, vad är det för ras?". Välj inte hunden efter utseendet, välj en ras som passar dig och din livsstil.

Och framförallt: skaffa varken en chihuahua eller en kamphund om du inte kan hantera den.



Så jävla sjukt.



Kattutställning i Helsingborg






Maine coon med stor kropp och litet huvud


Just det, jag har ju rött hår nu...

Hehe.. Jag såg en bild på en tjej med rött hår och tänkte "fan, jag vill också ha rött hår...". Funderar på att lägga i en poppy red, jag vill att det ska spraka!


Hunddag

Jag och Ofelia gick ner till hundrastplatsen och tittade på hundar...







... och drakfight!


Silverbröllop



Mina föräldrar



Ofelia



Jag och min kusin



Svanar åt från min gaffel



Det började regna



Ofelia blev uttråkad



Morfar beundrade min farbrors bil



Nästa dag gick vi ner till stan...



... och åt brunch.


Nytt örhänge

När jag var tretton år var det bara dom absolut coolaste tjejerna som hade en piercing högst upp på örat. Extra cool var man om man hade en ring. Jag har haft en liten ring där sen 2003, alltså. Min syster hade ett örhänge över och jag fick ett ryck. Efter att ha försökt få ut ringen och halvt förstört örat hämtade jag en tång och knippsade av ringen. Vad tycks? För första gången på åtta år kunde jag sova på det örat. Helt otrolig känsla. ^^


9 september ´11 - Update



Min mätare med vuxenpoäng bara stiger. Jag har gått ner sju kilo, jag har lämnat in kläder på kemtvätt, jag ska lösa volontärsarbetet på något sätt, på måndag börjar jag en kvällskurs med konst och på något sätt ska jag ta mig in på Malmös högskola även om det ser mörkt ut just nu. Jag har hittat en kurs som fortfarande tar in studenter, men mina meriter syns fortfarande inte på studera.nu så jag kan inte söka. Jag har ringt runt och pratat med fem olika studieblabla som inte var sammarbetsvilliga. Dom hade inte koll på något och den sista jag pratade med lyssnade inte ens på vad jag sa.

- Jag kan inte söka eftersom mina meriter inte syns än.
- Sök kursen på studera.nu.
- Ja, men det kan jag inte eftersom mina meriter inte syns, men jag har skickat in dom.
- Du måste skicka in dina meriter för att dom ska kunna synas.
- Det har jag gjort.
- Då kan du söka kursen.
- Nej.
- Vi hör av oss om vi har plats för reserver.
- Kursen är inte full, så jag blir inte reserv.
- Jag ska kolla om dom har plats för reserver.
- WAAAAAHHH!!!!!


Så jag ringde mamma som förklarade vägen till skolan och så vandrade jag vidare. Min senaste promenad i Malmö svider fortfarande, så jag blev galen av lycka när jag gick rätt på första försöket. Jag gick in i byggnaden, sken som en sol och satte mig och väntade på mamma. Efter ett tag ringde hon och frågade vart jag var och jag förstod att jag gått fel. Jag pratade ett tag med en kille som förklarade hur jag skulle gå och ritade en karta åt mig. Jag fortsatte att vandra och gick fel igen. Tillslut fick mamma komma och hämta mig... Hon köpte en smoothie till mig och lämnade mig åt mitt öde. Jag letade mig fram till något personalliknande rum som hade stängt för en timme sen, men det hindrade inte mig utan jag stormade rummet och hittade två kvinnor som jobbade med antagningar. Dom var lika hjälpsamma som alla andra jag pratat med. Jag måste ringa studera.nu... Jag avslutade dagen med att gå runt i korridorerna med min lilla smoothie och kolla runt. Det påminner lite om PS, fast med mycket fler våningar.

Vovvsisar


Skapa din egna ponny...

... Här

Bestäm färg, ögonform, pose, osv.


