Timbuktu ikväll ♥

Jojan: "Det är tredje (eller var det fjärde?) gången jag ser honom live."
Jag: "Det är andra gången för mig. Fast första gången jag gör det frivilligt."


10 år vs 22 år

Ofelia: "Titta vad jag fick igår!"
*Tar fram en liten ask som har en en bild på en diamant på locket*
Ofelia: "Först trodde jag att det skulle vara en diamant i, men det var något mycket bättre. Ett halsband med en nallebjörn på!"
Jag: "Skulle en nallebjörn vara bättre än en diamant?"
Ofelia: "Men hallå... Vad skulle jag göra med en diamant?"

16 augusti ´12 - Enough is enough!

På mindre än en månad har jag lyckats köpa fler filmer än vad jag gjort på flera år. Men allt är så fruktansvärt billigt så när man väl börjat går det inte att sluta. Shan the man för 10 kronor hit och Pirates of the caribbean för 15 kronor dit. För att inte tala om Sex and the city-boxar för 99 kronor, Gossip girl för 50 och alla Rocky-filmerna för 130. Och Jojan som plötsligt började packa ner massa filmer i en påse och gav till mig... Nu får det räcka. Filmerna får inte ens plats i min bokhylla nu.


Filmerna till vänster har jag köpt och filmerna till höger har jag fått.

Batman spoiler


14 augusti ´12 - Tvättmaskinmeister

Folk kör alltid med den klassiska "min tvättkorg svämmar över". Min tvättkorg svämmade över så mycket att jag fick lägga en gigantisk papperspåse bredvid som också svämmade över och sen började jag bygga upp en hög bredvid den. Slå det om ni kan...

Så igår började jag springa upp och ner i tvättstugan och när den tiden var slut fick jag boka en ny idag. Nu har jag i alla fall rena kläder igen. När jag ändå var igång med allt passade jag på att rensa lite kläder, så nu kan jag stänga garderoben igen. Imorse skulle jag ta sovmorgon, men mobilen ringde och väckte mig tidigt så istället har jag tillbringat dagen i mjukisbyxor i sängen och titta på Vampire princess medans jag väntat på att maskinerna ska bli klara.Ett och annat Sex and the city-avsnitt har också smygit sig in. Hur kan Steve har så håriga underarmar när han knappt har ett hårstrå på överarmarna?

8 augusti ´12 - Well, if it isn’t the wicked witch of the west coast

På den här bloggen blir det inga barn gjorda inte...

Kort update: det slutar inte regna, Malmö city horse show har satt igång, jag har åkt bakåt i tiden och får finnar hela tiden, släktingar har varit här och hälsat på, jag har klappat en shetlandsponny (för jag är tydligen en hästtjej nu), jag har rensat min garderob och kan nu äntligen stänga dörren, jag har nästan varvat Pokémon yellow, jag har tittat igenom alla Rockyfilmerna och nu måste jag ha en italienare, jag har hälsat på min man Floyd som fått svart ull och nu matchar vi perfekt, jag har även åkt lite framåt i tiden och kan inte sova längre än till nio och så har jag fått jobb.

Men först... återträff med Helsjön i Varberg! Jag åker om en timme så nu måste jag packa färdigt.


Slipknot

Mamma: "Kommer du ihåg Slipknot? Den där popgruppen som David brukade lyssna på?"

RSS 2.0