28 februari ´13 - 90% av inlägget handlar om städning. Nu är jag vuxen.

Jag gick upp kvart i sju imorse och rullade ner i tvättstugan och kunde äntligen ta tag i min jävla tvätthög som hemsökt mig i flera veckor. Det gamla tvättlåset hade rostat fast, men så fort jag fick ett nytt bokade jag en tid och imorse började kriget. Jag hann med sex maskiner och ändå har jag mer smutstvätt, men som tur är så lyckades jag boka ännu en tid om lite mer än en vecka.

Min lägenhet ser för övrigt ut som skit. Eller nu ska jag inte överdriva, men det hade inte skadat att städa lite. Jag plockade i alla fall upp det mesta från golvet idag och imorgon hade jag tänkt ta en tur med dammvippan, fönsterputsen, dammsugaren och allt det där.
 
Planen var att jag skulle tagit tag i det i början av veckan och vara nöjd med mig själv över att jag kunde spendera ännu en vecka i en ren lägenhet, men jag flydde till Lund och William istället. Vi har tränat självförsvar (snälla Gud, gör så att killarna låter mig vara ifred, jag är värdelös) och besökt den tredje 4H-gården som finns i närheten. Nu har jag sett allihopa, dock var det roligare att titta på William än djuren. Han blev äcklad av lukterna och bajset, skrattade åt ankorna och mobbade getterna. Jag som jobbat i den miljön i några månader kände mig mest som hemma igen. 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen framför Mia på Grötö. Jag måste sluta titta på serier som handlar om svenska kändisar. Min lista med män som jag ska gifta mig med blir bara längre och snart kommer Rikard Wolff dyka upp och den rösten... Åh, den rösten. ♥ Lägenheten må vara stökig, men jag har rena, nytvättade lakan och det slår aldrig fel. Nu fattas det bara att Jojan ska komma tillbaka till Malmö. Jag vill vara hos henne nu.
 
 
I tisdags natt sa William att om solen sken nästa dag så skulle det betyda att våren är påväg. Nästa dag sken solen jättestarkt hela dagen och idag kunde jag gå ut utan vantar. Yay! ^^

Ägd av en vegetarian

Jag: "Vadå, är du också vegetarian nu? När gick du över till den mörka sidan?"
William: "Du menar den ljusa sidan?"

20 februari ´13 - I hate to wake you up to say goodbye

Om man vill fly från Malmö och inte kan fly till Varberg, så kan man alltid fly till Lund.

Igår hoppade jag för första gången på tre år på Öresundståget och hoppade av redan efter en station. William mötte mig på stationen och vi gick hem till honom och lagade den mest komplicerade vegetariska lasagnen jag någonsin sett. Eller kanske till och med den mest komplicerade maträtten någonsin. Quornfärs, lök, två sorters svamp, spenat, tre olika sorters grönsaker som jag glömt bort vad dom hette, mozzarellaost, osv... 

Vi tittade på film och låg och pratade halva natten och på morgonen när jag tittade mig i spegeln kände jag att jag nog sett fräschare ut under mitt liv. Vi åt frukost och när William stuckit till skolan började mitt äventyr nere på tågstationen. Jag har inga problem med att hitta på Malmös gigantiska station, men lilla Lunds var helt omöjlig. Det gick bra till slut i alla fall och jag kom helskinnad tillbaka till Malmö. Och nu vill jag bara bort igen.
 

Allvarlig humor

*Jag och mamma sitter och diskuterar hennes begravning*
Mamma: "Mina dagböcker ska begravas olästa."
Jag: "Vadå, har du snackat skit om mig?"
Mamma: "Självklart inte!"
Jag: "Varför får dom inte läsas då?"
*Pappas röst hörs i ett annat rum*
Mamma: "Därför att jag har pratat skit om någon annan."

Killar och alkohol går inte ihop

Jojan: "Har du något smink här?"
Salvo: "Vadå, som bomull?"

I waited for you for seven years


9 februari '13 - Oh Amy, rehab never looked so good

Iiih, första mobilbloggningen!
 
Ikväll ska jag hem till Jojan och dricka med Alex och Alex. Jag känner för övrigt alldeles för många Alex. Fick man inte döpa sin son till något annat förr i tiden?
 
Nu ska jag på jakt efter mat och sen ska jag ut i snöstormen >.<
 

Gammal klassiker

Jag: "Visste du att David kallas för Davud?"
Mamma: "Ja, det var en person som sa att "din son Davud är en väldigt duktig musiker" och då gick jag in på deras myspace-sida och såg att det stod Davud. Han sa att det var hans artistnamn."
Jag: "Jaså..."
Mamma: "Då såg jag ju även nakenbilden..."
Jag: "Den har jag med sett... Såg du Bennies också?"
Mamma: "*Harkel* Jodå..."

På Ikea

Jag och Jojan stod och tittade på saker när Jojan plötsligt går iväg och jag stannar kvar. Efter ett tag får jag syn på henne och börjar gå bakom henne och antar att hon vet om det.
*Plötsligt vänder hon sig om*
Jojan: "Aaah! Vart kom du ifrån?"
Jag: "Jag har gått bakom dig jättelänge. Hörde du mig inte?"
Jojan: "Nej! Varför sa du inget?"
Jag: "Dom bästa relationerna är dom där man är bekväm med tystnaden."
Jojan: "Ja, men då vet dom i alla fall om att personen också är där!"

3 februari ´13 - White trash på högsta nivå

I fredags blev jag bjuden på att "följa med ut och ta EN öl". Jag tog det verkligen bokstavligt talat tills fem minuter innan jag skulle gå och förstod att det var fest som stod på kvällens meny. En vodkaflaska senare var festen verkligen igång och jag hade en riktigt, riktigt rolig kväll. Jag vann även en Disney battle och slog rekord med att gissa en sång på 0,2 sekunder.
 
Jag somnade vid sju och vid ett-tiden åkte jag, Jojan och Mario till Lund och strosade runt i några timmar innan vi åkte tillbaka till Malmö för att hämta upp Oscar. Vi åkte till min lägenhet och jag blev äntligen av med alla kartonger som legat på balkongen sen jag flyttade hit. Vi letade efter sophuset ett tag och när vi väl hittat det testade jag alla mina tusen nycklar i låset två gånger utan att lyckas låsa upp. Jojan frågade om dörren ens var låst och när jag drog i den så öppnades den. Jag har förlorat alldeles för många hjärnceller den här helgen.
 

Jag har haft samma sminkning sen i fredags och duschat en gång, så när jag kom tillbaka till lägenheten idag tog jag den längsta duschen någonsin och när jag tvättade bort sminket sved det som fan i ögonen. När jag var färdig ringde jag Mike och snackade ett tag och sen har jag legat i pyjamas och tittat på "Torka aldrig tårar utan handskar".

Imorgon ska jag, Jojan och Mario åka till mitt gamla jobb och skänka spån och om jag orkar så ska jag träffa Salvo på kvällen.

Fylla och metal går inte ihop

Jag: "Men honey..."
Salvo: "Kallade du mig precis för Fanny?"

RSS 2.0