30 april ´12 - Tager du denne Floyd att älska i nöd och lust? Hell yeah!

Idag fick jag i uppgift att fota alla djuren på jobbet så att vi kan snygga till hemsidan. Fåren och getterna posade som fotomodeller, men hästarna och kossan vägrade sammarbeta. Jag får försöka igen på onsdag.

När jag gick in i min andra pojkväns hage gick det däremot mindre bra. Så fort jag satte mig ner på huk för att fota Floyd kom han fram och ville pussas. Jag gosade lite med honom och försökte sen fota igen, men han fortsatte bara komma fram. Fina varelse




29 april ´12 - Hello sunshine, come into my life

Tommy kom hit med rosor igår och sen tog vi en lång runda på stan. Vi vandrade runt i regnet under ett paraply på jättemysiga gator och sen åt vi pasta inne på en fin restaurang. Efter det gick vi in i lite affärer och sen testade jag kläder inne på Shock.

När vi kom hem till mig igen drack vi vin med mamma ute på balkongen och sen cyklade vi hem till Tommy där vi började dricka. Senare på kvällen kom Jojan och Mario och sen festade vi resten av kvällen. När dom gått hem fortsatte jag och Tommy att dricka och var uppe alldeles för länge.





Cigarettasken Tommy köpte på stan


28 april ´12 - I forgot what we're dealing with here. Atwoods on Valentine's Day.

Hatar lördagar. Vaknade först vid sex och sen kvart i sju och sen dess har jag varit vaken. Jag har tagit ett långt bad, tittat på The incredible hulk och verkligen lagt på tre kg smink i ansiktet. Jag har en löjlig sminkkaka i ansiktet som jag inte kan få bort, men den syns bara i vissa ljus. Hoppas jag har webbcamljus på mig hela dagen...

Om en timme kommer T hit. Han har något lurt på gång och jag får inte veta vad vi ska göra. .___. Ikväll blir det iallafall fest. Jag vet inte vilka som kommer eller vart vi ska vara. Men jag vet att vi ska ha fest. Och jag vet vad jag ska ha på mig. Alltid något.



Jag har försökt sätta upp håret med två hårspännen idag.
Wild...


25 april ´12 - B-day!



Det blev som jag fasat... Det har inte regnat på min födelsedag sen 1998, men idag öppnade sig himmlen.... och jag fick i uppdrag att plocka bajs i fårhagen. Så där har jag tillbringat min dag. Men fåren och getterna tyckte att det var roligt med besök och dom följde minsta steg jag tog och var framme och luktade på mig och ville kela. Efter jobbet skyndade jag mig hem där Jojan och Mario kom över och så åt vi pizza och tävlade om vem som hade den värsta skada-sig-historien. Jag fick jättefina presenter och efter år av tjatande... så är pappas systemkamera äntligen min. Stackars T, jag ska fota honom från morgon till kväll tills den dagen han dör. Jag smsade honom om att jag fått en kamera och fick tillbaka "NEEEEEEJ!!!"

Nu ska jag krypa ner i sängen med Jojans egenbakade muffins och titta på "The secret of Nimh" som jag fick av Jojetta. I helgen ska vi fira min födelsedag på riktigt!



Förra årets födelsedag.
Det var asvarmt och vi solade.
Idag hade jag på mig vinterjackan och vantar.


23 april ´12 - I said to myself "Go ahead, take a chance. Hire the smart, fat girl."


Jag ligger som en fet gammal katt och njuter i sängen. Magen är full av vårrullar och huden är mjuk efter ett låångt bad. Snart ska jag somna till The devil wears Prada och imorgon ska jag hämnas på fåret som stångade mig tidigare idag. Jag påminde mamma och pappa lite diskret om min födelsedag tidigare ikväll och dom sa att dom redan köpt det jag önskat mig. Men jag vet ju inte ens själv vad jag önskar mig...?

Dagens låt


23 april ´12 - Sometimes when I miss you, I put those records on

Jag fixade håret igår och blev jättenöjd. Hade jag haft mer färg hade jag färgat en ännu större del av håret. På kvällen åkte jag hem till T och han sa att det var fint, men ögonen sa något annat. xD

Idag blev jag stångad av ett får och förra måndagen blev jag tacklad av en ko. Det är något med måndagar...

Jag luktar stall, så nu ska jag in i duschen och stanna där lite, lite för länge...



Ska ta en bättre bild på håret när jag inte har på mig arbetskläder och har en sol som försöker ta livet av mig


22 april ´12 - Minnet blir sämre när man blir äldre

I fredags kom jag på att jag fyller år nästa vecka. Nu är det typ tre dagar kvar och ingen har frågat mig vad jag önskar mig än... .____.

Men så länge jag kan minnas så har det alltid varit skitvarmt på min årliga dag, men det känns som om den traditionen kommer brytas i år. Jag går ju fortfarande runt i min vinterjacka och vissa dagar med vantar, så det blir nog inget solande i år som det blev förra året när jag och Jojan satt i någon park och brände axlarna.

Så jag sökte lite på nästa veckas väder och undrar om det egentligen kan vara så här bra? Okej, det kommer inte bli varmt, men tänk om det verkligen regnar hela veckan förutom på min födelsedag?


22 april ´12 - Dip dye hair

Hmm... Mina toppar har blekts av sig själv och jag har fortfarande kvar rosa hårfärg. Borde man ta chansen då? Om det blir riktigt fult så är det ju bara att klippa av topparna eftersom jag antagligen inte kommer färga så himla mycket av håret. Jag ska suga på karamellen i några timmar till, men antagligen sitter jag med rosa hårfärg i håret senare.