"Men det är ju du! Det är ju du som varit på semester!"

Jag kan verkligen inte sluta titta på den... xD


1609


6 september ´11 - Hundvakt hela dagen

Jag och Ofelia har varit ute på en riktigt lång promenad med hundarna. Vi har gått nere vid havet och varit på hundrastplatsen där vi träffade en nakenhund med tuppkam.
Vad är det för ras egentligen?



Nu ligger vi alla tre i sängen och trängs medan jag ser om den trettonde säsongen av ANTM. Snart ska jag köra igång med matlagningen och senare ikväll kommer mamma hem igen.

Maja, Noa och min rumpa som försökte gömma sig...


5 september ´11 - Den värsta dagen i Malmö hittills

Igår, som sagt...
Pappa har ingen tidsuppfattning, vilket jag självklart har ärvt från honom. Vi kom ju fram till att han skulle skjutsa mig till katthemmet och medan jag satt på mitt rum och fantiserade om att jag skulle vara den första av alla volontärerna som kom dit tickade klockan på. Plötsligt tittar jag på klockan och springer ut till pappa. Vi vet inte vart katthemmet ligger, förutom att det är en mil ifrån oss och mötet börjar om en kvart. Ute på gatan påväg till parkeringshuset sa pappa att jag hade en väldigt bra fart på min powerwalk, men ändå... -.- Vi körde och körde och körde vilse, så jag ringde till katthemmet som fick guida mig till rätt väg och jag blev den sista av alla volontärerna som kom. Eftersom mamma hade en föreläsning under dagen kunde pappa inte hämta mig, så jag sa att jag skulle gå hem. Visst, en mil är lång men det var fint väder så det hade jag inget emot. Framme på katthemmet fick vi gick runt och tittade på kissekatterna och hälsa på alla. Såhär gick det till i mitt dumma huvud: "Åh, va söta katter... Den här var verkligen fin... Shit... Vad lik den är Luna... Väldigt lik faktiskt... Åh, herre Gud jag kommer börja gråta... Blinka, då för fan, blinka... Såja... Den här var också jättefin... Tänk att den har tillhört någon... Någon som bara övergav den... Åh, herre Gud, blinka... Blinka då... Den här ser ut precis som Venus... Fan... Blinka, blinka... Fan, jag ska gå en mil efter detta... Blinka!"



När jag pratat klart med alla som var där tittade jag på klockan som var ett och kände att det räckte för mig. Jag sa hej då och började min jävla långa vandring. Någonstans gick det snett. Jag vandrade och vandrade, solen stekte och klockan tickade. Jag gick alltså prick klockan ett och vid halv fyra förstod jag att något var jääävligt fel. Jag ringde pappa flera gånger, men han svarade aldrig. Jag frågade efter vägen lite här och där och fortsatte att vandra, men det blev fan inte bättre för det. Kvart i fem satte jag mig på en gata och grät ut när en man kom fram till mig och berättade att jag satt på en gata som var känd för att vara full av prostituerade och när jag berättade att jag var vilse erbjöd han mig skjuts hem. Eh, nej tack. Men mannen gav sig inte. Han ville att jag skulle hoppa in i hans bil och jag vägrade. Det blev ett evigt tjatande, men tillslut sa han att Möllevångstorget låg i närheten att han iallafall kunde skjutsa mig dit. Nej igen. Tillslut fick jag honom att peka åt vilket håll torget låg och då stack jag. Kort efter det ringde pappa som fick komma och hämta mig. Han och mamma skrattade resten av kvällen och drog ovanligt dåliga skämt om motion och om "att se Malmö". Senare satt jag och pappa med en karta och letade upp min vandring. Jag har gått mot motsatt håll, gå tillbaka, gått till höger, gått till vänster, närmat mig hem för att sedan gå mot motsatt håll igen... Jag gick i fyra jävla timmar. Hur fan tänkte brödraskapet i Sagan om ringen? Om jag hamnar i en liknande situation som dom får världen fan gå under.

