26 juni '14 - I wanna be with you everywhere

Jag har inte så mycket tidsuppfattning här ute, men jag tror att jag egentligen bara har varit här i två dagar men det känns som en vecka. Vi har ätit och druckit alldeles för mycket alkohol, tittat på film, pratat och nästan druckit te. 
 
Just nu ligger jag ute i trädgården och väntar på Linn och ikväll ska jag ut i skogen och se när hundar spårar. Igår fick jag en ny kattkompis, den röda katten Sune, och Basil, Zacke och Cissis katt, har äntligen accepterat mig.
 
 

25 juni '14 - Love me

Jag ligger nyduschad och perfekt nerbäddad i soffan och känner mig lyckligare än på länge.
Imorse åkte jag till Halmstad och hängde med Mike i flera timmar. Vi blev omringade av ett ankmaffiagäng, åt mat vid vattnet och låg i gräset och tittade på moln. 
 
Senare åkte jag vidare till Varberg och tog bussen till Zacke som stod och väntade med moppen. 45 minuter senare var jag full och superglad. Vi satt med hans grannar och pratade och sen gick vi in och skulle börja laga mat. Då kom Vidar och Alex och jag blev som en hund som varit ensam hemma hela dagen. 
 
Efter maten satt jag, Zacke, Cissi och Vidar och diskuterade politik och nu är det bara jag och Vidar som är vakna. Imorgon ska jag vara med Linn på dagen och på kvällen ska jag och Zacke få lära oss hur man jagar med hundar.
 
 

23 juni ´14 - Semester!

Försöker förbereda för min resa imorgon, men det går lika bra som allt annat jag försöker göra nuförtiden. Jag har iallafall hunnit med att uppgradera mitt sommarkort, låna böcker på biblioteket, hämta en väska hos föräldrarna, tvätta, diska och städa. Inte så illa egentligen... Om det inte vore för att det är lika viktigt att duscha och packa, men efter duschen ska jag ta tag i det.

Imorgon ska jag upp med tuppen (eller nått...) och åka till Halmstad. Efter några timmar med Mike drar jag vidare till Varberg där jag och Linn ska leva lyckliga i alla våra dagar. Jag ska bo hos Zacke och Cissi, men dom kommer jobba så vi får hänga på kvällarna.

"Torr" humor

Jag: "Vad har du för stjärntecken?"
Random kille: "Vattuman."
Jag: "Eeuw..."
Random kille: "Vadådå?"
Jag: "Jag gillar inte vattumän."
Random kille: "Varför inte? Kom igen, ge mig en chans."
Jag: "Nej, det skulle bli katastrof."
Random kille: "Det skulle bli översvämning menar du?"
Jag: "Snarare en tsunami."
Random kille: "Det var vågat sagt."

Över telefon med mami

Jag: "Jag har färgat gröna slingor i håret."
Mamma: "Varför det??!"
Jag: "Därför att Jojan färgade sitt hår rosa och blått och då ville inte jag vara sämre."
Mamma: "Lilla gumman... I sådana situationer är det okej att vara sämre."

Jag lovar, innan jag dör...

 

12 juni ´14 - My baby-sitter canceled

Det känns som om vädret anpassar sig lite efter mig. Typ.
Alla mina arbetsuppgifter var utomhus under en period för cirka tre veckor sen och jag brände mig så jävla mycket. Jag hade blåsor på ryggen och axlarna och fick sen jobba i långarmade tröjor i stekhet värme. Men sen försvann solen och värmen och min hud kunde börja återhämta sig. Under tiden jag har smörjt in mig tre gånger om dagen med after sun och börjat fjälla som om jag aldrig gjort något annat, har det varit molnigt och svalt. Men nu är jag nästan helt återställd och då kommer solen och värmen tillbaka.

Eller ja, tills igår då. Jag hade ansvar för Ofelia och hennes kompis Tilda och vi skulle åka till Svågertorp och kolla runt i affärer. Men när vi väntade på bussen började det spöregna och när vi skulle byta buss regnade det fortfarande och regnet höll i sig hela dagen. Vi gick runt som dränkta katter hela dagen, men hade jättemysigt. Jag bjöd dom på mat och glass och sen tog vi en sista tur till Ikea så att jag kunde köpa en födelsedagspresent till Butler.

Och idag är det Butlers födelsedag, så om någon timme ska jag åka till Johan och Najda där vi ska laga mat till allihopa.

 
 
 

12 juni ´14 - En annan gång

När William var här senast gjorde vi oss lite halvfina och gick ut. Vi åt oavbrutet i flera timmar. Korv, pommes frites, popcorn och en korg med gurka, selleri, guacamole plus två såser till, friterad mozzarella och någon mer ostgrej. Och en massa öl och vin. Nästa dag låg vi kvar i sängen hela dagen och spelade schack och fortsatte äta. Jag kommer inte visa mig i bikini i år...

 

8 juni ´14 - I ♥ Gina tricot

Det känns som om det är dags att rensa ut garderoberna. Två av dom kan jag inte stänga och den tredje ser ut som fan själv. Och om jag skulle bli av med lite kläder kanske dom här skönheterna skulle få plats... ^^

 

7 juni ´14 - Out of everything I've lost, I miss my mind the most

Jag känner mig som Ozzy i hjärnan.
Jag borde diska, jag borde dammsuga, jag borde bädda sängen och jag borde köpa bröd. Jag borde lyfta armen, plocka upp Jojans vegankex och gå två meter till köket och lägga tillbaka dom i skafferiet. Men jag sitter bara och stirrar på paketet. Eller så stirrar jag på den packade väskan som stått packad i tre dagar. Eller så stirrar jag på kalendern och försöker lista ut hur lång tid resan tar, hur länge jag kan vara borta och när jag måste åka för att vara tillbaka på torsdag. Men min Ozzyhjärna kan inte lista ut det.

Sen kommer William hit ikväll. Om jag tycker att det är jobbigt att flytta på kex, så är det ingenting jämfört med att behöva förklara varför det står en packad väska mitt i lägenheten. Jag vill bara ligga på hans arm i sängen och titta på världens sämsta Bakfyllan som visas på tv ikväll. Jag vill titta på något fruktansvärt meningslöst så att jag slipper titta på kalendern och väskan.


Så... Nu har jag bevisat för mig själv att mina armar fungerar. Om jag kan skriva ett blogginlägg kan jag flytta på kex. Om jag kan flytta på kex, orkar jag bädda sängen. Disken och dammsugningen löser sig med tiden.

RSS 2.0