Jag har inte tillräckligt mycket färg för att kunna färga lika mycket som på bilderna, men det blir säkert fint iaf...

21 april ´12 - Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan

Mina fredagsrutiner påminner om en tants.
Jag småplockar lite på rummet, sätter på en film och somnar fint vid nio och vaknar (alltidalltidalltid) klockan åtta på lördagsmorgonen. Kanske ska byta ut filmtittandet mot stickningen av min halsduk så att jag riktigt kan gå in i rollen.

Imorse gick jag ner till stan en timme efter att jag vaknat och gick igenom varenda tjejaffär jag kunde se för att hitta en ny klänning. Vid två hittade jag en och sen gick jag till systemet och handlade lite småsaker... för att komma hem och börja städa rummet och hitta en annan påse med vodka och xider. Aja, nu behöver jag inte besöka det stället igen på ett tag iaf.



This is for you, J
Om jag orkar och får tid (städningen av mitt rum kommer aldrig bli klart om jag sitter här) ska jag gå över till Jojan ikväll och störa henne när hon pluggar.


"Nej, William. Det där gjorde du med flit."


15 april ´12 - I don't want this moment to ever end

April har bara flygit iväg. Jag har varit med pojkvännen nästan hela månaden och ska nu sova hemma för första gången på en vecka. Imorgon börjar jag jobba heltid igen och jag ska vara omringad av djur hela tiden. ^^
Igår var det fest och för första gången i världshistorien höll jag igång längst av alla. Jag satt och skålade med Mario över att jag varken kräkts, däckat eller liknande medans alla andra som druckit gjort det tills drickan tog slut. När min fina honey däckat och gästerna gått hem städade jag ordning i lägenheten, åt lite mackor och kröp ner i sängen och tittade på Pokémon och var så löjligt nöjd över mig själv som bara en full människa kan vara.
När jag och T vaknade imorse gjorde vi upp storslagna planer för dagen, vi skulle bestiga ett berg och sen äta på McDonalds. Efter timmars planerande (för det finns ingen gräns på hur länge man kan dra ut på något) gick vi ut från lägenheten och kom fort fram till att det var alldeles för långt till berget och att det egentligen inte är så gott med McDonalds, så vi gick och köpte pizza, falafel och hamburgare och kröp ner i sängen och låg och gosade resten av dagen. Men jag ska fan bestiga det där berget någon gång...

8 april ´12 - Det är inte rättvist

Det har varit en konstig helg. Jag har blivit sjuk för tredje gången det här året och som om inte det räcker så har jag förlorat ett helt dygn. I fredags somnade jag vid ett på kvällen och vaknade vid två på dagen av att jag höll på att brinna upp. Kort efter det somnade jag om igen och vaknade åtta imorse. Jaha...? Den lördagen får jag aldrig tillbaka.

Nu vill jag bli frisk igen! Jag orkar inte vara sjuk mer... Jag har googlat huskurer och en kille skrev att man ska låtsas att man är frisk för att lura kroppen. Jag har försökt ta en dusch, men längre än så vågar jag inte gå. Om jag sätter igång min ipod kommer mina öron att blöda, om jag tar en snus kommer min hals att frätas sönder.

Eftersom mami och papi varit bortresta, så åt vi påskmat idag. Eller dom gjorde det, jag kunde inte. Men mamma tyckte att jag iaf kunde vara med och måla ägg. Jag tog ett ägg och skrev "jag vill dö" på det och gick sen och la mig igen.

6 april ´12 - I'm sorry for the fact that I'm not aware that you can't sleep at night when I am not there

Hur är det ens möjligt att jag är nattugglepigg nu när jag varit uppe sen sex imorse och varit i full gång hela dagen?

Jag tog bussen ut till ingenstans idag och hamnade i en diskussion med en gammal bartender som sa att Varberg var en inavelby och att min konstnärssjäl aldrig hade kunnat utvecklats där. Jag åkte med lite fler bussar och köpte sen nya hörlurar (igen!!!) eftersom dom förra bara höll i en månad.

Men eftersom klockan ändå är över tolv så ska jag sätta på en film och försöka somna iallafall. Förr eller senare måste kroppen ge upp. Om det inte ska bli som det var i höstas igen iofs...

Och dumma helg! Jag får inte träffa T igen förrens på måndag.


I'm sorry that I grew up way to fast
I wish I would of listened and not be so bad


Tatueringsdrömmar (det här året smäller det)


J ♥ BB

*Pratar i telefon med J som vill att jag kommer hem till henne*
Jag: "Jag kan inte, jag ska titta på Big brother nu."
Jojan: "Går Big brother före mig?! Du, det där programmet är som det som kommer ut ur min näsa nu!"
*Hör hur hon snyter sig*

Påväg till J

Jojan: "Vill du ha något när du kommer?"
Jag: "Något att dricka. Jag är jättetörstig."
Jojan: "Jag har tyvärr ingen läsk eller nått sånt."
Jag: "Det gör inget. Det blir bra med vatten."
Jojan: "Bra, för det har jag massor av."

Klassiker från 2007

*Några dagar före Jojans födelsedag*

Jojan: "Fille sa att jag kommer att få en hjärtattack på min födelsedag."
*Jag har ingen aning om vad hon pratar om eftersom jag inte pratat med Fille på en månad*
Jag: "Oh ja. Du kommer bli jätteglad..."


*Senare på telefon*
Jag: "Vad har du hittat på egentligen?"
Fille: "Ingenting! Men vad skulle jag sagt då?"

RSS 2.0