Sider

Inne i mataffären

Ofelia: "Köp cider."
Jag: "Nej."
Ofelia: "Men mamma har skrivit det på inköpningslistan..."
Jag: "Det är inte mammas handstil och hon stavar inte cider med S, trodde du seriöst att jag skulle gå på den?"

5 september ´11 - Ensam mamma söker

Jag ska berätta om min helvetesdag som inträffade igår senare, för just nu är jag upptagen med att vara ensamstående mamma.

Mamma har åkt till Stockholm och kvar är jag med en sjuk Ofelia som har krupp. Imorgon ska vi dessutom vara hundvakter till Noa och Maja, så jag kommer ha fullt upp. Ofelia och jag har varit och storhandlat och just nu ligger vi i soffan framför Den otroliga vandringen. Ikväll ska vi äta god mat, glass och titta på Delfinen som Ofelia valt ut. Jag har redan hunnit be till Gud två gånger om att Ofelia inte ska få ett kruppanfall... .____.


4 september ´11 - Katthjälpen

Så fort livet verkar ljusna blir det mörkt igen. Jag sökte ett jobb som volontär på ett katthem som inte ville ge ut sin adress förrens kvällen före mötet. Igår kväll fick jag en adress som jag inte kände igen (den enda adressen jag känner till i Malmö är iofs min egen...) och när jag kollade upp den på eniro visade det sig att katthemmet ligger ungefär en mil ifrån mig. Jag kollade upp busstider och såg att bussen kostar 100 kronor. Så om jag tar jobbet får jag antingen cykla två mil om dagen eller betala 200 kronor varje dag. Inget alternativ känns lockande...

Jaja, pappa skjutsar mig idag. Jag ska bara dit och kolla hur dom jobbar idag, så får jag bestämma mig senare. Men fan att det skulle bli så här, jag som hade sett fram emot detta. .___.



Idag har jag sminkat mig för första gången sen den tionde augusti.
Inte klia ögonen utan att tänka sig för först...


2 september ´11 - Rödstressad..?

Eftersom jag vill att det röda i mitt hår ska fastna ordentligt, så har jag inte tvättat håret sen jag färgade det, vilket var ungefär lite mer än en vecka sen. Jag har planerat att jag ska tvätta det på lördag, men jag är löjligt orolig över att det "starkaste röda" ska försvinna efter en tvätt. Inatt drömde jag att jag hade en dejt, så jag var tvungen att tvätta håret och allt det röda försvann! Jag blev blond igen och fick panik, så jag sprang ner på stan för att köpa mer röd hårfärg och då sprang jag in i killen jag skulle träffa senare och han fick se mig blond och det var jättepinsamt. -.- Jag vaknade med världens ryck imorse och kastade mig över spegeln.
Mitt röda hårsvall är kvar...




2 september ´11 - Ibland går det ändå att må bra...

... som när man är i ett nystädat rum, känner lukten av rökelser, känner värmen av ljus och mjukisbyxor som man fått låna av systern, ligger i nya lakan, tittar på Grey's anatomy och väntar på att sockerkakan ska svalna.

Nu ska jag få i mig sockerkakan bara... Men om det inte går så tar jag bara en snus och låter lugnet sväva på. Fan, jag borde ha duschat också egentligen, men det är för sent för det nu. Det har varit en ganska bra kväll. Jag har umgåtts med familjen och pratat länge med Matt. Imorgon ska jag övertala pappa att köpa en sån sladd som gör att man kan föra över VHS-filmer till datorn så att jag kan slänga min tv någon gång.

"He's gone. I'm free."


1 september ´11 - Wake me up when september ends

Jag har städat hela dagen.
Små, små minnen överallt.
Jag har tagit bort allt.
Hjärtat stannar varje gång telefonen ringer.

RSS 2.0