20 januari ´13 - Senaste veckan

Jag smög hem till mina föräldrar för att utnyttja internet några timmar. Jason hittade mig snabbt och la sig bredvid mig och somnade. Jag hade också velat sova lite. Inatt var det omöjligt, men vid femtiden lyckades jag.

I måndags kom Aleksander hit. Före det tillbringade jag hela dagen med att storstäda lägenheten, handla mat och hämta grejer hos mina föräldrar. I slutändan blev det så mycket att bära att jag fick be om hjälp och Lovisa och Christoffer fick rycka in. Dessutom behövde jag köpa snus och kunde ge kvinnan i kassan sitt dagliga skratt när jag ställde mig i kassan med två kuddar i famnen. Jag och Aleksander har i alla fall haft världens bästa vecka med alldeles för mycket mat och lite sömn. Det var första gången han var i Malmö så jag hade mycket att visa och fortfarande mycket kvar, men det fixar vi nästa gång. Han fick träffa min familj och efter att jag varit på ett kort möte på Arbetsförmedlingen fick jag världens finaste ros av honom. ♥

Skillnaden mellan hur mycket smör vi har på knäckebröd. Gissa vilken som är min...
 
Aleksander stannade till på fredagen och på lördagen var jag och Jojan och såg Tim Burtons nya Frankenweenie. Jag gillade den och det var roligt att se en svart/vit film på bio. ^^
Idag har familjen varit hemma hos mig och fikat och imorgon åker jag antagligen till Varberg igen för att gosa lite med Aleksander och mycket med hästarna som finns där.

12 januari ´13 - I want to play a game with my tooth

Igår kväll började helvetet. Jojan (hon var inte helvetet) kom över på kvällen och umgicks med mig i några timmar och på slutet av kvällen började det göra ont i min mun. Jag antog att det var en sån helvetesblåsa som jag får någon gång om året, men när Jojan gått märkte jag att det bara blev värre så jag gjorde en grundlig undersökning i munnen och hittade ingen blåsa. Dock hittade jag något annat...

Visdomständer kan dra åt helvete! Efter några timmar hade smärtan gått över till något helt obeskrivligt och jag kunde inte koncentrera mig på något annat än smärtan. Jag försökte läsa, men tillslut låg jag bara i sängen och tittade upp i taket. Jag var skittrött, men kunde inte somna. Efter ett tag svullnade tandköttet upp och jag kunde inte bita ihop utan låg och halvt dregglade.

Smärtan började dunka, vilket ledde till huvudvärk och vid femtiden på morgonen hörde jag Jigsaws röst i huvudet "Live or die, make your choice" och började helt seriöst fundera på att gå ut i köket, hämta en kniv och skära ut tanden. Hade jag varit med i en Sawlek hade jag antagligen varit död idag. Dock vet jag ju inte hur jag hade reagerat under tidspress. Idag har svullnaden gått ner och det gör inte så ont, dock känns det fortfarande.
Kanske inte så lika då

Jag: "Tycker du Olsentvillingarna är snygga?"
Aleksander: "Olsentvillingarna?"
Jag: "Ja, för att..."
*båda börjar prata samtidigt*
Aleksander: "Dom ser ut som knarkhoror."
Jag: "Min kompis säger att jag liknar dom."
*tystnad*
Aleksander: "Smooth, Aleks..."

9 januari ´13 - The smell of your skin lingers on me now

Planen från början var att jag skulle träffa Aleksander igen den helgen som kommer nu. Men den planen ändrades till dagen före nyårsafton, som ändrades till lördagen före som ändrades till fredagen när jag plötsligt kastade ner lite saker i en väska och gick ner till stationen.

Båda två måste vara sockerförgiftade vid det här laget för jag slutade räkna flaskor med cola, fanta och julmust när vi gick över tio stycken. Annars har vi ätit massa olika goda maträtter, varit nere på stan, sett nya filmer, gått ner till havet och fryst ihjäl, pratat och myst. I fredags tömde vi både en vodkaflaska och någon annan som jag inte kommer ihåg vad det var och vid sextiden på morgonen kom jag på den fantastiska idéen att vi skulle ha ett Sawmaraton nästa dag. Saw och bakfylla går inte ihop... Vi fick dela upp filmerna under dagarna för att inte bli helt galna och nu har vi bara en film kvar.

Jag skulle egentligen åkt hem på onsdagen, men det ändrades till torsdag, som ändrades till efter helgen, som ändrades till tisdag. Tåget gick ovanligt långsamt igår och när jag kom hem till lägenheten och allt kaos (disk, kläder och halva Ikea) som jag lämnade bakom mig i all hast däckade jag ganska fort efter en dusch.

RSS 2.0